• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Kredsløb

Helse & Sundhed Kosttilskud Shop efter behov
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Certificeringer

Indhold

19 produkter
19 produkter
Sorter efter: Mest populære

Det lille kredsløb

Det lille kredsløb, også kaldet lungekredsløbet, har til opgave at tilføje ny ilt til blodet i kroppen. Hjertet pumper det iltfattige blod til lungerne, hvor ny ilt tilføjes til blodet, mens kuldioxid udskilles fra blodet. Det nu iltede blod transporteres derefter tilbage til hjertet, hvor det pumpes videre rundt i kroppen for at transportere ny ilt ud i det store kredsløb.

Det store kredsløb

I det store kredsløb pumper hjertet iltet blod fra lungerne ud i alle kroppens blodårer. Dette forsyner dit væv med næringsstoffer og ilt, og i samme proces transporteres affaldsstoffer væk.

Det er i dette store kredsløb, at blodet pumpes ud til alle de små blodårer, kapillærer, som du finder i de yderste punkter af kroppen. Det er bl.a. hænder/fingre og ben/fødder.​​​​​​​

Mathilde
Materialist
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.
Min ekspertise er:
Hudpleje