Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Sexologen guider: Bevar gnisten i forholdet

I denne LIVE stiller vi skarpt på parforhold. Vi guider dig sammen med sexolog, Cathrine Katzmann, og entreprenør, Nicolai, der er den geniale hjerne bag Dately. De to har til sammen al den viden, du skal bruge, hvis du ønsker tips og tricks til at bevare gnisten i parforholdet - og gode dateidéer. Det kan være, du netop er begyndt at date og gerne vil kende hemmeligheden bag en succesfuld date. Eller måske er du i et længevarende parforhold, hvor I ønsker at bevare den gode gnist. Se med!
Seksuel velvære
Vi sendte LIVE torsdag d. 03/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Hvad end i er nyforelskede og ønsker at udforske hinanden og jeres relation eller søger svar på, hvordan i kan skabe gnister og intimitet i en travl hverdag - så har Dately svaret. Med deres bokse inspireres i til en helt ny form for nærvær og åbner op for snakke, der ellers kan være svære at få hul på. Vi dykker ned i tre af deres bokse, der hver især har et fokusområde: minder, erotiske sprog og intimitet. Læs med her og lad dig inspirere til dine kommende dates.

Dateboksen der både genskaber gamle og inspirerer til nye minder


Husker i jeres første date? Første kys?

​​​​​​​

Med denne dateboks skal i en tur 'down memory lane'. Lad jeres gamle minder genskabe i gnisten og lad jer inspirere til nye drømme. I dateboksen indgår nemlig en bucket liste, hvortil i skal skabe nye minder. Det vigtigste er blot, at i er sammen om at skabe dem.


I dateboksen indgår 20 samtalekort som er skabt af parterapeuter med henblik på at skabe dialog og nærvær. Disse kort er en unik mulighed for at dykke dybere ned i jeres relation og udforske hinanden i en ellers travl hverdag.

​​​​​​

KUN ONLINE
DatelyDateboks Minder
249,95 kr.

Dateboksene er ideelle til at skabe og opretholde intimitet i et parforhold.

Den diskrete vibrator


VIBE er en sofistikeret vibrator, der byder på en luksuriøs måde at fordybe jer i intime stunder og forkæle hinanden på en unik måde.


Dens æstetisk design skjuler 10 forskellige vibrationsmønstre, der giver jer mulighed for at udforske forskellige sensuelle oplevelser. Den kan anvendes på hele kroppen, præcis hvor I ønsker at føle nydelse og intensitet.


VIBE vibrator er lavet af det blødeste silikone, der med dens rillede overflade forkæler sanserne med en forførende og  masserende effekt. Den bløde spids garanterer en dybdegående og præcis stimulering der skaber fornyet spænding.


Hvis I ønsker at inkludere glidecreme i jeres oplevelse, anbefales en vandbaseret variant, der bedst supplerer sexlegetøj i silikone og sikrer en problemfri og nydelsesrig oplevelse.


For at sikre at I får den bedst mulige start med jeres nyerhvervede intime legetøj, medfølger der også en samling af samtalestartere og en omfattende guide til brugen af VIBE vibratoren. Dette giver jer mulighed for at udforske nye niveauer af intimitet og sensualitet i jeres forhold.

​​​​

Creme
DatelyVIBE Vibrator
394,95 kr.

Dateboksen der udforsker de fem erotiske sprog


Nysgerrighed, åbenhed og kærlighed er denne dates nøgleord.

​​​​​​​

Dyk ned i jeres individuelle erotiske sprog og bliv klogere på jeres fælles. Måske ender i ud i et helt nyt intimt eventyr sammen. De fem erotiske sprog kan nemlig være med til at skabe en større bevidsthed hos jer begge og dermed skabe et helt nyt intimt rum sammen.

I dateboksen indgår også samtalekort, udviklet sammen med parterapeuter, der åbner op for dybere samtaler.


Gå på oplevelse med denne dateboks og i vil måske opnå en helt ny form for intimitet og nærvær.

​​​​​​

DatelyDateboks De Fem Erotiske Sprog
249,95 kr.

Dateboksene indeholder alt, du skal bruge til en hyggelig kæresteaften derhjemme.

Dateboksen der dykker ned i intimitet


Med denne dateboks dykker vi dybere ned i tantraens univers. Boksen er designet til at skabe en tættere forbindelse til hinanden. Gennem sanselig leg, berøring og hjertevarme komplimenter, vil I opleve en forstærkning af jeres nærvær samt en øget opmærksomhed imod hinanden.


Medfølgende er 20 samtalekort udarbejdet i samarbejde med erfarne parterapeuter. Disse kort bidrager til at fremkalde dialog og dybdegående tilstedeværelse, og de udgør en enestående mulighed for at dele de spørgsmål, der ofte forsvinder i travlheden i vores dagligdag.


Lad boksens tantraunivers inspirere dig til en helt ny form for intimitet med din udvalgte. Boksen indeholder nemlig alt, du skal bruge til en hyggelig kæresteaften derhjemme.

​​​​​​

DatelyDateboks Intimitet
249,95 kr.

Butt Plug til optimal stimulering


Datelys Butt Plug er endnu et redskab til jeres intime rum. Dens ideelle afrundede form og indbyggede metalkugle sikrer en optimal stimulering af G-punktet. I pakken følger en vejledning, der sikrer jer den bedst mulige start med jeres nye intime legetøj. Guiden giver inspiration til at udforske de mange muligheder for tilfredsstillelse.


I boksen indgår tilmed samtalekort der skal bidrage til intimitet og åbenhed parret imellem. Det anbefales altid at anvende vandbaseret glidecreme i forbindelse med brugen af Plug.

​​​​​​

Sort
DatelyPlug Butt Plug
194,95 kr.

Har du lyttet til vores nye podcast Nøgne Sandheder? Ellers lyt med her!  ​​​​​

Andre Dately bokse du skal kende:

KUN ONLINE
DatelyDateboks Dansekursus
249,95 kr.
KUN ONLINE
DatelyDateboks Pastakursus
249,95 kr.
(1)
Lyseblå
DatelyWAVE Vibrator
594,95 kr.
(1)
3 stk.
DatelyRING Penisringe
134,95 kr.
Sort
DatelyPlug Butt Plug
194,95 kr.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sexologen guider: Det bedste sexlegetøj

Matas LIVE

Sexologen guider: Det bedste sexlegetøj

Af Ida Hinchely Kyhn

I denne LIVE sætter vi fokus på sexlegetøj, og hvordan du får det absolut bedste ud af det. Vi har besøg af en sexolog, der svarer dig på de spørgsmål, du har. Og så stiller vi skarpt på, hvorfor sex og seksuel velvære er så vigtigt for os mennesker. Det er der flere gode grunde til!

Læs Mere
RFSU guider til sexlegetøj og seksuel velvære

Matas LIVE

RFSU guider til sexlegetøj og seksuel velvære

Af Ida Hinchely Kyhn

I denne LIVE sætter vi fokus på seksuel velvære - og hvad der hører under den kategori. Eksperten guider til prævention, glidecreme og ikke mindst det nyeste sexlegetøj fra RFSU. Det bliver en ærlig og spændende snak, hvor du i kommentarerne har mulighed for anonymt at stille de spørgsmål, du måtte have om emnet.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek