Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Eksperten guider: Menstruationskop og -trusser
Hvad skal jeg vælge? Hvordan gør man? Føles det rart i løbet af dagen? Der er mange spørgsmål, når det kommer til både menstruationskop og -trusser. Og det forstår vi godt. Derfor har vi inviteret en ekspert fra AllMatters ind i studiet, og hun svarer på alle de spørgsmål, der kan være en forhindring for dig, der måske gerne vil finde et alternativ til bind og tamponer.
Sundhed & Velvære
Vi sendte LIVE mandag d. 20/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Menstruationskop fra AllMatters

AllMatters har skabt en bæredygtig menstruationskop, der ikke påvirker din krops naturlige pH-balance. AllMatters menstruationskoppen kan bruges i op til 12 timer ad gangen - også om natten. Den er lavet i 100% medicinsk silikone og indeholder ikke kemikalier. Den sikrer dig optimal komfort i en periode, hvor netop dét er særligt vigtigt. Menstruationskoppen er perfekt til en aktiv livsstil, og du kan dyrke alt fra yoga til svømning, imens du bruger koppen. Når du begynder at bruge kroppen, kan det, som meget andet, tage tid. Det kan I gennemsnittet  tage op til tre menstruationscyklusser at blive vant til brugen af AllMatters menstruationskop. Du kan se vores ovenstående LIVE, hvor eksperten fra AllMatters fortæller dig meget mere om brug af koppen.

Menstruationstrusser fra AllMatters

AllMatters har også skabt genanvendelige menstruationstrusser, der er behagelige, slidstærke og et bæredygtigere alternativ til fx bind og tamponer. Trusserne både ligner og føles som almindelige trusser, men har indbyggede lag med forskellige funktioner: Fra at absorbere blodet til at undgå lugtgener, bløde igennem og holde dig tør.

Trusserne kan indeholde det samme som 1-2 almindelige tamponer. Du kan bruge menstruationstrusserne så længe, din menstruation tillader, og selvfølgelig så længe, du foretrækker – nogle kvinder bruger dem en hel dag, mens andre bruger dem sammen med en kop eller tampon for ekstra beskyttelse. Du kan også bruge dem om natten, hvor de gør sig om et behageligt alternativ til generende bind.​​​​​​​

AllMatters har også skabt genanvendelige menstruationstrusser, der er behagelige, slidstærke og et bæredygtigere alternativ til fx bind og tamponer. Trusserne både ligner og føles som almindelige trusser, men har indbyggede lag med forskellige funktioner: Fra at absorbere blodet til at undgå lugtgener, bløde igennem og holde dig tør.Trusserne kan indeholde det samme som 1-2 almindelige tamponer. Du kan bruge menstruationstrusserne så længe, din menstruation tillader, og selvfølgelig så længe, du foretrækker – nogle kvinder bruger dem en hel dag, mens andre bruger dem sammen med en kop eller tampon for ekstra beskyttelse. Du kan også bruge dem om natten, hvor de gør sig om et behageligt alternativ til generende bind.


Sådan finder du den rigtige størrelse i menstruationstrusserne

Som det er med alle andre trusser, er der også forskellige størrelser, når det kommer til menstruationstrusser. Du ser nedenfor en guide til både de højtalede og de almindelige menstruationstrusser, så du kan finde de rigtige af slagsen, der passer dig og din krop.

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Træn LIVE med Sara Rantzau: I

Matas LIVE

Træn LIVE med Sara Rantzau: I

Af Matas

Vi har sat os for at træne os til energi, glæde og styrke - og du kan være med! Hver onsdag i januar er vi LIVE sammen med Sara Rantzau. Hun guider os til et træningsprogram, der sætter smil på læben og gang i kroppen. Det er sådan, vi har lyst til at starte det nye år! Sara sørger for, at træningsprogrammet er overskueligt, så alle kan være med. Hvis du ikke lige har tid, kan du altid gense vores LIVE, så du kan træne, når det passer dig. Og så er der selvfølgelig lækre præmier på højkant!

Læs Mere
Tættere på Svanemærket

Matas LIVE

Tættere på Svanemærket

Af Ida Hinchely Kyhn

I denne live dykker vi ned i de bedste Svanemærkede produkter og gør dig klogere på, hvad den lille, hvide svane egentlig betyder for dig og din hverdag. Sammen med Heidi Belinda Bugge, som er miljøekspert hos Svanemærket, guider vi til en håndfuld skønne, Svanemærkede produkter, som du kan bruge i din daglige rutine. OBS: LIVEN var planlagt til d. 21/04 men grundet tekniske udfordringer er den rykket til d. 18/05

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.