Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Sexologen guider: Det bedste sexlegetøj

I denne LIVE sætter vi fokus på sexlegetøj, og hvordan du får det absolut bedste ud af det. Vi har besøg af en sexolog, der svarer dig på de spørgsmål, du har. Og så stiller vi skarpt på, hvorfor sex og seksuel velvære er så vigtigt for os mennesker. Det er der flere gode grunde til!
Seksuel velvære
Vi sendte LIVE mandag d. 07/11

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Sexletøj til ham, hende og parret

Cathrine Katzmann fortæller her, hvilket produkter der er perfekte at bruge til hende, ham og til parret. Hun svarer også på nogle af de mest stillede spørgsmål om sexlegetøj, så du forhåbentligt kan blive klogere på, hvilket stykke sexlegetøj du vil klikke i kurven.

Til hende:

Klitorisvibrator

En klitorisvibrator er den nemme vej til en klitorisorgasme. Det her er en meget klassisk klitorisvibrator, som både kan bruges direkte på klitoris eller til at pirre og tease andre steder på kroppen. Den kan også bruges på manden fx til forspil.

Har du smerter i underlivet, så er en klitorisvibrator fantastisk at bruge. For når det kommer til smerter i underlivet, så er det bedre at bruge sexlegetøj, som ikke er alt for stort. Kvinder, som døjer med smerter i underlivet, har ofte ondt ved skedeåbningen, og her er det lidt nemmere for en klitorisvibrator at komme ind i skeden.


Opdag flere af vores populære vibratorer i slideren!

KUN ONLINE
RFSUSweet Vibes
199,95 kr.
(3)
KUN ONLINE
Chic AmourKiki Minivibrator
199,95 kr.
(1)
PeechBullie Vibrator
249,95 kr.
(1)
Onani: Sexologen guider til den bedste oplevelse

Din sundhed

Onani: Sexologen guider til den bedste oplevelse

Onani er en sund og helt naturlig del af livet. Men måske du er ny i at finde ud af, hvad der fungerer for dig? Eller du har brug for lidt inspiration til, hvad der virkelig tænder dig? I denne artikel får du sexolog Cathrine Katzmanns bedste råd til, hvordan du kan opnå orgasme. Og så guider vi dig til sexlegetøj, som kan hjælpe dig godt på vej!

Læs også

Rabbitvibrator

Du har muligvis hørt om ’The Rabbit’ fra Sex and the City, hvor Charlotte er helt forelsket i sin. Efter det afsnit blev sendt tilbage i 90’erne, eksploderede salget af ’The Rabbit’-vibratorer i USA fuldstændig – og den er altså populær af en årsag.

Denne rabbitvibrator fra Satisfyer både på det store stykke, som du fører ind i skeden, og på det lille stykke, som kærtegner klitoris samtidig. Den er supergodt fundet på, da den tager hensyn til, at mange kvinder har svært ved at opnå orgasme udelukkende ved penetrering. ’The Rabbit’ tager sig af begge dele – ikke dårligt!


​​​​​​​Se flere af vores rabbitvibratorer i slideren!

KUN ONLINE
Pink
SatisfyerHot Lover Rabbitvibrator
619,95 kr.
(1)
EasyToysRabbit Vibrator
187,95 kr.
(3)
AmaysinCurvy Rabbit Vibrator
439,95 kr.Når du bestiller sexlegetøj hos Matas, er det altid med diskret levering. Det pakkes på samme måde som hvis du købte hudpleje eller makeup, og man kan altså ikke se udefra, at det er sexlegetøj, der ligger i kassen.  

Lufttryksvibrator

Det her stykke sexlegetøj er blevet sindssygt populært. I liven fortæller Cathrine, at hun har fået mange beskeder i sin indbakke på Instagram fra kvinder, der fortæller, at intet andet sexlegetøj har virket for dem før - men at Satisfyer har været det stykke sexlegetøj, der gjorde det for dem.


Det er en klitorisvibrator, så den er ikke til indvendigt brug. Man placerer mundstykket på klitoris, og så får lufttrykket klitoris til at vibrere uden direkte kontakt. For nogle kvinder kan den direkte kontakt være for intens, så her er Satisfyer 2 Pro Next Generation virkelig genial.


Vi har samlet flere af vores populære lufttryksvibratorer i slideren - tag et kig!

1 stk
SatisfyerPro 2 Next Generation Lufttryksvibrator
329,95 kr.
(12)
WomanizerLiberty 2 Pleasure Air Clitoral Toy
739,95 kr.
KUN ONLINE
Sort
WomanizerPremium 2 Pleasure Air Suction Toy
1.479 kr.

Kan man bruge sit sexlegetøj for meget? 

For kvinders vedkomne kan klitoris godt blive en smule følelsesløs, hvis man bruger for meget sexlegetøj med for voldsomme vibrationer. Men der skal ret meget til, så man skal ikke være bange for at bruge sit sexlegetøj. Oplever man, at ens klitoris er mindre sensitiv, end den måske plejer at være, så kan det være en god idé at holde en lille pause og bruge fingrene i en periode.

Chich Amour fra Petit Plum

Den her smarte lille sag er ret unik og sjovt tænkt. Det er en fugtig, lille pude, som du kan brug til at kærtegne klitoris med. Den har en glat, blød og våd følelse, da den ligger i vand, når du modtager den. Det gør, at den simulerer følelsen af oralsex – så er du til det, så er det altså det perfekt stykke sexlegetøj til dig!

Det er en ny og anderledes måde at onanere på, som især kan være god til dig, der er ny i at finde ud af, hvad du kan lide.

KUN ONLINE
irohaPetit Onanihjælpemidler
99,95 kr.
(1)

Hvor gammel skal man være, før man begynder at bruge sexlegetøj? 

Der er ikke et klart og entydigt svar til det. Man skal gøre det, når man er tryg og føler sig klar til at eksperimentere med sexlegetøj. Bag spørgsmålet ligger der nok en frygt for, om man er unormal, hvis man fx føler sig klar i en "tidlig" alder – og her kan jeg bare svare: du er helt normal. Det er forskelligt fra person til person, hvornår det føles rigtigt, og det ene er ikke mere normalt end det andet.

Hvor ofte skal man rengøre sit sexlegetøj?

Hver gang du har brugt det. Skyld det med lunkten vand og sæbe, og lad det lufttørre, inden du pakker det væk igen. Brug gerne en rengøringssæbe til formålet.

Til ham:

EGG

Disse små æg er blevet meget populære blandt mænd, da det kan give en helt ny følelse, når man onanerer. De kan købes samlet 6 styks eller enkeltvis og fungerer på den måde, at man strejker ægget ud og placerer det på penis.

Æggene har forskellige navne og farver, hvilket indikerer, at de har forskellige noprede mønstre inden i, som altså giver en forskellig følelse på penis. Ved hver æg medfølger glidecreme, som kan bruges på penis og nede i ægget, for at det hele går lidt lettere.

KUN ONLINE
Lovers
TengaEGG Onanihjælpemidler
74,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
TengaEGG Onanihjælpemidler
74,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
TengaEGG Onanihjælpemidler
74,95 kr.
(1)

Vibrator

Oplev mindst 60 minutters uforstyrret sjov med vores produkt, der tilbyder tre slikkeindstillinger og syv vibrationsindstillinger. Den specielle MAX-knap er designet til at opnå en eksplosiv orgasme med et enkelt tryk.


Det fleksible, kropssikre silikone-sleeve passer til alle størrelser og er skabt til maksimal komfort. USB-opladning giver praktisk strømforsyning, og kablet medfølger.


Se flere vibratorer i slideren!​​​​​​​

DurexSensorial Masturbator
699,95 kr.
CruizrVibrerende Masturbator med stemmeaktivering
449,95 kr.

Til parret:

Satisfyer Double Joy par-vibrator

Det perfekte stykke sexlegetøj, som kan give nydelse til både dig og din partner! Den har et bredt stykke, som skal være ude på klitoris, og det lille stykke skal føres ind i skeden. Her kan det stimulere penis på din partner, imens I har sex.

Det er en god idé at være godt opvarmet og tændt som kvinde, inden man bruger dette vibrator. Når man er tilpas varmet op, så udvider skeden sig også. Og lige med den her vibrator er det en rigtig god idé at være det, så der er plads til den. Så er man ikke helt klar, kan det godt føles, som om pladsen er lidt trang. Men ellers er den perfekt til at begge får nydelse af den under sex.

KUN ONLINE
Violet
SatisfyerDouble Joy Vibrator
299,95 kr.
(1)Glidecreme kan sætte din egen lubrikation i gang. Det er gaven til kvinden, og altså ikke noget man skal skamme sig over at bruge.

Penisringe

En penisring kan være god at bruge, hvis manden gerne vil holde sin rejsning længere, eller at rejsningen bliver hårdere. Elastikkerne kommer i tre forskellige størrelser, men det er kun nødvendigt, at du bruger én.


En penisring skal sidde ved roden af penis, og det er normalt, de sidder til, så de kan holde blodet tilbage. Det er sådan, de virker. Det er et rigtig godt værktøj til jer, der ønsker at få endnu mere ud af jeres sexliv!

​​​​​​​

Flere af vores populære penisringe er samlet i slideren. Tjek dem ud!

KUN ONLINE
RFSUPleasure Rings 3-pak
79,95 kr.
(3)
AmaysinVibrerende Love Ring
329,95 kr.
Mr. MembrExtra Thick Cock Ring Sæt
109,95 kr.Det er ikke en falliterklæring at bruge sexlegetøj med sin partner. Det er helt normalt at man har brug for lidt ekstra for at opnå orgasme, og så er det i det hele taget bare en dejlig oplevelse!

Anal legetøj

Har I lyst til at eksperimentere med analsex, kan det være en dejlig løsning med et stykke sexlegetøj til det formål. Med More Pleasure fra RFSU får I en analvibrator, som kan bruges både til ham og til hende. Bruges den til kvinden, kan det lille stykke på siden stimulere klitoris imens. Bruges den til manden, kan stykket stimulere mellemkødet på ham, hvilket kan føles virkelig dejligt.

More Pleasure vibrerer, imens I bruger den, hvilket gør den anderledes fra en almindelig buttplug.

KUN ONLINE
RFSUMore Pleasure
389,95 kr.
Sådan kommer du i gang med buttplug

Din sundhed

Sådan kommer du i gang med buttplug

Er du nysgerrig på, hvad analsex kan gøre for dig og dit sexliv? Så har vi her lavet den komplette guide til, hvordan du kommer godt i gang med at bruge en buttplug. Forhåbentlig du og din partner kan lade jer inspirere til mere leg under dynerne!

Læs også

Hvordan kan man introducere sexlegetøj til sin partner? 

Hvis du synes, det kan være svært at introducere ideen om sexlegetøj til din partner, kan det måske være fordi, du kan frygte, at din partner kan føle sig utilstrækkelig eller få følelsen af ikke at være nok. Er det den problematik, du dealer med, så vær klar og ærlig i din kommunikation til din partner. Sig, at det kan være svært at introducere det her, og du måske synes det er lidt pinligt eller akavet. Men at du gerne vil prøve at eksperimentere med sexlegetøj sammen med ham/hende. Vær sårbar i det og åben om, at det er svært for dig at dele.


Men har du lyst til det, så del tankerne med din kæreste – det vil du helt sikkert ikke fortryde!

Har du lyttet til vores nye podcast Nøgne Sandheder? Ellers lyt med her!  ​​​​​

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Taler du og din partner samme kærlighedssprog?

Matas LIVE

Taler du og din partner samme kærlighedssprog?

Af Cathrine Katzmann

Ikke to mennesker er ens. Derfor er sandsynligheden for, at du og din partner ikke taler samme kærlighedssprog, ret stor. I denne LIVE får vi besøg af vores parterapeut og sexolog, Cathrine Katzmann, der gør os klogere på kærlighedssprog, og hvordan vi som par kan forstå hinanden uden at tale det samme sprog. I anledning af uge 6 præsenterer Cathrine også udvalgt, og spændende, sexlegetøj, du kan nyde med din partner eller alene. Her er sproget ikke afgørende.

Læs Mere
Den ultimative guide til intim leg i soveværelset

Matas LIVE

Den ultimative guide til intim leg i soveværelset

Af Ida Hinchely Kyhn

De digitale hylder hos Matas bugner af skønne produkter, og især sexlegetøjskategorien byder på et spændende og pirrende udvalg. Vi har udforsket kategorien for at lave den ultimative guide til det bedste, mest nydelsesfulde sexlegetøj. Find inspiration i vores LIVE-video herunder, og bliv klogere på, hvilken vibrator, dildo eller noget helt tredje du skal klikke hjem.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek