Hairstudio
5 superhelte til håret på budget
Gode hårprodukter er vejen til et sundt og lækkert hår, og heldigvis findes der masser af budgetvenlig hårpleje på hylderne, der giver dine lokker, lige hvad de har brug for, uden at du skal spendere en formue. Se bare her.

En stor del af vores identitet sidder i håret, hvorfor det har stor betydning, om lokkerne er bløde og skinnende frem for slidte og triste. Desværre sætter vi ofte vores hår på noget af en prøve, når vi styler det med varmeredskaber eller påvirker det med stress og forurening, og netop derfor er det så vigtigt at pleje håret både før, under og efter hårvask med fugtgivende og beskyttende produkter.


At holde håret sundt og blankt kan dog hurtigt blive en dyr affære med jævnlige ture til frisøren og alverdens hårprodukter, men heldigvis findes der også masser af budgetvenlige og virkelig gode hårpleje- og stylingprodukter på hylderne hos Matas, og her har vi samlet fem af de bedste på budget, du kan få fingrene i lige nu.   

Den hurtige og nemme hårkur 

Når tiden er knap og budgettet stramt, er denne leave-in hårkur fra Revlon det oplagte valg. Med sine ti mesterlige egenskaber, som spænder fra varmebeskyttelse til reparation af tørt og skadet hår, får du meget for pengene.


De blødgørende ingredienser, silkeprotein og panthenol, tilfører fugt og forsegler hårstråene, så håret forbliver stærkt og modstandsdygtigt mod vind og vejr.


Sådan bruger du den: Du skal blot fordele sprayen i fugtigt hår og frisere håret igennem, inden du styler.

Undgå gulligt skær med silver shampoo 

Har du blond eller gråt hår, er en silver shampoo helt uundværlig i dit arsenal af hårpleje. En silver shampoos fornemmeste opgave er nemlig at neutralisere den gullige nuance, som blondt og gråt hår ofte får, med hjælp fra kolde lilla pigmenter.


Prøv fx Matas Silver Shampoo med provitamin B5, som ud over at fremhæve hårets kølige sølvtoner, også plejer det med masser af fugt og modvirker udtørring.


Sådan bruger du den: Brug shampooen 1-2 gange om ugen i vådt hår og massér den godt ind ved rødderne og i længderne for et jævnt resultat. Lad shampooen virke i 3-5 minutter og skyl herefter grundigt ud.

Hårkuren til tørt og skadet hår 

Det behøver ikke være dyrt at give dine lokker et skud kærlighed, for med Matas Granatæble hårkur kan du tilføre håret fugt og næring, uden at tømme hele pengepungen. Den velfugtende hårkur kan bruges til alle hårtyper og har en cremet konsistens, der næsten smelter ind i hårstrået.


Med macadamian nøddeolie, provitamin B5, silicium og antioxidanten granatæbleekstrakt beriges din hovedbund med fugt, der beskytter den naturlige barriere og hjælper med at opretholde dit hårs naturlige fugtbalance.


Sådan bruger du den: Massér kuren ind i nyvasket hår, lad den sidde i 5-6 minutter og skyl håret grundigt. Brug kuren 1-2 gange om ugen eller efter behov og oplev hvordan håret syner sundere og føles silkeblødt.

Frisøren guider: Find den helt rigtige hårkur

Hairstudio

Frisøren guider: Find den helt rigtige hårkur

Alle kan have glæde af en hårkur. Uanset om det er tørt, kruset, glansløst eller fedtet, så har dit hår og hovedbund godt af at få ekstra pleje og fugt. Jeg har taget en snak med frisør Marie Louise, som her guider dig til at bruge en hårkur rigtigt og vælge den, der passer til dit hår og dit behov.

Læs også

Hårolien, der giver fugt og shine 

Ønsker du en olie, der plejer og nærer håret, uden du skal tænke for meget over prisen? Så bør du stifte bekendtskab med Daily Oil Elixir fra Schwarzkopf, som er et fantastisk multiprodukt.


Den gyldne olie er baseret på en formel af blødgørende arganolie og nærende solsikkeolie, som giver førstehjælp til triste, knækkede hårstrå og tilfører håret glans. Resultatet er skinnende og blanke lokker efter styling.


Sådan bruger du den: Du kan bruge olien efter hårvask i håndklædetørt hår eller som en plejende hårkur, inden du går i bad.  

Børsten til uregerlige lokker 

Dine hårstrå er svagere, når du kommer ud af badet, fordi vandet får hårfibrene til at svulme op og blive en smule mere porøse. Med den forkerte børste risikerer du derfor at gøre mere skade end gavn, når du redder lokkerne ud, da hårstråene har lettere ved at knække, når det er vådt.


Derfor bør du investere i en særlig børste, der kan redde selv de værste filtkager ud uden at gøre skade på dit hår. Denne budgetvenlige børste fra M. Cosmetics er designet med stærke, tynde og fleksible pigge, der følger hårets naturlige struktur, som gør den perfekt at bruge i både vådt og tørt hår. ​​​​​​​

SPAR 23,-
M.COSMETICS Classic Detangling Brush
66,95 kr.89,95 kr.Spar 23,-


Tip! Vil du undgå meget filtret hår efter hårvasken, så børst håret grundigt, inden du går i bad.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Hairstudio

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Af Amalie Schiller

Hvis der er noget, jeg elsker lige så højt som en velplejede hud, er det velplejede, silkeblødt hår. I indslaget her afslører jeg, hvilke hårprodukter, der har forvandlet mit ellers tørre, slidte hår til en blød manke.

Læs Mere
Curly girl – Alt du skal vide om metoden

Hairstudio

Curly girl – Alt du skal vide om metoden

Af Amalie Kaaris Lund

Her er den komplette guide til Curly Girl metoden og produkterne! Måske er du en af de mange tusinde krøltoppe, som har taget den og co-wash til sig for at fremhæve det krøllede look. Eller også skal du netop til at i gang! Læs med her. Vi har nemlig stillet skarpt på curly girl, co-wash og low-poo i en trin for trin guide.

Læs Mere
Derfor får du tyndt hår, og det kan du gøre

Hairstudio

Derfor får du tyndt hår, og det kan du gøre

Af Nanna Hein

Der er rigtig mange, der døjer med høje tindinger og tyndt hår. Årsagen til de tynde lokker kan være mange, og vi får ofte spørgsmål om, hvad det tynde hår skyldes, og hvordan man kan komme det til livs.

Læs Mere
4 tørshampooer, som kan redde en dårlig hårdag

Hairstudio

4 tørshampooer, som kan redde en dårlig hårdag

Af Laura Ullbrich

Når du har travlt i hverdagen eller holder ferie, kan det være fristende at springe hårvasken over. Heldigvis behøver du ikke at bekymre dig om fedtet hår, for du kan bare bruge tørshampoo. Vi har testet fire af slagsen.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.