• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage
Vi guider

4 tørshampooer, som kan redde en dårlig hårdag

Når du har travlt i hverdagen eller holder ferie, kan det være fristende at springe hårvasken over. Heldigvis behøver du ikke at bekymre dig om fedtet hår, for du kan bare bruge tørshampoo. Vi har testet fire af slagsen.

Tørshampoo kan redde enhver situation, og så er den ikke kun god, når du vil strække hårvasken, den kan give fylde og volumen, hvis du har glat og flyvsk hår.

Sådan bruger du en tørshampoo

Du kan altid læse bagsiden af din tørshampoo, hvor der står en vejledning til, hvordan du skal bruge den. Men som hovedregel kan du altid følge denne guide:
​​​​​​​

 1. Børst dit hår igennem
 2. Ryst din tørshampoo, og spray det i håret
 3. Lad det virke i 30 sekunder
 4. Tør dit hår i et håndklæde, som når du har været i bad
 5. Børst dit hår igennem
 6. Style dit hår, som du plejer


Tip! Vent ikke, til dit hår er helt fedtet – forebyg gerne, når dit hår er forholdsvis rent. Derigennem vil tørshampooen holde længere og have bedre effekt.

Hvilken tørshampoo skal du vælge?

Der er mange tørshampooer at vælge imellem. så hvilken skal du vælge - ja det kommer an på dine behov. Vi har fundet den der er god til prisen, perfekt på farten, ekstra mat effekt og vild volumen:

1. Batiste: Volumen og vild effekt


Sådan er den på: Batiste giver meget volumen og lader mit hår se helt nyvasket ud.


Fordele: Det er jo et vidundermiddel til mit kedelige og flade, skandinaviske hår, da det løfter alt mit hår og lader det se meget tykkere ud end normalt.


Ulemper: Batiste kan godt give en ru fornemmelse, der tager det bløde væk fra håret, som jeg ellers oplever i nyvasket hår, men det gør det lettere at style håret.​​​​​​​

2. Matas Tørshampoo: God til prisen 


Sådan er den på: Den lader mit hår være lækkert og luftigt uden at være fedtet.


Fordele: Det ligner ikke kun, at jeg har rent hår, men det føles også, som om mit hår er rent igen, da det beholder den bløde tekstur.


Ulemper: Den giver ikke særlig meget volumen, som jeg oplever med andre tørshampoo, men giver derimod et mat look, hvilket jeg personligt er ret vild med.


Psst! Er du brunette, kan du oplagt vælge tørshampoo med farve, da almindelige tørshampooer godt kan syne lidt lyst i et mørkt hår. Prøv fx Matas Tørshampoo Dark Hair.

3. Gun-Britt Dry Shampoo: Lækker og luftig


Sådan er den på: Den lette formel frisker mit hår op og giver en fyldig volumen, som lader mit hår beholde sin naturlige bevægelse.


Fordele: Flasken passer perfekt i min hverdagstaske, så jeg kan have den med på farten. Konsistensen er let og dækker de fedtede punkter i mit hår.


Ulemper: Tørshampooen dækker det meste fedtede hår, men jeg savner, at den dækker lidt mere, da man godt kan se, at dele af håret stadig er lidt fedtet.

(31)
Gun-Britt Britt Dry Shampoo 220 ml
189,95
Optjen 19 point

4. Björn Axén Styling Powder Dry Shampoo: Ekstra mat effekt


Sådan er den på: Björn Axén Dry Shampoo absorberer fedt fra mit hår og min hovedbund, og giver mit hår ekstra volumen.


Fordele: Jeg føler, at mit hår bliver rent med den lette og tørre konsistens, samtidig med at den giver mit hår et mat look. Det er en blanding af tørshampoo og stylingprodukt, hvilket gør det let at sætte mit hår op i en frisure, da den også giver en del volumen.


Ulemper: Flasken skal rystet meget grundigt før brug, da indholdet ellers er meget flydende og kan få dit hår til at se endnu mere fedtet ud.

(31)
Björn Axén Dry Shampoo Styling Powder 200 ml
111,95
Førpris 139,95
Optjen 12 point

Relaterede produkter

(134)
Matas Striber Dry Shampoo Dark Hair Uden Parfume 200 ml
14,95
Førpris 49,95
Optjen 2 point
(17)
Björn Axén Dry Shampoo Sweet Blossom
71,95
Førpris 89,95
Optjen 8 point
(7)
Trine's Wardrobe Dry Shampoo - Vegan 150 ml
64,95
Førpris 129,95
Optjen 7 point
BRIOGEO Scalp Revival Char + Biotin Dry Shampoo 50 ml
169,95
Optjen 17 point
Antonio Axu Dry Shampoo Brown Hair
149,95
Optjen 15 point

Relaterede artikler

Vi guider

Bliv fri for fedtet hår

Af Nanna Skousbøll

Kæmper du lidt for ofte med fedtet hår uden at vide hvorfor? Så læs med, når vi guider dig til, hvordan du bedst undgår og forbygger sjaskede, fedtede hårstrå.

Læs Mere

Matas LIVE

Frisørens tips til at tæmme kruset og flyvsk hår

Af Matas

Flyvsk hår og krus er noget de fleste døjer med fra tid til anden - uanset hårtype. Maj er frisør, og i dag deler hun sine bedste tips til at komme begge problemer til livs så frisuren sidder, som den skal - hele dagen.

Læs Mere

Vi guider

Din lynguide til volumen i håret

Af Cathrine Park

Klasker dit hår for et godt ord, eller drømmer du bare om en mere fyldig hårpragt, så får du her et par nemme fif til at puste liv og volumen i lokkerne igen.

Læs Mere

Vi guider

5 Hverdagstips til et sundt hår

Det kan være svært at vide, hvad vejen til et sundt hår er og hvordan man skal pleje det i dagligdagen. Materialist og stylist, Cecille, guider dig frem til de bedste tips.

Læs Mere
 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage