Vi guider
Alt du bør vide om hair gummies
Gør plads til din nye superhelt til håret blandt hårkuren, varmebeskyttelsen og hårolien. Hair gummies har nemlig taget verden med storm og er kosttilskud specielt udviklet til dig, der ønsker at forkæle dine lokker og vedligeholde et normalt hår. Bliv klogere på de populære hår vingummier her.

Du har efterhånden lært at bruge varmebeskyttelse, inden du styler, og pleje dit hår med næringsrige ingredienser fra shampoo og balsam, men har du nogensinde tænkt på, at du også kan pleje dit hår indefra med kosttilskud? Det er her, at tidens populære hair gummies kommer på banen, men hvad er de for en størrelse, og hvordan kan de gavne dine lokker? 

4 populære og effektive hair gummies 

Dem med urter og æblesmag

Hair Volume Gummies fra New Nordic er lavet med naturligt indhold af æble og grønne urter, der giver en skøn smag af æble. Hår vingummierne indeholder friske urter, vitaminer og mineraler, som hirse, padderokke, og panthotensyre samt zink og biotin der bidrager til vedligeholdelse af et normalt hår.I et glas finder du 60 tyggevitaminer, som du skal tage to af dagligt, for at opleve fordelene ved de smagfulde hair volume gummies. Kosttilskuddet skal altid tages med et måltid.

De veganske

De lyserøde Hair Gummies fra Hairlust er hår vitaminer med smag af søde bær. De indeholder biotin, C-vitamin og zink som er vigtige mineraler og vitaminer, der alle hjælper til at vedligeholde dit hår, samt folsyre og silica fra bambusekstrakt.


De søde hair gummies er veganske og sukkerfri, samt helt fri for gelatine, gluten, laktose og kunstige smags- og farvestoffer. Du finder 90 hår vingummier i et glas, som rækker til en måneds forbrug, hvis du spiser den daglige dosis på tre stk.Dem til både hår og negle

Med Hair & Nails Vitamins fra Vitayummy får du vegetariske gummies til hår og negle. De indeholder folsyre og vitamin D og B12, der hjælper i celledelingsprocessen samt et højt indhold af biotin som bidrager til at vedligeholde et normalt hår og normale negle. De her hair vitamins er desuden kun med naturlige smag-, farve-, og sødestoffer og har en naturlig smag af hindbær.


Du får 60 stk. hair gummies i et glas, som rækker til en måneds forbrug, hvis du følger den daglige dosis på to hår vingummier om dagen.

Dem designet til herrerne

Er du en af de mænd, der oplever at håret bliver tyndere i takt med, at du bliver ældre? Så kan det være en god idé at supplere din kost med et kosttilskud, der kan hjælpe dig.


Hair Gummies med hair growth formlen fra Hairlust indeholder en unik sammensætning af næringsstoffer som biotin, selen og zink, der bidgrager til at vedligeholde et normat hår, samt silica fra bambusekstrakt. Hår vitaminerne er veganske, sukkerfri og fri for smags- og farvestoffer, og de smager dejligt af hindbær og blåbær.


Du får 90 vitaminer til går i ét glas, som rækker til en måneds forbrug med en daglig dosis på 3 hair gummies. ​​​​​​​

Hvad er hair gummies? 

Hair gummies er et nyt moderne kosttilskud forklædt som en slags vingummibamser designet til at gøre det lidt sjovere og nemmere at spise dine vitaminer og mineraler. Det hjælper også, at farverne ofte er fine og smagene yderst indbydende og sødmefulde.


Som navnet hair gummies indikerer, så handler det om vores hårpragt og vedligehold af selvsamme, og derfor er de populære hår vingummier gerne sammensat af en række vitaminer og mineraler, som bidrager til at vedligeholde et normalt hår.    

Hvordan virker hair gummies?

Når hår vingummierne skal bidrage til at vedligeholde et normalt hår, er det gennem de mange vitaminer og mineraler, som du finder i hår vitaminerne. Biotin og Zink er nogle af de mest almindelige, og herunder kan du se, hvordan de spiller en rolle, når det kommer til dit hår.


Biotin:

Mennesker kan ikke selv danne biotin, så det må findes i planter og mikroorganismer. Biotin er et vandopløseligt B-vitamin, der hjælper ved omsætningen af makronæringsstoffer som fedt og kulhydrater. Biotinmangel sjælden og biotin findes i de fleste fødevarer. Biotin hjælper til at vedligeholde et normalt hår, men også til vedligeholdelsen af normale slimhinder og normal hud.


Zink:

Du finder mineralet zink i alle kroppens celler, som hjælper kroppen med at omsætte kulhydrater, protein og fedt. Og zink bidrager også til at vedligeholde normale knogler, normal hud og negle, således kroppen er den bedste udgave af sig selv – altså normal. Zink bidrager til at vedligeholde et normalt hår.


Vidste du, at… kosttilskud består af koncentrater eller udtræk af ingredienser med et højt indhold af aktive stoffer, som kan hjælpe kroppen med at vedligeholde normale funktioner?

Hvor længe skal du spise dine hair gummies?  

Der er en tommelfingerregel, når vi taler om et kosttilskud som hair gummies, der siger, at det tager op til to-tre måneder, før effekterne af et kosttilskud begynder at kunne mærkes og ses. Og nogle gange kan det vare kortere eller længere tid, før din krop reagerer. Hvor hurtigt det går, afhænger faktisk af, hvordan din krop reagerer på vitaminerne og mineralerne, du tager.


Hvis du allerede har rigeligt af vitaminet eller mineralet i kroppen, er det heller ikke sikkert, at du vil opleve samme effekt, som hvis du havde et  underskud. Men det er vigtigt, at du altid tager dine kosttilskud sammen med et måltid, så du giver kroppen de bedst mulige forudsætninger for kunne at optage næringsstofferne.


Og husk altid, at en sund og varieret kost aldrig kan erstattes af kosttilskud!

Kom godt fra start med Nani og VitaYummy

Vi guider

Kom godt fra start med Nani og VitaYummy

Et nyt år giver anledning til at sætte fokus på, hvad man gerne vil opnå – og hvorfor ikke starte i det små? Her på redaktionen er vi mange, der har valgt at sætte fokus på velvære og skønhed – indefra og ud – samt gode vaner, og i dagens indlæg fremhæver vi 2 produkter fra henholdsvis NANI og VitaYummy, der skal hjælpe os med at komme godt fra start i 2021.

Læs også


Vidste du, at… vi taber mellem 50-150 hårstrå i gennemsnit om dagen? Men der er ingen grund til at panikke, da det heldigvis er helt almindeligt!

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Hair Volume Gummies – for et smukt og fyldigt hår

Nyhed

Hair Volume Gummies – for et smukt og fyldigt hår

Af Matas

Nu fås de populære Hair Volume som lækre velsmagende æble gummies. Hair Volume Gummies er til dig der har svært ved at sluge piller, men gerne vil have hjælp til at bevare et normalt hår.

Læs Mere
Skønhedsvitaminer til hår og hud

Nyhed

Skønhedsvitaminer til hår og hud

Smuuk Skin er dansk produceret kosttilskud, der med sin unikke formel og kombination af nøje udvalgte næringsstoffer har til formål at pleje, nære og styrke huden, både inde- og udefra.

Læs Mere
9 gode råd til et sundt og smukt hår

Nyhed

9 gode råd til et sundt og smukt hår

Af Benedikte Lundberg

Drømmer vi ikke alle om et velplejet og glansfuldt hår, der stråler af sundhed? Det er faktisk ikke så svært at opnå. Vi har samlet 9 simple tricks til at få et smukt og velplejet hår lige meget hvilken hårtype, du har.

Læs Mere
4 gode råd: Sådan kommer du hårtab til livs

Hairstudio

4 gode råd: Sådan kommer du hårtab til livs

Af Ida Hinchely Kyhn

Hvis du som kvinde oplever, at du begynder at tabe dit hår, så kan det føles meget frustrerende, og man kan også blive bange for, hvad der kan være galt. I denne artikel har vi samlet eksperternes bedste råd til, hvordan du kan komme dit hårtab til livs.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.