• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 28. februar 2021
Vi guider

Redaktionen tester bestseller shampoo

Vil du gerne forkæle dine lokker med en shampoo, der gi'r uimodståelig blødhed? Så læs med her, hvor Amalie og jeg tester de bedste shampooer - eller hvert fald dem, vi sælger flest af hos Matas. Shampooerne i dagens spotlight kan altså noget helt særligt, hvis du spørger os (og vores skønne kunder), og så er de perfekte til de fleste hårtyper. Nysgerrig? Læs med her, og få vores vurdering af Matas' bestsellere.

Rudolph Care, Matas Natur, Matas Striber, Australian Bodycare og HairLust er mærkerne, som vi kaster glanslys over i dagens indlæg. Det er nemlig de brands, der står på de shampooer, som vi sælger flest af. Måske du kan finde en ny favorit iblandt vores bestsellere? Vi mener hvert fald, at der er en god chance for, at du kan forelske dig i ét af de hårprodukter, som du møder her på siden. Amalie og jeg har hvert fald fået et par nye favoritter...

Michelle: Rudolph Care Blossom Shampoo

Er du på udkig efter en plejende shampoo, der er særligt god til skadet og tørt hår? En shampoo, der styrker hårstråene og virker blødgørende på dine lokker? Say no more! Denne darling fra Rudolph Care er blevet én af mine favoritter, efter jeg har testet den, så jeg priser mig lykkelig for, at netop denne har ramt top-5 listen. Min vurdering kommer her:


"Jeg har brugt Care Blossom Shampoo fra Rudolph Care gennem længere tid nu - og jeg har flere gode ting at sige om den velduftende shampoo. Ét: jeg elsker duften! Som i: ELSKER! Men jeg holder også meget af den blødgørende effekt, som den giver, og netop blødhed er noget, jeg vægter højt. De første par gange, jeg brugte den, fik jeg en følelse af, at mit hår blev en smule fedtet.


Men jeg tror, at mit hår skulle vænne sig til et nyt produkt (jeg er typen, der holder mig til den samme shampoo og balsam - always), for efter et par gange var resultatet en blød og glansfuld manke. Jeg fortsætter med at bruge shampooen, og måske jeg også skal prøve en balsam fra Rudolph?”


På en skala fra 1 til 5 må denne shampoo få et 4-tal. Grunden til, at den ikke rammer en solid 5’er, er, at den ikke har en instant effekt på mit hår. Virkningen skal ligesom bygges op, men det kan godt tænkes, at det bare er mit hår, der er specielt? Det er hvert fald et skønt produkt, som jeg kan anbefale!  

Rudolph Care Hair Blossom Shampoo 240 ml
224,95
DU OPTJENER 23 Point

Michelle: Australian Bodycare Hair Clean Shampoo

Dette er den bedste shampoo til dig, der gerne vil have et alsidigt produkt, som renser hovedbunden ren for stylingprodukter og urenheder - uden at virke udtørrende.


Shampooen virker simpelthen så fint i mit hår, der har tendens til at fedte, hvis det ikke bliver vasket HVER dag. Herunder er min vurdering af det fantastiske produkt fra Australian Bodycare, som jeg er blevet kæmpe fan af. Jeg tror faktisk, at shampooen bliver fast inventar på mit badeværelse. Det lader hvert fald til, at jeg ikke er den eneste, der har et ømt punkt for det skønne produkt. Jeg har nemlig lagt mærke til, at der forsvinder noget, hver gang min kæreste vasker hår… Hmm!


"Den her shampoo er god. Rigtig god. Den er perfekt mod fedtet hår, har jeg erfaret. Hvis jeg går et par dage uden hårvask, bliver min hovedbund meeega fedtet, hvilket er ret træls. Og ofte skal mit hår og min hovedbund vaskes meget grundigt efter et par dage uden hårvask, men med Hair Clean Shampoo bliver mit hår lækkert blødt og rent efter én vask med en lille mængde shampoo, og det forbliver faktisk rent uden en fedtet følelse i et par dage.


Det er første gang, at jeg prøver en shampoo, der har dén effekt. Det fedeste er næsten, at jeg føler mig helt opkvikket efter hårvask med Clean Shampoo. Det skyldes formentlig Tea Tree olien, der effektivt renser og desuden også modvirker problemer i hovedbunden. Den her shampoo vil jeg bruge, når jeg føler, at jeg bøvler med fedtet hovedbund eller i perioder, hvor jeg bruger meget produkt i håret. Hvis du spørger mig, er den et musthave – og derfor købte jeg også én til Black Friday. Aldrig gå ned på shampoo!”


Kære shampoo fra Australian Bodycare. Du gør det, du lover – og mere til. I mit hår virker du sublimt, og du skal naturligvis ha’ et 5-tal.

(156)
Australian Bodycare Hair Clean Shampoo 250 ml
89,95
DU OPTJENER 9 Point

Amalie: HairLust Hair Growth and Repair shampoo

Denne her shampoo har en rigtig lækker og frisk duft! Nøj, hvor er den skøn. Jeg kan også rigtig godt lide den fine lyserøde flakon, som min kæreste er knap så begejstret for... Anyway! Jeg har nu testet HairLust shampoo, som er beregnet til tørt og skadet hår. Konsistensen er meget let og fin i det – man skal være lidt påpasselig, når man hælder den ud i hånden – der kommer nemlig ganske meget ud, når man hælder. Lesson learned!


Shampooen skummer ikke synderligt meget, når man masserer den ind i hovedbunden. Det er lidt et minus i min optik, fordi jeg godt kan lide, når min shampoo skummer. Måske er det, fordi jeg får følelsen af, at mit hår bliver renset i dybden?


Jeg kan godt forstå, hvorfor denne shampoo er over vores top-5 bedst sælgende, men jeg tror desværre bare ikke, at vi er et godt match. Jeg elsker en shampoo, der er rigtig fed – nærmest helt cremeagtig – og så er mit hår super tørt, og der fornemmede jeg ikke, at shampooen gav mit hår 100% dét, som mine lokker havde brug for. På trods af det, kan jeg godt se, hvilke gode egenskaber shampooen byder på – og så er det måske værd at nævne, at den er vegansk med økologiske ingredienser og – som tidligere nævnt – uden sulfat. Og dét ved jeg, at mange værdsætter.


Fra en skala fra 1-5 må jeg nok give den en god 3’er.


(62)
HairLust Hair Growth & Repair Shampoo 250 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point
5 superhelte til håret på budget

Vi guider

5 superhelte til håret på budget

Gode hårprodukter er vejen til et sundt og lækkert hår, og heldigvis findes der masser af budgetvenlig hårpleje på hylderne, der giver dine lokker, lige hvad de har brug for, uden at du skal spendere en formue. Se bare her.

Læs også

Amalie: Matas Luksus shampoo

Vores kære Luksus Shampoo... Det undrer mig ikke, at du er på listen over vores bestsellere! Jeg har tidligere brugt Luksus Shampooen. Dengang emballagen så anderledes ud, hvis der er nogle, der kan huske det ;)


Det er en billig shampoo – men en god shampoo, der gør sit arbejde super godt. Den renser håret, som den skal, men den efterlader desværre ikke mit hår super blødt, som jeg ellers elsker. Nogle vil måske mene, at jeg overdriver, når jeg siger, at mit hår helst skal være blødt som smør, når jeg har været i bad. Men det skal det altså… Men på trods af, at shampooen er beregnet til det, vi kalder ’’normalt hår’’, så synes jeg, at den giver nogenlunde fugt til mit ellers meget tørre hår. Måske grundet glycerinindholdet, der tilfører fugt til håret og hovedbunden.


Fra 1-5 bliver det et 4-tal herfra. Den mangler altså lige det sidste ift. blødheden, som jeg elsker!


Amalie: Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Shampoo

Okay, den her shampoo, ik… Hvorfor har jeg ikke prøvet den før?! Hvorfor har INGEN fortalt mig, hvor fantastisk den er? Jeg kunne mærke med det samme, da jeg stod i badet og masserede shampooen ind i mit hår, at den her.. Den kan altså noget!


Når du presser shampooen ud i hånden, har den en cremet fornemmelse, som jeg absolut elsker. Så snart jeg masserede den ind i hovedbunden og håret, og efterfølgende skyllede den ud med varmt vand, imens jeg kørte min hånd igennem håret, kunne jeg mærke, at mit hår var blødt som aldrig før. Den er jo genial! Jeg tænker, at det har noget med indholdet at gøre? E-vitamin og aloe vera går ind og fjerner snavs samt fedt fra håret, samtidig med at ingredienserne tilfører fugt. Det må være dét, der gør shampoo så god. Kæmpe anbefaling herfra - meget andet er der ikke at sige!


Bonus info til de af jer, der skulle være interesserede i de forskellige egenskaber, som shampooen ellers byder på… Den er både vegansk, uden parfume, med 20% økologiske ingredienser, svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. What’s not to like?! Så den kan mildest talt bruges af alle. Når ja, og så er den jo faktisk ret budgetvenlig til kun 79,95! Heldigvis testede jeg den inden Black Week, så jeg fik da også lige fyldt lageret op herhjemme.


Hvis det er tilladt at springe skalaen, så vil jeg bytte lejligheden til at give den en kæmpe 6’er. Og hvis ikke, så får den et 5 tal med pil op.

(169)
Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Shampoo 400 ml
55,95
DU OPTJENER 6 Point

Relaterede produkter

(86)
Matas Natur Gojibær & Aloe Vera Shampoo 400 ml
55,95
Førpris 79,95
DU OPTJENER 6 Point
(119)
Gun-Britt Britt Shampoo Blonde 250 ml
164,95
DU OPTJENER 17 Point
(100)
MAUI Shea Butter Shampoo 385 ml
119,95
DU OPTJENER 12 Point
(40)
New Nordic Hair Volume Shampoo 250 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
(26)
Ecooking Volume Shampoo 250 ml
169,95
DU OPTJENER 17 Point

Relaterede artikler

Frisøren guider: Fem fantastiske nytårsfrisurer

Matas LIVE

Frisøren guider: Fem fantastiske nytårsfrisurer

Af Matas

Nytår er lige om hjørnet, og selvom vi i år desværre ikke kan samles til et kæmpe brag af en fest, så kan vores hår stadig se knald godt ud! Se med, når vores frisør Maj guider til, hvordan du nemt kan style håret, så du er klar til nytår. Hun vil gennemgå fem forskellige frisurer, der både egner sig til kort og langt hår, og som du med sikkerhed kan efterligne derhjemme.

Læs Mere
Sådan sætter du dit lange og tynde hår op

Vi guider

Sådan sætter du dit lange og tynde hår op

Af Nanna Hein

Har du langt og tyndt hår, og er du træt af altid at sætte det op i en kedelig hestehale, så findes der heldigvis nogle fine alternativer, som er nemme at lave, og som får dit hår til at ligne en million.

Læs Mere
Michelle fra redaktionen tester silver shampoo

Vi guider

Michelle fra redaktionen tester silver shampoo

Af Michelle Weis

Har dine lyse eller grå lokker et trist, gulligt skær? Jeg kender følelsen – men jeg har heldigvis også en effektiv løsning. Når mine hårlokker bliver matte i koderne, finder jeg silver shampooen frem, og efter bare én hårvask med den violette masse kan jeg se en verden til forskel.

Læs Mere
Find den perfekte hårpleje til din hårtype

Vi guider

Find den perfekte hårpleje til din hårtype

Af Nanna Hein

Her på redaktionen har vi vidt forskellige hårtyper, og derfor har vi også forskellige behov, når det kommer til hårprodukter. Mens nogle af os ønsker mere volumen i håret, er der andre, der sukker efter hårpleje til krusede lokker, fedtede lokker eller noget helt tredje. Vi er klar over, at der findes mange forskellige hårtyper, og i dagens skriv kommer vi med bud på produkter, der passer bedst til netop din hårtype.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 28. februar 2021