Vi guider

De bedste gaveidéer til børn & forældre

Leder du efter en gave til de nybagte forældre, eller ønsker du måske at forkæle en af dine nærmeste små? Så skal du læse med her! Vi er nemlig dykket ned i gaveidéer til både forældre og børn, så du kan lade dig inspirere til dit næste køb. Hvad end du vil forkæle den lille nye, den stolte søskende eller de nybagte forældre, så har vi samlet de bedste gaveidéer til dig her.

At vælge den perfekte gave kan altid være en udfordring. Vi har derfor samlet alle de bedste gaveidéer og delt dem op i kategorier. På den måde kan du nemt finde den helt perfekte gave til barnet i alderen 0-4 år og til forældrene. Læs med her og lad dig inspirere!

Gaver til den lille nye (0-1 år)

Til pusletasken

Dette produkt tør jeg godt love, at ingen nybagt mor (og baby) kan leve uden! Olien har nemlig en 3-i-1 funktion, der både beskytter, renser og plejer den lilles sarte hud i bleområdet. Ved brug af olien ved bleskift undgår du vand, vådservietter og sæbe – så nemt hvis man er på farten!  


Den er fremstillet med 99% naturlige ingredienser, der blandt andet har til formål at forebygge hudirritationer, lugtgener og rødme.


Pssst! Olien kan bruges på alle sarte hudfolder på kroppen og er til alle med sart hud. Hvad end du er baby, barn eller voksen, vil olien pleje, rengøre og beskytte huden.

Olívy Baby Care Diaper Change 500 ml
500 ml
OlívyBaby Care Diaper Change
+ 2 størrelser
169,95 kr.
(205)
Olívy Baby Care Diaper Change 250 ml
250 ml
OlívyBaby Care Diaper Change
+ 2 størrelser
99,95 kr.
(205)
Olívy Baby Care Diaper Change 100 ml
100 ml
OlívyBaby Care Diaper Change
+ 2 størrelser
69,95 kr.
(205)

Til hyggen

Når en lille ny er kommet til verden og barslen er indtrådt, må man ikke glemme hyggen. Et lunt og blødt babytæppe er ikke blot en gave til barnet men også til forældrene. Det giver en hyggelig og varm atmosfære og er ideelt til at lægge over barnevognen under en gåtur såvel som til indendørsbrug. Et striktæppe med bløde materialer vil helt sikkert blive værdsat af både forældre og baby. Tæppet fra Cam Cam Copenhagen er lavet i 100% bomuld, måler 80x100 og fås i to flotte, neutrale farver.  


En bamse er en klassisk gave til en nyfødt, der aldrig går af mode. Babyer elsker at kramme og udforske teksturer, og en blød bamse er perfekt til netop dette formål. Det vil være babyens første ven og ledsager i de tidlige år, og forældrene vil helt sikkert være taknemmelige for den trøst, den kan give, især på de mindre søvnfulde nætter. Bon Ton Toys bamse findes i utallige forskellige farver og er en genial gave til den lille.


Bløde, varme strømper til den lille, er også en ideel gave. Glitterstrømperne fra MP Kids er fremstillet i den bedste og blødeste kvalitet og fås i forskellige størrelser. Strømperne har en bred ribkant der sikrer, at de forbliver på plads på de små fødder.

Cam Cam Copenhagen Striktæppe Natural
KUN ONLINE
Natural
Cam Cam CopenhagenStriktæppe
449,95 kr.
Bon Ton Toys Animals Miffy Sitting Corduroy Offwhite 23 cm
Miffy Sitting Corduroy Offwhite 23 cm
Bon Ton ToysAnimals
+ 8 varianter
169,95 kr.
mp Kids Ida Glitter Strømpe Rose Dawn (4260) 15/16
SPAR 13,-
Rose Dawn (4260) 15/16
mp KidsIda Glitter Strømpe
+ 2 varianter
36,95 kr.49,95 kr.

Til sanserne

Barnets første leveår skal selvfølgelig også fejres med gaver, der bidrager til leg og øget udvikling. Med legetøj der er fyldt med teksturer, bidrager du til at stimulere barnets sanser. Legetøjet fremmer den kognitive udvikling gennem farver, mønstre, lyde og teksturer. Deruodver er det perfekt til at stimulere barnets nysgerrighed og vil derfor helt sikkert også være til gavn for til forældrene.


Psst! Swipe for at se gode gaveidéer til sanerne.

Baby Einstein Min ven Neptune Ocean Explorer
Baby EinsteinMin ven Neptune Ocean Explorer
149,95 kr.
Oopsy Aktivitetslegetøj Dolphin Ball 1 stk
1 stk
OopsyAktivitetslegetøj Dolphin Ball
49,95 kr.
(1)
Baby Einstein Click & Create™ Magnetiske Aktivitetsklodser 6 mdr
6 mdr
Baby EinsteinClick & Create™ Magnetiske Aktivitetsklodser
399,95 kr.
SMALLSTUFF Puttekasse Elefant
Elefant
SMALLSTUFFPuttekasse
299,95 kr.

Gaver til tumlingen (1-2 år)

Til middagsbordet

Når det kommer til at finde den ideelle gave til børn i alderen 1-2 år, er funktionalitet og æstetik afgørende faktorer.


Konges Sløjd har formået at kombinere begge disse elementer til perfektion med deres spisesæt, der er designet med de mindste i tankerne. Spisesæt er en glæde for både øjet og den lille mave under middagen. Sættet indeholder alt det nødvendige: en tallerken, en skål, en kop, kniv og gaffel.

Konges Sløjd Spisesæt Val D'Isere
Val D'Isere
Konges SløjdSpisesæt
+ 1 variant
249,95 kr.
Konges Sløjd Spisesæt Panda
Panda
Konges SløjdSpisesæt
+ 1 variant
249,95 kr.
Done by Deer Spisesæt Silikone Happy Clouds Blå
Happy Clouds Blå
Done by DeerSpisesæt Silikone
+ 5 varianter
329,95 kr.
Done by Deer Spisesæt Silikone Confetti Pudder
Confetti Pudder
Done by DeerSpisesæt Silikone
+ 5 varianter
329,95 kr.
Filibabba Silikone Spisesæt Warm Grey
Warm Grey
FilibabbaSilikone Spisesæt
+ 2 varianter
299,95 kr.
Filibabba Silikone Spisesæt Rose
Rose
FilibabbaSilikone Spisesæt
+ 2 varianter
299,95 kr.

Til de små fusser

GoBabyGo strømper med specialdesignede skridsikre såler og gummidutter på tæerne er den ultimative gave til aktive børn i alderen 1-2 år. Fremstillet i tykt, lækkert og åndbart bomuld, holder de fødderne varme og komfortable. De skridsikre såler og gummidutter giver stabilitet på glatte overflader og gør dem ideelle som alternativ til hjemmesko. Strømper er designet til at styrke barnets motorik, balance og selvsikkerhed, og de er det perfekte valg for tumleglade børn, der ønsker at udforske verden sikkert og komfortabelt.


Psst! Strømperne findes i mange størrelser.

GoBabyGo Skridsikre Strømper i Tyk Bomuld Grey Melange 3-4 år
Grey Melange 3-4 år
GoBabyGoSkridsikre Strømper i Tyk Bomuld
+ 3 varianter
69,95 kr.
GoBabyGo Skridsikre Strømper i Tyk Bomuld Dusty Rose 0-6 mdr.
Dusty Rose 0-6 mdr.
GoBabyGoSkridsikre Strømper i Tyk Bomuld
+ 2 varianter
69,95 kr.

Gaver til den 3-4 årige

Til legen

Puslespil er et hit hos de fleste børn. Det indbyder til fordybelse, læring og kreativitet. Med dette puslespil får du to forskellige sæt: 9 brikker med et motiv af Ælling og 6 brikker med et motiv af Bamse og Kylling.

Puslespillet egner sig særligt til børn i alderen 3-4 år, og det er den perfekte kombination af leg og læring.

DR Legetøj Puslespil Bamse og Kylling 6+9 Brikker
KUN ONLINE
6+9 Brikker
DR LegetøjPuslespil Bamse og Kylling
79,95 kr.
(1)

Til badet

Hvis badet ikke altid er leg for barnet, kan badekåben fra Liewood måske hjælpe. Med dens broderede dyreansigt, er den både praktisk og sjov at have på. Måske den endda kan lokke til badet og gøre det til et højdepunkt for barnet.  


Badekåben fås til forskellige aldre, og den er genial til både at holde barnet tør, varm og underholdt på samme tid.Psst! Swipe for at se flere gode gaveidéer til badet.

LIEWOOD Lily Badekåbe Kanin Dumbo Grey 3-4 år
Kanin Dumbo Grey 3-4 år
LIEWOODLily Badekåbe
+ 3 varianter
549,95 kr.
Lille Kanin Spa sæt
VÆRDI 399,-
Lille KaninLille Kanin Spa sæt
329,95 kr.
Oopsy Bade Termometer Søhest Flodhest Grå
Flodhest Grå
OopsyBade Termometer Søhest
+ 2 varianter
99,95 kr.
(4)
Oopsy Bade Termometer Søhest Rosa
Rosa
OopsyBade Termometer Søhest
+ 2 varianter
49,95 kr.
(4)
Oopsy Bade Termometer Søhest Blå
Blå
OopsyBade Termometer Søhest
+ 2 varianter
49,95 kr.
(4)
Oopsy Shower Cap Rosa
Rosa
OopsyShower Cap
+ 1 variant
69,95 kr.
Oopsy Shower Cap Grå
Grå
OopsyShower Cap
+ 1 variant
69,95 kr.

Gaver til de heldige forældre

Efter fødslen

Momkind x Matas Recovery Kit er den ultimative gave til at lette efterfødselsperioden og gøre den mere behagelig. Dette særlige kit indeholder Momkinds must-have efterfødselsprodukter, der er udviklet, testet og godkendt af mødre selv.


Momkinds Recovery Kit er en omhyggeligt sammensat samling af produkter, der er designet til at gøre din helingsproces efter fødslen så problemfri som muligt. Hvert enkelt produkt er blevet udviklet med tanke på de specifikke behov, som en ny mor kan have i denne fase af hendes liv. Alle Momkinds produkter er blevet testet og godkendt af mødre, hvilket giver ekstra tillid og sikkerhed i brugen af dem. Kittet indeholder produkter, der kan hjælpe med smertelindring, reducere ubehag og fremme heling.

momkind Postpartum Recovery Kit XS-M
KUN I MATAS
XS-M
momkindPostpartum Recovery Kit
+ 1 variant
349,95 kr.
(3)
momkind Postpartum Recovery Kit L-XXL
KUN I MATAS
L-XXL
momkindPostpartum Recovery Kit
+ 1 variant
349,95 kr.
(3)
Vi unboxer: 6 uundgåelige brands til forældre

Matas LIVE

Vi unboxer: 6 uundgåelige brands til forældre

Konges Sløjd, Liewood og GoBabyGo er helt sikkert brands, du har hørt om, hvis du er forælder eller snart bliver det. Men det kan også være lidt overvældende med alle de muligheder, der er for at købe gode sager til de små. Derfor tager vi dig her i hånden og guider dig til 6 uundgåelige (og uundværlige) brands og produkter. I studiet er Sandra, Matas' børnefysioterapeut, der deler hendes erfaringer med produkterne, som hendes børn har afprøvet. Se med!

Læs også

Til barnevognsturene

Barnevognsturene er ikke til at tage ud af barselsperioden. Turene bliver både lettere og mere behagelige i de kolde måneder med de rette produkter.  


Østerbro Handskerne fra KongWalther, er skabt til den, der er træt af kolde hænder på barnevognsstyret - især når din baby taber sutten tusindvis af gange på hver tur. Med Østerbro Handskerne har du altid hænderne fri og kan hurtigt få dem ind i varmen igen, når sutten skal sættes i munden eller din kaffe skal nydes. Handske er den ideelle løsning for forældre, der ønsker at bevare komforten under barnevognsture uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Alt i alt en genial gave til den nybagte eller kommende forældre.


Til gåturen i de kolde måneder hører den varme drik til. Med AYA&IDA’s Termokop kan du holde din kaffe og te varm hele turen. Termokruset er enkelt med et æstetisk design og fås i en række forskellige farver. Låget er nemt at åbne og lukke, og den holder 100% tæt. Tag enten din kaffe med hjemmefra eller få din barista til at lave den direkte i koppen.


Psst! Swipe for at se den perfekte pusletaske til gåturen.

Kong Walther Østerbro Handsker Brown
KUN ONLINE
Brown
Kong WaltherØsterbro Handsker
+ 7 varianter
349,95 kr.
(4)
AYA&IDA CUP2GO Termokop 500 ml Tropical Green
Tropical Green
AYA&IDACUP2GO Termokop 500 ml
+ 4 varianter
219,95 kr.
(2)
Konges Sløjd All You Need' Pusletaske Sort
Sort
Konges SløjdAll You Need' Pusletaske
+ 3 varianter
749,95 kr.
Konges Sløjd All You Need' Pusletaske Walnut
Walnut
Konges SløjdAll You Need' Pusletaske
+ 3 varianter
749,95 kr.

Til hverdagen

Babymoov Personal Care Kit er det perfekte gavevalg til forældre, der ønsker det bedste for deres lille én og værdsætter praktisk pleje i hverdagen. Sættet indeholder alt, hvad man behøver for at opfylde babyens plejebehov, og det gør det i en kompakt og praktisk taske, der kan tages med overalt.


Sættet indeholder ikke mindre end ni forskellige plejeprodukter, der er skræddersyet til at gøre forældrelivet lettere. Badetermometeret sikrer, at badevandet altid er den rigtige temperatur, mens neglefilen, negleklipperen og sakse med afrundede spidser gør det sikkert og nemt at klippe og pleje babyens negle. Næsesugeren med sugemundstykke hjælper med at holde babyens luftveje frie, og det digitale termometer giver præcis måling af babyens temperatur. Sættet er helt sikkert en praktisk og ikke mindst uundværlig gave til forældrene.

Babymoov Personal Care Kit - Vanity Set
BabymoovPersonal Care Kit - Vanity Set
399,95 kr.

Andre gode gaveidéer

Kraes Baby Balm 100 ml
100 ml
KraesBaby Balm
169 kr.
(17)
Kraes Fugt & Balance Bodylotion 200 ml
KUN ONLINE
200 ml
KraesFugt & Balance Bodylotion
124 kr.
(2)
Rudolph Care Mommy & Me 145 ml
145 ml
Rudolph CareMommy & Me
+ 1 størrelse
394,95 kr.
(94)
Derma Eco Baby Creme 100 ml
KUN ONLINE
100 ml
DermaEco Baby Creme
34,95 kr.
(4)
Lille Kanin SOS Balm 30 ml
30 ml
Lille KaninSOS Balm
79,95 kr.
(2)
Filibabba Luftballon 10 cm
10 cm
FilibabbaLuftballon
+ 1 variant
199,95 kr.
(1)
Studio Feder Baby Sengetøj Milk Stripe 70 x 100 cm
KUN ONLINE
Milk Stripe 70 x 100 cm
Studio FederBaby Sengetøj
+ 8 varianter
399,95 kr.
Studio Feder Baby Sengetøj Beige 70 x 100 cm
Beige 70 x 100 cm
Studio FederBaby Sengetøj
+ 8 varianter
399,95 kr.
Filibabba LED Lampe Christian The Whale
Christian The Whale
FilibabbaLED Lampe
+ 3 varianter
329,95 kr.
(1)

Relaterede artikler

Vi unboxer: 6 uundgåelige brands til forældre

Matas LIVE

Vi unboxer: 6 uundgåelige brands til forældre

Konges Sløjd, Liewood og GoBabyGo er helt sikkert brands, du har hørt om, hvis du er forælder eller snart bliver det. Men det kan også være lidt overvældende med alle de muligheder, der er for at købe gode sager til de små. Derfor tager vi dig her i hånden og guider dig til 6 uundgåelige (og uundværlige) brands og produkter. I studiet er Sandra, Matas' børnefysioterapeut, der deler hendes erfaringer med produkterne, som hendes børn har afprøvet. Se med!

Læs Mere
Vi guider: 50 gode gaveideer til ham

Vi guider

Vi guider: 50 gode gaveideer til ham

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har garanteret været der før – du skal finde gaven til manden, der har alt. Og det er lige svært hver gang. Derfor har vi samlet 50 gode gaveideer til din far, kæreste, svigerfar eller onkel – vi har nemlig et bredt udvalg af skønne gaveideer til de kære mænd. Er du selv mand, og mangler du ideer til ønsker? Så kan du også lade dig inspirere her.

Læs Mere
Vi guider: 50 gode gaveideer til hende

Vi guider

Vi guider: 50 gode gaveideer til hende

Af Ida Hinchely Kyhn

Det kan være svært at finde den helt perfekte gave til hende, hvis hun er kvinden, der har alt. Derfor har vi samlet en håndfuld gode ideer til, hvad du kan give i gave, om det er til jul, fødselsdag eller en anden stor anledning. Forhåbentlig du kan finde lidt god inspiration – læs med!

Læs Mere
Skønne gaveideer, du ikke vidste, du ønskede dig

Vi guider

Skønne gaveideer, du ikke vidste, du ønskede dig

Af Ida Hinchely Kyhn

Skal du finde en gave til ham eller hende, der har alt? Eller mangler du selv lidt inspiration til ønskelisten? Så har vi støvsuget matas.dk for gode gaveideer, du ikke vidste, du ønskede dig. De mere praktiske gaver, som er skønne at få, da de altid kan bruges. Læs med her, og lad dig inspirere!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.