Vi guider

De 25 bedste gaveidéer på Mors Dag

Hvert år den 2. søndag i maj er dedikeret til et helt særligt menneske. Her fejrer vi nemlig Mors Dag. Jeg har selv et helt særligt forhold til min mor, og jeg kunne forestille mig, at mange af jer, kan nikke genkendende til det? Vi skal altid huske at vise, at vi elsker vores nærmeste, men hvorfor ikke dedikere denne dag særligt til din mor. Det vil jeg gøre, og her er mine bedste bud på skønne gaver til hende.

Det er tanken, der tæller, når det kommer til gaver. Går din mor op i hudpleje? Eller måske kan du overraske hende med et nyt produkt, hun ikke kender? Eller ville hun blive vildt glad for noget nyt til hjemmet? Jeg har samlet 25 skønne og betænksomme gaveidéer til dig, som jeg håber, du vil blive inspireret af.

25 gode gaveidéer til mors dag:

1. Duften: En personlig og sikker gaveidé  

Indrømmet. Jeg har (måske) lavet en smule research på forhånd. I kender dufte junglen - den er enorm! Så hvordan vælger man lige den rette duft til sin mor? Måske ved at se, hvad andre mødre kan lide.


På Mors Dag tidligere år har i sær Idôle fra Lancome hittet stort, mens også Alive Eau de Parfum fra Hugo Boss har været en darling at købe til Mors Dag. Derfor finder du selvfølgelig de to storfavoritter i slideren her.


Men der er også god inspiration at hente fra denne artikel, jeg har skrevet om Top 10 dufte til kvinder. Giorgio Armanis Sì Eau de Parfum er en klar nummer 1. Den er elegant og dufter ret unikt. Lyder det som noget for din mor?


Jeg kan virkelig også anbefale Zarko Pink Molécule. Den er frisk og let, og faktisk inspireret af det danske, lune forår og de mørke træer i de danske skove. Og til sidst i slideren finder du Guccis Flora Gorgeous Gardenia. Jeg elsker flakonen, og så dufter den af de smukke hvide Gardenia-blomster.

​​​​​​​

Find den perfekte duft til din mor

Vi guider

Find den perfekte duft til din mor

Mors Dag er lige om hjørnet, og det betyder, at du har verdens bedste anledning til at forkæle din mor med en dejlig gave og vise hende, hvor vigtig hun er for dig. Vi har samlet fem skønne dufte, så du kan lade dig inspirere til, hvad du skal købe til din mor, så du har gaven klar til d. 8. maj.

Læs også

2. Et lækkert hår: Gaveidéer til hårpleje  

Okay, et lækkert hår elsker alle! Jeg har selv for nyligt fået øjnene op for danske Zenz. De laver naturlige produkter med certificerede økologiske ingredienser. Og det er en vinder for mig. Deres Pure Shampoo No. 01 er til alle hårtyper og giver fugt, styrke og vitalitet. Og så er den særlig god til lidt sart hår og hovedbund. Ret god til skandinavisk hår. Du kan toppe gaven med Conditioner Pure No. 02, som er vildt god til at redde håret ud efterfølgende. Din mor vil få et flot, blødt resultat.


Du kan også forkæle hende med en rigtig god olie til håret. Jeg er selv helt vild med Olapex No. 07 Bonding Oil. Så den vil jeg anbefale. Den er virkelig god og drøj i brug. Men du kan også forsøge dig med the Ordinarys Multi-Peptide Serum. Det er et koncentreret serum udviklet for at fremme et sundt hår, som ser tykkere, tættere, mere fyldigt og frisk ud.


Sidst, men ikke mindst, vil jeg gerne anbefale en god børste med vildsvinehår. Det er bare sådan et rigtigt luksusprodukt, som din mor måske ikke lige selv prioriterer at købe? Boar Cushion Brush fra M. Cosmetics er en professionel pudebørste i høj kvalitet og med 100% vildsvinehår, der giver en særlig skånsom udredning af håret. De ægte hår fordeler desuden hårets naturlige olier og giver et glansfuldt hår. Så lækker at bruge!

Nye professionelle hårbørster i naturhår

Nyhed

Nye professionelle hårbørster i naturhår

Et sundt og glansfuldt hår kræver daglig pleje. Og her mener vi ikke kun hårplejeprodukter. For ligeså vigtigt er det at bruge en god hårbørste. M. Cosmetics by Matas lancerer en helt ny serie af FSC-certificerede hårbørster, der alle er udviklet med vildsvinehår, som gør håret blødt og glansfuldt ved daglig anvendelse.

Læs også

3. Lidt makeup til Mors Dag

Bestselleren fra Elizabeth Arden, Eight Hour Lip Protectant i farven 'Berry', er en sikker vinder til moren, der ønsker lidt pleje og farve til læberne. Og så indeholder den endda SPF 15. Perfekt til de solrige dage! Til den cremede, røde lipbalm er det oplagt at supplere gaven med en fin, rød neglelak. OPI ”Infinite Shine” i Recentless Ruby er så smuk, og så skal hun selvfølgelig have en topcoat med fra CND. Så holder lakken så godt.


Du kan også forkæle din mor med nogle helt vild lækre, økologiske produkter fra Miild. Der er ikke noget bedre end at påføre sig lækker makeup, der føles helt rigtigt. Jeg kan virkelig selv anbefale Miilds Concealer Duo. Den er SÅ god til rander under øjnene, lidt urenheder hist og pist eller små ar, du gerne vil dække. Du kan også overveje, om du mor skal have den sindssygt gode ”Tear-prof” mascara med fra Miild. Jeg tror, hun vil elske den.

4. Fine accessories og ting til din mors hjem

Måske din mor kunne bruge lidt nyt pynt til sig selv eller hjemmet? Jeg er selv ret glad for Sui Avas hårklemmer. De holder ens hår rigtig godt, og det danske brand laver rigtig mange forskellige flotter farver. Hvad med Helle Pretty Big hårklemmen i farven Dark Brown?


Du kunne også overveje at give din mor et lille smykke. Jeg synes selv, at smykker er en skøn gave, fordi jeg selv bliver så glad, når jeg ser, at mine kære går med det smykke, jeg har givet dem. Måske de her små fine guldbelagte øreringe med kors fra Pilgrim er noget for din mor?


En anden idé er en lille, sød, personlig hoptimist. Vi har et ret stort udvalg, så du selv kan finde den helt rigtige. Men måske ”Love Bimble” med et sødt I Love U vil give din mor et smil på læberne.


Til sidst vil jeg gerne anbefale lidt skøn duft og hygge i hjemmet. Prøv med et dejligt duftlys fra Meraki eller en diffuser fra SKANDINAVISK? Det giver sådan en dejlig ro i hjemmet.

5. Hudplejegaver til din mor

Er jeg den eneste, der drømmer om en naturlig sommerglød i ansigtet året rundt? Jeg mistænker i hvert fald min mor for at gå med samme drøm. Og det er her, Clarins kommer ind i billedet. De har nemlig udviklet et genialt ad-on produkt til ansigtscremen - nemlig deres Glow Booster. Jeg tør ikke rigtig blande mig for meget i min mors hudplejerutine, men tror nu alligevel, at hun vil takke mig for at opgradere med denne lille sag fra Clarins. Ved at blende 3 dråber af Glow Booster til hendes favorit ansigtscreme, kan hun på rekordtid opnå den flotteste glød i ansigtet.


Tør du ikke at blande dig i din mors hudplejerutine (jeg forstår din frygt!), er en lækker bodylotion aldrig tosset. Slet ikke den populære Biotherm Lait Corporel Bodylotion. Du kan også prøve Biotherns Life Planktion Body Milk, som er særligt udvilket til Anti-age! Find begge produkter i slideren.


Du kan også forkæle din mor med lidt alternativ hudpleje. Hvad med en Glow roller, der sætter gang i blodcirkulationen og blandt andet hjælper med at fremme gløden i ansigtet? Calmlish Glow Roller Rosakvarts er så skøn, og jeg er sikker på, den vil være et hit hos enhver mor.


Eller måske du skal prøve med en Gua Sha sten, der kan bruges til at massere både krop og ansigt. Et vaskeægte mirakelprodukt, når det kommer til ansigts- og kropsmassage.

Nye skønhedsgadgets: Tag din skønhed i egne hænder

Vi guider

Nye skønhedsgadgets: Tag din skønhed i egne hænder

Er du en ægte beautyjunkie som aldrig går ned på udstyr, så har vi spottet et par smarte gadgets, der får din hud sund og strålende ind i foråret.

Læs også

Relaterede produkter

Relaterede artikler

10 nye forårsdufte til kvinder

Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Igen i år bliver vores forår beriget med nogle helt nye parfumer - ja tak! I artiklen her afslører jeg 10 af de store duftnyheder, som jeg er overbevist om, bliver et hit.

Læs Mere
Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Vi guider

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Af Nanna Skousbøll

Selvom vi tilbringer mere tid derhjemme nu, behøver du ikke at gå glip af salonværdige skønhedsbehandlinger. Med gode tips og skønne produkter kan du nemt lave din egen hjemmesalon og og få mere selvforkælelse ind i hverdagen. Lad os guide dig.

Læs Mere
Forårsnegle: 4 farver, der hitter til foråret 2021

Spot Trenden

Forårsnegle: 4 farver, der hitter til foråret 2021

Af Amalie Schiller

Hvis der er noget, der kan få mig ned i gear, er det, når jeg tænder for min favoritserie, sætter mig godt til rette i sofaen, og finder neglelaksættet frem. De sidste par uger har jeg undersøgt, hvilke neglelakfarver, der stjæler rampelyset, og som jeg er sikker på, at vi kommer til at se meget mere til. I indslaget her løfter jeg sløret for fire af dem, der særligt fangede min interesse. Jeg har testet alle farver på egne negle, og i kan tro, at jeg har glædet mig til at dele lakkerne med jer!

Læs Mere
Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Af Nanna Skousbøll & Cathrine Park

Du kan komme langt med en effektiv anti-age dagcreme – og heldigvis behøver det ikke at koste en formue at pleje og beskytte huden med gode anti-age ingredienser. Vi guider dig til budgetvenlig anti-age hudpleje lige her, hvor vi fremhæver fem anti-age dagcremer på budget.

Læs Mere