Vi guider

Find de GlamGlow produkter, der passer til dig

Når du skal finde de GlamGlow produkter, der passer til dig, skal du tage udgangspunkt i din hudtype. Har du f.eks. uren hud, tør hud, sensitiv hud, eller vil du mindske fine linjer? Din hudplejerutine og de produkter, du vil bruge, skal baseres på din hudtype og tilstand – huden i ansigtet kan nemlig ændre sig løbende pga. f.eks. omskiftende vejr, fordi du er stresset eller har hormonelle forandringer.

GLAMGLOW har samlet nogle af deres bedste råd om ansigtspleje og hudplejerutiner, der passer til netop din hudtype. Læs mere om, hvilke GlamGlow produkter de anbefaler, at du bruger – og hvordan. Find den bedste GlamGlow maske og øvrige hudplejeprodukter til din hudtype her.

Hvad er GlamGlow?

GlamGlow er et Hollywood brand, der er bedst kendt for deres populære GlamGlow masker. Produkterne er meget effektive, og du kan øjeblikkeligt mærke og se en virkning. Alle GlamGlows produkter giver lækker glød, heraf navnet "glowstarter", og kan anvendes af både kvinder og mænd.

Psst! Der er kommet en super nyhed fra GlamGlow. Superwatergel. Det er en vandbaseret gel med Triple Acid Blend (salicylsyre, glykolsyre, pyruvinsyre) og hyaluronsyre til uren hud. Superwatergel fugter og går øjeblikkeligt i gang med at genskabe balance samtidig med, at den føles let og lækker at bruge.   

Den udførlige guide her i artiklen byder på de mest populære og bedste GlamGlow produkter og inkluderer blandt andet GlamGlow supermud, GlamGlow superserum, GlamGlow thirstymud og mange flere vidundere.


Er du klar til INSTANT SEXY HOLLYWOOD GLOW?

Den bedste GlamGlow-pleje til uren hud

Når man har uren hud som f.eks. akne, mange udbrud, hudorme, store porer eller fedtet hud, er det som udgangspunkt en god idé at rense din hud to gange dagligt. Derudover kan du bruge en dybderensende ansigtsmaske 1-2 gange om ugen.

Sørg altid for at rense din makeup af, før du går i seng, da det ellers kan gøre din hud mere uren og øge risikoen for udbrud. Får du bumser, kan du bruge en ansigtsmaske som spot treatment for at udtørre dem.

GlamGlow hudplejerutine til uren hud

I din hudplejerutine mod uren hud, anbefaler GLAMGLOW dig disse fire/fem trin fra deres SUPER serie:


 1. Brug først ansigtsrensen SUPERCLEANSE, der renser huden i dybden samt fjerner urenheder og evt. ansigtsmakeup.​​​​​​​
  ​​​​​​​
 2. Ca. 1- 2 gange om ugen: Brug derefter ansigtsmasken SUPERMUD. Lermasken dybderenser huden, fjerner urenheder og overskydende olier. Psst! Supermud er ét af de bedst sælgende produkter fra GlamGlow, så "give it a try", hvis du er fan af mud mask.

 3. Anvend derefter den eksfolierende skin tonic SUPERTONER, der fjerner døde hudceller og renser og forfiner porerne.

 4. Påfør til sidst ansigtsserummet SUPERSERUM. GlamGlow serummet eksfolierer og udjævner huden.

 5. Afslut med den lette vandbaserede gel SUPERWATERGEL. Den efterlader huden gennemfugtet og går samtidig i gang med at genskabe balance.


Alle SUPER produkter fra GLAMGLOW indeholder den patenterede SUPER 6 Acid Blend, der er en innovativ blanding af AHA og BHA syrer samt aktivt kul og ler. Passer til både mænd og kvinder.

Tip! Hvis du har uren og tør eller sensitiv hud, kan du bruge SUPERMUD som spot treatment eller i T zonen i nogle få minutter.

Den bedste GlamGlow-pleje til tør hud

Med et omskifteligt vejr, luftforurening og en travl hverdag kan alle hudtyper have perioder med tør hud. Det er derfor altid vigtigt at fugte huden ud fra tilstanden.

Har du en tendens til tør hud, er det endnu vigtigere at bruge effektive fugtgivende produkter, da det ellers øger risikoen for rødme og irritation - især om vinteren har din hud brug for et ekstra fugtboost.   

GlamGlow hudplejerutine til tør hud

En fugtgivende aftenrutine fra GLAMGLOW kan sagtens være nem og behøver ikke tage lang tid.


 1. Anvend den fugtgivende og dybderensende GALACTICLEANSE til at rense din hud og fjerne evt. makeup. Glamglow rensen bruges på tør hud og vaskes af med vand.

 2. Et par gange om ugen kan du give din hud et øjeblikkeligt fugtboost med ansigtsmasken THIRSTYMUD fra GlamGlow. Thirstymud er en intens, fugtgivende lermaske, som indeholder hyaluronsyre, kokos og ingefær, der beroliger og genopbygger huden.
  ​​​​​​​

 3. Afslut med ansigtscremen WATERBURST med hyaluronsyre, der giver masser af fugt i hele 72 timer.

Tip! Er din hud ekstra tør, så kan du også lade THIRSTYMUD sidde hele natten. Vågn op med en fugtmættet hud og flot glød.

Den bedste GlamGlow-pleje til sensitiv hud

Mange af os oplever indimellem at have sensitiv hud og rødme. Har du det eller blot sensitive områder i ansigtet, skal du vælge hudpleje til sart hud, der fugter, plejer og beroliger din hud.

Det er vigtigt at vælge milde hudplejeprodukter, og test gerne nye produkter af, inden du bruger dem, så du sikrer, at din hud ikke får en uventet reaktion.

GlamGlow hudplejerutine til sensitiv hud

 1. Start med at rense din hud med GENTLEBUBBLE, der mildt renser huden og fjerner evt. makeup. GlamGlow rensen indeholder E-vitamin, er sæbefri og indeholder ikke parfume.
  ​​​​​​​

 2. For at give ekstra pleje, kan du anvende BERRYGLOW PROBIOTIC ansigtsmaske 1-2 gange om ugen. Berryglow mask indeholder hyaluronsyre, jojobaolie og superfood bær. Den føles faktisk som en smoothie til dit ansigt.

 3. Brug til sidst den beroligende ansigtscreme, MOISTURETRIP med inca inchi frøolie og chaga svampe. Cremen lindrer irritation og rødme med Omega 3 og 6 samt fugter med hyaluronsyre. MOISTURETRIP beskytter desuden mod blåt lys.

Den bedste anti-age GlamGlow-pleje

Et af de vigtigste råd til at forebygge begyndende fine linjer er at sikre en gennemfugtet hud og ved at anvende eksfolierende produkter, fornyer du huden løbende og fjerner døde hudceller. Et godt råd er at anvende ansigtscreme og øjencreme, da huden og de fine linjer omkring øjnene kræver anden pleje end f.eks. panden.  

GlamGlow hudplejerutine til hud med første tegn på linjer

 1. Anvend først den fugtgivende ansigtsrens GALACTICLEANSE.

 2. 1 -2 gange om ugen kan du anvende ansigtsmasken YOUTHMUD, der indeholder teblade og vulkansk sten. Youthmud lermasken er dybderensende, eksfolierende og giver en flot glød.

 3. Derefter anvendes DREAMDUO, der består af en anti-age serum og natcreme med hyaluronsyre. Start med serum og derefter natcremen for at gennemfugte og pleje din hud.
  ​​​​​​​

 4. Slut til sidst af med BRIGHTEYES øjencreme, der mindsker mørke rande, er lysreflekterende og indeholder hyaluronsyre, der giver fugt.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Vi guider

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Af Nanna Skousbøll

Selvom vi tilbringer mere tid derhjemme nu, behøver du ikke at gå glip af salonværdige skønhedsbehandlinger. Med gode tips og skønne produkter kan du nemt lave din egen hjemmesalon og og få mere selvforkælelse ind i hverdagen. Lad os guide dig.

Læs Mere
Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Af Nanna Skousbøll & Cathrine Park

Du kan komme langt med en effektiv anti-age dagcreme – og heldigvis behøver det ikke at koste en formue at pleje og beskytte huden med gode anti-age ingredienser. Vi guider dig til budgetvenlig anti-age hudpleje lige her, hvor vi fremhæver fem anti-age dagcremer på budget.

Læs Mere
Den store guide til ansigtsmasker

Matas LIVE

Den store guide til ansigtsmasker

Af Matas

Ansigtsmasker er effektiv hudpleje og en ren selvforkælelse i hverdagen. Men hvilke masker er egentlig de bedste at have i sin samling? Hvorfor er de så effektive? Og hvordan får man mest muligt ud af dem? Alt det – og mere til – guider Randi dig til. Hun hjælper dig også med at udvælge den rigtige ansigtsmaske på baggrund af din hudtype og din huds tilstand, hvis du har brug for individuelle anbefalinger.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.