• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Er denne nyhed det ultimative forårs-musthave?

Stick produkter er kommet for at blive! I hvert fald i min makeuppung. Og nu har Lancôme lanceret hele tre af slagsen: en foundation, blush samt highlighter, som jeg spår bliver mine trofaste følgesvende dette forår.

Hvis du elsker Teint Idole Ultra Wear foundation, så er der god grund til at læse med i denne artikel, hvor jeg fortæller mere om de tre spændende nyheder fra Lancôme.

Et musthave til foråret

Om foråret skal min makeup helst bare være simpel. Jeg går efter et let look med masser af blush, glød og ikke mindst en smuk, dewy finish.


Jeg er lidt krævende; for jeg orker aldrig det helt store med min makeup, når temperaturerne stiger. Så det er især vigtigt for mig, at det skal være let at lægge og i øvrigt nemt at have produkterne med i tasken, så jeg hurtigt kan opfriske makeuppen i løbet af dagen.


Her kommer den nyeste lancering fra Lancôme ind i billedet. De har nemlig udvidet Teint Idole-familien med tre stick-produkter: en foundation, blush og highlighter.

Teint Idole Foundation Stick

Den nye foundation stick er helt perfekt til at skabe en pæn base og er SÅ nem at påføre grundet den her stick-applikatorform.


Formlen er silkeblød, glider let henover huden og giver samme matte finish og lange holdbarhed, som du kender den fra den flydende Teint Idole Foundation.


Påfør den forskellige steder i ansigtet og blend produktet ud med den integrerede børste i bunden.

Teint Idole Ultra Wear Blush Stick

I foråret er blush uden tvivl mit absolutte favoritprodukt i foråret, fordi det giver et virkelig fint, friskt look, når kinderne er røde.

Den her cremede formulering er simpelthen så fantastisk at påføre og giver den fineste farve på kinderne.


Dup blushen forsigtigt på kindbenene – enten direkte med sticken eller tag en smule på fingrene og påfør med dem for et mere afdæmpet look. Så nemt og hurtigt!

Teint Idole Ultra Wear Highlighter Stick

Jeg har faktisk altid foretrukket at bruge min highlighter på stick-form, så mig og denne Teint Idole er uden tvivl et match made in heaven.


Ligesom de to andre sticks, så har den en formulering, der glider let henover huden og giver det der smukke smukke dewy look, som bare er everything i forårs- og sommermånederne.


På samme måde som blushen kan du duppe produktet på kindbenene – lige over din blush – og bygge din glød op på den måde, du foretrækker. Jeg kan også godt lide at påføre den på brynbenet, amorbuen og langs næseryggen for at skabe det her flotte dewy look.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

De smukkeste øjenvipper – en how-to med Lancôme

Vi guider

De smukkeste øjenvipper – en how-to med Lancôme

Af Matas

Øjne er et af de helt store beauty-trends for 2021. Derfor har vi sammen med Lancôme sat os for at give dig en simpel guide til, hvordan du med tre lette trin får flotte, stærke og fyldige øjenvipper. For hvem vil ikke gerne have det. Og så vil vi også gerne introducere dig til den nye Lancôme Lash Idole Mascara. Læs med og bliv inspireret til den ultimative vipperutine.

Læs Mere
Lancôme: Effektiv og innovativ hudpleje siden 1935

Vi guider

Lancôme: Effektiv og innovativ hudpleje siden 1935

Af Benedikte Lundberg

Lancôme er siden sin spæde start i 1935 blevet et verdenskendt brand, som kvinder over hele kloden sætter deres lid til, når det kommer til alt fra makeup og dufte til hud- og ansigtspleje. Netop ansigtspleje er Lancôme en af frontløberne på i markedet med sin innovative tilgang til formler og 86 års ekspertise på bagen, der i den grad viser sig i produkter af allerhøjeste kvalitet og med dokumenteret effekt. Vi dykker ned i nogle af de mest populære ansigtsplejeprodukter fra det franske brand,

Læs Mere
Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Vi guider

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Af Amalie Schiller

Jeg tror, at de fleste af os har nogle særlige favoritter, når det kommer til makeup. Måske har du brugt den samme mascara i flere år, fordi du ikke har kunnet slippe jerngrebet om den, siden du første gang prøvede den i din lokale Matas? Personligt har jeg selv nogle favoritter, der efter måneder og år stadig dominerer i min makeuptaske. Når jeg går på jagt i beauty-junglen, går jeg for det meste på udkig efter simple produkter, der får mit makeuplook til at se naturligt og simpelt ud. Og dog..

Læs Mere
Sarah Posin: Mine makeup favoritter

Vi guider

Sarah Posin: Mine makeup favoritter

Af Sarah Posin

I dag inviterer vi skønne og søde Sarah Posin inden for i Stories ”studiet”, og vi tager en snak om, hvilke makeupprodukter der er fast inventar i hendes kosmetikpung. Hun løfter også sløret for hemmeligheden bag hendes overdådigt lange øjenvipper, som mange af os sukker efter (amen, se dem lige engang). Læs med, hvis du gerne vil se hendes guide til et simpelt, men smukt look.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage