• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes indenfor 1-4 dage

Psst... 20% på alt gælder kun til midnat (medlemstilbud)

Bag om brandet

Portræt: Marianne Tromborg - Økologi der virker

Du skal kunne stole på, hvad du putter på din hud. Sådan siger kvinden bag Tromborg-brandet, Marianne Tromborg, der tror på naturlige ingredienser og økologi – men ikke uden forskning og evidens bag. Manden Tim er nemlig biokemiker og er med til at sørge for, at det helt rigtige indhold lander i Tromborgs produkter, så de ikke bare virker lækre, men rent faktisk også virker.

Inden du begiver dig ud i hudpleje- og makeup-junglen, og skal vælge hvad der lige netop passer til dig, kan det være en rigtig god idé at undersøge, hvad mærket egentlig står for og hvilke ingredienser, de arbejder med. Tromborgs fokus har altid være på økologi og grøn teknologi, og uanset om du bruger Tromborgs hudpleje eller makeup, så føles produkterne som et spaophold på en grå mandag. Mød Marianne Tromborg, der står bag det danske succes-mærke.

Hvad er filosofien og værdierne bag Tromborg?

- Tromborg handler om, at du skal kunne stole på, hvad du putter på din hud, og at produkterne skal kunne bruges til hele familien. Økologi er en selvfølgelighed, og alt hvad der kan være økologisk, det er økologisk, slår Marianne fast og forklarer: - Vi har lidt af allergi i familien, og jeg har psoriasis, så det har samtidigt været vigtigt at skabe fugtgivende produkter, der er gode for huden.


"Økologi er en selvfølgelighed, og alt hvad der kan være økologisk, det er økologisk"


- Vi forsker selv og har vores egen fabrik, hvor der sidder kompetente mennesker. Så produkterne er ikke bare økologiske, de indeholder også aktive og fantastiske ingredienser. Jeg har jo mit navn på produkterne, så det, at jeg kan stå inde for dem, er noget, jeg tager virkelig alvorligt.

How to: 00'er glowy og bronze makeuplook

Grib stilen

How to: 00'er glowy og bronze makeuplook

Vi guider dig sammen med makeupartist Sine Ginsborg til 00’ernes populære makeuplook med fokus på glow og bronzede nuancer.

Læs også

Hvordan startede Tromborg?

- Tromborg startede for 15 år siden. Inden da arbejdede jeg som makeupartist, men det lå absolut ikke i kortene, for forinden havde jeg læst dansk og litteraturvidenskab, og jeg kommer fra en familie, hvor min mor ikke så meget som brugte mascara.


- Før jeg startede som makeupartist, malede jeg oliemalerier. En dag mødte jeg en fotograf, som manglede en makeupartist og kom hen og sagde: Du kan male på lærred, så kan du også male på levende mennesker!  Senere blev jeg kontaktet af et bureau, der desperat havde ledt efter mig, fordi der var en fotograf i Paris, der ville have mig til at lave et cover i Stockholm. Jeg sagde pænt nej tak og skreg af grin. Men han tilbød mig et job med de hotteste herremodeller i verden på det tidspunkt, og på de 14 dage jobbet varede, kunne jeg tjene en årsløn! Så jeg tænkte What’s not to like; hotte herremodeller og en årsløn?! Så man kan sige, Tromborg har aldrig testet på dyr, kun dyre modeller, griner Marianne.


- Herefter mødte jeg min mand, som er biokemiker, men som også er skide allergisk. Så de første spæde fodtrin til Tromborg var, da vi fik vores datter, som vi kogte cremer til hjemme i køkkenet, for at hun ikke skulle udvikle allergi. De holdt 14 dage i køleskabet det har vi dog forbedret lidt siden da.

Hvem har særligt glæde af Tromborgs produkter?

- Sagen er, at man kan være allergisk overfor alt, så selvom vores produkter er økologiske, er de jo ikke allergisikre. Men de er lavet med tanke på, at vi selv har haft allergi og psoriasis inde på livet, så der er viden bag indholdet, og de er lavet til, at alle i familien trygt kan bruge dem.


Hvilke produkter er dine egne favoritter?

- Tromborg Herbal Cleansing Water er den, jeg ville tage med på en øde ø, fordi den renser, fugter og kan det hele. Den er olie- og alkoholfri, så det er kun økologiske urter, der gør hele arbejdet. Den er også fantastisk til teenagehud og til at få det gjort om aftenen, selv hvis man har drukket for meget rødvin – for det er bare et skvæt på en vatrondel, og så kan du gå direkte til din creme.  


- Derudover er vores anti-aging wrinkle cream også fuldstændig magisk. Og bare de to produkter, de kan gøre det! Det synes jeg er fantastisk.  


- Af makeup har vi jo Tromborg Baked Minerals i 'Silk', som laver sådan en retoucheret flødehud øverst på kindbene – det er altså et godt lille trick.

Tromborg Herbal Cleansing Water 200 ml
Medlemspris 207,96
Ikke medlem 259,95
DU OPTJENER 21 Point
Tromborg Anti-Aging Wrinkle Cream 50 ml
Medlemspris 711,96
Ikke medlem 889,95
DU OPTJENER 72 Point
Flere varianter
Tromborg Baked Minerals Silk
Medlemspris 335,96
Ikke medlem 419,95
DU OPTJENER 34 Point

Tromborg-tip:
"Man får den flotteste makeup ved at fjerne den om aftenen! Det skal være enkelt, så man får det gjort – for hudpleje virker på huden og ikke på hylden"


Hvad handler skønhed om for dig og Tromborg-mærket?

- Jeg har arbejdet med modeller, der kostede en halv million om dagen, og de er altså ikke mere glade for sig selv end dig og mig. Den lidt fortærskede kliché med, at skønhed kommer indefra, den har jeg altid agiteret for. Jeg elsker, at folk har noget på hjerte, og der kommer noget ud af øjnene på dem – glimmerdrys!


- Jeg synes, at power er skøn, og jeg synes, at selvtillid er skøn. Så man kan sige, at selvtillid er skøn, men hvis man ikke har den, hvor får man så den fra? Men der må man sgu grave lidt dybt og lade være med at kigge på sig selv i det der forstørrelsesspejl, for der er ikke nogen andre, der kigger på dig med forstørrelsesspejls-øjne, der er ikke nogen andre, der er så kritiske, som du selv er.


"Så man kan sige at selvtillid er skøn, men hvis man ikke har den, hvor får man så den fra? Men der må man sgu grave lidt dybt og lade være med at kigge på sig selv i det der forstørrelsesspejl"


- Jeg har før oplevet at holde et foredrag og lægge makeup på en ung model, og så sidder publikum og er sådan: ”Det er sgu også uretfærdigt, hun er også ung og smuk, og hun har høje kindben”. Når jeg er færdig, og alle nede i salen synes, at ”Nøj, hvor er hun blevet flot”, og jeg giver modellen spejlet, er det eneste, hun tænker på den der lille røde plet, som hun stadig synes, man kan se. Og det er hun jo bare den eneste ud af de 501 mennesker i salen, der ser!


- Jeg ville bare ønske, at de her unge piger, der har hele drømmen; drømmehud, frisk teint, ingen rynker det ville da være så skønt, hvis de var lidt mere glade for sig selv!

Hvordan ser du på økologi, som flere og flere går efter i deres produkter?

- Vores produkter er selvfølgelig økologiske. Derudover er økologi for os også et begreb om at lave noget lokalt. Vi får gerne vores urter fra folk, vi kender, og selvom vi ikke kan dyrke alt lokalt, så kan vi få dem fra landene omkring os, hvor de har lidt varmere klima, og hvor vi kender folk og ved, at de bliver håndplukkede og koldpressede. Vi følger processen hele vejen rundt og går op i, at der er viden og sandhed i de claims, vi kommer med omkring økologi.


Så der er meget forskning omkring de ingredienser, I bruger, det er ikke bare 'uhm, det dufter godt, det bruger vi tilfældigvis…'


- Præcis. Vi lancerede vores masker for nogle år tilbage, og der var tre års forskning bag, og vi har vores Beauty of North-serie, som tog seks år at udvikle. At få denne her grønne teknologi, som vi arbejder med, til at virke sammen med alt økologien uden at bruge ’nasties’, dét er hjertet i Tromborg. Vi er nødt til at have forskning og evidens bag, og det ligger mig på hjerte sammen med økologien.

Hvad kommer vi til at se fra Tromborg i nærmeste fremtid?

- Vi kommer snart med en ny creme – tadaaa– anti-pullution spot minimizer, og den har vi været nødt til at rive ud af hænderne på min mand Tim nu, for han bliver ved med at være nysgerrig. Men den virker nu!  


- Og vi kommer også med jordens mest fantastiske nye mist med peptider og antioxidanter, der prepper huden, så vores cremer faktisk virker endnu bedre.


Psst... Du kan allerede nu finde Tromborgs splinternye bagte mineraløjenskygger. De er smørbløde og lette at arbejde med, de blender nemlig helt naturligt ind i huden. 

Flere varianter
Tromborg Baked Mineral Eye Shadow Venus
Medlemspris 191,96
Ikke medlem 239,95
DU OPTJENER 20 Point
Flere varianter
Tromborg Baked Mineral Eye Shadow Dust
Medlemspris 191,96
Ikke medlem 239,95
DU OPTJENER 20 Point
Flere varianter
Tromborg Baked Mineral Eye Shadow Saturn
Medlemspris 191,96
Ikke medlem 239,95
DU OPTJENER 20 Point
Flere varianter
Tromborg Baked Mineral Eye Shadow Earth
Medlemspris 191,96
Ikke medlem 239,95
DU OPTJENER 20 Point
Tromborg Mineral Baked Shadow Christianit
Medlemspris 191,96
Ikke medlem 239,95
DU OPTJENER 20 Point
Tromborg Mineral Baked Shadow Hefaistos
Medlemspris 191,96
Ikke medlem 239,95
DU OPTJENER 20 Point
Tromborg Mineral Baked Shadow Mafic
Medlemspris 191,96
Ikke medlem 239,95
DU OPTJENER 20 Point
Tromborg Mineral Baked Shadow Tuff
Medlemspris 191,96
Ikke medlem 239,95
DU OPTJENER 20 Point
Tromborg Mineral Baked Shadow Tephra
Medlemspris 191,96
Ikke medlem 239,95
DU OPTJENER 20 Point
Tromborg Mineral Baked Shadow Metamorphic
Medlemspris 191,96
Ikke medlem 239,95
DU OPTJENER 20 Point

Relaterede produkter

Flere varianter
Tromborg Body and Shower Saltscrub Lemon Grass
Medlemspris 207,96
Ikke medlem 259,95
DU OPTJENER 21 Point
Tromborg Cleansing Foam 150 ml
Medlemspris 223,96
Ikke medlem 279,95
DU OPTJENER 23 Point
Tromborg Lip Cure 15 ml
Medlemspris 127,96
Ikke medlem 159,95
DU OPTJENER 13 Point
Tromborg Aroma Body Lotion 200 ml
Medlemspris 351,96
Ikke medlem 439,95
DU OPTJENER 36 Point
Flere varianter
Tromborg Baked Minerals Silk
Medlemspris 335,96
Ikke medlem 419,95
DU OPTJENER 34 Point

Relaterede artikler

Grøn hudpleje med god samvittighed

Vi guider

Grøn hudpleje med god samvittighed

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi har gjort det nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger produkter inden for skønhed, helse og velvære. Her kan du se nogle af de skønne naturlige hudplejeprodukter, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller bæredygtige.

Læs Mere
Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Af Alberte Sejling

Vintermånederne er lige om hjørnet og det betyder masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Hos Matas Natur finder du mange grønne og naturlige welnessprodukter, som gør din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs Mere
Sådan lægger du makeup på moden hud

Vi guider

Sådan lægger du makeup på moden hud

Af Matas

Lær de simple tricks og se skøn ud – ligesom den smukke stjernefrisør, Gun-Britt Zeller!

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes indenfor 1-4 dage