Nikotin til dit rygestop: Sådan gør du

Din sundhed

Nikotin til dit rygestop: Sådan gør du

Af Matas

Har du besluttet dig for at stoppe med at ryge? Så kan du glæde dig til en krop i langt bedre form. Til gengæld står du over for nogle hårde uger eller måneder, hvor din nikotintrang vil føles svær at holde i skak. Det er her, nikotinplaster eller nikotintyggegummi kommer ind i billedet. Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på med nikotinerstatningsprodukter her.

Læs Mere
Hvad sker der, når man stopper med at ryge?

Din sundhed

Hvad sker der, når man stopper med at ryge?

Af Matas

Det kan være rigtig svært at stoppe med at ryge, især hvis cigaretten har været en god ven gennem mange år. Men som de fleste ved, så er et rygestop det bedste, du kan gøre for din krop. Vi dykker ned i her, hvilke faser kroppen kommer igennem, når du har skoddet den sidste cigaret.

Læs Mere

Rygestop

Uanset om du ønsker at trappe ned på cigaretter, eller måske endda stoppe helt med at ryge, og uanset hvor langt i processen du er, så er vi her for at guide dig bedst igennem! Husk, det er aldrig for sent at stoppe med at ryge. Uanset din alder, så starter fordelene for dit helbred allerede den dag, du stopper med at ryge. Vi sætter fokus på mental viljestyrke, og dét at ændre vaner.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek