• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Magnesium

Helse & Sundhed Kosttilskud Mineraler
Mest populære

Pris

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Aktuelt

62 produkter
62 produkter
Sortér efter: Mest populære
VI GUIDER
Bliv klogere på magnesium
LÆS MERE
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvad er magnesium godt for?

Mindsker træthed og udmattelse
Magnesium bidrager til dit energiniveau og modvirker træthed. Magnesium har indflydelse på enzymsystemet i kroppen og mangel af mineraler vil derfor medføre, at det ikke fungerer optimalt

Bidrager til celledeling i kroppen
99% af kroppens magnesium findes i vores celler. Derfor er det specielt vigtigt for vores celler, at vores magnesiumindhold er stabilt.

Vedligeholdelse af knogler
Magnesium har sammen med kalk og d vitamin er god effekt på vedligeholdelse af knogler. Også tænderne har godt af magnesium.

Bidrager til en normal metabolisme
Metabolisme, eller bedre kendt som stofskifte, betyder kroppens proces, der er med til at omsætte mad, luft og andet vi indtager i vores kroppe dagligt. Stofskiftet spiller en vigtig rolle i forbindelse med din forbrænding.

Medvirker til musklernes funktion
Calcium er vigtigt i forbindelse med dine muskler og magnesium hjælper med at regulere. Ligesom med vedligeholdelse af knogler og tænder, går calcium og magnesium hånd i hånd.

Bidrager til en normal hjernefunktion
Magnesium har en god effekt på hjernefunktionen, da det hjælper med at regulere blodtrykket.

Understøtter dannelsen af hår, hud og negle
Magnesium er medvirkende til normalt hår, hud og negle. Magnesium har også en gavnlig effekt i forhold til din hud.

Opretholder elektrolytbalancen
Calcium, kalium, chlorid, natrium og magnesium er nogle af de mest almindelige elektrolytter der findes i kroppen. En velfungerende krop kræver balance af elektrolytter i blodet.

Bidrager til nervesystemets normale funktion
Hvis alle ovenstående faktorer ikke er i orden, vil det påvirke nervesystemet. Det er også vigtigt for hormonsystemet, blandt andet for dannelsen og virkningen af hormonet insulin.

Bedre søvn
​​​​​​​
Hvis alle ovenstående ting fungerer optimalt og du ikke har problemer med dit helbred, kan du forvente at få en bedre søvn. Normalt fungerende muskler, hjerne, celler og nervesystem, er essentielt i forbindelse med en god og rolig søvn.

Stephanie B.
Stephanie B.
Farmakonom
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse