Selen

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Alder

Form

Certificeringer

Indhold

På abonnement

Aktuelt

16 produkter
16 produkter
Sorter efter: Mest populære
Linea
Farmakonom
Linea er uddannet farmakonom i 2020. Lineas helt store interesse ligger i vejledning omkring kosttilskud og vitaminer. Linea er særligt interesseret i sundhed og sætter en ære i at følge med i udviklingen på markedet. Linea elsker desuden at rådgive kunderne inden for hudpleje og helse.
Min ekspertise er:
Helse

Selen

Selen er et essentielt spormineral, der er vigtigt for mange processer i kroppen deriblandt vedligeholdelse af hår og negle samt immunsystemet normale funktion. Spormineralet er en del af svovlfamilien og indgår i enzymer. ​​​​​​​

Hvor meget selen må jeg tage?

Den anbefalede daglige dosis i EU er 55 mikrogram (mcg) for voksne. Gravide og ammende anbefales et indtag på 60 mikrogram (mcg) per dag. Hvis du er i tvivl, så spørg altid din læge.

Hvor stammer selen fra?

Selen findes i jorden, hvor planterne optager det, og således ender det i vores kost. Der er stor forskel på, hvor selenrig jorden er rundt omkring i verden. Der er fødevarer og mad, der indeholder mere selen end andet. Du får mest selen i fisk, skaldyr, æg, lever, nogle nødder (f.eks. paranødder), korn og grøntsager.

Hvilket selen tilskud bør jeg tage?

Selen er let optagelig, for en velfungerende tarm, og fås i både kapsler og tablet. Du kan hos Matas få tilskud med selen alene eller kombineret i en multivitamin eller f.eks. et kosttilskud rettet direkte mod hår, hud og negle.

Køb dit næste kosttilskud med selen her på Matas.dk, eller gå i din nærmeste Matas-butik. Du kan altid få råd og vejledning i alle Matas-butikker eller via chat på Matas.dk.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.