Din sundhed

3 vibratorer, du skal kende

Uanset om du er på udkig efter legetøj til parleg eller solohygge, skal du vende blikket imod disse 3 musthaves til sengeskuffen. Hvis du har bingewatchet Sex and The City, ligesom jeg har, er du i hvert fald bekendt med ét af vidunderne, der kan få selv Charlotte York til at blive hjemme under dynen...

Det spændende landskab for sexlegetøj vokser sig større og større, og der findes efterhånden mange skønne bud på en musthave til sengeskuffen. I dagens indlæg lader vi spotlightet skinne på 3 ubestridte favoritter, der hyppigt bliver lagt i kurven på matas.dk, og som vi varmt kan anbefale til dig, der gerne vil have (endnu) mere nydelse i soveværelset.


Rabbit Vibrator 🐰

"I'm spending the night with my vibrator". Rabbit vibratoren fik sit gennembrud i den berømte HBO-serie, Sex and The City, og hvis du har fulgt med, ved du, at rabbivibratoren er et afhængighedsskabende stykke legetøj, der kan få selv den konservative og - til tider - snerpede karakter, Charlotte York, til at blive hjemme under dynen.


På Matas.dk kan du få fingrene i den ikoniske vibrator, der er meget mere end en nuttet skabning. Rabbit'en stimulerer både indvendigt og udvendigt, hvilket giver ultimativ nydelse. Brug den alene, eller involvér din partner i den nydelsesfulde stund. Valget er dit.

Belladot Vilma Vibrator Kanin

Synes du, at rabbit vibratoren i Sex and The City er lidt for voldsom i størrelse og udformning? Så vend blikket imod Belladot Vilma, der både kan fås i en lille og en stor størrelse. Derudover har den også en kraftfuld motor, der forkæler alle dine lystpunkter.


Den fikse, lille vibrator er udstyret med de velkendte kaninører, der giver udvendig stimulation, alt imens vibrationsmotoren i ”hovedet” forkæler indvendigt, så det kilder alle de rigtige steder på én gang. Nyd godt af 5 vibrationsmønstre, og indstil vibratoren, så den passer til dine behov. Med andre ord: tæm din lyst – eller lad din partner gøre det – med den populære bunny, der bliver din nye, foretrukne sengemakker. ​​​​​​​

KUN ONLINE
Pink
BelladotBarbro Small Rabbit Vibrator
264,95 kr.
KUN ONLINE
Lyserød
BelladotVilma Vibrator Kanin Stor
549,95 kr.
Rabbit vibrator


Håndplukkede favoritter fra samme skuffe:

KUN ONLINE
Chic AmourBibi Rabbit Vibrator
274,95 kr.
1 stk
SatisfyerPro G-Spot Rabbit Lufttryksvibrator
349,95 kr.
(11)
KUN ONLINE
Rød
TicklerRuby Rabbit-vibrator
499,95 kr.
EasyToysRabbit Vibrator
187,95 kr.
(4)
PMV20
PMV20Deluxe Triple Fun Opladelig Rabbit Vibrator
594,95 kr.
SPAR 30%
KUN ONLINE
1 stk
SatisfyerVibes Magic Bunny Vibrator
363,96 kr.519,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
Rosa
TicklerBunny vibrator
249,95 kr.

Lufttryksvibrator

Hvis Satisfyers innovative Air-Pulse-teknologi var opfundet i Samantha Jones’ tid, ville det ikke gå ubemærket hen, og den populære vibrator ville helt sikkert rulle over skærmen i bedste sendetid til glæde for alle kvinder verden over. Lufttryksvibratoren er nemlig et af nutidens hotteste fænomener inden for sexlegetøjskategorien, og det skyldes med garanti den fantastiske teknologi, der stimulerer med alt fra bløde til intense trykbølger og pulseringer på samme tid. Der findes ganske enkelt ikke ord til at beskrive den sensation, du vil opleve, når du lader de pulserende bølger forkæle dig.

En kollega har erhvervet sig en Satisfyer vibrator med den populære Air Pulse teknologi, og rygtet siger, at man ikke behøver at aflyse samtlige planer fredag aften ligesom Charlotte; den gør nemlig jobbet til perfektion - og tilmed på kort tid, hvis du har en skarp bagkant.


Satisfyer Pro 2 Next Generation

Pro 2 Next Generation fra Satisfyer er et revolutionerende stykke legetøj, der gi’r gevinst! Faktisk er det ét af de mest solgte sexlegetøj lige nu. Legetøjet stimulerer klitoris med alt fra bløde til intense trykbølger og pulseringer. Lufttryksvibratoren har 11 trykbølgeintensiteter, og så omslutter det bløde og hudvenlige silikone mundstykke sig klitoris på en ultra blød og behagelig måde.


Du kan med fordel bruge en vandbaseret glidecreme for at få en endnu mere behagelig oplevelse. Vi sender i hvert fald masser af (pulserende) luftkys til vores naboer syd for grænsen, som står bag Satisfyer. Af hjertet: tak!  

1 stk
SatisfyerPro 2 Next Generation Lufttryksvibrator
329,95 kr.
(12)
KUN ONLINE
Mauve
SatisfyerDual Pleasure Lufttryksvibrator
399,95 kr.
(1)
Rabbit vibrator


Andre musthaves i kategorien:


Ice-Blue
SatisfyerLove Breeze Lufttryk Vibrator
239,95 kr.
(3)
KUN ONLINE
1 stk
SatisfyerPro 3 + Lufttryksvibrator
349,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
White
SatisfyerLove Triangle Lufttryksvibrator
579,95 kr.
KUN ONLINE
Pink
SatisfyerCurvy 2+ Lufttryksvibrator
399,95 kr.
(2)

G-punkts vibrator

Skal din sengeskuffe beriges med en vibrator, der primært tilbyder indvendig stimulation, skal du kigge efter en g-punktsvibrator. En sådan vibrator findes i mange forskellige størrelser, teksturer samt udformninger, og så kommer de også med forskellige vibrationsmønstre. G-punktsvibratoren kan - uden tvivl - sit kram, når det handler om indvendig forkælelse, men faktisk kan du også bruge de fleste g-punktsvibratorer til udvendig stimulation.


Er den g-punktsvibrator, du vælger, fremstillet af silikone, anbefaler vi, at du tager den i brug sammen med en vandbaseret glidecreme, der gør seancen lidt mere smooth.

Bswish Bdesired Deluxe Vibrator

Skal G-punktet stimuleres, sukker du formentlig efter en vibrator med et fyldigt hoved samt flere forskellige vibrationsmønstre, så du kan finde et niveau, der passer til dig.


Bswish Bdesired Deluxe Vibrator er en vibrator, der har 6 pirrende vibrationsniveauer, hvor motoren sidder i hovedet, som dermed giver målrettet G-punktsstimulering. Vibratoren er vandtæt, og derfor kan du tage den fikse sag med i badet. Bdesired er også ideel at have med på farten, da der medfølger en opbevaringspose, der sikrer diskrethed. Blot husk på, at den skønne sag er batteridrevet, og du skal derfor sikre dig, at du kommer ubemærket igennem security – især hvis svigermor er med på rejsen. Vi anbefaler i stedet en blush, hvis du absolut vil have røde kinder 😉  

KUN ONLINE
Nude
B SwishBdesired Deluxe Vibrator
269,95 kr.
Rabbit vibrator


Andre nydelelsesfulde fund til g-punktet:

KUN ONLINE
Pink
BelladotSonja G-focus Vibrator
249,95 kr.
KUN ONLINE
BelladotBodil Vibrator G-spot
264,95 kr.
KUN ONLINE
BelladotBodil Vibrator G-spot
264,95 kr.
SPAR 50%
KUN ONLINE
1 stk
SatisfyerVibes Charming Smile Vibrator
199,97 kr.399,95 kr.

Husk dine knibeøvelser

“I’m doing mine right now!” Samantha Jones fra Sex and The City kender til vigtigheden af knibeøvelser. Gør du? Du kan selv gøre meget for at komme i bedre form down there, men hvis du gerne vil have det ultimative ud af dine knibeøvelser, kan du med fordel investere i bækkenbundstrænere.

Tickler knibekugler

Tickler står bag disse knibekugler, der hjælper dig med at gendanne eller træne bækkenbundsmuskulaturen. Der kan være mange gode grunde til at træne netop bækkenbunden. Samantha vil nok argumentere for, det skal gøres for at sikre (endnu) mere nydelse, men bækkenbundstræning hjælper dig faktisk også med at genvinde kontrol, så du ikke i lige så høj grad skal bekymre dig om, hvad der sker, når du hopper på trampolin og nyser, f.eks.


KUN ONLINE
Sort
TicklerTrainer knibekugle - dobbelt
199,95 kr.
KUN ONLINE
Pink
TicklerTrainer knibekugle – enkel
149,95 kr.


Vi er også vilde med:

100 ml
RFSUSense Me Aqua Glide
69,95 kr.
1 stk
SatisfyerPro G-Spot Rabbit Lufttryksvibrator
349,95 kr.
(11)
Ice-Blue
SatisfyerLove Breeze Lufttryk Vibrator
239,95 kr.
(3)
KUN ONLINE
App-styret
ElvieBækkenbundstræner App-styret
1.849 kr.
KUN ONLINE
BelladotEbba Vibrator Stor
339,95 kr.
KUN ONLINE
Black/ Blue
SatisfyerMen Masturbator
259,95 kr.
(1)

Relaterede artikler

Taler du og din partner samme kærlighedssprog?

Matas LIVE

Taler du og din partner samme kærlighedssprog?

Af Cathrine Katzmann

Ikke to mennesker er ens. Derfor er sandsynligheden for, at du og din partner ikke taler samme kærlighedssprog, ret stor. I denne LIVE får vi besøg af vores parterapeut og sexolog, Cathrine Katzmann, der gør os klogere på kærlighedssprog, og hvordan vi som par kan forstå hinanden uden at tale det samme sprog. I anledning af uge 6 præsenterer Cathrine også udvalgt, og spændende, sexlegetøj, du kan nyde med din partner eller alene. Her er sproget ikke afgørende.

Læs Mere
Sexologen guider: Det bedste sexlegetøj

Matas LIVE

Sexologen guider: Det bedste sexlegetøj

Af Ida Hinchely Kyhn

I denne LIVE sætter vi fokus på sexlegetøj, og hvordan du får det absolut bedste ud af det. Vi har besøg af en sexolog, der svarer dig på de spørgsmål, du har. Og så stiller vi skarpt på, hvorfor sex og seksuel velvære er så vigtigt for os mennesker. Det er der flere gode grunde til!

Læs Mere
Sexologens brevkasse: Hjælp! Jeg har mistet lysten

Din sundhed

Sexologens brevkasse: Hjælp! Jeg har mistet lysten

Af Cathrine Katzmann

Kender du det? Du er i kamp i dit eget hoved, fordi du prøver at finde en forklaring på, hvor din sexlyst er forsvundet hen. Vi har allieret os med sexolog og parterapeut Cathrine Katzmann, der i artiklen her beskriver, hvorfor vi kan opleve lav sexlyst, hvordan man italesætter det overfor sin partner, samt hvad man kan gøre ved det.

Læs Mere
Alt du skal vide om din klitoris

Din sundhed

Alt du skal vide om din klitoris

Af Ida Hinchely Kyhn

En klitoris er hovedsageligt til for nydelsens skyld – hvilket er ret fedt! Men hvordan fungerer en klitoris, og hvordan får man den bedste stimulering af den? Det går vi i dybden med i denne artikel.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek