• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Din sundhed

3 vibratorer, du skal kende

Uanset om du er på udkig efter legetøj til parleg eller solohygge, skal du vende blikket imod disse 3 musthaves til sengeskuffen. Hvis du har bingewatchet Sex and The City, ligesom jeg har, er du i hvert fald bekendt med ét af vidunderne, der kan få selv Charlotte York til at blive hjemme under dynen...

Det spændende landskab for sexlegetøj vokser sig større og større, og der findes efterhånden mange skønne bud på en musthave til sengeskuffen. I dagens indlæg lader vi spotlightet skinne på 3 ubestridte favoritter, der hyppigt bliver lagt i kurven på matas.dk, og som vi varmt kan anbefale til dig, der gerne vil have (endnu) mere nydelse i soveværelset.


Rabbit Vibrator 🐰

"I'm spending the night with my vibrator". Rabbit vibratoren fik sit gennembrud i den berømte HBO-serie, Sex and The City, og hvis du har fulgt med, ved du, at rabbivibratoren er et afhængighedsskabende stykke legetøj, der kan få selv den konservative og - til tider - snerpede karakter, Charlotte York, til at blive hjemme under dynen.


På Matas.dk kan du få fingrene i den ikoniske vibrator, der er meget mere end en nuttet skabning. Rabbit'en stimulerer både indvendigt og udvendigt, hvilket giver ultimativ nydelse. Brug den alene, eller involvér din partner i den nydelsesfulde stund. Valget er dit.

Belladot Vilma Vibrator Kanin

Synes du, at rabbit vibratoren i Sex and The City er lidt for voldsom i størrelse og udformning? Så vend blikket imod Belladot Vilma, der både kan fås i en lille og en stor størrelse. Derudover har den også en kraftfuld motor, der forkæler alle dine lystpunkter.


Den fikse, lille vibrator er udstyret med de velkendte kaninører, der giver udvendig stimulation, alt imens vibrationsmotoren i ”hovedet” forkæler indvendigt, så det kilder alle de rigtige steder på én gang. Nyd godt af 5 vibrationsmønstre, og indstil vibratoren, så den passer til dine behov. Med andre ord: tæm din lyst – eller lad din partner gøre det – med den populære bunny, der bliver din nye, foretrukne sengemakker. ​​​​​​​

Rabbit vibrator

Lufttryksvibrator

Hvis Satisfyers innovative Air-Pulse-teknologi var opfundet i Samantha Jones’ tid, ville det ikke gå ubemærket hen, og den populære vibrator ville helt sikkert rulle over skærmen i bedste sendetid til glæde for alle kvinder verden over. Lufttryksvibratoren er nemlig et af nutidens hotteste fænomener inden for sexlegetøjskategorien, og det skyldes med garanti den fantastiske teknologi, der stimulerer med alt fra bløde til intense trykbølger og pulseringer på samme tid. Der findes ganske enkelt ikke ord til at beskrive den sensation, du vil opleve, når du lader de pulserende bølger forkæle dig.

En kollega har erhvervet sig en Satisfyer vibrator med den populære Air Pulse teknologi, og rygtet siger, at man ikke behøver at aflyse samtlige planer fredag aften ligesom Charlotte; den gør nemlig jobbet til perfektion - og tilmed på kort tid, hvis du har en skarp bagkant.


Satisfyer Dual Pleasure Vibrator

Dual Pleasure vibratoren fra Satisfyer er et revolutionerende stykke legetøj, der gi’r gevinst, uanset om du er til udvendig eller indvendig stimulation. Den er nemlig udstyret med en vibrationsmotor i begge ender, hvorfor der er tale om en ægte win-win. Hvis du er vild med udvendig stimulation, kan du se frem til at blive forkælet af vibratorens eftertragtede Air Pulse teknologi, der sørger for, at alle lystpunkter bliver stimuleret på én gang. Er det den indvendige stimualtion, du sukker efter, kan du i et sviptag vende vibratoren og få glæde af vibrationsmotoren i den modsatte ende.  


Én ting er sikker - uanset om du er til indvendig eller udvendig stimulation (eller begge dele): første gang, du lægger den ergonomiske vibrator i din hånd, vil være begyndelsen på et nyt og nydelsesfuldt kapitel i dit (sex)liv. Vi sender i hvert fald masser af (pulserende) luftkys til vores naboer syd for grænsen, som står bag Satisfyer. Af hjertet: tak!  

Rabbit vibrator

G-punkts vibrator

Skal din sengeskuffe beriges med en vibrator, der primært tilbyder indvendig stimulation, skal du kigge efter en g-punktsvibrator. En sådan vibrator findes i mange forskellige størrelser, teksturer samt udformninger, og så kommer de også med forskellige vibrationsmønstre. G-punktsvibratoren kan - uden tvivl - sit kram, når det handler om indvendig forkælelse, men faktisk kan du også bruge de fleste g-punktsvibratorer til udvendig stimulation.


Er den g-punktsvibrator, du vælger, fremstillet af silikone, anbefaler vi, at du tager den i brug sammen med en vandbaseret glidecreme, der gør seancen lidt mere smooth.

Bswish Bdesired Deluxe Vibrator

Skal G-punktet stimuleres, sukker du formentlig efter en vibrator med et fyldigt hoved samt flere forskellige vibrationsmønstre, så du kan finde et niveau, der passer til dig.


Bswish Bdesired Deluxe Vibrator er en vibrator, der har 6 pirrende vibrationsniveauer, hvor motoren sidder i hovedet, som dermed giver målrettet G-punktsstimulering. Vibratoren er vandtæt, og derfor kan du tage den fikse sag med i badet. Bdesired er også ideel at have med på farten, da der medfølger en opbevaringspose, der sikrer diskrethed. Blot husk på, at den skønne sag er batteridrevet, og du skal derfor sikre dig, at du kommer ubemærket igennem security – især hvis svigermor er med på rejsen. Vi anbefaler i stedet en blush, hvis du absolut vil have røde kinder 😉  

Rabbit vibrator

Husk dine knibeøvelser

“I’m doing mine right now!” Samantha Jones fra Sex and The City kender til vigtigheden af knibeøvelser. Gør du? Du kan selv gøre meget for at komme i bedre form down there, men hvis du gerne vil have det ultimative ud af dine knibeøvelser, kan du med fordel investere i bækkenbundstrænere.

Tickler knibekugler

Tickler står bag disse knibekugler, der hjælper dig med at gendanne eller træne bækkenbundsmuskulaturen. Der kan være mange gode grunde til at træne netop bækkenbunden. Samantha vil nok argumentere for, det skal gøres for at sikre (endnu) mere nydelse, men bækkenbundstræning hjælper dig faktisk også med at genvinde kontrol, så du ikke i lige så høj grad skal bekymre dig om, hvad der sker, når du hopper på trampolin og nyser, f.eks.


Relaterede artikler

Træn dig til mere nydelse med Elvie

Vi guider

Træn dig til mere nydelse med Elvie

Af Michelle Weis

Dyrk underlivstræning med den ultimative personlige træner, Elvie, der giver en helt ny betydning til udtrykket ’intervaltræning’. Med den app-styrede bækkenbundstræner kan du få det ultimative ud af dine knibeøvelser, og du kan træne dig til mere nydelse i soveværelset. Vi giver dig en lynguide til prisvinderen her, så du kan komme i topform og dermed gøre lagengymnastikken og trampolinturen (endnu) sjovere.

Læs Mere
Den ultimative guide til det bedste sexlegetøj

Matas LIVE

Den ultimative guide til det bedste sexlegetøj

Af Ida Hinchely Kyhn

De digitale hylder hos Matas bugner af skønne produkter, og især sexlegetøjskategorien byder på et spændende og pirrende udvalg. Vi har udforsket kategorien for at lave den ultimative guide til det bedste, mest nydelsesfulde sexlegetøj. Find inspiration i vores LIVE-video herunder, og bliv klogere på, hvilken vibrator, dildo eller noget helt tredje du skal klikke hjem.

Læs Mere
Sexologen guider: Det bedste sexlegetøj

Matas LIVE

Sexologen guider: Det bedste sexlegetøj

Af Matas

I denne LIVE sætter vi fokus på sexlegetøj, og hvordan du får det absolut bedste ud af det. Vi har besøg af en sexolog, der svarer dig på de spørgsmål, du har. Og så stiller vi skarpt på, hvorfor sex og seksuel velvære er så vigtigt for os mennesker. Det er der flere gode grunde til!

Læs Mere
Alt du skal vide om din klitoris

Din sundhed

Alt du skal vide om din klitoris

Af Ida Hinchely Kyhn

En klitoris er hovedsageligt til for nydelsens skyld – hvilket er ret fedt! Men hvordan fungerer en klitoris, og hvordan får man den bedste stimulering af den? Det går vi i dybden med i denne artikel.

Læs Mere