• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Sig farvel til tør vinterhud med Biotherm

Vinteren er over os, og for mig betyder det med 100% sikkerhed, at min hud begynder at brokke sig. Den kolde vind og det ruskende vejr får den altid ud af balance. Og jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan. Derfor er det vigtigt, at vi giver vores hud lidt ekstra TLC i denne tid, så den kan komme gennem vinteren med de bedste betingelser. Læs med her, så guider vi dig til, hvilke af Biotherms fugtgivende produkter du skal bruge, hvis du vil passe godt på din hud denne vinter.

Jeg ved, at så snart november rammer, så begynder fugten og gløden i min hud at dale lige så langsomt. Når jeg cykler gennem morgentrafikken, og den iskolde vind rammer ansigtet, så ved jeg bare, at min hud kommer til at reagere. Men der er heldigvis hjælp at hente hos Biotherm. De har udviklet to lækre cremer, som giver din hud den fugt og pleje, den har brug for i denne tid.

Det ekstra skønne ved Biotherm er, at udover at være effektiv og lækker hudpleje, så er deres produkter skabt med omtanke for miljøet og havet. Lad os dykke ned i hvad produkterne kan, samt hvilke tiltag Biotherm har gjort for at passe på vores miljø.

Fugt til normal hud // Aquasource Hyalu Plump Gel

Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel er en lækker dagcreme med en geltekstur til en normal/kombineret hud. Cremen indeholder det fugtgivende hyaluronsyre, som både sørger for at gennemfugte godt, men også til at holde på fugten i huden, hvilket er essentielt i denne kolde vintertid. Den indeholder også Biotherms unikke signaturingrediens Life Plankton™, som hjælper til at berolige, fugte og genopfriske huden.

Cremen har en let og lækker duft, og så trænger den hurtigt ind i huden og efterlader den blød og velfugtet. Lidt af en lifesaver til de kolde dage!
​​​​​​​

Derudover består produktets låg af 100% genanvendt og genanvendeligt plastik. Krukken er af glas, som er 40% genanvendeligt. Og så pakkes produktet uden cellofan for at minimere forbruget af plastik. Det har vi ret optur over her på redaktionen, for det er altså sejt!

Biotherm Aquasource Hyalu Plump 50 ml
299,95
Du optjener 30 point
5 favoritter fra Biotherm

Vi guider

5 favoritter fra Biotherm

Hvis du oplever, at din hud føles stram, ru og skriger efter fugt lige for tiden, så er du langt fra den eneste. Vi er nemlig mange – jeg selv inklusiv – der kæmper med, at vores hud bliver mere sensitiv, når efteråret melder sin ankomst og den tørre radiatorluft får frit lejde indenfor. Derfor har vi samlet 5 favoritter fra Biotherm, der hjælper os med at give huden lidt ekstra kærlighed på denne tid af året.

Læs også

Fugt til en tør hud // Aquasource Cica Nutri

Har du en mere tør hud, der godt kan have brug for et ekstra skud fugt? Så kan det være, du skal tage et kig på Biotherms Aquasource Cica Nutri dagcreme. Det er en rig og fugtgivende creme, der fugter og plejer huden i op til 48 timer. Den indeholder ingrediensen Centella Asiatica, som er kendt for sine beroligende og plejende egenskaber.

Cremen har en blød tekstur, som føles fantastisk lækker på huden. Den absorberer hurtigt og efterlader huden velfugtet og uden at den på nogen måde føles stram, som den jo ellers kan have tendens til i vintertiden.

Siden 2012 har Biotherm arbejdet for at oplyse om og mindske platikforurening i havene med Water Lover-bevægelsen. Det betyder blandt andet at de bruger ingredienser i deres produkter, der har omtanke for havet, og at bæredygtighed er i højsædet, når de udvikler emballage til deres produkter.

(5)
Biotherm Aquasource Cica Nutri 50 ml
299,95
Du optjener 30 point

Et ekstra fugtboost // Life Plankton Elixir Serum

Til en god hudplejerutine hører som bekendt et effektivt serum. Her kommer Biotherm os igen til undsætning med deres Life Plankton Elixir Serum, som er et fugtgivende og regenererende serum, der passer til alle hudtyper.

Du bruger et serum før din dag- eller natcreme, så du sørger for, at alle de gode ingredienser kan trænge godt ned i huden. Med dette serum får du en fantastisk glød til ansigtet, samtidig med at det opstrammer og opfrisker huden. Den mindsker også fine linjer og rynker og efterlader huden lækker, blød og smidig.

Udover at serummet indeholder Life Plankton™, som fugter og beroliger huden, så indeholder den også hyaluronsyre og Vitamin C, som sammen sikrer fugt og glød til din hud. Så alt i alt lidt af et vidunderprodukt til en hud, der trænger til et godt skud fugt!

(182)
Biotherm Life Plankton Elixir 30 ml
489,95
Du optjener 49 point
De populære Aqua Super Concentrates fra Biotherm

Nyhed

De populære Aqua Super Concentrates fra Biotherm

Med egenskaberne fra deres mest unikke ingrediens, Life plankton, er Biotherm kendt som ekspert inden for hudpleje med enestående, dokumenterede resultater. I 2019 startede et nyt kapitel med lanceringen af AQUA SUPER CONCENTRATES: en produkttrio, som er specielt tilpasset de 18-24-årige og som tilfører huden 24 timers fugt. I indslaget her gør vi dig klogere på Aqua Super GLOW, PURE og BOUNCE, som hver især indeholder en formel, der imødekommer hudens forskellige behov.

Læs også

Frisk og fugtgivende bodylotion // Lait Corporel

Så skal vi til lidt af en klassiker – og det er den altså ikke blevet uden grund! Biotherm Lait Corporel har stået på min badeværelseshylde ad flere omgange, da den giver en masse lækker fugt og føles dejlig behagelig og blød på huden.

Med ekstrakter af citrusfrugter og Vitamin E hjælper den med at holde huden smidig og blød, samtidig med at den styrker fugtighedsbarrieren og elasticiteten i huden. Den har en let og cremet konsistens, som trænger hurtigt ind, så du kan komme hurtigt videre.

Ligesom med Biotherms andre produkter er der tænkt over emballagen – produktet er nemlig lavet af ikke mindre end 100% genanvendt plastik, som samtidig er genanvendeligt. Så der er i den grad tænkt på miljøet, hvilket jo kun gør denne bodylotion endnu bedre, hvis du spørger mig!

(1476)
Biotherm Lait Corporel Bodylotion 400 ml
129,95
Du optjener 13 point

Relaterede produkter

(115)
Biotherm Lait Corporel Roll On Deodorant 75 ml
99,95
Du optjener 10 point
(45)
Biotherm Aquafitness Showergel Body & Hair 200 ml
194,95
Du optjener 20 point
(135)
Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream 50 ml
317,97
Førpris 529,95
Du optjener 32 point
(832)
Biotherm Baume Corps Oil Therapy 400 ml
149,95
Du optjener 15 point
(75)
Biotherm Aquasource Night Spa Cream 50 ml
344,95
Du optjener 35 point

Relaterede artikler

Styrk din huds beskyttende barriere med Biotherm

Nyhed

Styrk din huds beskyttende barriere med Biotherm

Af Matas

Din hudbarriere udfordres dagligt af forskellige eksterne faktorer såvel som en generelt travl hverdag og livsstil. Cera Repair Barrier Cream er en ny ansigtscreme fra Biotherm, der addresserer disse udfordringer ved at styrke din huds beskyttende barriere. Cera Repair dagcremen er velegnet til alle hudtyper - selv sensitiv hud - og er særligt velegnet til kvinder i alderen 20-40 år.

Læs mere
Sådan undgår du vintertræt hud

Vi guider

Sådan undgår du vintertræt hud

Af Cathrine Park

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, temperaturen falder, og huden begynder snart at skrige efter næring. Men hvilke produkter skal du kigge efter for at undgå vintertræt hud, og hvordan bibeholder du en sund glød? Bliv klogere på det hele – og mere til – ved at læse med her.

Læs mere
5 favoritter fra Biotherm

Vi guider

5 favoritter fra Biotherm

Af Anja Mille Blum

Hvis du oplever, at din hud føles stram, ru og skriger efter fugt lige for tiden, så er du langt fra den eneste. Vi er nemlig mange – jeg selv inklusiv – der kæmper med, at vores hud bliver mere sensitiv, når efteråret melder sin ankomst og den tørre radiatorluft får frit lejde indenfor. Derfor har vi samlet 5 favoritter fra Biotherm, der hjælper os med at give huden lidt ekstra kærlighed på denne tid af året.

Læs mere
Tør hud - sådan plejer du den bedst

Vi guider

Tør hud - sådan plejer du den bedst

Af Cecilia Demant

Tør hud kan være virkelig frustrerende at have med at gøre – især hvis tilstanden er så slem, at huden klør og skaller. Vi har samlet alt du skal vide om tør hud i denne artikel, så du har de bedste forudsætninger for at behandle den.

Læs mere