• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Sommerglød – ja tak! Redaktionen tester selvbruner

Selvom efteråret har meldt sin ankomst, og landskabet omkring os har ændret farve, behøver du ikke vinke farvel til solkysset hud. Der findes nemlig en genvej til den kulørte charme, og hvis du er én af dem, der sender længselsfulde blikke mod sydens utilnærmelige solstråler, får du her præsenteret fire glimrende bestseller-selvbrunere i alle prisklasser, der giver glød til dit smukke ansigt.

De varme solstråler har (formentlig) kysset din hud for sidste gang i år 2020, men til gengæld kan du varme dig ved tanken om, at den solbrune kulør, som mange sukker efter, kun er få klik væk. Her på redaktionen er vi flere, der sværger til selvbruneren – og særligt i år har den været brugt flittigt, for de danske vejrguder har ikke just været gavmilde, og der er ikke mange af os, der har badet i solens stråler sydpå. Vi behøver vel ikke sige hvorfor?


Vi har udvalgt fire selvbrunere, som sælger godt hos Matas, og dem har vi naturligvis testet i et forsøg på at holde på den smukke sommerglød bare liiiidt endnu – og det er lykkedes ret godt, hvis vi selv skal sige det.

1. Matas’ selvbruner

Drømmer du om solkysset hud, men vil du gerne spare flybilletten – og lidt til? Så er Matas’ selvbruner ansigtscreme et musthave til dig. Den budgetvenlige, men yderst effektive, selvbruner, giver din hud et fugtkys og en gylden kulør, som var du lige landet i Københavns lufthavn efter en solferie i Italien.


Selvbruneren er beriget med ingredienser, der gør din hud fugtmættet, og derfor kan du se frem til en lækker følelse af velvære, når du bruger Matas’ selvbruner ansigtscreme. Efter blot 1-2 timer kommer gløden til syne, og du kan nemt holde liv i den, hvis du bruger selvbruneren jævnligt. Her på redaktionen er vi flere, der sværger til netop denne selvbruner – den er nemlig god for huden, pengepungen samt kuløren, og så er den det perfekte quick-fix, når huden trænger til et instant solkys. Win-win!
   

Jeg påførte selvbruneren som enhver anden ansigtscreme, og min hud blev mere gylden allerede efter et par timer. Jeg skulle dog lige bruge selvbruneren et par dage for at opnå det resultat, som jeg egentlig sukkede efter. Men det gode er, at det er nemt at opbygge en flot kulør med netop denne selvbruner, og den er derfor perfekt til dem, der gerne vil have en pålidelig selvbruner, hvor der nemt kan ”bygges på” intensiteten af den lækre tan.    

(62)
Matas Striber Selvbruner Ansigtscreme 50 ml
39,95
DU OPTJENER 4 Point

2. Mascha Vang     

Lad dig ikke skræmme af denne farverige sag fra skønne Mascha Vang. Der er tale om en fantastisk lotion, der har ét formål: at give dit ansigt en naturlig sommerglød - og man må sige, at selvbruneren kan sit kram. Den virker efter 3 timer, og den gyldne farve er dermed ikke mange minutter væk. Hvem havde troet, at det skulle være så nemt at ”kysse” huden med en solbrun kulør?


Den lette lotion glider nemt over ansigtets konturer i et jævnt lag, og et kæmpe plus er, at den ikke lugter for kraftigt af… selvbruner. Selvom selvbruneren er en genial opfindelse, vil vi gerne slette beviset på, at vores solbrune kulør kommer fra ”tube”. Så en stor tak til Mascha Vang for at lade vores omgivelser leve i troen om, at vi er exceptionelt gode til at holde liv i sommergløden – hele året rundt.     
​​​​​​​

Jeg påførte selvbruneren på en søndag, hvor jeg ikke havde de vilde planer, så den kunne få lov til at trænge ind i huden uden at blive ”forstyrret” af pudder og diverse cremer. Efter et par timer kom den fine glød til syne, og det var faktisk ikke nødvendigt at bygge på kuløren, da resultatet var perfekt ved første ”forsøg”. Mascha Vangs selvbruner er derfor den, jeg sværger til, når jeg gerne vil ha’, at sommerkuløren skal komme fluks!


Jeg var så smart, at jeg tog et før/efter billede, og jeg vil vove at påstå, at resultatet kan ses! Jeg har dog suppleret med en lille smule bronzer fra Miild for at få den ultimative glød, men den her selvbruner ka' altså noget!

(18)
Mascha Vang Face-Lotion Intens 100 ml
139,95
DU OPTJENER 14 Point

Før selvbruner

Efter selvbruner

3. James Read 

I woke up like this! ”Arbejd” på din tan, mens du sover, og vågn op til den smukkeste kulør, som havde du lige taget en tiltrængt lur i en solseng på én af Malagas fine sandstrande (ja, man har vel rejsefeber i disse tider). Gradual Tan Sleep Mask fra James Read er en ansigtsmaske, der giver den fineste glød til huden i ansigtet, mens du får din skønhedssøvn. Nemmere bliver det ikke!


Masken har en gelélignende konsistens, der er nem at fordele over ansigtets konturer, og den lever altså op til sit løfte om at give en eftertragtet, solkysset finish. Vi er vilde med det faktum, at selvbruneren ”arbejder” om natten, og derudover gør det ikke spor, at masken er beriget med blandt andet hyaluronsyre og rød alge, der tilfører masser af fugt til huden, der efterlades med en gylden og velplejet finish på én og samme tid.     

Jeg påførte ”masken” inden sengetid, og jeg vågnede op til den smukkeste glød. Jeg renser min hud grundigt hver morgen – inklusiv morgenen efter, jeg havde brugt James Reads selvbruner – men det havde altså ikke en effekt på den fine kulør. Jeg har dog fundet ud af, at jeg gerne skal bruge masken 2 gange om ugen for at holde liv i gløden, men det er altså top-lækkert, at den gør sit job i nattens løb. Husk dog lige at vaske dine hænder grundigt, efter du har påført selvbruner. Jeg taler af erfaring ;)

(9)
James Read Gradual Tan Sleep Mask Tan Face 50 ml
207,95
Førpris 259,95
DU OPTJENER 21 Point

4. Ecooking Selvbruner Drops  

Det her produkt, ik.. Det er jo for vildt! Kan det virkelig passe, at et par farveløse dråber på mirakuløs vis kan få sommergløden i ansigtet tilbage på bare én enkel nat? Svaret er ja! Den lille glasflakon byder virkelig på noget særligt, og efter første nat med dråberne på min hud, vågnede jeg op med følelsen af, at jeg var tilbage på Kreta.


De efterfølgende to dage brugte jeg igen 2-3 dråber af Ecooking Selvbruner Drops - både om morgenen i min dagcreme og om aftenen i min natcreme – og wauw et resultat! Hånden på hjertet er det den bedste selvbruner, jeg nogensinde prøvet. Faktisk havde jeg ikke følelsen af, at det var en selvbruner, men nogle dråber, der plejede min hud. Ecooking Selvbruner Drops indeholder nemlig hyaluronsyre og er uden parfume – og det elsker min hud! Særligt hyaluronsyre, eftersom de kolde måneder har en tendens til at udtørre min hud.. Kender i det?

Fun fact: Da mødte på arbejde mandag morgen, fik jeg lige en kommentar med på vejen fra min kollega: ’’hvaa’, har du ikke fået lidt farve henover weekenden?’’. Og jo, det havde jeg jo faktisk! Jo flere dage, man plejer sin hud med Ecooking Selvbruner Drops, jo mere sommerglød får ansigtet. Efter 3 dage havde jeg den glød, jeg ønskede, og holder derfor en pause nu. Så på trods af produktets lille størrelse holder den altså længe!

Inden du kaster dig ud i mirakelproduktet – som jeg vil kalde det – har jeg lige en servicemeddelelse. Vær opmærksom på, at når du renser din hud om aftenen, kan der sidde overskydende selvbruner på din vatrondel. Men det betyder ikke, at du får plamager i ansigtet – tværtimod. Din hud vil se ensartet og solbrun ud, og når du påfører dråberne igen i din natcreme, inden du lægger dig i seng, arbejder dråberne hele natten på at få den bedste glød frem – uden at smitte af på sengetøjet! Når ja, og så har den heller ikke en grim lugt af selvbruner. Min konklusion er, at der intet dårligt er at sige om disse selvbrunerdråber, og jeg vil råde alle mine veninder, familie, bekendte og naturligvis alle, der læser med, til at give Ecooking Selvbruner Drops et skud… Så tror jeg vist også, at jeg fik det hele med!

(41)
Ecooking Selvbruner Drops 30 ml
229,95
DU OPTJENER 23 Point

Før selvbruner

Efter selvbruner

Udvalgte selvbrunere

(55)
Matas Striber Selvbruner Mousse Uden Parfume 150 ml
79,95
DU OPTJENER 8 Point
(8)
Mascha Vang Selvbruner Spray 150 ml
139,95
DU OPTJENER 14 Point
(15)
b.tan Selvbruner Handske I Don't Want Tan on My Hands
59,95
DU OPTJENER 6 Point
(247)
Rudolph Care A Hint of Summer 50 ml
349,95
DU OPTJENER 35 Point
(17)
Vita Liberata Tinted Self Tan Lotion Medium 100 ml
175,95
Førpris 219,95
DU OPTJENER 18 Point
(10)
Lancôme Flash Bronzer Gel Legs 125 ml
294,95
DU OPTJENER 30 Point

Relaterede artikler

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
Sådan prepper du huden før selvbruner

Vi guider

Sådan prepper du huden før selvbruner

Af Nanna Skousbøll

De fleste ryster lidt ved tanken om selvbruner, fordi den drilske genvej til solkysset hud, ikke er helt nemt at mestre. Men med det rette forarbejde, så huden er velplejet og klar, kan du gøre chancerne for et fejlfrit resultat endnu større.

Læs Mere
Nyhed fra Striberne fjerner hurtigt selvbruner

Nyhed

Nyhed fra Striberne fjerner hurtigt selvbruner

Af Benedikte Lundberg

Har vi ikke alle stået dagen efter et forsøg med selvbruner med orange plamager og gennemtrængende tigerstriber? Heldigvis kommer nyhed fra Matas Striberne os til undsætning, så du hurtigt kan rette op på selvbruner-fadæser.

Læs Mere
Selvbruner - 5 fejl du ikke må begå

Vi guider

Selvbruner - 5 fejl du ikke må begå

Af Trine Brøndsted

Selvbruner er nærmest et musthave på vores breddegrader, hvor vinterbleg hud er standarden ti måneder om året. Men er du bange for orange hud og striber, så læs med og bliv guidet til, hvordan du undgår de klassiske selvbruner fejl og finder den bedste selvbruner til dig.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021