• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

8 betænksomme gaver til mors dag

Mor er den bedste i verden, og selvfølgelig skal hun have en gave på mors dag. Skift blomsterne ud med selvforkælelse og betænksomme gaver. Vi guider dig til 8 gaver, alle mødre vil blive glade for.

Når din mor skal forkæle sig selv, hvad sætter hun så mest pris på? Er det specielt dufte hun elsker, eller måske plejende cremer? Læs med her, hvor vi har fundet 8 betænksomme gaveidéer til kvinden i dit liv.

8 betænksomme gaver til verdens bedste mor

1. En ny sprudlende duft

Dufte er lidt ligesom at give en velduftende buket blomster - den holder bare lidt længere. Er din mor til de feminine og rene dufte, vil den populære PINK MOLéCULE parfume fra ZARKO være sagen. Ikke nok med, at den dufter himmelsk, så er duften også i en flot flakon, der pynter fint på badeværelset.


Er din mor til de mere søde dufte, uden at være alt for meget, vil The Scent For Her fra Hugo Boss måske være det perfekte match. Noter som blandt andet fersken og fresia blomster er resultatet af en frugtig og sommerlig duft.

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Der findes et utal af parfumer, og her på Redaktionen kan vi hurtigt blive enige om, at det kan være svært at navigere i den store jungle af dufte. Vi indrømmer da også gerne, at vi har vores favoritter, og at vi sjældent prøver en ny duft: ”If it ain’t broke, don’t fix it”, som man siger. Men vi synes nu alligevel, at forandring fryder en gang imellem, og derfor er vi blevet enige om, at vi hver især skal prøve en ny duft, når den sidste dråbe i vores nuværende er opbrugt.

Læs også

2. Hjemmespa

Er din mor en kvinde, der altid er på farten og nogle gange glemmer at stoppe op og give sig selv en smule selvforkælelse? Så er det oplagt at give hende en god omgang hjemmespa!


Forkæl din mor med en lækker fodbadesalt og fodcreme, så hendes fødder kan blive sandalklare til sommeren, der er lige rundt om hjørnet. En ansigtsmaske er også altid et must-have til det optimale hjemmespa set-up. Lav eventuelt en lille kurv med udvalgte produkter som du mener, din mor vil have mest glæde af.

(26)
My Moments Soak Your Feet Foot Bath Salt 350 g
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(60)
Ecooking Fodcreme 100 ml
229,95
DU OPTJENER 23 Point
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Lige nu er der tid til masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Vi har samlet nogle af vores favorit welnessprodukter, som vil gøre din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs også

3. Lidt makeup til læber og negle

Kan din mor også lide at smukkesere sig med lidt ekstra farve på læberne og neglene i ny og næ? Så kan du gå den sikre vej og vælge et læbeprodukt eller en neglelak.


En af vores bestseller er Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lipstick i farven 'Blush'. Udover at give en smuk farve til læberne, tilfører produktet også fugt og lindre sprukne læber. Og så indeholder den SPF 15 - perfekt til de solrige dage!


En rød neglelak er også en ægte klassiker, og hvis din mor er til neglelak vil sådan en uden tvivl falde i god jord. Husk også at give hende en god overlak med, så lakken holder bedst muligt.

4. Pinde, der dufter

Der er ikke noget som at komme hjem til et hjem, der dufter. Endnu bedre er at komme hjem til duften af en gave, man har fået af sit kære barn.


ROSENHAVE Scent Diffuser er et af de duftpinde fra Skandinavisk, som vil tilføre en frisk og skøn duft til hjemmet. Vælger du at forkæle din mor med et af disse, mindes hun uden tvivl om sit skønne barn hver dag.

(0)
SKANDINAVISK ROSENHAVE Reed diffuser 200 ml
399,95
DU OPTJENER 40 Point

5. Skønne produkter til huden

Har din mor en drøm om, at have en naturlig glød i ansgitet året rundt? Så vil hun måske synes om dette produkt fra Clarins!


Med Clarins Glow Booster vil din mor få en uimodståelig flot og naturlig glød i ansigtet, som med 3 dråber blendes i hendes ansigtscreme i håndfladen.


Du kan også vælge at forkæle hende med en lækker bodylotion fra Lancôme, der både og nærer og blødgør huden.

6. Skønhedsgadgets

En anden måde at give huden liv og glød er ved hjælp af skønhedsgadgets.


Glow rolleren fra Calmlish er et rigtigt alt-i-en produkt, der både sætter gang i blodcirkulationen og fjerner væskeophobninger. Du kan også forkæle hende med en Gua Sha sten, der kan bruges til at massere både krop og ansigt.

(0)
Calmlish Glow Roller Bjergkrystal
499,95
DU OPTJENER 50 Point
(4)
A Pure Mind Gua Sha Rosa Kvarts
249,95
DU OPTJENER 25 Point
Nye skønhedsgadgets: Tag din skønhed i egne hænder

Vi guider

Nye skønhedsgadgets: Tag din skønhed i egne hænder

Er du en ægte beautyjunkie som aldrig går ned på udstyr, så har vi spottet et par smarte gadgets, der får din hud sund og strålende ind i foråret.

Læs også

7. Til te-drikkeren

Er din mor også en kvinde, der drikker te året rundt og sætter pris på en god kop? Så vil denne æske fra Pukka ikke være helt tosset at forkæle hende med.


Keramikkrukken fra Pukka indeholder 10 velsmagende tebreve, der er gode til både morgen og aften.

8. En velplejende gaveæske

Hvis du har svært ved at blive enig med dig selv om, hvad du skal forkæle din mor med, er en gaveæske altid en god idé.


Elsker din mor kropspleje kan du overraske hende med Matas Aloe Vera kropspleje sæt med en fugtgivende og plejende bodyshampoo og bodylotion samt en antiperspirant roll-on deodorant.


RITUALS har også en ultimativ plejende gaveæske, hvor der også er et sæt duftpinde med, der vil give en forfriskende duft i hjemmet.​​​​​​​

Relaterede produkter

(35)
Giorgio Armani Sì Fiori Eau de Parfum 30 ml
459,95
DU OPTJENER 46 Point
(15)
Chloé Signature Eau de Parfum 50 ml
729,95
DU OPTJENER 73 Point
(1)
RITUALS The Ritual of Sakura Renewing Treat
169,95
DU OPTJENER 17 Point
(31)
Plaisir Stay Fresh Facial Mist 100 ml
79,95
DU OPTJENER 8 Point

Relaterede artikler

10 nye forårsdufte til kvinder og mænd

Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder og mænd

Af Isabel Marschall Thostrup

Foråret er over os og sommeren er på vej, så måske er det tid til at skifte din parfume ud med noget friskt og sprudlende? Vi har samlet 10 nye skønne forårsdufte til dig lige her.

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
Sund sommerkulør med SolStriberne

Nyhed

Sund sommerkulør med SolStriberne

Af Benedikte Lundberg

Mens du sidder og drømmer om nougatbrune ben og solkyssede kinder, kan du jo ligeså godt finde din favorit solbeskyttelse, der skal få dig sikkert gennem sommeren. Matas SolStriber er Danmarks bredeste solsortiment, der nu bliver udvidet med flere effektive nyheder.

Læs Mere
10 tips fra materialisten

Vi guider

10 tips fra materialisten

Af Sofie Rasmussen

Foråret er så småt på vej, og her ved Sofie Rasmussen fra Matas i Rødovre hvilke produkter, der kan gøre dig klar til de skønne forårsdage. Find hendes 10 beautyfavoritter her.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021