Hairstudio

Oplev Matas' frisør StyleBox

Mangler du ny inspiration til styling af dit hår, en helt ny hårrutine eller måske en klipning med farve? Så er Matas helt egen Frisør StyleBox stedet for dig! Læs med her, for at høre om dine muligheder hos vores professionelle frisør team.

Træd ind i Matas StyleBox og oplev utallige af muligheder for nyt liv til dit hår. Vores uddannede frisører står nemlig klar til at give dig den bedste rådgivning og styling - hvad end det drejer sig om en ny frisure eller blot gode råd!

Matas StyleBox i udvalgte butikker

Går du ind i Matas i Rødovre Centrum eller Matas på Købmagergade, er Frisør StyleBox ikke til at overse! Midt i butikkerne ligger nemlig Matas helt egne frisørsaloner, hvor mulighederne er mange. Om du har brug for hjælp til en ny håropsætning, rådgivning til produkter eller klip og farve, står vores erfarne frisører klar til at hjælpe dig! Du kan booke en tid online, til netop det du ønsker, eller smutte ind fra gaden og få en booking. Her hjælper vi også meget gerne med at finde en tid, der passer dig, hvis der er booket i det tidsrum, du kommer.

Book din tid her!

Få rådgivning af vores dygtige frisører og stylister

I Matas StyleBox møder du uddannede frisører med mange års erfaring. Her er der rig mulighed for at prøve produkter og stylingtools, inden du køber dem. Med hjælp fra en af vores eksperter, kan du altså finde ud af, hvad der er det helt rigtige for dig, inden du køber det - så smart!


Vores dygtige frisør team kan sammensætte en hårrutine, der passer specifikt til dit hår og dine ønsker! Om du er til frisør-brands eller andre lækre alternativer, finder vi det, der passer til dig.Pssst!

Du kan altid få online rådgivning af vores dygtige frisør team i hverdage fra kl. 10.00-18.00 og i weekenden fra kl. 10.00-16.00 her.

StyleBox behandlinger

Vores seje frisører og stylister kan hjælpe med alt, der har med hår at gøre! Ønsker du et helt nyt sommer-look, eller har du brug for en ny plejerutine? Så er vi her! Book en tid så vi kan guide dig i brands, produkter,  stylingmetoder og klipninger.


Ved booking kan du få en vask med lækker hovedbundsmassage, føn, klip og styling - mega lækkert! Hvis du blot ønsker en snak om gode råd til din hårtype, er der også rig mulighed for det. Kom ind i butikkerne eller book en tid online - så finder vi den helt rigtige behandling og rådgivning til dig!

Populære produkter fra professionel hårpleje:

100 ml
MoroccanoilTreatment
+ 2 størrelser
369,95 kr.
500 ml
RedkenAll Soft Shampoo
+ 1 størrelse
254,95 kr.
(45)
30 ml
KÉRASTASEResistance Serum Thérapiste Hair Serum
419,95 kr.
(13)
90 ml
OlaplexNo.9 Bond Protector Serum
259,95 kr.
(19)

Relaterede artikler

Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Hairstudio

Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Af Maria Bech-Jensen

Der er nærmest ikke noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med de lækreste produkter, som lige kan dét ekstra. Heldigvis kan du få samme luksus hjemme! Du kan finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas. I denne artikel får du Matas’ egen frisørs favoritter fra professionel hårpleje.

Læs Mere
Test: Purely Professional - StyleBox By Matas

Vi guider

Test: Purely Professional - StyleBox By Matas

Af Ida Hinchely Kyhn

Purely Professional er et dansk beauty-brand, hvis plejeprodukter er geniale, hvis du har en mere sensitiv og følsom hud. Jeg har de sidste par uger testet en fuld hårplejerutine fra brandet hjemme på mit badeværelse – læs med her, og hør, hvordan det gik!

Læs Mere
Den store Olaplex guide - StyleBox By Matas

Hairstudio

Den store Olaplex guide - StyleBox By Matas

Af Amalie Schiller

Hvordan laver du en Olaplex behandling derhjemme? I artiklen her giver jeg en step-by-step guide til, hvordan du bruger de forskellige Olaplex produkter, hvilken rækkefølge du bruger dem i samt min egen personlige vurdering af de top populære produkter. Og så kommer vores frisør Mike med sine bedste tips til brug af Olaplex.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek