Menu
Hairstudio

Redaktionen tester hårprodukter fra Gun-Britt

Som Gun-Britt selv fortæller: Vi skal behandle vores hår, som vi behandler vores hud. Den danske stjernefrisør har udviklet en række produkter, der netop plejer og styler håret på bedste vis. I artiklen her fortæller jeg om min hårplejerutine med produkterne fra Gun-Britt, og hvordan du kan kan få mere fylde i håret takket være styling produkterne iblandt.

Du kan måske nikke genkendende til, at flere af os er blevet gode til at pleje vores hud med båd rens, serum og creme. Men husker du også at give håret samme gode behandling? Ifølge Gun-Britt bør vi nemlig behandle håret ligeså godt som vores hud. Den sætning har jeg taget til mig og givet mit hår den helt store tur med produkterne fra Gun-Britt.    

Den ultimative vaskerutine

”Du har reelt kun brug for tre produkter til din vaskerutine" forklarer Gun-Britt. Nemlig: shampoo, balsam og en hårkur, der passer til ens hårfarve og -type. Følg med i min vaskerutine med produkterne fra Gun-Britt her:

Volumizing serien

Jeg har testet den plejende Shampoo Volumizing, som blandt andet indeholder provitamin B5, der styrker, blødgører og giver volumen til håret. Hvis du som jeg foretrækker at bruge en shampoo, der både plejer det tørre hår og giver god fylde, så er Volumizing serien din helt. Den formår i sandhed at fugtmætte mit hår samtidig med at give lidt ekstra volumen.
​​​​​​​

Vil du gå all-in på serien? Så prøv Britt Conditioner Volumizing, der har samme fantastiske egenskaber som shampooen - nemlig at give mere fylde og volumen til håret. Bonus: den er også god, hvis du har farvet hår.

Moisture Spray

Det er ikke altid, at jeg får sat tid af til at bruge en hårkur. Derfor synes jeg, at det er genialt, at Gun-Britt har udviklet et produkt som Moisture Spray, som er en balsamspraykur, der plejer og blødgører håret med hjælp fra indholdet af Green Tea og frugtsyrekompleks.


Er du på farten, er den her leave-in conditioner altså dit hårs bedsteven, hvis det trænger til lidt ekstra pleje. Bonus: Moisture Spray beskytter og reparerer naturligt og farvet hår mod skader, der er forårsaget af UV-stråler. Win! Det eneste du skal gøre, er at spray den i fugtigt hår. Det vil sige efter du har været en tur under bruseren og inden, du føntørrer dit hår.

Gun-Britt: Fra hårde kår til lækkert hår

Matas LIVE

Gun-Britt: Fra hårde kår til lækkert hår

Gun-Britt er uden tvivl en af danmarks dygtigste og mest succesfulde frisører, men det lå ikke i kortene, at hun skulle nå til tops. Gun-Britt kæmpede med en hård barndom og trodsede alle odds i jagten på sin drøm. I dag taler vi med hende om viljen til succes, helt nye produkter og masser af tips til sundt og lækkert hår. Stil hende spørgsmål undervejs, hør hendes bedste karriereråd og støt en god sag når du shopper!

Læs også

Style dit hår

”Du skal bruge tre produkter til din styling: Noget til spidserne - eksempelvis en split ends serum. Du vil sikkert også have brug for noget beskyttelse, som en repair style mousse og til sidst noget, som giver fylde, som for eksempel en volumen mousse i hovedbunden” fortsætter Gun-britt. Jeg har testet et udvalg af stylingprodukterne fra Gun-Britt, som jeg viser her:

Styling Mousse

Jeg er faktisk begyndt på noget nyt. Inden jeg tørre mit hår med en føntørre har jeg eksperimenteret med at massere en mousse ind i håret. Resultatet: Det virker! Jeg troede aldrig, at jeg vil blive fan af en hårmousse - hånden på hjertet har jeg haft en fordom om, at en mousse gør håret fedtet. But not this one.


Britt Styling Mousse giver et flot hold og god volumen til håret samtig med at blødgøre. Når du har masseret moussen ind i håret, skal du børste og føntørre håret. Bonus: Styling Mousse er varmebeskyttende, så du behøver ikke en varmebeskyttende spray ved siden af.

3 produkter til det tørre hår, jeg skal prøve

”I det tørre hår har du igen brug for tre produkter: En tørshampoo, en dry booster og en soft hårlak til at holde på det hele. Inden man er færdig, har man hurtigt haft 9-10 produkter aktivt i gang. Nogen mener, at det er rigtig meget, men så forklarer jeg altid, at proceduren er helt magen til makeup eller hudpleje”, fortæller Gun-Britt. Jamen alright! Så kan jeg godt se, at jeg skal optimere mit hårpleje- og styling game, eftersom at jeg er én af dem med tørt hår.


Jeg har udvalgt 3 produkter, jeg skal teste i mit hår. Først og fremmest en tørshampoo til de dage, hvor jeg springer hårvasken over. Faktisk bruger jeg en tørshampoo i ny og næ - men denne fra Gun-Britt har jeg ikke prøvet endnu (desværre). Derudover vil jeg også kaste mig over en Dry Volumen Booster, der anvendes i tørt hår og giver volumen samt Styling Spray Soft, der skulle være god at bruge inden man styler håret med et glattejern. Det siges, at den gør håret mere glat og giver et holdbart look.

Split End Serum

Det første jeg gør, når jeg træder ud af badet, er at massere en hårolie ind langs spidserne. Nu har jeg lagt hårolien på hylden og i stedet forelsket mig i Split End Serum fra Gun-Britt, der gør håret langt mere blødt og glansfuldt. Derudover sørger den for, at du ikke får elektrisk hår - win!


Jeg fordeler 2-4 dråber i mit lange hår og redder efterfølgende min hårbørste gennem mit våde hår. Split End Serum gør seriøst hårbørstningen meget nemmere!

Relaterede artikler

Gun-Britt: Fra hårde kår til lækkert hår

Matas LIVE

Gun-Britt: Fra hårde kår til lækkert hår

Af Matas

Gun-Britt er uden tvivl en af danmarks dygtigste og mest succesfulde frisører, men det lå ikke i kortene, at hun skulle nå til tops. Gun-Britt kæmpede med en hård barndom og trodsede alle odds i jagten på sin drøm. I dag taler vi med hende om viljen til succes, helt nye produkter og masser af tips til sundt og lækkert hår. Stil hende spørgsmål undervejs, hør hendes bedste karriereråd og støt en god sag når du shopper!

Læs Mere
Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Hairstudio

Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Af Amalie Schiller

Tørt, filtret og kruset hår... Nej tak! Det er ikke altid let at finde rundt i hårplejejunglen, og når man lever med en tør manke, findes der er et utal af skønheder, der bidrager til en mere glansfuld hverdag. Er du på udkig efter nogle nye hårplejehelte i hverdagen? Så har jeg nogle helt særlige darlings i tankerne, jeg er overbevist om, at dit hår vil elske.

Læs Mere
Find den perfekte hårpleje til din hårtype

Hairstudio

Find den perfekte hårpleje til din hårtype

Af Nanna Hein

Her på redaktionen har vi vidt forskellige hårtyper, og derfor har vi også forskellige behov, når det kommer til hårprodukter. Mens nogle af os ønsker mere volumen i håret, er der andre, der sukker efter hårpleje til krusede lokker, fedtede lokker eller noget helt tredje. Vi er klar over, at der findes mange forskellige hårtyper, og i dagens skriv kommer vi med bud på produkter, der passer bedst til netop din hårtype.

Læs Mere
Ultimativ guide til styling

Hairstudio

Ultimativ guide til styling

Af Trine Brøndsted

Du kan nemt fare vild i det store udvalg af stylingprodukter til håret. Derfor har vi lavet en guide, der hjælper dig med at finde det rigtige stylingprodukt, hvad enten du er på udkig efter et stylingjern eller den perfekte hårspray, stylingspray, krøllecreme eller noget helt fjerde.

Læs Mere