• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Smuk gel-manicure: Vi guider til Le Mini Macaron

Pæne og velholdte negle er noget, de fleste af os gerne vil have – og gerne uden at det skal tømme pengepungen fuldstændig. Den gode nyhed er, at du kan lave en gelmanicure meget nemt derhjemme med Le Mini Macaron. Men måske er du ny i gel-negle-verdenen, eller også har du bare brug for lidt ekstra tips og inspiration til dine negle? Læs med her, så guider jeg dig til, hvordan du bruger Le Mini Macaron, og jeg gør dig forhåbentlig lidt klogere på, hvordan du får det bedste resultat!

Jeg har altid været lidt af en neglenørd og har kastet mig hovedkulds ud i nye farver og mønstre, så ofte jeg har haft mulighed for det.


En god veninde anbefalede mig for et års tid siden Le Mini Macaron, så jeg skyndte mig at klikke et starter-kit i kurven. Og på ingen tid var jeg hooked! Jo mere jeg øvede mig, jo bedre blev jeg. For det at lægge en gel-manicure med Le Mini Macaron er blevet et helt lille velvære-ritual for mig, når jeg skal koble af og hygge mig. Måske står du der, hvor jeg stod og har aldrig prøvet at lave gel-manicure selv – og hvor skal man lige starte? I så fald har jeg din ryg – lad os gennemgå hvordan du gør, så du kan komme bedst muligt i gang og få et godt resultat.

Et godt sted at starte

Le Mini Macaron har gjort det ualmindeligt nemt for os at komme i gang – de har nemlig skabt et Gel Manicure Kit, hvor du får alt det, du skal bruge. I kittet får du en lille, cute LED-lampe (formet som en macaron – nuttet og lækkert!), en gel-neglelak, en neglebåndsskubber, en fil, samt remover-pads, til når lakken skal af igen.


LED-lampen er lavet på den måde, at du sætter én finger i ad gangen. Lampen lyser i 30 sekunder så er lakken tør, og du er good to go. En helt ny og skøn fornemmelse aldrig mere at skulle vifte og puste og passe på, hvad du rører ved – når først lampen har done it’s magic, så kan du ikke ødelægge lakken.


Det unikke ved Le Mini Macarons lakker er, at det er et 3-i-1 system, der kombinerer basecoat, farve og topcoat i én og samme lak. Så du skal altså ikke investere i en masse forskellige nye produkter, du behøver kun den ene lak i kittet, så er du klar.​​​​​​​
​​​​​​​

Skal det gå lidt hurtigere? Så findes sættet også i en større version, hvor du kan have flere fingre under det lilla lys ad gangen.

Le mini macaron Gel Manicure Kit Fairy Floss
262,95
Førpris 349,95
Du optjener 27 point
(17)
Le mini macaron Gel Manicure Kit Rouge & Moi (Limited Edition)
524,95
Førpris 699,95
Du optjener 53 pointVidste du, at vi har en hel live med Le Mini Macaron? Vi har linket til videoen her!

God pleje og smidige negle

For at få en smuk og holdbar gel-manicure, er det også vigtigt, at du passer på dine negle. Det gælder både, når du har lak på, og når du ikke har. Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at bruge en god negleolie! Jeg bruger selv min flere gange om dagen og har også en ekstra med i tasken, til når jeg er på farten. Her har Le Mini Macaron udviklet en Negleolie Treatment, som du kan bruge på både negle og neglebånd. Den giver næring til tørre og sprukne negle, og den kan også bruges, selvom du har lak på.

​​​​​​​

Har dine negle brug for lidt ekstra kærlighed mellem dine manicures? Så vil jeg klart anbefale Le Mini Macarons Rescue Moi Treatment, som indeholder en triple AHA-formel samt vitamin B5 og vitamin C. Den giver dine negle et skud ekstra fugt og power, så de er bedre rustet til en ny omgang gel-manicure.

Le mini macaron Negleolie Treatment Rosé Kiss
74,95
Førpris 99,95
Du optjener 8 point
Le mini macaron Rescue Moi Treatment
97,95
Førpris 129,95
Du optjener 10 pointTIP: Fordelene ved negleolie er ikke kun, at dine negle synes smukke og velfugtede. Jo mere fugtede dine negle er, jo mere smidige bliver de, og de knækker derfor ikke lige så nemt.

Når lakken skal af igen

Le Mini Macarons lakker holder i cirka 10 dage – jeg har oplevet dem holde i helt op til to uger, så det kan variere. Men når vi når derop af, så skal den altså også af igen, før neglen vokser for meget ud, og det begynder at se skørt ud.

Igen har Le Mini Macaron været fantastiske til at udvikle produkter, der gør det nemt og bekvemt at fjerne din neglelak igen. Du kan købe et Remover Kit, som indeholder 100 pads, der indeholder en lille bomuldsserviet med acetone.

Sådan får du din lak af:

Step 1: Fil let i din lak, så acetonen nemmere kan komme ned og opløse den.


Step 2:  Åbn din remover pad og sæt neglen ind – sørg for, at acetonen rammer din lak.


Step 3: Fold derefter padden rundt om din finger, og lad det virke i 15 minutter. Du kan eventuelt bruge Le Mini Macarons Remover Clips uden på, så du sikrer dig, at der ikke kommer luft til lakken, så den opløses bedre.


Step 4: Pil padden af og fjern resterne af lakken med din neglebåndsskubber. Brug gerne lidt negleolie eller en god neglekur, så dine negle kan få en masse fugt igen.

(13)
Le mini macaron Remover Kit
97,95
Førpris 129,95
Du optjener 10 point
(8)
Le mini macaron Removal Clips
89,95
Førpris 119,95
Du optjener 9 pointTip: Har du meget skrøbelige og tynde negle? Så læg eventuelt tre lag lak, så din lak bliver stærkere. Brug også gerne Le Mini Macarons topcoat.

Når du er blevet rigtig god (eller bare vil nørde mere!)

… Så kan du kaste dig ud i at prøve Le Mini Macarons neglebørster. Brug børsten til at lave små, fine detaljer og designs, som kan gøre din gel-manicure helt personlig og unik.
​​​​​​​
Der findes et kæmpe udvalgt af fine efterårsfarver fra Le Mini Macaron – det er bare at søge sig frem og vælge de farver, som du bedst kan lide. Klik videre her ved siden af og se nogle af de farver, jeg i hvert fald skal have i kurven her til efteråret!


Find eventuelt inspiration til dine negle på Instagram – du kan følge @leminimacaron.dk for masser af nail-art ideer og fine, nye farver.

Le mini macaron Long Striper Brush "Le Liner"
74,95
Førpris 99,95
Du optjener 8 point
Le mini macaron Detailed Liner Brush "Le Petit"
74,95
Førpris 99,95
Du optjener 8 point
Le mini macaron Single Gel Polish Smoky Matcha
97,95
Førpris 129,95
Du optjener 10 point
Le mini macaron Single Gel Polish Rose Brandy
97,95
Førpris 129,95
Du optjener 10 point
Le mini macaron Single Gel Polish Latte
97,95
Førpris 129,95
Du optjener 10 point
Sarah Posin: Neglesalon med Le Mini Macaron

Vi guider

Sarah Posin: Neglesalon med Le Mini Macaron

Smukke negle i hjemmesalonen? I dag byder vi – endnu en gang – Sarah Posin velkommen som gæst på Stories. Denne gang skal det handle om negle, og vi skal se, hvordan Sarah skaber fine, holdbare negle derhjemme. Læs med, hvis du gerne vil gøre dine hænder til et (endnu) pænere visitkort.

Læs også

Sådan lægger du gel-manicure

Vi har sættet klar, lampen er i stikkontakten – nu skal der lægges lækker lak!
Jeg har lavet en step-by-step guide til dig her, som du kan tage udgangspunkt i. Hav den eventuelt på computeren ved siden af dig, når du går i gang, så du ikke misser noget. Let’s go!
​​​​​​​

Step 1: Vask dine hænder, så dine negle er fri for fedt og snavs.


Step 2: Skub dine neglebånd let og forsigtigt tilbage, så der er mere plads til din lak på selve neglefladen. Det er det, du bruger den lille neglebåndsskubber til, som også er i kittet.


Step 3: Fil dine negle i den ønskede form og brug derefter filen til at buffe på selve neglefladen.


Step 4: Nu skal du affedte din negl. Du kan bruge lidt neglelaksfjerner med acetone eller eventuelt en remover-pad til at fjerne fedtet fra din negl.


Step 5: Ryst din lak grundigt og læg et ganske tyndt lag. Det er meget vigtigt, at det første lag lægges så tyndt som overhovedet muligt. Farven skal næsten være gennemsigtig. Husk at køre et let lag over neglespidsen – på den måde forsegler du lakken bedre.


Step 6: Læg din finger i LED-lampen og tryk på knappen – lampen lyser i præcis 30 sekunder, så du behøver ikke tælle selv.


Step 7: Læg endnu et lag lak på din negl – denne gang må det gerne være lidt tykkere, så farven rigtig kan skinne igennem. Forsegl spidsen og læg fingeren i lampen – og voila! Du har en flot, lækker gel-manicure.


Step 8: Et lille ekstra tip – Le Mini Macaron har en ganske vidunderlig topcoat, som jeg også selv bruger. Den lægges som et ekstra lag oven på din lak og gør, at dine negle får ekstra shine. Min oplevelse er også, at lakken holder endnu længere, når jeg bruger topcoaten.


Og husk! Øvelse gør mester. Første gang jeg skulle prøve det her, så fik jeg lagt alt for tykke lag og resultatet blev langt fra som ønsket. Men jeg øvede mig og blev bedre og bedre – så giv det tid og tålmodighed, og så skal du nok nå i mål!

Relaterede produkter

(6)
Le mini macaron Gel Polish Trio (Limited Edition) French Lingerie
224,95
Førpris 299,95
Du optjener 23 point
(11)
Le mini macaron Les Minis Set Polish Coffee Shop Coffee Shop
172,95
Førpris 229,95
Du optjener 18 point
(22)
Le mini macaron Single Gel Polish Shine Topcoat
112,95
Førpris 149,95
Du optjener 12 point
(26)
Le mini macaron Gel Manicure Kit Rose Creme
262,95
Førpris 349,95
Du optjener 27 point
Le mini macaron Negle tilbehør Gel Polish Removal Tool
51,95
Førpris 69,95
Du optjener 6 point
(6)
Le mini macaron Single Gel Polish Nude
97,95
Førpris 129,95
Du optjener 10 point
(10)
Le mini macaron Le Frenchie Kit French Manicure Le Frenchie
138,95
Førpris 184,95
Du optjener 14 point

Relaterede artikler

Sarah Posin: Neglesalon med Le Mini Macaron

Vi guider

Sarah Posin: Neglesalon med Le Mini Macaron

Af Sarah Posin

Smukke negle i hjemmesalonen? I dag byder vi – endnu en gang – Sarah Posin velkommen som gæst på Stories. Denne gang skal det handle om negle, og vi skal se, hvordan Sarah skaber fine, holdbare negle derhjemme. Læs med, hvis du gerne vil gøre dine hænder til et (endnu) pænere visitkort.

Læs Mere
Sådan laver du gel-negle, der holder!

Matas LIVE

Sådan laver du gel-negle, der holder!

Af Matas

Er du også træt af neglelak der begynder at skalle af efter et par timer? Så skal du se med i dette program! Vi guider til, hvordan du kan lave en smuk og holdbar gel-manicure derhjemme, og giver selvfølgelig råd til alt fra at pleje neglene før og efter til farvevalg og fjerning af lakken igen.

Læs Mere
Manicure guide: Sådan passer du på dine negle

Vi guider

Manicure guide: Sådan passer du på dine negle

Af Amalie Schiller

Spoiler alert: Du behøver ikke at tage i neglesalonen for at få smukke og velplejet negle. Med få trin og produkter kan du nemlig skabe din helt egen neglesalon derhjemme og give dig selv den ultimative manicure. I indslaget her bliver du klogere på hvilke produkter, der giver velplejet negle, hvordan du plejer dem, hvad negle egentlig er samt inspiration til din næste neglelak.

Læs Mere
4 tips til at komme af med tørre og flossede negle

Vi guider

4 tips til at komme af med tørre og flossede negle

Af Alberte Sejling

Tørre, flossede og tynde negle er irriterende og ødelægger de pæne, velplejede negle, som vi alle drømmer om. Heldigvis kan gode produkter rette op på det og give os stærke negle.

Læs Mere