Vi guider

Guide: Sådan laver du baby boomer negle

Baby Boomer negle kombinerer en klassisk fransk manicure med et farve-fade. Kunne du tænke dig at lave de smukke baby boomers selv? Det er faktisk ikke så svært. Du kan både lave dem med almindelig neglelak eller med gel. Vi har lavet en simpel og nem guide til, hvordan du selv laver negletrenden.

Få den komplette guide til Baby Boomer negle i artiklen her. Vi guider dig trin for trin, hvordan du gør og fortæller dig, alt du skal bruge.

Hvad er baby boomers? 


Baby Boomer negle, også kendt som "French Ombré" negle, er en negledesignstil, der har en overgang mellem to farver på neglene. Baby boomers er en ny version af den klassiske franske manicure, der normalt består af en hvid spids og en lyserød base. I stedet for skarpe kontraster bruger Baby Boomer negle en blødere overgang mellem farverne, hvilket skaber et mere naturligt udseende. Farverne kan du helt selv vælge. Her er det kun fantasien, som sætter grænserne.

Forskellige typer negleprodukter


Der findes efterhånden rigtig mange måder at lave sine negle på. Nogle foretrækker at bruge helt almindelig neglelak, men du kan også bruge shellac – også kaldet Gel Polish. Almindelig neglelak er som regel nemmere og hurtigere at påføre, da det ikke kræver en UV- eller LED-lampe. Til gengæld holder negle lavet med shellac som regel længere tid, men her kræver det også lidt ekstra udstyr. Her i artiklen guider vi til Baby Boomers med shellac, men hvis du vil lave dem med almindelig neglelak er det faktisk helt samme teknik.

Det skal du bruge


For at lave Baby Boomer negle kræver det nogle produkter.


Neglefil: Brug en neglefil til at forme og forberede neglene.


Cleanser: Dine negle skal renses før og efter du påfører dine coats.


Neglebåndsskubber: Ved at skubbe dine neglebånd ned bliver resultatet flottere og holder længere.


UV/LED lampe: Denne skal du bruge, hvis du bruger shellac. Det får coaten til at tørre.


Base Coat: En klar base coat hjælper med at beskytte dine naturlige negle og giver en jævn overflade.


Lak: Du skal bruge to nuancer af neglelak. Mange foretrækker en lys og en mellemliggende nuance eller måske en iøjefaldende farve? Den ene skal være en basefarve, og den anden skal bruges til overgangseffekten.


Ombre-pensel, makeup-svamp eller svamp til negle: Svampen bruges til at skabe den bløde overgang mellem farverne.


Top Coat: En klar top coat sikrer, at dine negle holder i længere tid og forbliver flotte.


Negleolie: Brug en olie til slut for at pleje dine negle og neglebånd.

13 cm
Matas StriberNeglefil
29,95 kr.
(165)
KUN I MATAS
12,95 kr.
(57)
90 ml
NailsterCleanser 9
39,95 kr.
(10)
Matas StriberNeglebåndsskubber
52,95 kr.
(36)
Le mini macaronGel Manicure Lampe
679,95 kr.
(2)
KUN I MATAS
Base Coat 1
NailsterGel Base Coat
129,95 kr.
(14)
KUN I MATAS
NailsterGel Polish
129,95 kr.
(106)
KUN I MATAS
NailsterTop Coat No-Wipe
129,95 kr.
(17)
KUN I MATAS
Nr. 5
NailsterCuticle Oil
129,95 kr.
(1)

Videoguide: Sådan gør du

Vil du se videoen?
Så har vi brug for at du accepterer alle cookiesInden du går i gang - Forbered dine negle: Form dine negle, som du vil have dem med en neglefil. Skub så dine neglebånd tilbage og matér overfladen af dine negle med en neglefil. Rens derefter dine negle med en cleanser.


Trin 1 – Påfør base coat: Påfør en gel polish base coat på dine negle og hærd under UV/LED lampen i 30 sekunder.


Trin 2 – Påfør den første farve: Påfør din basefarve – den er måske pink eller nude – på hele neglen. Hærd under lampen.


Trin 3 – Påfør den anden farve: Påfør den farve, som du vil have på tippen af neglen. Den er måske hvid eller en mere iøjnefaldende farve. Det er kun fantasien, der sætter grænser.


Trin 4 – Blend farverne: Brug en ombre-pensel eller makeup svamp til at blende de to farver sammen for at skabe en ombre effekt. Hiv farven på spidsen af neglen ned mod neglebåndet, så overgangen bliver tyndere og tyndere. Hvis du bruger en svamp, så dyp svampen forsigtigt på neglen, hvor farverne mødes, og tryk forsigtigt for at skabe en blød overgang.


Trin 5 – gentag: Gentag 1-2 gange alt efter dækkeevne. Hærd under lampen i 30 sekunder.


Trin 6 – Top coat: Påfør en gel polish top coat og hærd under UV/LED lampen i 60 sekunder.


Afsluttende – Rens og plej: Rens dine negle med en cleanser og påfør negleolie for at fugte og pleje dine negle og neglebånd.


Baby Boomer negle er nu færdige, og jeg håber, du er blevet glad for dit resultat. Husk at øvelse gør mester.Bemærk: Det er vigtigt, at produktet ikke rører eller kommer i kontakt med huden eller dine neglebånd, da det kan give allergiske reaktioner/allergi.

​​​​​​​

Smukke grønne baby bommers lavet af @albertesnegle

Smukke grønne baby bommers lavet af @albertesnegle

Andre flotte gel farver

KUN I MATAS
NailsterGel Polish
129,95 kr.
(106)
KUN I MATAS
NailsterGel Polish
129,95 kr.
(106)
KUN I MATAS
NailsterGel Polish
129,95 kr.
(106)

Relaterede artikler

Negleteknikeren kreerer smukke negle med Nailster

Vi guider

Negleteknikeren kreerer smukke negle med Nailster

Af Ida Hinchely Kyhn

Smukke, farverige negle med fine og kreative mønstre trender fuldstændig dette år. Og den gode nyhed er, at du som negleteknikker nemt kan kreere en masse smukke looks med Nailster. Med Nailsters produkter får du et flot og professionelt resultat, som holder i op til tre uger. Læs med her, hvor negleteknikeren viser, hvordan hun skaber sine smukke negle-looks.

Læs Mere
Sådan laver du gel-negle, der holder!

Matas LIVE

Sådan laver du gel-negle, der holder!

Af Matas

Er du også træt af neglelak der begynder at skalle af efter et par timer? Så skal du se med i dette program! Vi guider til, hvordan du kan lave en smuk og holdbar gel-manicure derhjemme, og giver selvfølgelig råd til alt fra at pleje neglene før og efter til farvevalg og fjerning af lakken igen.

Læs Mere
Få sunde og smukke negle med CND

Nyhed

Få sunde og smukke negle med CND

Flotte og sunde negle er lidt ligesom en rigtig god hårdag. De dage hvor det hele spiller, giver det lige et ekstra boost til humøret. Heldigvis kan nogle få produkter få de fleste dage til at skinne helt ud i fingerspidserne.

Læs Mere
Manicure guide: Sådan passer du på dine negle

Vi guider

Manicure guide: Sådan passer du på dine negle

Af Amalie Schiller

Spoiler alert: Du behøver ikke at tage i neglesalonen for at få smukke og velplejet negle. Med få trin og produkter kan du nemlig skabe din helt egen neglesalon derhjemme og give dig selv den ultimative manicure. I indslaget her bliver du klogere på hvilke produkter, der giver velplejet negle, hvordan du plejer dem, hvad negle egentlig er samt inspiration til din næste neglelak.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek