Menu

Frisør Stylebox
alt dit hår kan drømme om

Frisør Stylebox
​​​​​​​
alt dit hår kan drømme om

Kevin Murphy
Maria Nila
Moroccanoil
Olaplex
Redken
KÉRASTASE
L'Oréal Professionnel
ghd
Purely Professional

Kom med i Matas’ frisørsalon!

I Matas i Rødovre Centrum ligger Frisør Stylebox, Matas’ egen frisørsalon. Følg med her og bliv klogere på, hvad du kan få af behandlinger i Frisør Stylebox, og hvad vores skønne og professionelle frisør-team kan hjælpe dig med.

​​​​​​​Køb dine professionelle hårprodukter på matas.dk eller i Frisør Stylebox.

Kom med i Matas’ frisørsalon!

I Matas i Rødovre Centrum ligger Frisør Stylebox, Matas’ egen frisørsalon. Følg med her og bliv klogere på, hvad du kan få af behandlinger i Frisør Stylebox, og hvad vores skønne og professionelle frisør-team kan hjælpe dig med.

​​​​​​​Køb dine professionelle hårprodukter på matas.dk eller i Frisør Stylebox.Chat med vores uddannede frisører, som guider dig til en god hårrutine og giver dig personlig rådgivning, så du kan få et sundt og velplejet hår.

Chat med vores uddannede frisører, som guider dig til en god hårrutine og giver dig personlig rådgivning, så du kan få et sundt og velplejet hår.

Mød uddannede frisører i Stylebox by Matas

Når man træder ind i Matas i Rødovre Centrum, så er den ikke til at komme udenom. Midt i butikken ligger nemlig Stylebox, Matas’ egen frisørsalon, hvor du kan få vasket, klippet og fønnet dit hår og få den bedste rådgivning om de førende hårprodukter.

Når du træder ind i Stylebox hos Matas, så bliver du mødt af uddannede frisører, som står klar til at hjælpe dig med netop det, du har brug for. Det er Mike, der skal hjælpe mig med at få fikset mit hår i dag. Mike er uddannet frisør, og han rådgiver og guider kunderne i butikken og online i chatrådgivningen på matas.dk.

Det, der er det rigtig smarte ved Stylebox, er, at du kan prøve produkterne i dit hår, før du køber dem. Så har du en shampoo, en hårkur eller et glattejern, du gerne vil prøve af, inden det skal med dig hjem, så har du altså mulighed for det med hjælp fra en ekspert på området.

Derudover kan du også bestille tid til klip og farve i salonen, hvis du ønsker det. Har du brug for hjælp til en style eller en opsætning, så kan du også det. Mulighederne er mange!

Bliv guidet til de rigtige produkter af uddannede frisører

I Stykebox by Matas kan du blive guidet til hvad der vil være godt for dig at bruge i håret. Du kan også få sammensat en hårpleje rutine, så dit hår kan få den helt rigtige pleje. Har du booket tid hos en af vores frisører får du pgs¨vasket hår og får en vidunderlig hovedbundsmassage.

Det er ikke kun frisør-brands, du kan blive guided i, når du møder frisørerne. Du kan også sagtens stille spørgsmål og blive rådgivet om andre brands – hvis du fx ønsker parfumefri alternativer eller går efter effektiv hårpleje i en lavere prisklasse, så kan frisørerne også rådgive dig om det.

Få håret stylet i Stylebox by Matas

Du kan også få håret stylet og få gode fif til din styling derhjemme. du kan få vejledning i hvilke produkter du skal bruge for at få mest volumen, eller stylet han ellers mit hår, så det får det fineste fald.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst styler dit hår, så kan som komme ned i salonen og få råd og vejledning. Men hvis du ikke lige kommer forbi Rødovre Centrum i den nærmeste fremtid, så er vores frisører og stylister også at finde online. Alle frisørerne hos Matas har mange års erfaring fra saloner, og er derfor superskarpe på at rådgive i den bedste pleje og styling til dit hår. Du kan både skrive dem en chat-besked eller ringe op på FaceTime alle ugens dage fra 9.00 – 21.00.

Hvis du ønsker at få en behandling, så kan du booke tid her. Du kan både booke en oplevelse med vask, hovedbundsmassage og styling, eller du kan få klippet, farvet eller tonet dit hår. Mulighederne i Stylebox er mange, så klik dig ind og læs om de forskellige behandlinger. Det er også muligt at komme direkte ind fra gaden og få en booking, hvis du ikke lige har nået at booke hjemmefra. Hvis der er booket i det tidsrum, du kommer, så hjælper frisørerne dig med at finde en tid som passer dig.