• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes indenfor 1-4 hverdage

Blodtryksmålere

Hvis du vil holde øje med dit blodtryk hjemme fra lænestolen, kan du her på matas.dk finde et bredt udvalg af forskellige blodtryksmålere fra anerkendte mærker.

Helse Medicare Sygepleje
17 produkter
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

17 produkter
Sortér efter:
Mest populære
Beurer Blodtryksmåler til Overarm 22-42 cm BM27
309,95
DU OPTJENER 31 Point
Omron Blodtryksmåler
499,95
DU OPTJENER 50 Point
Beurer Blodtryksmåler til Overarm 22-42 cm BM2
999,95
DU OPTJENER 100 Point
Salter Automatisk Blodtryksmåler
299,95
DU OPTJENER 30 Point
Beurer Blodtryksmåler til Overarm 22-35 cm BM40
399,95
DU OPTJENER 40 Point
Omron M2 manchet
229,00
DU OPTJENER 23 Point
Beurer Blodtryksmåler til Overarm 22-30 cm BM58
949,95
DU OPTJENER 95 Point
Matas Medicare Blodtryksmåler 1 stk.
399,95
DU OPTJENER 40 Point
Rapid Clear Rapid blodtryksmåler arm 22-42 cm
699,95
DU OPTJENER 70 Point
Blodtryksapperat Håndled Smart Rapid
499,95
DU OPTJENER 50 Point
Rapid Easy Rapid blodtryksmåler arm 22-42 cm
499,95
DU OPTJENER 50 Point

Hold øje med dit blodtryk hjemme i stuen

Besøger du ofte lægen for at få målt dit blodtryk – måske i forbindelse med en sygdom, eller måske fordi du er gravid? Ligegyldigt hvad kan det være et værre rend hos lægen, hvis det blot er for at måle dit blodtryk – det kan du nemlig selv gøre derhjemme i stuen. Rigtig mange tyer til en blodtryksmåler til hjemmebrug, som altid ligger klar i skuffen til at give dig svar på, hvordan det står til med dit blodtryk, men inden, du selv begynder at måle dit blodtryk, er det altid en god idé at tale med din læge, som kan sætte dig ind i apparater, tal og den rette måde at måle på.

Vælg altid en elektrisk blodstrykmåler til hjemmebrug

Skal det være den tekniske, fuldautomatiske udgave eller en manuel, gammel i gårde? Det er helt op til dig at vurdere, hvordan du har det bedst med at tage temperaturen på dit blodtryk hjemme i stuen, men det anbefales, at du selv bruger den elektriske blodtryksmåler. Det gør det, da dit blodtryk helt automatisk stiger, hvis du selv skal pumpe manchetten (den del, der sidder rundt om armen), op med luft, og derfor er der stor chance for, at målingen er misvisende. Bruger din læge en manuel blodtryksmåler, er der dog ingen grund til at betvivle målingen, for så længe du sidder stille og lader lægen gøre arbejdet, vil den manuelle metode også vise reelle tal.

Hvad viser tallene på en blodtryksmåler?

…spørger du måske dig selv, og det er ikke så mærkeligt, at du er i tvivl. Tallene på en blodtryksmåler er opdelt i tre: Systolisk tryk, diastolisk tryk og din puls. Det øverste tal er det systoliske tryk, der viser det såkaldte høje blodtryk, som er det maksimale tryk i pulsåren. Det diastoliske tryk er tallet under det systoliske, der viser det laveste tryk på pulsårens væg, og som også kaldes ’hviletrykket’. Det sidste og nederste tal på din måler er din puls. På netdoktor.dk kan du finde en længere forklaring på dit blodtryk, men et normalt blodtryk er omkring 120/80 og en normal hvilepuls er for mænd omkring 60 og for kvinder 70. Tal dog altid med din læge, hvis du er i tvivl om dine tal.

Stort udvalg af blodtryksmålere hos Matas

Du kan finde et hav af forskellige blodtryksmålere rundt omkring i butikker, på apoteket og naturligvis i Matas’ butikker og på matas.dk. Hos Matas er det eftertragtede mærker som Omron, Beurer og Rapid, der netop sælger blandt andet sælger blodtryksapparater, du kan finde i sortimentet. Alle blodtryksmålerne ligger i prislejet fra 200 kr. til 1000 kr., og hver især kan de lidt forskelligt. Beurers blodtryksmåler BM27 gemmer alle dine målinger med tid og dato, mens Omrons blodtryksmåler fortæller dig, hvis manchetten sidder forkert.

  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes indenfor 1-4 hverdage