Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Lær at give dig hen til orgasme
I denne LIVE stiller vi skarpt på orgasme. Flere oplever, at det kan være svært at give sig hen og opnå orgasme. Det kan der være flere grunde til. Vores dygtige sexolog, Cathrine Katzmann, giver dig gode råd, så du kan lære at give dig hen til orgasme. Hvad end det er med eller uden partner. Med i studiet har Cathrine også sexlegetøj, der kan hjælpe med at opnå orgasme og øge din seksuelle velvære.
Seksuel velvære
Vi sendte LIVE mandag d. 15/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Sexolog Cathrine Katzmann guider her til en række gode produkter, du kan bruge, hvis du gerne vil blive bedre til at give dig hen til orgasmer. Det gælder både, når du gerne vil have en orgasme alene eller sammen med en partner. Se hele liven for alle hendes gode tips og tricks, eller læs med her, hvor vi gennemgår de produkter, Cathrine anbefaler.

3 gode vibratorer til når du vil opnå orgasme alene:

1. Rosy Gold Deluxe Mini Vibrator

Denne sag er lille, men stærk! Den er fantastisk at bruge til at opnå klitorisorgasme med, da den er god at bruge udvendigt til punktstimulering af klitoris. Men den kan også bruges indvendigt. Den har forskellige styrker, så du kan prøve dig frem med, hvad der føles bedst for dig.

Eksperimentér eksempelvis med at bruge den langs kønslæberne. Det er nemlig vildt rart for rigtig mange kvinder. Det kan både være dejligt at gøre alene, eller at få din partner til at gøre det. Den er god at bruge til at pirre med, også rundt omkring på kroppen fx på brystvorter og andre erogene zoner.

SPAR 20%
Rosy Gold Deluxe Mini Vibrator Rosy Gold
Medlemspris
239,96 kr.299,95 kr.Spar 60,-

2. Rosy Gold Mini Curve Wand Massager

Denne skønne Magic Wand har hele 10 nydelsesfulde vibrationsindstillinger, som også kan bruges under bruseren, da den er vandtæt. Den er perfekt til klitorisstimulering, og er en mini-version af den verdenskendte Magic Wand. Den har et ergonomisk godt greb, så den er nem at bruge alene, da du har et godt greb i den.

Selve hovedet på den kan bukkes og bøjes. Det er ekstremt fleksibelt, og giver mange gode muligheder for at stimulere forskelligt fra flere vinkler.

SPAR 20%
Rosy Gold Deluxe Mini Curve Wand Massager
Medlemspris
267,96 kr.334,95 kr.Spar 67,-'Branchen har i den grad rykket sig, når det kommer til sexlegetøj. Vibratorer i dag er blevet meget mere æstetiske, så designet taler til flere kvinder.'

- Cathrine Katzmann, sexolog

3. Rosy Gold G-punkts Vibrator

Denne smukke vibrator er lavet til at stimulere G-punktet indvendig og har 10 forskellige vibrationer, som pirrer de helt rigtige steder!

Du indfører den i skeden, hvor den vil ramme G-punktet 3-5 centimeter inde. Hvis du vil mærke dig frem til dit G-punkt, så føles det nubret, nærmest som en valnød. G-punktet svulmer op, jo mere opstemt kvinden bliver. Hovedet på denne vibrator er lavet til at stimulere G-punktet med et fast tryk. G-punktsorgasmer kan være svære at få, også selvom mange higer efter at få den. Men denne vibrator rammer spot on i forhold til fx en dildo, da formen på den tager hensyn til kvindens anatomi.

Hvis du vil lære mere om G-punktsorgasmer, kan du læse om dem lige her.

SPAR 20%
Rosy Gold Opladeligt G-Punkts Vibrator
Medlemspris
299,96 kr.374,95 kr.Spar 75,-
Svært ved at opnå orgasme? Få sexologens guide her

Din sundhed

Svært ved at opnå orgasme? Få sexologens guide her

Oplever du, at det kan være svært at give sig hen og opnå orgasme, når du er sammen med din partner? Så er du ikke den eneste. Én af grundene kan findes i den skam, der rent historisk har været forbundet med kvinders nydelse gennem tiden. Og det skal der gøres op med. I denne artikel guider sexolog Cathrine Katzmann dig til, hvordan du tager din nydelse alvorligt og giver dig selv plads til at opnå skønne orgasmer under sex.

Læs også

3 gode vibratorer, du kan bruge med din partner, når du vil opnå orgasme: 

1. Bloom G-punktvibrator

Hvis du ønsker at bruge en vibrator til at opnå orgasme sammen med din partner, er det en god idé at bruge én, som er lidt større, da det gør den nemmere at styre. Blooms G-punktsvibrator er fantastisk at bruge under sex, da den kan bruges på mange måder.

Den kan både bruges indvendigt, hvor den stimulerer G-punktet, eller den kan bruges uden på til klitoris. Det smarte ved den er, at den er lidt større, så der er mere at holde på for din partner. Det gør det også nemmere for ham at ramme lige dér, hvor det er rart for dig.

SPAR 20%
Bloom Swipe-Teknologi G-Punkts Vibrator Rose
Medlemspris
475,96 kr.594,95 kr.Spar 119,-'For at få virkelig god sex, skal man igennem en masse akavede samtaler med sin partner. Så mit vigtigste råd er: Få talt om det!'

- Cathrine Katzmann, sexolog

2. Rosy Gold Magic Wand Massager

Denne Magic Wand er en større version fra Rosy Gold, som er god at bruge med sin partner, da den er større og dermed nemmere at have med at gøre, når man er to. Men du kan selvfølgelig også bruge den alene. Den har et fleksibelt hoved, som gør den nem at bruge.

For nogle kvinder kan det blive for intenst med et lille hoved på en klitorisvibrator, da den stimulerer meget præcist. Magic Wand Massager har et større og bredere hoved, som stimulerer et større område, hvilket rigtig mange kvinder synes er dejligt. Det er også med til at gøre den nemmere at bruge med en partner, da det gør det nemmere at ramme de gode steder.

Tip: Mellemkødet er også rart at stimulere, også for manden. Man kan sætte massagehovedet lige bag pungen på ham, hvilket giver ham en intens og lækker følelse.

SPAR 20%
Rosy Gold Magic Wand Massager
Medlemspris
299,96 kr.374,95 kr.Spar 75,-Vidste du, at klitoris har dobbelt så mange nerveender som en penis? Klitoris har 8000 nerveender, hvor penis har 4000 nerveender.  

Alt du skal vide om din klitoris

Din sundhed

Alt du skal vide om din klitoris

En klitoris er hovedsageligt til for nydelsens skyld – hvilket er ret fedt! Men hvordan fungerer en klitoris, og hvordan får man den bedste stimulering af den? Det går vi i dybden med i denne artikel.

Læs også

3. Lovense Lush Vibrator Æg

Lovense Lush Vibrator Æg giver endeløse muligheder for stimulering af G-punktet og er et fantastisk stykke legetøj at bruge med sin partner, hvis man vil tage den skridtet videre. Den kan bruges via app eller manuelt, hvor den kan styres på knapper på det lille stykke.

Du opsætter det store stykke i skeden, hvor det stimulerer G-punktet indvendigt. Det lille stykke kan ligge på klitoris og give lækker nydelse, så du stimuleres to steder samtidig. Det er et fantastisk stykke sexlegetøj at bruge, hvis man godt kan lide at lege med kontrol og kontroltab. Din partner tager kontrollen over din nydelse – det er der mange, der synes er rart!

SPAR 20%
MEST SOLGTE
Lovense Lush App-Styret Vibrator Æg
Medlemspris
767,96 kr.959,95 kr.Spar 192,-

To gode glidecremer, der kan hjælpe din orgasme på vej

Når du bruger en glidecreme enten med sexlegetøj, med fingre eller under sex, giver det ekstra smørelse, som kan være med til at gøre det nemmere at give sig hen til orgasmen. Den behagelige, bløde følelse af, at alt bare glider nemmere, kan gøre det nemmere at give slip og give sig hen.

Det er en kæmpe myte, at en kvinde skal være våd ’naturligt’, før hun har lyst. Her kan glidecreme bruges til at hjælpe det på vej – og det er altså helt normalt, at der kan være brug for det!

Magic fra RFSU er en hybrid-glidecreme, som er en kombination af silikone og vandbaseret glidecreme. Normalt kan man ikke bruge silikoneglidecreme sammen med sit sexlegetøj, da det kan ødelægge overfladen på det. Men da dette er en hybrid, kan den bruges sammen med både sexlegetøj og kondomer.

Aqua fra RFSU er en vandbaseret glidecreme, hvilket gør, at den fordamper hurtigere på huden. Til gengæld kan den vandbaserede glidecreme bruges til alt, og den skader ikke dit sexlegetøj, når du bruger den.

SPAR 20%
RFSU Sense Me Aqua Glide 100 ml
Medlemspris
59,96 kr.74,95 kr.Spar 15,-
SPAR 20%
RFSU Sense me Magic Glide 75 ml
Medlemspris
64,76 kr.80,95 kr.Spar 16,-

Har du lyttet til vores nye podcast Nøgne Sandheder? Ellers lyt med her!  ​​​​​

Andet populært sexlegetøj på matas.dk:

SPAR 20%
KUN ONLINE
BSwish Bwild Classic Bunny Vibrator Lila
Medlemspris
215,96 kr.269,95 kr.Spar 54,-
SPAR 20%
KUN ONLINE
BSwish Bdesired Deluxe Vibrator Nude
Medlemspris
215,96 kr.269,95 kr.Spar 54,-
SPAR 20%
KUN ONLINE
Chic Amour Bibi Rabbit Vibrator
Medlemspris
219,96 kr.274,95 kr.Spar 55,-
SPAR 20%
KUN ONLINE
Satisfyer Vibes Master Vibrator 1 stk
Medlemspris
319,96 kr.399,95 kr.Spar 80,-
SPAR 20%
KUN ONLINE
Satisfyer Love Breeze Lufttryk Vibrator Ice-Blue
Medlemspris
191,96 kr.239,95 kr.Spar 48,-
SPAR 20%
KUN ONLINE
Satisfyer Curvy 2+ Lufttryksvibrator Pink
Medlemspris
319,96 kr.399,95 kr.Spar 80,-
SPAR 20%
LELO Sona Sonic Klitoris Stimulator
Medlemspris
475,96 kr.594,95 kr.Spar 119,-

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sexologen guider: Det bedste sexlegetøj

Matas LIVE

Sexologen guider: Det bedste sexlegetøj

Af Ida Hinchely Kyhn

I denne LIVE sætter vi fokus på sexlegetøj, og hvordan du får det absolut bedste ud af det. Vi har besøg af en sexolog, der svarer dig på de spørgsmål, du har. Og så stiller vi skarpt på, hvorfor sex og seksuel velvære er så vigtigt for os mennesker. Det er der flere gode grunde til!

Læs Mere
RFSU guider til sexlegetøj og seksuel velvære

Matas LIVE

RFSU guider til sexlegetøj og seksuel velvære

Af Ida Hinchely Kyhn

I denne LIVE sætter vi fokus på seksuel velvære - og hvad der hører under den kategori. Eksperten guider til prævention, glidecreme og ikke mindst det nyeste sexlegetøj fra RFSU. Det bliver en ærlig og spændende snak, hvor du i kommentarerne har mulighed for anonymt at stille de spørgsmål, du måtte have om emnet.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.