• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Danish Beauty Award 2020: and the award goes to…

Hvert år bliver danske skønhedsprodukter hyldet til Danish Beauty Award, og i år var bestemt ingen undtagelse. Selvom den famøse scene var skiftet ud med en virtuel én af slagsen – det er vel 2020 – blev aftenens vindere hyldet til den store guldmedalje, og hos Matas kunne vi – sammen med de andre vindere – danse en sejrsdans på den digitale scene. Vi kunne nemlig ”logge af” eventet med en eftertragtet statuette, der giver genlyd i den store beauty verden.

Da det blev annonceret, hvilke skønhedsprodukter, der kunne tage en velfortjent statuette med ”hjem”, var begejstringen stor her på redaktionen. Ikke kun, fordi vores ”Striber” blev belønnet med en eftertragtet pris, men også, fordi vinderne er nogle fantastiske produkter, der står flere af os nært, og faktisk har de fleste af dem en særlig plads i vores makeuppunge. De af året vindere, som vi stadig ikke har prøvet, er fluks røget øverst på vores ønskeliste, for en Danish Beauty Award er et kvalitetsstempel, der vil noget! Her i indlægget har vi samlet et overblik over Danmarks kronede beauty dronninger såvel som konger, og vi fortæller om, hvilken betydning de har for os. Så lad os skåle i champagne, og give årets vindere den hyldest, som de i sandhed fortjener.

Årets Kropspleje Produkt – Populær

And the award goes to… Matas Striber Mild Body Butter i kategorien ’Årets kropsplejeprodukt’, og det forstår vi godt. Det er ikke for at prale, men vi er helt vilde med den lækre kropscreme, der giver huden et boost af fugt og pleje, og det siger vi ikke bare, fordi Striberne hører ind under Matas’ paraply. Der er altså noget om snakken, og det kan Michelle fra Stories redaktionen skrive under på. Kropscremen er nemlig fast inventar på hendes badeværelseshylde, og derfor undrer hun sig ikke over, at cremen løber med en award til Danish Beauty Award.   

”Den her creme – den ka’ bare noget. Den er rimelig fed, og det skal man lige vænne sig til, men nu er det uden tvivl min lifesaver, når min hud trænger til førstehjælp- Jeg døjer lidt med tør hud på mine arme, og til tider får jeg nogle små, røde knopper, men når jeg bruger denne vidunder-creme, får min hud masser af fugt, og den efterlades med en lækker og uimodståelig blødhed. Det er yderst velfortjent, at den hiver en pris med hjem fra Danish Beauty Award!”.

(40)
Matas Striber Mild Bodybutter Uden Parfume 250 ml
36,95
Førpris 59,95
DU OPTJENER 4 Point

Årets Makeup Produkt - Populær

Der er oceaner af gode makeup produkter på markedet, og hvis det stod til os, var der mere end én, der fortjente at løbe med prisen. Men når det så er sagt, er vi heller ikke i tvivl om, hvorfor NYX Professional Makeup løb med sejren med deres populære Bare With Me Hemp Radiant Perfecting Prime. Det kan Anja fra redaktionen skrive under på, der faldt pladask for den skønne primer.


”Den her primer, ikk’… Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte, for nøøøj, hvor er den bare pæn altså! Den giver simpelthen bare den flotteste glød, som jeg faktisk sjældent nænner at dække med foundation. Og når jeg så endelig gør det, så ligger min makeup bare, som den skal – hvilket nok også skyldes, at primeren giver godt med fugt til huden. Jeg har faktisk ikke så meget andet at sige end ”prøv den, og du vil forstå min begejstring!”.

Primer: Alt Du Behøver At Vide

Vi guider

Primer: Alt Du Behøver At Vide

Måske du har hørt om dem; de lover at give din hud et mere perfekt udseende, få din makeup til at holde længere, gøre din øjenskygge mere intens og endda agere som et ekstra lag hudpleje. I dag skal det handle om primere – for hvad er op og ned? Og virker de virkelig?

Læs også

Årets Makeup Produkt – Luksus

Vi elsker en god læbestift, der - udover at give en flot pigmenteret farve - også tilfører fugt til læberne. Sådan en læbestift kan være svær at finde, men der har MAC Cosmetics med deres Love Me Lipsticks altså udviklet en serie af læbestifter, der i dén grad kan sit kram!


Med deres lette og behagelige formel, der plejer og giver fuldt dækkende farve ved ét enkelt strøg, kommer det ikke bag på os, at de har vundet en pris i luksuskategorien som ’Årets Makeup produkt’! Læbestiften er da også fast inventar i Sandras kosmetikpung.

(1)
MAC Love Me Lipstick Give Me Fever
174,95
DU OPTJENER 18 Point
(0)
MAC Love Me Lipstick Daddy's Girl
174,95
DU OPTJENER 18 Point

Årets Duft – Luksus

I 2019 blev skønhedsbranchen introduceret for en ny, banebrydende duft, der med rene hjertenoter, jasmin og hvid chypre tog danske kvinder med storm. En af disse kvinder var Anja fra redaktionen, der normalt ikke bruger parfume til daglig. Men det fik den skønne Idôle fra Lancôme hurtigt ændret på.


”Lancôme Idôle er without a doubt min go to parfume. Generelt bruger jeg ikke ret meget parfume i hverdagen, men sidste år faldt jeg pladask for duftens kombinationen af rose og jasmin, som er let og feminin på en og samme tid. Så jeg er faktisk slet ikke overrasket over, at den har vundet prisen for årets duft i luksuskategorien, for den er en sikker vinder på min badeværelseshylde”.   

(74)
Lancôme Idôle Eau de Parfum 50 ml
599,95
DU OPTJENER 60 Point
(0)
Lancôme Idole Eau de Parfum 100 ml
944,95
DU OPTJENER 95 Point
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Der findes et utal af parfumer, og her på Redaktionen kan vi hurtigt blive enige om, at det kan være svært at navigere i den store jungle af dufte. Vi indrømmer da også gerne, at vi har vores favoritter, og at vi sjældent prøver en ny duft: ”If it ain’t broke, don’t fix it”, som man siger. Men vi synes nu alligevel, at forandring fryder en gang imellem, og derfor er vi blevet enige om, at vi hver især skal prøve en ny duft, når den sidste dråbe i vores nuværende er opbrugt.

Læs også

Årets Kropspleje Produkt – luksus

Årets vinder er en vaskeægte pioner inden for tørolier. Du kender højst sandsynligt den populære ’’Huile Prodigieuse’’ tørolie, som er et af tidens største kultprodukter. Hvis ikke, så har den vores varmeste anbefaling. Den velfortjente vinder, der løber med sejren, er selvfølgelig Nuxe Huile Prodigieuse Florale! Den perfekte multifunktionelle tørolie – hvis du altså spørger os - som kan bruges på både krop samt i ansigtet og i håret. På redaktionen har vi en sand ’’Huile Prodigieuse’’ fan, nemlig Amalie, der har brugt tørolien til lidt af hvert.


’’Hah! Jeg vidst, at en af disse olier ville hive en pris med hjem. Og selvfølgelig Florale med sin friske blomsterduft. Hånden på hjertet har olien været en lifesaver, når min hud har været ekstra tør. Så har jeg brugt olien lige efter badet, mens min hud stadig er en smule våd – og voilá, min hud er så godt som gennemfugtet. I en periode havde jeg meget tør hud i ansigtet, hvor jeg faktisk brugte den som et alternativ til min dagcreme. Og selvfølgelig bliver mine lokker også forkælet med denne lækre sag – det er helt sikkert”.

(4)
Nuxe Huile Prodigieuse Florale 50 ml
174,95
DU OPTJENER 18 Point
(20)
Nuxe Huile Prodigieuse Florale 100 ml
289,95
DU OPTJENER 29 Point

Årets Renseprodukt

”Du skal huske at rense huden i ansigtet”, er en sætning, du helt sikkert har hørt mange gange før – og hvis du investerer i The Ordinary Squalane Cleanser, kan du rense huden i et prisvindende renseprodukt. Hvis du spørger Michelle fra Stories redaktionen er det et must at afprøve den skønne rens, for den hører nemlig hjemme på hendes badeværelseshylde, og nu hører den altså også hjemme på listen over Danish Beauty Awards 2020 favoritter.     


”Jeg blev begejstret, da jeg erfarede, at min rens har vundet en pris til Danish Beauty Award 2020. Det er SÅ velfortjent, at Squalane Cleanser får en beauty award med hjem, for det bekræfter mig i, at rensen er en sikker vinder på badeværelseshylden. Jeg er fan af, at rensen er nem at bruge, og den fjerner effektivt makeup og urenheder fra ansigtet. Min hud er altid lækker blød, efter jeg har brugt rensen, og jeg kan gå i seng med en følelse af, at jeg har været god mod min hud, og dét er noget, jeg går meget op i. Velvære for huden er alt!”.

(17)
The Ordinary Squalane Cleanser 50 ml
79,95
DU OPTJENER 8 Point

Årets Klassiker

Well, denne her pris går til et produkt, som alle fra redaktionen på det ene eller andet tidspunkt har dekoreret deres negle med. Det er nemlig en sand klassiker, der igennem flere år har været en trofast makker i såvel forbrugernes som redaktionens makeuppunge.


Den er budgetvenlig, den er god i størrelsen, og så virker den bare! Årets klassiker er Depends 02 minilakker, som de fleste af os vist kan skrive under på, er en klassiker! Amalie har tidligere testet de populære 02 minilakker, som hun har skrevet om i en artikel, hvor hun tester 5 forskellige neglebrands.

’’Da jeg testede Depends 02 minilakker, var jeg faktisk rigtig overrasket over, hvor godt de virker! De koster jo ikke mere end søle 30 kr. Det er jo perfekt, hvis man eksempel mangler en neglelak, som man ved, kun bliver brugt til den ene fest, hvor teamet er neonfarver. Jeg vil i den grad anbefale enhver til at give dem et forsøg, hvis ikke man allerede er bekendt med dem. Jeg er i hvert fald solgt!’’.  

(1)
Depend Minilak O2 A619
29,95
DU OPTJENER 3 Point
(15)
Depend O2 Minilak A564
29,95
DU OPTJENER 3 Point
(5)
Depend O2 Minilak A596
29,95
DU OPTJENER 3 Point
(3)
Depend O2 Minilak A606
29,95
DU OPTJENER 3 Point
Redaktionen tester: 5 forskellige neglelak brands

Vi guider

Redaktionen tester: 5 forskellige neglelak brands

Neglelakker er et helt univers for sig selv og det kan til tider være svært at finde rundt i, hvilken neglelak man skal ende med. Der er både de hurtigtørrende, ekstra holdbare, de dyre og de billige - så hvilke neglelakker er i virkeligheden de bedste?

Læs også

Årets Danske Produkt

Vi kan vist godt blive enige om, at den her kategori har været hård at være med i. Vi lever i en tid, hvor flere danske beauty brands er kommet til verden, og som på hver deres måde har formået at udvikle produkter, der har været en life changer hos mange forbrugere.


Men i år går prisen til Lavinde Copenhagens effektive øjenvippeserum, som Sandra fra redaktionen netop er i gang med at teste til en artikel, hvor vi tester forskellige øjenvippe serummer – så stay tuned. Vi glæder os meget til at vise jer resultatet!

(6)
Lavinde Copenhagen Copenhagen Hyped Eyelash serum 4 ml
499,95
DU OPTJENER 50 Point
(13)
Lavinde Copenhagen Copenhagen Hyped Eyelash Serum 2 ml
299,95
DU OPTJENER 30 Point

Choose You Beauty by Matas

År 2020 er speciel (på mange måder), men det, der gør årets award show ekstra specielt er, at vi - for første gang – har vores helt egen pris med, og det synes vi selv, er enormt fedt! 32 produkter var i alt udvalgt til kategorien, hvor 5 fik stemmer nok til at blive de nominerede.


Hair Clean Shampoo fra Australian Bodycare er én af jeres favoritter på matas.dk, og det undrer os faktisk ikke, at shampooen fik opmærksomhed til årets (virtuelle) award show for danske beauty favoritter. Vi har besluttet os for at teste den populære prisvinder, for vi må simpelthen mærke effekten på vores eget hår og hovedbund. Så hold øje med Stories universet, hvis du gerne vil høre, hvad vi synes om den ny-kronede shampoo.

(184)
Australian Bodycare Hair Clean Shampoo 500 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
(140)
Australian Bodycare Hair Clean Shampoo 250 ml
89,95
DU OPTJENER 9 Point

Og de resterende vindere er..

Det var en opsummering af de produkter, der allerede har en kærkommen plads i vores kosmetikpunge, men der er faktisk endnu flere vindere, og disse skal vi helt sikkert teste på et tidspunkt (når der kommer lidt mere plads i makeuppungen). Her får du dog en opsummering på de øvrige produkter, der hev en statuette med hjem til Danish Beauty Award 2020. Måske din nye favorit er iblandt?Årets Hårplejeprodukt – Populær
Stuhr Vegan Shampoo


Årets Hårplejeprodukt - Luksus
Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum


Årets Hårstyling Produkt – Populær
OGX Biotin Collagen Dry Shampoo


Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus, detail  
La Mer The Regenerating Serum


Årets Duft – Populær
Abercrombie & Fitch - Authentic Man Eau de Parfum


Årets grønne pris
N.A.E.


Årets Serie
Filorga - Oxygen Glow


Årets Beauty Accessory
Nilens Jord - Pure Collection


Årets Inner Beauty Award
New Nordic - Skin Care™ Hyaluron Shots


Influencers’ Choice Award
Ole Henriksen - PHAT Mask


Goodieboxprisen 2020
Rituals - The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel  

Relaterede artikler

Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Vi guider

Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Af Michelle Weis

Kender du følelsen? Du slentrer ned ad strøget, og pludselig bliver du ramt af en velkendt parfumeduft, der vækker dine sanser. Med ét bliver du sendt tilbage til folkeskolen og bænken ude foran ungdomsklubben, hvor du havde din kyssedebut med Preben. Selvom du ihærdigt forsøger at ryste kysseseancen af dig, vinder nostalgien, og du genlever de pinagtige minutter, indtil duftnoterne slipper grebet om dine sanser, og du vender tilbage til nuet.

Læs Mere
Redaktionen viser efterårets neglelak trends

Spot Trenden

Redaktionen viser efterårets neglelak trends

Af Amalie Schiller

Efteråret har så småt meldt sin ankomst. Striktrøjerne fra sidste år har fundet sig til rette i garderoben igen, og måske har du allerede dannet dig et overblik over, hvilke nye efterårsstyles, der skal dominere klædeskabet den kommende tid. Her på Stories redaktionen har vi vendt vores længselsfulde blikke mod de smukke neglelakker, der så fint kan pifte ethvert look op, og i dagens indlæg ser vi på, hvilke trends og nuancer, der kommer til at tage efteråret med storm.

Læs Mere
7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Vi guider

7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Af Michelle Weis

Her på Stories redaktionen er vi vilde med danske hudplejebrands, og det er der mange gode grunde til. Én af grundene er, at danskhed, som oftest, er lig med høj kvalitet samt naturlige ingredienser, og netop disse er nøgleord for de syv danske brands, som vi giver spotlight til i dagens indlæg: Raunsborg, NatureCell, Matas Natur, Tromborg, Rudolph Care, RAZspa og MIILD.

Læs Mere
Michelle fra redaktionen tester silver shampoo

Vi guider

Michelle fra redaktionen tester silver shampoo

Af Michelle Weis

Har dine lyse eller grå lokker et trist, gulligt skær? Jeg kender følelsen – men jeg har heldigvis også en effektiv løsning. Når mine hårlokker bliver matte i koderne, finder jeg silver shampooen frem, og efter bare én hårvask med den violette masse kan jeg se en verden til forskel.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021