• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Fire fantastiske favoritter fra Dermalogica

Leder du efter effektiv hudpleje, som også er velegnet til sensitiv hud? Så synes jeg, at du skal læse med her! Vi har nemlig samlet fire favoritter fra Dermalogica – et hudplejebrand, hvor din hud er sikret gode resultater, lige meget hvilke udfordringer den måtte have. Læs med her og bliv klogere på, hvad de forskellige produkter kan, og hvorfor vi synes, du skal prøve dem!

En god hudplejerutine er faktisk rimelig simpel – rens, fugt og eksfoliering, så er du allerede ret langt. Med de her fire produkter fra Dermalogica har du en effektiv hudplejerutine, som din hud vil nyde godt af – både nu og i fremtiden. Dermalogica er grundlagt af en kosmetolog, så den faglige baggrund er på plads. Produkterne er uden kemisk fremstillet parfume og farve, og så er alt emballage udviklet med tanke for vores miljø.

Lad os kaste os ud i at se på de fire favoritter. Vi starter hvor en god renserutine begynder: Rens

Special Cleansing Gel

Leder du efter en effektiv rens, som også opfrisker og plejer huden? Look no further! Dermalogica har udviklet deres Special Cleansing Gel, som både fjerner makeup og snavs effektivt.
Rensen er en skummende gelé, som er velegnet til alle hudtyper, men speciel god til kombineret hud. Så oplever du at have en hud, der kan fedte op i t-zonen og samtidig være tør på kinderne, så kan denne rens være rigtig god til dig.


Klem en mængde på størrelse med en ært ud i fugtede hænder, og massér geléen ind på fugtet hud. Rens grundigt med vand og ryk videre til næste step – serum.

MEDLEMSTREATS
(5)
Dermalogica Special Cleansing Gel 500 ml
Medlemspris 329,96
Ikke medlem 439,95
Du optjener 33 point

Ultracalming Serum Concentrate

Serum er et genialt produkt, da du kan skræddersy din hudplejerutine efter lige præcis det behov, din hud har. Og har din hud brug for ekstra fugt og pleje? Så kan det være, du skal tage et kig på Dermalogicas Ultracalming Serum Concentrate. Dette serum beskytter og styrker hudens barriere mod ydre påvirkning såsom forurening og omskifteligt vejr, som kan have en negativ indvirkning på huden.


Serummet er rigtig godt til den sensitive hud, da det med det eksklusive UltraCalming kompleks reducerer sensibilitet, rødme og inflammation i huden.


Påfør serummet i ansigtet og på halsen og lad det trænge ind, inden du går videre til din dag- eller natcreme.

MEDLEMSTREATS
Dermalogica Ultracalming Serum Concentrate 40 ml
Medlemspris 412,46
Ikke medlem 549,95
Du optjener 42 point

Intensive Moisture Balance

Et serum kan ikke stå alene – så nu har din hud brug for et godt skud fugt fra din dagcreme, så den kan få den optimale pleje og beskyttelse. Her kan du bruge Dermalogicas Intensive Moisture Balance, som er en nærende og fugtgivende ansigtscreme, der er udviklet til tør hud. Med sit indhold af A vitamin er den også med til at reducere de første ældningstegn. Den er en ideel makker til Ultracalming Serum Concentrate, da den også styrker hudbarrieren og forhindrer fugttab i huden.


Brug den efter dit serum morgen og aften, og oplev en hud, der er lækker og fugtet hele dagen.

MEDLEMSTREATS
(14)
Dermalogica Intensive Moisture Balance 100 ml
Medlemspris 427,46
Ikke medlem 569,95
Du optjener 43 point

Daily Microfoliant

Det er en rigtig god idé at få eksfolieret din hud ind imellem, gerne 1-2 gange på en uge. På den måde fjerner du døde hudceller fra hudens overflade og holder den jævn og fin. Det gør også, at din hudpleje bedre kan trænge ned og virke i huden. Daily Microfoliant fra Dermalogica er et risbaseret enzympulver, som nemt og simpelt mikroeksfolierer hudens overflade.

​​​​​​​

Hæld cirka en halv tsk. produkt ud i let fugtede hænder og skum det op. Massér blidt ind i ansigtet i små, cirkulære bevægelser. Undgå at produktet kommer i kontakt med øjenområdet. Massér ind i et minuts tid og skyld af med varmt vand. Kom efterfølgende serum og dagcreme på, så du sikrer, at din hud får godt med fugt og pleje efter eksfoliering.

MEDLEMSTREATS
Dermalogica Daily Microfoliant 13 g
Medlemspris 101,21
Ikke medlem 134,95
Du optjener 11 point

Relaterede produkter

MEDLEMSTREATS
(10)
Dermalogica Skin Smoothing Cream 100 ml
Medlemspris 389,96
Ikke medlem 519,95
Du optjener 39 point
MEDLEMSTREATS
(5)
Dermalogica Multi-Active Toner 250 ml
Medlemspris 224,96
Ikke medlem 299,95
Du optjener 23 point
MEDLEMSTREATS
(8)
Dermalogica Precleanse 150 ml
Medlemspris 269,96
Ikke medlem 359,95
Du optjener 27 point
MEDLEMSTREATS
(5)
Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque 75 ml
Medlemspris 307,46
Ikke medlem 409,95
Du optjener 31 point
MEDLEMSTREATS
Dermalogica Pure Night 50 ml
Medlemspris 464,96
Ikke medlem 619,95
Du optjener 47 point
(81)
Embryolisse Lait Creme Concentre Fugtighedscreme 75 ml
189,95
Du optjener 19 point
MEDLEMSTREATS
Dermalogica PreCleanse Balm 90 ml
Medlemspris 299,96
Ikke medlem 399,95
Du optjener 30 point

Relaterede artikler

De ideelle renserutiner til dig med sensitiv hud

Nyhed

De ideelle renserutiner til dig med sensitiv hud

Det er altafgørende med gode og konsekvente renserutiner, hvis huden skal holdes smuk og sund gennem hele livet. Har du ovenikøbet sensitiv hud, kræver det ekstra skånsom pleje. Vi guider dig til de ideelle renserutiner med Striberne, der passer ekstra godt på huden.

Læs mere
Eksperten guider: Hudplejerutinen til sensitiv hud

Matas LIVE

Eksperten guider: Hudplejerutinen til sensitiv hud

Af Matas

Døjer du med følsom hud og ved ikke helt, hvilke produkter der er de bedste for dig at bruge? Så se med i denne video, hvor hudplejeekspert og farmakonom Stephanie guider til at sammensætte den mildeste og mest effektive hudplejerutine til følsom hud. Ser du med live, kan du stille hende spørgsmål undervejs!

Læs mere
Parfumefri Hudplejerutine Til Følsom Hud

Vi guider

Parfumefri Hudplejerutine Til Følsom Hud

Af Cecilia Demant

Har du en følsom hud og vil du gerne undgå parfume i dine hudplejeprodukter, men ikke gå på kompromis med effektiviteten? Så læs med her, hvor vi har sammensat en hel parfumefri hudplejerutine særligt til dig med en følsom hud.

Læs mere
Parfumefri: Minimer Risikoen For Allergi

Vi guider

Parfumefri: Minimer Risikoen For Allergi

Af Cecilia Demant

Selvom parfume på mange måder er et sandt pust af skønhed i hverdagen, kan det også give os problemer. Rigtig mange døjer nemlig med parfumeallergi. Hvad gør du, hvis du er allergisk over for parfume men stadig gerne vil bruge dejlige skønhedsprodukter? Og hvad kan du gøre for at minimere din risiko for at udvikle parfumeallergi i første omgang? Læs med her for alle svarene.

Læs mere