• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Sund sommerkulør uden sol

Nu kan du nemt snyde dig til en misundelsesværdig sommerglød hele året rundt. Matas’ serie af selvbrunere tryller på ingen tid en smuk og naturlig sommerkulør frem. Nemt, bekvemt og langt sundere end med solens hjælp.

Når man bor i et land som Danmark, hvor sommeren sjældent viser sig fra sin gode side, og vinteren varer for evigt, er en nem genvej til gylden glød lige sagen. Matas Striberne har et udvalg af selvbrunere, der på få timer kan trylle smuk solkysset hud frem. Hvad end du er til spray, mousse eller den hurtige engangsserviet på farten, finder du det i sortimentet. Produkterne er også ideelle om sommeren til at bygge ovenpå din naturlige sommerkulør, så du undgår alt for mange og usunde timer i solen.

Pleje og glød i ét produkt

Fælles for selvbrunerne er, at den selvbrunende effekt kommer fra et naturligt sukkerstof (DHA), der giver en fin og jævn glød få timer efter påføringen.


Alle selvbrunere er desuden svanemærkede, der er din garanti for, at der er taget stort hensyn til miljø og din sundhed, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Alle er også RSPO-certificerede, hvilket betyder, at Matas bidrager til produktionen af bæredygtig palmeolie. Og endeligt er alle veganske, produceret i Danmark og indeholder aktive ingredienser som:
​​​​​​​

  • Pentavitin, der giver fugt til huden
  • Antioxidativ E-vitamin med beskyttende effekt på huden
  • Glycerin, som giver huden fugt og modvirker udtørring af huden

I sortimentet finder du:

Matas Instant Selvbrunerspray

De to Instant Selvbrunersprays, i farven lys og medium, er lette at anvende og absorberes hurtigt i huden. De indeholder karamelfarve, som øjeblikkeligt giver en flot og naturlig glød, hvorefter den selvbrunende effekt skabes af naturligt sukkerstof (DHA), der viser sig få timer efter påføringen.

Matas Instant Selvbrunermousse

Hvis du har en smule sensitiv hud, er Matas Instant Selvbrunermousse din go-to selvbruner, da den er uden parfume. Den lækre mousse kan anvendes til både ansigt og krop, hvor indholdet af karamelfarve vil give øjeblikkelig glød.

Matas Selvbrunerserviet

Er du til den hurtige løsning, du altid kan have med på farten, skal du prøve Matas Selvbrunerserviet uden parfume. Produktet er nemt at fordele og servietten absorberes hurtigt i huden. En serviet rækker fx til ansigt, nakke og hals.

Matas Selvbrunerhandskesæt

Nu er det slut med orange håndflader og ujævn kulør dagen efter en omgang indsmøring med selvbruner. Matas Selvbruner Handskesæt hjælper dig med at fordele selvbruner jævnt på huden og giver et flot og naturligt resultat. Handskerne sørger samtidig for, at dine håndflader ikke bliver orange.


Handskerne er fremstillet i blødt kunststof, der er god til absorbering og fordeling af alle typer af selvbruner. Til kroppen anvendes den store handske, og til ansigtet anbefales det at anvende den lille handske.

6 tips til en jævn og smuk kulør med Matas selvbrunere

Måske har du også haft et mindre heldigt møde med selvbruner, der er resulteret i orange fingre og tigerstriber på kroppen. Det er derfor helt forståeligt, hvis du har lidt berøringsangst overfor produktet. Der er heldigvis en hel række forholdsregler, du kan tage, så du får et flot, jævnt og naturligt resultat.

Altid scrub først

Giv altid kroppen en god omgang scrub, inden du påfører selvbruner. Det gælder både ansigt og krop. Scrubben fjerner de døde hudceller, som ellers vil kunne se ud som mørke skygger i kombinationen med selvbruner.

Fugt huden godt inden påføring

Inden du påfører selvbruner, er det en god ide at mætte huden med en fugtighedslotion på de områder, hvor huden er særlig tør – fx albuer, mellem fingre og på tørre pletter. En gennemfugtet hud vil give et flottere og mere jævnt resultat, når du påfører selvbruner.

Sund sommerglød: Den store guide til selvbruner

Vi guider

Sund sommerglød: Den store guide til selvbruner

Synes du også, at en fin sommertan gør sig godt til den korte sommerkjole – men er du også påpasselig med at bruge for lang tid under solens stråler? Så kan selvbruner være den helt rigtige løsning for dig. Men hvad er selvbruner egentlig, hvilken variant skal man vælge – og hvordan undgår man striber i sin tan? Læs med og lær alt, der er værd at vide om solens uskadelige søster.

Læs også

Undgå de orange hænder

De orange hænder er en klassisk fejl mange laver den første gang med selvbruner. Ved at bruge Matas Selvbrunerhandske til påføring af dit produkt undgår du de orange håndflader og plamagerne mellem fingrene. Derudover sørger handsken også for at fordele produktet jævnt. Husk dog altid at vaske hænderne bagefter, hvis lidt af produktet er trængt igennem handsken.

Byg farven op

Det er ikke altid, man lige kan huske, hvor langt man er nået med påføringen af produktet. Derfor er det en god ide at inddele kroppen i etaper, så man først smører ben, så lår, overkrop, arme, ansigt m.m. Slut altid af med hænderne – evt. med en selvbrunerspray, som fordeler sig optimalt på håndryggen. Bruger du ikke handske, så vask dine hænder grundigt efterfølgende.  

Fremhæv resultatet

Et par timer efter, du har påført selvbruner kan du bruge en kropsolie evt. med glimmer til at fremhæve det smukke resultat. Olien giver en flot finish og får huden til at funkle af sundhed og velpleje.  Ellers er det bare med at komme i gang med at tilføre huden lidt lækker kulør, så du kan gå foråret i møde med en sund sommerkulør uden sol.

Relaterede artikler

Forårsnegle: 4 farver, der hitter til foråret 2021

Spot Trenden

Forårsnegle: 4 farver, der hitter til foråret 2021

Af Amalie Schiller

Hvis der er noget, der kan få mig ned i gear, er det, når jeg tænder for min favoritserie, sætter mig godt til rette i sofaen, og finder neglelaksættet frem. De sidste par uger har jeg undersøgt, hvilke neglelakfarver, der stjæler rampelyset, og som jeg er sikker på, at vi kommer til at se meget mere til. I indslaget her løfter jeg sløret for fire af dem, der særligt fangede min interesse. Jeg har testet alle farver på egne negle, og i kan tro, at jeg har glædet mig til at dele lakkerne med jer!

Læs Mere
Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Vi guider

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Af Trine Brøndsted

Det kan være svært at finde den rette hudpleje til din alder. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind. I indslager her giver vi dig et overblik over, hvilke faktorer du kan have med i dine overvejelser, når du skal vælge hudpleje udfra din alder. Hertil kommer vi med nogle eksempler på produkter, vi er overbeviste om, din hud vil elske.

Læs Mere
Guide til foundation: Her er alt, du skal vide

Vi guider

Guide til foundation: Her er alt, du skal vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base. I denne artikel guider vi til alt, der er værd at vide om foundation, samt vores bedste tips og tricks!

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder i 2022? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere