• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Byt i forretning
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret
 • Personlig kundeservice
Nyhed

Sund sommerkulør uden sol

Nu kan du nemt snyde dig til en misundelsesværdig sommerglød hele året rundt. Matas’ helt nye serie af selvbrunere tryller på ingen tid en smuk og naturlig sommerkulør frem. Nemt, bekvemt og langt sundere end med solens hjælp.

Når man bor i et land som Danmark, hvor sommeren sjældent viser sig fra sin gode side, og vinteren varer for evigt, er en nem genvej til gylden glød lige sagen. Matas lancerer et helt nyt sortiment af selvbrunere, der på få timer kan trylle smuk solkysset hud frem. Hvad end du er til spray, mousse eller den hurtige engangsserviet på farten, finder du det i det nye sortiment. Nyhederne er også ideelle om sommeren til at bygge ovenpå din naturlige sommerkulør, så du undgår alt for mange og usunde timer i solen

Pleje og glød i ét produkt

Fælles for de nye selvbrunere er, at den selvbrunende effekt kommer fra et naturligt sukkerstof (DHA), der giver en fin og jævn glød få timer efter påføringen. Alle selvbrunere er desuden svanemærkede, der er din garanti for, at der er taget stort hensyn til miljø og din sundhed, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Alle er også RSPO-certificerede, hvilket betyder, at Matas bidrager til produktionen af bæredygtig palmeolie. Og endeligt er alle veganske, produceret i Danmark og indeholder aktive ingredienser som:

 • Pentavitin, der giver fugt til huden
 • Antioxidativ E-vitamin med beskyttende effekt på huden
 • Glycerin, som giver huden fugt og modvirker udtørring af huden

I det nye sortiment finder du:

Matas Instant Selvbrunerspray

De to nye Instant Selvbrunersprays i farven lys og medium er lette at anvende og absorberes hurtigt i huden. De indeholder karamelfarve, som øjeblikkeligt giver en flot og naturlig glød, hvorefter den selvbrunende effekt skabes af naturligt sukkerstof (DHA), der viser sig få timer efter påføringen.  


Lanceres slut april.

Flere varianter
Matas Striber Selvbruner Spray Light
79,95
DU OPTJENER 8 Point
Flere varianter
Matas Striber Selvbruner Spray Instant Medium
79,95
DU OPTJENER 8 Point
Endelig er de nye Striber til ansigtet her!

Nyhed

Endelig er de nye Striber til ansigtet her!

Er du klar til en helt ny generation af Striber? Vi har givet vores ikoniske Striber en gennemgribende makeover med et helt nyt, nordisk design og udviklet tre nye intensive og skånsomme serier af ansigtspleje.

Læs også

Matas Instant Selvbrunermousse

Hvis du har en smule sensitiv hud, er Matas Instant Selvbrunermousse din go-to selvbruner, da den er uden parfume. Den lækre mousse kan anvendes til både ansigt og krop, hvor indholdet af karamelfarve vil give øjeblikkelig glød.

Matas Striber Selvbruner Mousse Instant 150 ml
79,95
DU OPTJENER 8 Point

Matas Selvbrunerserviet

Er du til den hurtige løsning, du altid kan have med på farten, skal du prøve Matas Selvbrunerserviet uden parfume. Produktet er nemt at fordele og servietten absorberes hurtigt i huden. En serviet rækker fx til ansigt, nakke og hals.

Matas Striber Selvbrunerserviet
9,95
DU OPTJENER 1 Point

Matas Selvbrunerhandske

Selvbrunerhandsken er din bedste ven, når selvbruneren skal påføres. Handsken fordeler produktet jævnt på huden og giver et flot resultat. Så skal du hverken bekymre dig om orange håndflader eller ujævne plamager. Handsken er fremstillet i et blødt kunststof, der er god til absorbering og fordeling af alle typer selvbruner.

6 tips til en jævn og smuk kulør med Matas selvbrunere

Måske har du også haft et mindre heldigt møde med selvbruner, der er resulteret i orange fingre og tigerstriber på kroppen. Det er derfor helt forståeligt, hvis du har lidt berøringsangst overfor produktet. Der er heldigvis en hel række forholdsregler, du kan tage, så du får et flot, jævnt og naturligt resultat.

Altid scrub først

Giv altid kroppen en god omgang scrub, inden du påfører selvbruner. Det gælder både ansigt og krop. Scrubben fjerner de døde hudceller, som ellers vil kunne se ud som mørke skygger i kombinationen med selvbruner.

Fugt huden godt inden påføring

Inden du påfører selvbruner, er det en god ide at mætte huden med en fugtighedslotion på de områder, hvor huden er særlig tør – fx albuer, mellem fingre og på tørre pletter. En gennemfugtet hud vil give et flottere og mere jævnt resultat, når du påfører selvbruner.

Selvbruner - 5 fejl du ikke må begå

Vi guider

Selvbruner - 5 fejl du ikke må begå

Selvbruner er nærmest et musthave på vores breddegrader, hvor vinterbleg hud er standarden ti måneder om året. Men er du bange for gul hud og mærkelige striber, så læs med og bliv guidet til, hvordan du undgår de klassiske selvbruner fejl.

Læs også

Undgå de orange hænder

De orange hænder er en klassisk fejl mange laver den første gang med selvbruner. Ved at bruge Matas Selvbrunerhandske til påføring af dit produkt undgår du de orange håndflader og plamagerne mellem fingrene. Derudover sørger handsken også for at fordele produktet jævnt. Husk dog altid at vaske hænderne bagefter, hvis lidt af produktet er trængt igennem handsken.

Byg farven op

Det er ikke altid, man lige kan huske, hvor langt man er nået med påføringen af produktet. Derfor er det en god ide at inddele kroppen i etaper, så man først smører ben, så lår, overkrop, arme, ansigt m.m. Slut altid af med hænderne – evt. med en selvbrunerspray, som fordeler sig optimalt på håndryggen. Bruger du ikke handske, så vask dine hænder grundigt efterfølgende.  

Fremhæv resultatet

Et par timer efter, du har påført selvbruner kan du bruge en kropsolie evt. med glimmer til at fremhæve det smukke resultat. Olien giver en flot finish og får huden til at funkle af sundhed og velpleje.  Ellers er det bare med at komme i gang med at tilføre huden lidt lækker kulør, så du kan gå foråret i møde med en sund sommerkulør uden sol.

Relaterede produkter

Matas Striber Selvbruner Lotion 200 ml
49,95
DU OPTJENER 5 Point
Matas Striber Selvbruner Ansigtscreme 50 ml
39,95
DU OPTJENER 4 Point
Abonnér & spar 20%
Matas Striber Mild Rensemousse Sensitiv Hud 150 ml
34,95
Førpris 49,95
DU OPTJENER 4 Point
Matas Striber Mild Renseservietter Sensitiv Hud 25 stk.
19,95
Førpris 29,95
DU OPTJENER 2 Point
Abonnér & spar 20%
Matas Striber Anti Wrinkle Serum Tør Hud 30 ml
64,95
DU OPTJENER 7 Point
Abonnér & spar 20%
Matas Striber Anti Wrinkle Ansigtsolie Tør/Meget Tør Hud 30 ml
64,95
DU OPTJENER 7 Point

Relaterede artikler

Forårets fineste negle

Spot Trenden

Forårets fineste negle

Elsker du nye neglelakker? Så elsker du sikkert også forår. For når forårsblomsterne springer ud, får vi lyst til friskere farver på fingerspidserne – og til at lægge de mørke vinternuancer på hylden.

Læs Mere
Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Vi guider

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Af Trine Brøndsted

Det kan være svært at finde den rette hudpleje til din alder. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind.

Læs Mere
Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi giver dig overblikket over de 10 bedst sælgende dufte til kvinder, så du kender de sikre vindere.

Læs Mere
 • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Byt i forretning
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret
 • Personlig kundeservice