• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Alt, du skal vide, om Ole Henriksens hudplejeserie

Du kender Ole Henriksen på hans altid positive og energiske udstråling – ”The Ole Glow”. For Ole handler det om at stråle indefra og ud, og han gør det heldigvis nemt for dig at opnå en strålende, smuk og naturlig hud med hjælp fra sine fire populære hudplejeserier. Men hvad kan de forskellige serier gøre for din hud, og kan du kombinere dem? Vi giver dig et overblik her.

Ole Henriksen, Danmarks i dag ubestridte cremekonge, har i årtier været storleverandør af sund og strålende hud. Både som skønhedssalon-indehaver i Beverly Hills, hvor han har haft nogle af Hollywoods største (og smukkeste!) stjerner på briksen, men også ved hjælp af sine hudplejeserier.

Hvilken Ole Henriksen serie skal du vælge?

Ole Henriksens hudpleje er inddelt i fire serier, som er udviklet med særligt øje for forskellige plejebehov:

  1. Transform-serien (den blå): Fokuserer på at ensarte hudtonen og udglatte linjer og rynker.

  2. Truth-serien (den orange): Fugtgivende hudpleje baseret på stjerneingrediensen C-vitamin, der effektiv lysner huden og giver mere glød.

  3. Nurture-serien (den pink): Skånsom, beroligende og fugtgivende hudpleje målrettet den sensitive og tørre hud.

  4. Balance-serien (den grønne): Minimerer urenheder og synligheden af porer og genskaber en sund balance i huden.  

Skræddersy din hudplejerutine med Ole Henriksen  

Det fantastiske ved Ole Henriksens hudpleje er, at du nemt kan udvælge dine yndlingsprodukter fra de forskellige serier og skræddersy en hudplejerutine, der matcher din huds behov.


Det vil sige, er din hud i ubalance med tendens til tilstoppede porer, kan du rengøre den med renseprodukterne i den grønne Balance-serie, og trænger din hud derudover til et powerboost og ekstra beskyttelse mod forurening, kan du kombinere med Truth Serum, som du bruger under den udglattende og beskyttende fugtighedscreme Sheer Transformation Perfecting Moisiturizer.


På Matas hjemmeside kan du finde et stort udvalg af produkter fra de fire Ole Henriksen serier, men herunder gennemgår vi serierne mere grundigt og fremhæver et par favoritter.  


Vidste du, at Ole Henriksens berømte ʽThe Ole Glow’ handler om at have et positivt livssyn og selvbillede samt at pleje sin krop indefra med den rette kost og udefra med effektive, plejende ingredienser, som gode vitaminer og antioxidanter?

Ole Henriksens Transform-hudplejeserie

Den blå Transform-serie fra Ole Henriksen er en effektiv hudplejeserie, der fokuserer på at ensarte og udglatte din hudtone. Det sker gennem en række produkter, der eksfolierer, behandler og plejer huden, særligt ved hjælp af AHA-syrer (Alpha Hydroxy Acids. På dansk alfahydroxysyrer). Der findes en lang række forskellige typer AHA – og i Transform-serien ser vi oftest AHA i form af glykolsyre (fra sukker), mælkesyre og multifrugtsyrer.


AHA har en imponerende evne til at fjerne døde hudceller i hudens øverste lag og stimulerer og fremskynder på den måde hudens fornyelsesproces. Den her eksfoliering betyder, at ny sund hud har mulighed for at komme op til overfladen, og det er især en fordel, hvis du døjer med tør hud, uren hud, ujævn og pigmenteret hud, ældet hud og trist hudtone.


Ole Henriksen har uden tvivl selv været flittig med sin AHA, og kan helt sikkert takke dem for sin berømte “The Ole Glow”. Men hvis du spørger Ole, har den eksfoliering, du opnår med AHA, en afgørende betydning for at holde huden i topform. En sund og vedholdende eksfolieringsrutine baner nemlig vejen for, at huden bliver endnu bedre til at optage dine andre plejeprodukter og at disse kan fungere optimalt.


Desuden slår Ole Henriksen fast i sin bog Perfekt hud – Bliv din egen hudplejeekspert, at alle – uanset alder – kan bruge frugtsyrer. AHA gør hverken huden sart og tynd. Tværtimod! Og du vil kunne se en forskel på huden i løbet af blot syv dage. Det er godt nyt til dig, som drømmer om en hud, der skinner af sundhed, eller gerne vil have en fastere hud med færre rynker og en mere ren og ensartet hudtone.


Psst! Med Ole Henriksen hudpleje får du hudplejeprodukter fri for parabener, ftalater, sulfater og mineralsk olie mm.

3 effektive fra Transform-serien

Få mild peeling med Phat Glow Facial

Giv din hud en facial derhjemme med Ole Henriksens Plus Phat Glow Facial, der efterlader huden ensartet med en smuk glød.


Glow Facial er en kemisk peeling med frugtsyren PHA-syre, som er et mildere alternativ til AHA, da PHA ikke trænger lige så dybt ned i hudens overflade. Det betyder mindre risiko for, at huden bliver irriteret, og Glow Facial er derfor et godt valg til en lidt mere sensitiv og følsom hud.  

(31)
Ole Henriksen Transform Plus Phat Glow Facial 50 ml
499,95
Optjen 50 point

Giv din hud en 2-i-én eksfoliering

Få en forfriskende eksfoliering med AHA-syre, citronskræl og fine sukkerkorn fra Ole Henriksen Lemonade Smoothing Scrub. Den lækre scrub fokuserer på at bringe nyt liv til træt, ru hud ved at løfte døde hudceller og udglatte hudoverfladen.


Du får en dobbelt peeling med AHA-syre, der giver huden en kemisk eksfoliering på det ydre hudlag, mens de fine sukkerkorn giver en mekanisk eksfoliering, der skrubber og sliber på det yderste hudlag, så du efterlades med en mere ensartet og blødere hudoverflade.

(52)
Ole Henriksen Lemonade Smoothing Scrub 90 ml
289,95
Optjen 29 point


Kender du ikke forskellen på de typer af syrer, der bliver brugt til en kemisk peeling? Bliv klogere i vores guide til AHA- og BHA-syre her.

Den fugtgivende og plejende dagcreme

Ole Henriksens Sheer Transformation Perfecting Moisturizer har en fløjlsblød konsistens, der let glider hen over hudoverfladen og trænger nemt ind.


Dagcremen er spækket med antioxidanter, lakrids og ærteekstrakt, som hjælper med at udjævne og farvekorrigere hudoverfladen, udligner misfarvninger, og tilfører huden øjeblikkelig næring og fugt. Din hud efterlades velfugtet og med den klassiske ʽOle Glow’. 


Tip! Det er oplagt at kombinere fugtighedscremen med Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Gel fra Transform-serien og Truth Serum fra Truth-serien.

Ole Henriksens Balance-hudplejeserie

Til sin Balance-serie har Ole Henriksen hentet inspiration fra sin tid som danser i Indonesien – dengang han kæmpede med uren hud og tilstoppede porer. Og i den grønne Balance-serie får du et effektivt værktøj i bekæmpelse af netop fedtet hud og tilstoppede porer. Hudplejeseriens primære fokus er at genoprette balancen i huden ved hjælp af ingredienserne Green Fusion Complex og neemfrøolie. Balance-serien kan bruges af alle hudtyper, selv om du ikke nødvendigvis døjer meget med fedtet hud.


Det særlige Green Fusion Complex er en kombination af den effektive antioxidant grøn te, der forebygger ældning af huden, alger, der styrker hudens elasticitet, irsk mos, som er spækket med en lang række vitaminer og velduftende eukalyptus.


Neemfrøolie er en antibakteriel olie udvundet af koldpressede frø fra Neemtræer. Olien stimulerer kollagenproduktionen i huden, som modvirker tegn på ældning af huden. Og så er den ekspert i ikke at tilstoppe porerne og understøtte bakterieudvikling, som er vigtigt, når du forsøger at bringe huden i balance.  

3 effektive fra Transform-serien

En kølende og beroligende maske

Har din hud brug for en grundig rengøring og et opfriskende koldt gys, er Ole Henriksens Cold Plunge Pore Mask fra Balance-serien den perfekte maske.  


Smør masken på i et jævnt lag og lad antioxidantrige ingredienser som dueurt og fjeldskær forfine dine porer, mens AHA- og BHA-syrer forbedrer hudens struktur, og det særlige Green Fusion Complex og neemfrøolie genopretter hudens balance.


Når den lyseblå lermaske hærder og begynder at slå revner, kan du massere ansigtet med en smule koldt vand, og masken forvandler sig til et luksuriøst skum, du nemt kan skylle af. Resultatet er en ren, frisk og strålende hud.

(44)
Ole Henriksen Balance Cold Plunge Pore Mask 93 ml
359,95
Optjen 36 point

Kom godt ned i porerne

Du må ikke glemme at rense dit ansigt hver morgen og aften med en ansigtsrens, for at komme snavs, bakterier og makeuprester til livs. I den oliebaserede ansigtsrens Find Your Balance Oil Control Cleanser fra Ole Henriksen får du en let skummende rens med Green Fusion Complex, neemfrøolie og glykol- og mælkesyre.


Det er en cocktail, der er særligt god til at rense porerne i dybden samt modvirke flere tilstopninger ved at løsne og fjerne døde hudceller fra hudens overflade. Du bliver efterladt med en frisk, ren hud med masser af glød.

Bring huden i balance med Force Oil Control Toner

Absorber overskydende talg og fedt i huden, når du bruger Ole Henriksens toner, der er specielt udviklet til dig med normal, kombineret eller fedtet hud. Toneren er et effektivt våben til at rense huden, fjerne og minimere synligheden af tilstoppede porer.


Det sker ved en kombination af salicylsyre, der renser porerne effektivt, glykolsyre, som heler og udglatter ujævn hud og mælkesyre, som reducerer inflammation. Som resultat efterlades du med en sundere hud i bedre balance og den tydelige ʽOle Glow’. 

(64)
Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner 198 ml
219,95
Optjen 22 point


Psst! Ole Henriksens hudplejeserier er tro mod brandets spa-arv. Dvs. der er også stor fokus på den sensoriske oplevelse med skønne teksturer, indbydende farver og behagelige dufte.

Ole Henriksens Truth-hudplejeserie

Ole Henriksen var en af de første til at bruge C-vitamin i sin hudpleje. Og det er superstjernen i hans hudplejeserie Truth. Den orangefarvede serie er udviklet til at forynge, lysne og tilføre huden rigeligt med fugt. Truth-serien fungerer til alle slags hudtyper og fokuserer mest af alt på at bringe den fantastiske ʽOle Glow’ frem hos dig.


C-vitamin er først og fremmest en kraftig antioxidant, der er særligt kendt for at styrke huden og beskytte den mod frie radikaler fra fx forurening og solen. C-vitamin er derfor særlig smart at bruge i dagtimerne, hvor du har brug for ekstra beskyttelse mod solskader.
C-vitamin stimulerer også dannelsen af kollagen og øger hudens cellefornyelse, hvilket booster hudens glød og glans.


I Truth-serien benytter Ole Henriksen sit True-C Complex™ - et kompleks af stabile og effektive former for C-vitaminer, der lysner hudtonen og udjævner pigmentering.  

4 aktive fra Truth-serien

Superhelten med C-vitamin

Ole Henriksen Truth Serum er et effektivt serum med C-vitaminer og kollagen, der virker som et beskyttende skjold mod forurening og solen og dermed modvirker for tidlig hudældning, samtidig med at huden efterlades lysnet, opstrammet, fugtmættet og fuld af sund glød.


Sådan bruger du Ole Henriksen Truth Serum: Påfør serummet i et jævnt lag i ansigtet og på halsen, mens du nyder den opløftende citrusduft og silkebløde tekstur. Når serummet er trængt ind i huden, kan du følge op med din favoritfugtighedscreme fra Ole Henriksen.

(87)
Ole Henriksen Truth Serum 30 ml
499,95
Optjen 50 point


Bliv klogere på, hvordan og hvornår du skal bruge serum i vores store guide til serum her.

Face Primer med C-vitamin

Den populære Banana Bright Face Primer er en vaskeægte allround makeupprimer, der både kan bruges under makeuppen, i din foretrækkende foundation, som highlighter eller alene. Udover indholdet af C-vitamin er primeren også bananpudder-inspireret.


De lysende pigmenter efterlader huden med den smukkeste glød, mens indholdet af E-vitamin nærer huden og C-vitaminet effektivt arbejder på at tackle synlige alderstegn som linjer og rynker. Det er vidst en primer, der kan lidt af det hele og imødekommer forskellige behov!

(76)
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer 30 ml
389,95
Optjen 39 point

Powerhouse serum

Banana Bright Vitamin indeholder alle de gode ingredienser vi kender fra Truth Serum. Denne nye formel er selvfølgelig stadig spækket med C-vitamin, men samtidig har den - grundet indholdet af PHA - også eksfolierende egenskaber. Dette sikrer en ensartet hudtone og forbedrer hudens kvalitet på overfladen.Yderligere sikrer indholdet af bananpudder-inspirerede pigmenter at lyset reflekteres og udvisker skønhedsfejl. Denne serum er den komplette løsning mod trist og træt hud, der efter 7 dages brug vil fremstå synligt forynget, hvor fine linjer, rynker, misfarvninger og tørre pletter må overgive sig.

Friskere øjne med Banana Bright Eye Cream  

Ole Henriksens Banana Bright Eye Cream er en populær redning til trætte øjne. Den lysner nemlig huden under øjnene øjeblikkeligt, og over tid vil den også mindske synligheden af mørke rande og fine linjer, så dine øjne fremstår mere friske.


Da huden omkring øjnene er ekstra sart, skal du som altid påføre din øjencreme nænsomt ved at duppe den på øjenomgivelserne med en fingerspids.


Bruger du i øvrigt makeup, kan du glæde dig over, at Banana Bright Eye Cream også har en god primer-effekt og derfor får din concealer og foundation til at sætte sig bedre og flottere på huden.

(159)
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Cream 15 ml
399,95
Optjen 40 point


Vidste du, at Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Cream aldrig har set skyggen af banan? Det er makeupartisternes populære trick med at lysne modellernes øjenomgivelser med et lysegult bananpudder, der har givet inspiration til øjencremens navn.

Ole Henriksens Nurture-hudplejeserie

Som navnet afslører, er Nurture-seriens fornemmeste opgave at nænsomt pleje den sensitive og tørre hud. Det helt særlige ved Nurture-serien er den unikke blanding af vitaminer, der ikke kun formår at berolige den sensitive hud, men også tilføre den nødvendige fugt. Her får du nemlig en multivitaminblanding af Provitamin B5, C-vitamin og E-vitamin, der på hver sin måde hjælper huden.  


Provitamin B5 er et kompleks af B-vitamin, der tiltrækker fugt til hudens overflade og fugter de dybeste lag i huden. Det sker, fordi provitamin B5 har evnen til at binde og holde på vand. Derfor er provitamin B5 en sand mester, hvis du ønsker at bringe mere fugt til din hud. C-vitamin er en effektiv antioxidant, virker som et skjold mod ydre påvirkninger, styrker huden, udligner fine linjer og pigmentforandringer. E-vitamin er en stærk antioxidant, der beskytter huden mod oxidativt stress ved at bekæmpe frie radikaler, og hjælper kroppen med at regenerere nye celler efter eksempelvis solskader.


Få bedre styr på vitaminer i din hudpleje i vores store guide til vitaminer, hvor vi gør dig klogere på, hvad de mest typiske vitaminer gør for din hud.

2 nænsomme fra Nurture-serien  

Fløjlsbløde ben med Body Sleek

Er du én af dem, der døjer med knastørre ben og sprækkede albuer, ved du, hvor svært et problem det kan være at komme til livs. En sikker makker i bekæmpelse af tør hud er en bodylotion, der er spækket med næring til din tørstige hud.


Body Sleek fra Ole Henriksen gemmer selvfølgelig på den unikke multivitaminblanding, som kendetegner Nurture-serien, men huden bliver også forkælet af fugtgivende abrikoskerne-, avokado- og mandelolie, som blødgør huden og efterlader den med en skøn duft.

(114)
Ole Henriksen Nurture Body Sleek Jumbo Size 474 ml
269,95
Optjen 27 point

Milde renseservietter til den sensitive hud

Skal det gå stærkt, når du skal fjerne makeuprester, snavs og bakterier fra en lang dag, kan du trygt gribe fat i renseservietterne fra Ole Henriksen. De satinbløde renseservietter er nemlig en hurtig og effektiv måde at rense huden på sidst på dagen. Og de glider problemfrit hen over huden og fjerner selv de mest genstridige makeuprester.


Renseservietterne indeholder beroligende ingredienser, og er også et godt rense-alternativ til en mere sensitiv hud, når du gerne vil undgå at rense huden med brug af vand.   ​​​​​​​

(28)
Ole Henriksen So Nurturing Cleansing Cloths 30 stk.
129,95
Optjen 13 point

Historien om Ole Henriksen

I 1984 besluttede Ole Henriksen nemlig, at folk skulle have muligheden for at opleve den samme spafølelse derhjemme, som man fik, når man besøgte hans salon og fik behandlinger med hans unikke, skræddersyede hudpleje. Derfor udviklede han en hudplejelinje i eget navn, og produktfilosofien forblev den samme: Ole benyttede kun de mest potente ingredienser fra naturen, som han boostede med det bedste fra videnskaben. Og for at være tro mod sin spa-arv, tilsatte han indbydende dufte og luksuriøse teksturer, så produkterne forkælede alle sanser. Og det var en succes fra dag et.        


I dag forhandles Ole Henriksen i hele verden, og du kan få et hav af produkter til ansigt og krop fordelt på fire hudplejeserier. Serierne har hver især deres specifikke fokusområde, men fælles for dem alle er et højt indhold af aktive, plejende og beskyttende ingredienser. Blandt Oles stjerneingredienser finder du især C-vitamin, AHA-syrer, essentielle fedtsyrer og flere aktive botaniske ingredienser. Disse er nøje sammensat for at give dig den eftertragtede ”The Ole Glow” og for at give dig en så sund, strålende og naturlig hud som muligt.  

Relaterede produkter

(92)
Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser 147 ml
219,95
Optjen 22 point
(130)
Ole Henriksen Glow2OH Dark Spot Toner 190 ml
229,95
Optjen 23 point
(92)
Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser 147 ml
219,95
Optjen 22 point
(65)
Ole Henriksen 3 Little Wonders Gaveæske 90 ml
799,95
Optjen 80 point

Relaterede artikler

Bananpudder: Makeupartisternes vidundermiddel

Vi guider

Bananpudder: Makeupartisternes vidundermiddel

Af Nanna Skousbøll

Mange makeuptrends starter hos makeupartisterne – naturligvis, og det gælder i særdeleshed også makeupartisternes vidundermiddel bananpudder. Men hvad er bananpudder for en størrelse? Hvilke mirakler gør det for din hud? Og hvad har Ole Henriksen med bananpudder at gøre? Læs med her og bliv klogere – og glæd dig til at få opskriften på en hud med masser af glød og en fejlfri finish.

Læs Mere
KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE

Matas LIVE

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE

Af Matas

Læs Mere
Er du på syre? Få guiden til kemisk peeling

Vi guider

Er du på syre? Få guiden til kemisk peeling

Af Lene Søe Rasmussen

Du ved sikkert, at du burde tilføre din hud noget syre af en eller anden art for at eksfoliere. Men syre? Og i ansigtet? Faktisk er det slet ikke så farligt – eller forvirrende. Læs med her, og bliv klogere på syrepeeling.

Læs Mere
Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Vi guider

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Af Nanna Skousbøll

Selvom vi tilbringer mere tid derhjemme nu, behøver du ikke at gå glip af salonværdige skønhedsbehandlinger. Med gode tips og skønne produkter kan du nemt lave din egen hjemmesalon og og få mere selvforkælelse ind i hverdagen. Lad os guide dig.

Læs Mere