Vi guider

Alt du skal vide om Ole Henriksens hudplejeserier

Du kender Ole Henriksen på hans altid positive og energiske udstråling – ”The Ole Glow”. For Ole handler det om at stråle indefra og ud, og han gør det heldigvis nemt for dig at opnå en strålende, smuk og naturlig hud med hjælp fra sine fire populære hudplejeserier. Men hvad kan de forskellige serier gøre for din hud, og kan du kombinere dem? Vi giver dig et overblik her.

Ole Henriksen, Danmarks i dag ubestridte cremekonge, har i årtier været storleverandør af sund og strålende hud. Både som skønhedssalon-indehaver i Beverly Hills, hvor han har haft nogle af Hollywoods største (og smukkeste!) stjerner på briksen, men også ved hjælp af sine hudplejeserier.

Hvilken Ole Henriksen serie skal du vælge?

Ole Henriksens hudpleje er inddelt i serier, som er udviklet med særligt øje for forskellige plejebehov. Vi gennemgår og guider i følgende tre:

  1. Transform-serien (den blå): Fokuserer på at ensarte hudtonen og udglatte linjer og rynker.

  2. Truth-serien (den orange): Fugtgivende hudpleje baseret på stjerneingrediensen C-vitamin, der effektiv lysner huden og giver mere glød.
    ​​​​​​​
  3. Balance-serien (den grønne): Minimerer urenheder og synligheden af porer og genskaber en sund balance i huden.  

Ole Henriksens Transform-hudplejeserie

Den blå Transform-serie fra Ole Henriksen er en effektiv hudplejeserie, der fokuserer på at ensarte og udglatte din hudtone. Det sker gennem en række produkter, der eksfolierer, behandler og plejer huden, særligt ved hjælp af forskellige AHA-syrer.


AHA har en imponerende evne til at fjerne døde hudceller i hudens øverste lag og stimulerer og fremskynder på den måde hudens fornyelsesproces. Den her eksfoliering betyder, at ny sund hud har mulighed for at komme op til overfladen, og det er især en fordel, hvis du døjer med tør hud, uren hud, ujævn og pigmenteret hud, ældet hud og trist hudtone.

3 effektive produkter fra Transform-serien:

1. Få mild peeling med Phat Glow Facial

Giv din hud en facial derhjemme med Ole Henriksens Plus Phat Glow Facial, der efterlader huden ensartet med en smuk glød.


Glow Facial er en kemisk peeling med frugtsyren PHA-syre, som er et mildere alternativ til AHA, da PHA ikke trænger lige så dybt ned i hudens overflade. Det betyder mindre risiko for, at huden bliver irriteret, og Glow Facial er derfor et godt valg til en lidt mere sensitiv og følsom hud.  

2. Giv din hud en 2-i-én eksfoliering

Få en forfriskende eksfoliering med AHA-syre, citronskræl og fine sukkerkorn fra Ole Henriksen Lemonade Smoothing Scrub. Den lækre scrub fokuserer på at bringe nyt liv til træt, ru hud ved at løfte døde hudceller og udglatte hudoverfladen.


Du får en dobbelt peeling med AHA-syre, der giver huden en kemisk eksfoliering på det ydre hudlag, mens de fine sukkerkorn giver en fysisk eksfoliering, der skånsomt sliber på det yderste hudlag, så du efterlades med en mere ensartet og blødere hudoverflade.

SPAR 20%ABONNÉR
90 ml
Ole HenriksenLemonade Smoothing Scrub
304,95 kr.
(135)
Ole Henriksen: Sådan opnår du god glød

Matas LIVE

Ole Henriksen: Sådan opnår du god glød

Ole Henriksen har i mange år skabt det ene lækre produkt efter det andet, som danner grundlaget for en hudplejerutine, der giver dig velbalanceret hud. Men hvilke favoritter har Ole Henriksen selv blandt de mange skønne produkter? Og hvad er hans bedste tips til en glowy hud? I denne LIVE svarer Ole Henriksen på det hele – også dine spørgsmål. Du har en nemlig unik mulighed for at stille Ole spørgsmål under showet. Foruden sin sprudlende energi, medbringer Ole også en verdensnyhed!

Læs også

3. Den fugtgivende og plejende dagcreme

Ole Henriksens Sheer Transformation Perfecting Moisturizer har en fløjlsblød konsistens, der let glider hen over hudoverfladen og nemt trænger ind.


Dagcremen er spækket med antioxidanter, lakrids og ærteekstrakt, som hjælper med at udjævne og farvekorrigere hudoverfladen, udligner misfarvninger og tilfører huden øjeblikkelig næring og fugt. Din hud efterlades velfugtet og med den klassiske ʽOle Glow’. 


Tip! Det er oplagt at kombinere fugtighedscremen med Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Gel fra Transform-serien og Truth Serum fra Truth-serien.

Ole Henriksens Balance-hudplejeserie

I den grønne Balance-serie får du et effektivt værktøj i bekæmpelse af fedtet hud og tilstoppede porer. Hudplejeseriens primære fokus er at genoprette balancen i huden ved hjælp af ingredienserne Green Fusion Complex og neemfrøolie. Det særlige Green Fusion Complex er en kombination af den effektive antioxidant grøn te, der forebygger ældning af huden, samt alger der styrker hudens elasticitet. Irsk mos er er spækket med en lang række vitaminer og velduftende eukalyptus.

3 effektive produkter fra Balance-serien:

1. En kølende og beroligende maske

Har din hud brug for en grundig rengøring og et opfriskende koldt gys, er Ole Henriksens Cold Plunge Pore Mask fra Balance-serien den perfekte maske.  


Smør masken på i et jævnt lag og lad antioxidantrige ingredienser som dueurt og fjeldskær forfine dine porer, mens AHA- og BHA-syrer forbedrer hudens struktur. Det særlige Green Fusion Complex og neemfrøolie hjælper med at genoprette hudens balance.


Når den lyseblå lermaske hærder og begynder at slå revner, kan du massere ansigtet med en smule koldt vand, og masken forvandler sig til et luksuriøst skum, du nemt kan skylle af. Resultatet er en ren, frisk og strålende hud.

SPAR 20%ABONNÉR
93 ml
Ole HenriksenBalance Cold Plunge Pore Mask
389,95 kr.
(63)

2. Kom godt ned i porerne

Du må ikke glemme at rense dit ansigt hver morgen og aften med en ansigtsrens, for at komme snavs, bakterier og makeuprester til livs. I den oliebaserede ansigtsrens Find Your Balance Oil Control Cleanser fra Ole Henriksen får du en let skummende rens med Green Fusion Complex, neemfrøolie og glykol- og mælkesyre.


Det er en cocktail, der er særligt god til at rense porerne i dybden samt modvirke flere tilstopninger ved at løsne og fjerne døde hudceller fra hudens overflade. Du bliver efterladt med en frisk, ren hud med masser af glød.

SPAR 20%ABONNÉR
148 ml
Ole HenriksenFind Your Balance Oil Control Cleanser
234,95 kr.
(101)

3. Bring huden i balance med Force Oil Control Toner

Absorber overskydende talg og fedt i huden, når du bruger Ole Henriksens toner, der er specielt udviklet til dig med normal, kombineret eller fedtet hud. Toneren er et effektivt våben til at rense huden, fjerne og minimere synligheden af tilstoppede porer.


Det sker ved en kombination af salicylsyre, der renser porerne effektivt, glykolsyre, som heler og udglatter ujævn hud og mælkesyre, som reducerer inflammation. Som resultat efterlades du med en sundere hud i bedre balance og den tydelige ʽOle Glow’. 

SPAR 20%ABONNÉR
198 ml
Ole HenriksenBalancing Force Oil Control Toner
244,95 kr.
(92)


Psst! Ole Henriksens hudplejeserier er tro mod brandets spa-arv. Dvs. der er stor fokus på den sensoriske oplevelse med skønne teksturer, indbydende farver og behagelige dufte.

Ole Henriksens Truth-hudplejeserie

Ole Henriksen var en af de første til at bruge C-vitamin i sin hudpleje. Og det er superstjernen i hans hudplejeserie Truth. Den orangefarvede serie er udviklet til at forynge, lysne og tilføre huden rigeligt med fugt. Truth-serien fungerer til alle slags hudtyper og fokuserer mest af alt på at bringe den fantastiske ʽOle Glow’ frem hos dig.


C-vitamin er først og fremmest en kraftig antioxidant, der er særligt kendt for at styrke huden og beskytte den mod frie radikaler fra fx forurening og solen. C-vitamin er derfor særlig smart at bruge i dagtimerne, hvor du har brug for ekstra beskyttelse mod solskader.

4 effektive produkter fra Truth-serien:

1. Superhelten med C-vitamin

Ole Henriksen Truth Serum er et effektivt serum med C-vitaminer og kollagen, der virker som et beskyttende skjold mod forurening og solen. Dermed modvirker den for tidlig hudældning, samtidig med at huden efterlades lysnet, opstrammet, fugtmættet og fuld af sund glød.


Sådan bruger du Ole Henriksen Truth Serum: Påfør serummet i et jævnt lag i ansigtet og på halsen, mens du nyder den opløftende citrusduft og silkebløde tekstur. Når serummet er trængt ind i huden, kan du følge op med din favoritfugtighedscreme fra Ole Henriksen.

SPAR 20%ABONNÉR
30 ml
Ole HenriksenTruth Serum
534,95 kr.
(126)
C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Vi guider

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Glow! Det er præcis hvad huden får, når du bruger c-vitamin i din hudplejerutine. Men C-vitamin kan faktisk gøre andet end at give glød til huden; det kan give en mere ensartet hudtone, beskytte huden fra forurening og også være med til at give fugt. Få overblikket over de forskellige mærkers styrker, så du kan finde de produkter, der passer bedst til netop dig.

Læs også

2. Powerhouse serum

Banana Bright Vitamin C Serum indeholder alle de gode ingredienser vi kender fra Truth Serum. Denne nye formel er selvfølgelig stadig spækket med C-vitamin, men samtidig har den - grundet indholdet af PHA - også eksfolierende egenskaber. Dette sikrer en ensartet hudtone og forbedrer hudens kvalitet på overfladen.Yderligere sikrer indholdet af bananpudder-inspirerede pigmenter at lyset reflekteres og udvisker skønhedsfejl. Dette serum er den komplette løsning mod trist og træt hud, der efter 7 dages brug vil fremstå synligt forynget, hvor fine linjer, rynker, misfarvninger og tørre pletter må overgive sig.

SPAR 20%ABONNÉR
30 ml
Ole HenriksenBanana Bright Vitamin C Serum
649,95 kr.
(121)

3. Friskere øjne med Banana Bright Eye Cream  

Ole Henriksens Banana Bright Eye Cream er en populær redning til trætte øjne. Den lysner nemlig huden under øjnene øjeblikkeligt, og over tid vil den også mindske synligheden af mørke rande og fine linjer, så dine øjne fremstår mere friske.


Da huden omkring øjnene er ekstra sart, skal du som altid påføre din øjencreme nænsomt ved at duppe den på øjenomgivelserne med en fingerspids.


Bruger du i øvrigt makeup, kan du glæde dig over, at Banana Bright Eye Cream også har en god primer-effekt og derfor får din concealer og foundation til at sætte sig bedre og flottere på huden.

SPAR 20%ABONNÉR
15 ml
Ole HenriksenTRUTH Banana Bright+ Eye
409,95 kr.
(53)

4. Face Primer med C-vitamin

Den populære Banana Bright Face Primer er en vaskeægte allround makeupprimer, der både kan bruges under makeuppen, i din foretrækkende foundation, som highlighter eller alene. Udover indholdet af C-vitamin er primeren også bananpudder-inspireret.


De lysende pigmenter efterlader huden med den smukkeste glød, mens indholdet af E-vitamin nærer huden og C-vitaminet effektivt arbejder på at tackle synlige alderstegn som linjer og rynker. Det er vidst en primer, der kan lidt af det hele og imødekommer forskellige behov!

SPAR 20%ABONNÉR
30 ml
Ole HenriksenBanana Bright Face Primer
389,95 kr.
(103)

Skræddersy din hudplejerutine med Ole Henriksen  

Det fantastiske ved Ole Henriksens hudpleje er, at du nemt kan udvælge dine yndlingsprodukter fra de forskellige serier og skræddersy en hudplejerutine, der matcher din huds behov.


Det vil sige, er din hud i ubalance med tendens til tilstoppede porer, kan du rengøre den med renseprodukterne i den grønne Balance-serie, og trænger din hud derudover til et powerboost og ekstra beskyttelse mod forurening, kan du kombinere med Truth Serum, som du bruger under den udglattende og beskyttende fugtighedscreme Sheer Transformation Perfecting Moisiturizer. ​​​​​​​

Dagcremen, der passer til det hele

Ole Henriksens produkter kan som nævnt mikses og matches, så de passer din hud og dens behov. Strength Peptide Boost Moisturizer er en fantastisk lækker ansigtscreme, der passer til alle hudtyper og kan bruges i alle hudplejerutiner.

Den giver huden et godt skud fugt, samtidig med at den opstrammer og forbedrer hudens fasthed og elasticitet. Fugtbarrieren i huden forstærkes, og så hjælper den også med at holde på fugten, så huden føles dejlig smidig hele dagen.

Den indeholder blandt andet ingredienser som hyaluronsyre, kollagen, ceramider og aminosyre, som hjælper til at give godt med spændstighed til din hud.

SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Ole HenriksenSTRENGTH Peptide Boost Moisturizer
514,95 kr.
(121)
Beauté Pacifique lancerer helt ny serie!

Matas LIVE

Beauté Pacifique lancerer helt ny serie!

Beauté Pacifique inviterer eksklusivt sine største fans til en helt særlig kundeaften, hvor du kan opleve en ny, high-end serie af hudplejeprodukter, høre Anne Glad interviewe grundlægger Flemming K. Christensen samt shoppe nyhederne til en helt særlig pris.

Læs også

Historien om Ole Henriksen

I 1984 besluttede Ole Henriksen nemlig, at folk skulle have muligheden for at opleve den samme spafølelse derhjemme, som man fik, når man besøgte hans salon og fik behandlinger med hans unikke, skræddersyede hudpleje. Derfor udviklede han en hudplejelinje i eget navn, og produktfilosofien forblev den samme: Ole benyttede kun de mest potente ingredienser fra naturen, som han boostede med det bedste fra videnskaben. Og for at være tro mod sin spa-arv, tilsatte han indbydende dufte og luksuriøse teksturer, så produkterne forkælede alle sanser. Og det var en succes fra dag et.        


I dag forhandles Ole Henriksen i hele verden, og du kan få et hav af produkter til ansigt og krop fordelt på fire hudplejeserier. Serierne har hver især deres specifikke fokusområde, men fælles for dem alle er et højt indhold af aktive, plejende og beskyttende ingredienser. Blandt Oles stjerneingredienser finder du især C-vitamin, AHA-syrer, essentielle fedtsyrer og flere aktive botaniske ingredienser. Disse er nøje sammensat for at give dig den eftertragtede ”The Ole Glow” og for at give dig en så sund, strålende og naturlig hud som muligt.  

Har du lyttet til vores nye podcast Nøgne Sandheder? Ellers lyt med her!  ​​​​​

Andre populære produkter fra Ole Henriksen:

SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Ole HenriksenGoodnight Glow Bakuchiol Sleeping Crème
594,95 kr.
(241)
SPAR 20%ABONNÉR
147 ml
Ole HenriksenTruth Juice Daily Cleanser
234,95 kr.
(184)
SPAR 20%ABONNÉR
190 ml
Ole HenriksenGlow2OH Dark Spot Toner
244,95 kr.
(179)
SPAR 20%ABONNÉR
147 ml
Ole HenriksenTruth Juice Daily Cleanser
234,95 kr.
(184)

Relaterede artikler

Bananpudder: Makeupartisternes vidundermiddel

Vi guider

Bananpudder: Makeupartisternes vidundermiddel

Af Nanna Skousbøll

Mange makeuptrends starter hos makeupartisterne – naturligvis, og det gælder i særdeleshed også makeupartisternes vidundermiddel bananpudder. Men hvad er bananpudder for en størrelse? Hvilke mirakler gør det for din hud? Og hvad har Ole Henriksen med bananpudder at gøre? Læs med her og bliv klogere – og glæd dig til at få opskriften på en hud med masser af glød og en fejlfri finish.

Læs Mere
KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE

Matas LIVE

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE

Af Matas

Læs Mere
Er du på syre? Få guiden til kemisk peeling

Vi guider

Er du på syre? Få guiden til kemisk peeling

Af Lene Søe Rasmussen

Du ved sikkert, at du burde tilføre din hud noget syre af en eller anden art for at eksfoliere. Men syre? Og i ansigtet? Faktisk er det slet ikke så farligt – eller forvirrende. Læs med her, og bliv klogere på syrepeeling.

Læs Mere
Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Vi guider

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Af Nanna Skousbøll

Selvom vi tilbringer mere tid derhjemme nu, behøver du ikke at gå glip af salonværdige skønhedsbehandlinger. Med gode tips og skønne produkter kan du nemt lave din egen hjemmesalon og og få mere selvforkælelse ind i hverdagen. Lad os guide dig.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek