Nyhed

Guide: Den skånsomme hjemmefarvning af håret

Har du besluttet dig for at prøve kræfter med hjemmefarvning af håret, er første step til det flotte resultat at finde det rigtige produkt, som samtidig skåner håret mest muligt. I denne artikel gennemgår vi en række produkter til hjemmefarvning, der både giver den smukke glans og gennem en særlig teknologi forebygger knækkede hår.

Skal de grå hår dækkes, vil du gerne være en tone lysere eller mørkere, skal du have en varm undertone, eller er du mere til platinblonde lokker? Håret gør utroligt meget for både dit look, det førstehåndsindtryk du afgiver, og ikke mindst for din selvtillid. Derfor er det også vigtigt, at du finder den helt rigtige hårfarve, der giver netop det resultat, du er på jagt efter.

​​​​​​​Men ikke alene skal farven være rigtig; den skal også arbejde med dit hår så skånsomt som muligt, så dit slutresultat fremstår glansfuldt og sundt. Læs med i denne guide, hvor vi gennemgår forskellige hårfarve-produkter, der alle sikrer dig et pænt resultat – så skånsomt som muligt.

Farv håret lysere eller mørkere

Hvis du gerne vil have et naturligt resultat med din hårfarve, er Natural & Easy-serien fra Schwarzkopf det ideelle valg. Natural & Easy er en permanent hårfarve, der, som navnet afslører, er let at bruge. Hårfarven sikrer dig et fint og naturligt resultat, hvis du sørger for at vælge en farvetone, der ikke er alt for kontrastfyldt i forhold til din naturlige hårfarve.  


Natural & Easy-serien rummer en bred pallette af farver, som spænder lige fra silver lysblond til sort som ibenholt. Serien rummer både kolde og varme farvetoner og giver et glansfuldt skær til håret, som får lokkerne til at synes smukke og velplejede.  


Hårfarverne i Natural & Easy-serien er beriget med nærende olier som primula- og paranødolie, som allerede under farvebehandlingen plejer håret og sikrer det op til 30% mere glans. Natural & Easy-hårfarverne er veganske og lavet med op til 93% naturlige ingredienser, der effektivt farver håret i den ønskede farve og dækker grå hår.


Slut altid hårfarvningen af med den nærende conditioner, som følger med din hårfarve. Den hjælper med at holde dit nyfarvede hår sundt og velplejet.

Find det fulde udvalg af Schwarzkopf-hårfarver lige her på linket.

Schwarzkopf Natural & Easy Hårfarve 580 Mørkebrun
FAST LAV PRIS
580 Mørkebrun
SchwarzkopfNatural & Easy Hårfarve
61,95 kr.
(48)
Schwarzkopf Natural & Easy Hårfarve 533 Nordisk Askeblond
FAST LAV PRIS
533 Nordisk Askeblond
SchwarzkopfNatural & Easy Hårfarve
61,95 kr.
(44)
Schwarzkopf Natural & Easy Hårfarve 565 Mandel Lys Gyldenbrun
FAST LAV PRIS
565 Mandel Lys Gyldenbrun
SchwarzkopfNatural & Easy Hårfarve
61,95 kr.
(48)

Haptiq: Beskytter og forebygger op til 90% knækkede hår


Det er næppe nogen hemmelighed, at det kan være hårdt for håret at farve det, og derfor er det vigtigt, du gør alt, hvad du kan, for at pleje dit hår efter farvningen. Det er både for at sikre beskyttelse og glans til håret, men også så du forhindrer, at dine hårstrå knækker.  

Det er her, Schwarzkopfs nye Haptiq-teknologi kommer ind i billedet. Alle hårfarver i Natural & Easy-serien, Brillance-serien og Blonde-serien kommer nemlig med en conditioner, der er udviklet med Haptiq; en særligt beskyttende teknologi.

Haptiq-teknologien skaber såkaldte ’mikrobånd’ i selve håret, som gør, at hårets fibre holdes sammen, så det modstår den ydre påvirkning og dermed undgår at knække. Som resultat forebygger det op til 90% af de knækkede hår. Desuden tilfører conditioneren et beskyttende lag til håret, der plejer og revitaliserer lokkerne, efter de er blevet farvet.

Flotte lyse lokker

At farve håret kan være hård kost for de skrøbelige hårstrå, og særligt de lysere farver har ry for at være skrappe. Men heldigvis er ’Blonde’-serien fra Schwarzkopf skabt med formålet om at være så skånsom ved de dyrebare hårlokker som overhovedet muligt. Serien indeholder en bred variation af hårfarver til blondering af håret, som takket være den særlige ’anti-breakage’-teknologi OmegaPlex giver op til 80% færre knækkede hår.


Serien indeholder både kolde og varme farvetoner, der effektivt lysner håret med helt op til 8 niveauer. Er du på jagt efter et blondere resultat på den mest skånsomme måde muligt, er ’Blonde’-farverne altså det perfekte valg til dig.


Husk: Har du meget mørkt hår, bør du altid lysne håret gradvist over en rum tid. ’Blonde’-serien er til dig, der allerede har en lysere hårfarve og ønsker at være helt blond, eller til dig, der har lysnet dit mørke hår over et par omgange.Vil du vide mere om toning af håret? Så læs med i vores guide her.​​​​​​​

Find det fulde udvalg af Schwarzkopf-hårfarver lige her på linket.

Schwarzkopf Blonde 10.1 Ashy Blonde
FAST LAV PRIS
10.1 Ashy Blonde
SchwarzkopfBlonde
79,95 kr.
(7)
Schwarzkopf Blonde 10.21 Icy Vanilla
FAST LAV PRIS
SchwarzkopfBlonde 10.21 Icy Vanilla
79,95 kr.
(17)
Schwarzkopf Blonde L1 Intensive Lightener
FAST LAV PRIS
SchwarzkopfBlonde L1 Intensive Lightener
79,95 kr.
(4)
Schwarzkopf Blonde M3+ Easy Highlights
FAST LAV PRIS
SchwarzkopfBlonde M3+ Easy Highlights
79,95 kr.
(21)

Tre tommelfingerregler til din hårfarvning


1: Gå tre nuancer op eller ned ad gangen

Når du vil farve håret, bør du i udgangspunktet holde dig til at farve håret tre farver nuancer lysere eller mørkere, hvis du vil sikre det optimale resultat.

2: Hudtone og hårtone går hånd i hånd

Hvis du er på jagt efter den naturlige hårfarve, bør du vælge en varmere nuance, hvis du har en varm hudtone, ligesom du bør gå med en kold nuance, hvis du har en koldere hudtone. Der er naturligvis ingen regler eller begrænsninger, men det er en god tommelfingerregel at have i baghovedet.

3: Gå aldrig fra mørk til lys i én farvning

Hvis du er naturligt brunette og ønsker et blondt look, kan det godt lade sig gøre – men over tid. At gå fra en meget mørk farve til en meget lys farve kræver, at du afrenser håret og måske skal gennem et par farvesessions, før du har den helt rigtige blonde farve.

Varm brun og rødlige nuancer

Kastanjebrun, cashmere-rød, kobberfarvet eller efterårsbrun. Hvis du er glad for de varme, mørke farvetoner, eventuelt med et rødligt skær, er Brillance fra Schwarzkopf så afgjort farveserien, du skal kigge efter.


Farverne i denne serie er nemlig særligt udviklet til at give et ensartet og mættet farveresultat i varme toner, der dækker alle grå hår. Brillance-serien er kendt for at give den fineste glans og dybde til hårets farve, og så holder resultatet op til 10 uger. Farverne spænder fra mættet rød over i cashmere, purpurrød, kastanje til dybe brunlige nuancer.


Hårfarverne i Brillance-serien giver en levende og rig farve, som skinner smukt – men det er, som med alle andre hårfarver, også vigtigt, du husker hårplejen, både løbende og lige efter farvebehandlingen. Slut derfor hårfarvningen af med den nærende Haptiq-conditioner, der følger med din hårfarve.​​​​​​​


Find det fulde udvalg af Schwarzkopf-hårfarver lige her på linket.

Schwarzkopf Brillance Hårfarve 880 Mørkebrun
880 Mørkebrun
SchwarzkopfBrillance Hårfarve
89,95 kr.
(13)
Schwarzkopf Brillance Hårfarve 842 Cashmere Red
842 Cashmere Red
SchwarzkopfBrillance Hårfarve
89,95 kr.
(31)
Schwarzkopf Brillance Hårfarve 867 Autumn Brown
867 Autumn Brown
SchwarzkopfBrillance Hårfarve
89,95 kr.
(1)
Schwarzkopf Brillance Hårfarve 883 Sortbrun
883 Sortbrun
SchwarzkopfBrillance Hårfarve
89,95 kr.
(5)
Schwarzkopf Brillance Hårfarve 864 Gyldenbrun
864 Gyldenbrun
SchwarzkopfBrillance Hårfarve
89,95 kr.

Vil du dække de grå hår?


En smuk grå hårpragt kan stå flot frem, men hvis du synes, dine grå hår er blevet lidt for dominerende, er der absolut intet i vejen for at camouflere dem med en farve, der matcher resten af dit hår. Her kan du vælge at gå efter en farvetone, der matcher din naturlige hårfarve, eller du kan benytte dig af anledningen til at farve dit hår lysere, mørkere – eller måske endda eksperimentere med en lidt vildere farve? Alle Schwarzkopfs hårfarver er lavet med en ultrahøj dækkeevne, der både farver håret effektivt og dækker de grå hår, der er begyndt at titte frem.

Prøv en helt ny hårfarve

Er du dødtræt af dit lange blonde hår eller de brune lokker, som altid synes at hænge på præcis samme måde, uanset hvordan du prøver at live det op? Så kan det være, at du skal springe ud i noget nyt.


Måske dit blonde hår ville se rockstar-cool ud i en mættet rød farvetone, og måske dine konventionelle lokker får nyt liv, hvis den brune farve bliver sort?Dit look kan nå en helt ny dimension, hvis du kaster dig ud i noget, der er anderledes end det normale. Skulle det være intens rød, platinblond eller kulsort? Måske du er klar til den helt rebelske hårfarve i metallisk blå eller lilla, mættet pink eller sølvgrå?


Med ’Live’-serien kan du gå præcis så langt, som du har lyst til med dit hårlook – det er kun fantasien, der sætter grænserne.​​​​​​​


Find det fulde udvalg af Schwarzkopf-hårfarver lige her på linket.

Schwarzkopf LIVE Intense Color Hårfarve 99 Deep Black
FAST LAV PRIS
99 Deep Black
SchwarzkopfLIVE Intense Color Hårfarve
61,95 kr.
(29)
Schwarzkopf LIVE Ultra Brights Hårfarve 93 Shocking Pink
FAST LAV PRIS
93 Shocking Pink
SchwarzkopfLIVE Ultra Brights Hårfarve
61,95 kr.
(36)
Schwarzkopf LIVE Ultra Brights Hårfarve 94 Purple Punk
FAST LAV PRIS
94 Purple Punk
SchwarzkopfLIVE Ultra Brights Hårfarve
61,95 kr.
(45)
Schwarzkopf LIVE Intense Color Hårfarve 30 Mango Twist
FAST LAV PRIS
30 Mango Twist
SchwarzkopfLIVE Intense Color Hårfarve
61,95 kr.
(19)


Psst!
Vil du vide mere om toning af håret? Så læs med i vores guide her.

Relaterede produkter

Schwarzkopf got2b Glued Blasting Freeze Hårlak 300 ml
FAST LAV PRIS
300 ml
Schwarzkopfgot2b Glued Blasting Freeze Hårlak
+ 1 størrelse
39,95 kr.
(160)
Schwarzkopf Blonde S1 Blondspray
FAST LAV PRIS
SchwarzkopfBlonde S1 Blondspray
79,95 kr.
(99)
Schwarzkopf Blonde M1 Highlights Super
FAST LAV PRIS
SchwarzkopfBlonde M1 Highlights Super
79,95 kr.
(93)
Schwarzkopf Dust it Mattifying Volume Powder 10 g
10 g
SchwarzkopfDust it Mattifying Volume Powder
159,95 kr.
Schwarzkopf got2b guardian angel 220°C HEAT PROTECTION 200 ml
FAST LAV PRIS
200 ml
Schwarzkopfgot2b guardian angel 220°C HEAT PROTECTION
39,95 kr.
(38)
Schwarzkopf got2b Smooth n'chic smoothing Lotion
FAST LAV PRIS
Schwarzkopfgot2b Smooth n'chic smoothing Lotion
39,95 kr.
(16)
Schwarzkopf Gliss Total Repair Balsamspray 200 ml
KUN ONLINE
200 ml
SchwarzkopfGliss Total Repair Balsamspray
39,95 kr.
(34)

Relaterede artikler

Frisøren guider: Få en flot hårfarvning hjemme

Vi guider

Frisøren guider: Få en flot hårfarvning hjemme

Af Ida Hinchely Kyhn

Overvejer du en ny, lækker farve til dit hår? Så skal du ikke lede særlig meget længere! Schwarzkopf har nemlig en række super nemme hårfarvnings-kits, som gør det simpelt og overskueligt at få en smuk, ny hårfarve uden at du behøver forbi din frisør. Læs med her og bliv klogere på, hvilken hårfarve der kunne passe til dig, og få Matas’ frisør Mikes bedste ekspert-råd til, hvordan du får det bedste resultat.

Læs Mere

Vi guider

Farv Håret Selv - Få Succes Med Hjemmehårfarve

Af Cecilia Elisabeth Demant

Hjemmehårfarve er perfekt til dig, som ikke gider bruge timer i en frisørstol og som leder efter et mere prisvenligt alternativ til en salonfarvning. Udfordringen er, at de fleste af os bestemt ikke er eksperter til det med hår til at begynde med. Derfor har vi skrevet denne artikel som forhåbentlig giver dig svar på alt der er værd at vide om hjemmehårfarve!

Læs Mere
Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Hairstudio

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Trænger du til forandring, så kan en ny hårfarve være lige det, du mangler. Vi guider til, hvordan du kan farve dit hår selv og giver dig hårstylisten Mikes bedste tips til, hvordan du kan få dit farvede hår til at holde sig pænt længere.

Læs Mere
Live video: Frisøren guider til hjemmehårfarve

Matas LIVE

Live video: Frisøren guider til hjemmehårfarve

Af Matas

Frisører landet over holder lukket, men det afholder jo ikke vores hår fra at gro eller vores hårfarve fra at falme. Har du brug for hjælp til at friske din hårfarve op, skjule en udgroning eller dække de irriterende grå hår, så se med når frisøren Maj guider dig til hvordan du opnår et vellykket resultat, når du farver håret derhjemme. Maj vil dele ud af sine bedste tips – og du kan helt sikkert bruge dem, uanset om du har prøvet det før eller ej!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.