Nyhed

Vælg det rigtige produkt til hårfarvning derhjemme

Har du besluttet dig for at prøve kræfter med hjemmefarvning af håret, er første step til det flotte resultat at finde det rigtige produkt. I denne artikel gennemgår vi alt det, du skal vide om at finde hårfarven, der giver dig netop den hårfarve, du ønsker dig.

Skal de grå hår dækkes, vil du gerne være en tone lysere eller mørkere, skal du have en varm undertone, eller er du mere til platinblonde lokker? Håret gør utroligt meget for både dit look, det førstehåndsindtryk du afgiver og ikke mindst for din selvtillid! Derfor er det også vigtigt, at du finder den helt rigtige hårfarve, der giver netop det resultat, du er på jagt efter. Læs med i denne guide, hvor vi gennemgår, hvilket hårfarve-produkt du skal vælge til din hjemmefarvning.

Farv håret lysere eller mørkere

Hvis du gerne vil have et naturligt resultat med din hårfarve, er Natural & Easy-serien fra Schwarzkopf det ideelle valg. Natural & Easy er en permanent hårfarve, der, som navnet afslører, er let at bruge. Hårfarven sikrer dig et fint og naturligt resultat, hvis du sørger for at vælge en farvetone, der ikke er alt for kontrastfyldt i forhold til din naturlige hårfarve. Natural & Easy-serien har en bred pallette af farver, som spænder lige fra silver lysblond til sort som ibenholt. Serien rummer både kolde og varme farvetoner og giver et glansfuldt skær til håret, som får lokkerne til at synes smukke og velplejede.  


Natural & Easy-hårfarverne er veganske og lavet med op til 93% naturlige ingredienser, der effektivt farver håret den ønskede farve og dækker grå hår. Slut altid hårfarvningen af med den nærende hårmaske, som følger med din hårfarve. Den efterlader dit nyfarvede hår sundt og velplejet. ​​​​​​​


Husk! Uanset om du har besluttet dig for at farve håret lysere eller mørkere, er der et par ting, du gerne skal være opmærksom på. Først og fremmest lyder en god tommelfingerregel, at du maksimum bør farve håret tre nuancer lysere eller mørkere end den hårfarve, du har nu.


Find det fulde udvalg af Schwarzkopf-hårfarver lige her på linket.

Vil du dække de grå hår?


En smuk grå hårpragt kan stå flot frem, men hvis du synes, dine grå hår er blevet lidt for dominerende, er der absolut intet i vejen for at camouflere de grå har med en farve, der matcher resten af dit hår. Her kan du vælge at gå efter en farvetone, der matcher din naturlige hårfarve, eller du kan benytte dig af anledningen til at farve dit hår lysere, mørkere – eller måske endda eksperimentere med en lidt vildere farve? Alle Schwarzkopfs hårfarver er lavet med en ultrahøj dækkeevne, der både farver håret effektivt og dækker de grå hår, der er begyndt at titte frem.

Prøv en helt ny hårfarve

Er du dødtræt af dit lange blonde hår eller de brune lokker, som altid synes at hænge på præcis samme måde, uanset hvordan du prøver at live det op? Så kan det være, at du skal springe ud i noget helt nyt. Måske dit blonde hår ville se rockstar-cool ud i en mættet rød farvetone, og måske dine konventionelle lokkker får nyt liv, hvis den brune farve bliver sort?


Dit look kan nå en helt ny dimension hvis du kaster dig modigt ud i noget, der er anderledes end det normale. Med ’Live’-hårfarverne fra Schwarzkopf kan du give dit hår præcis den makeover, som du trænger til. Serien er lavet til dig, der vil gøre noget radikalt med din hårfarve. Skulle det være intens rød, platinblond eller kulsort? Måske du er klar til den helt rebelske hårfarve i metallisk blå eller lilla, mættet pink eller sølvgrå?


Med ’Live’-serien kan du gå præcis så langt, som du har lyst til med dit hårlook – men én ting er helt sikker: Det er kun fantasien, der sætter grænserne.​​​​​​​


Find det fulde udvalg af Schwarzkopf-hårfarver lige her på linket.

Tre tommelfingerregler til din hårfarvning


1: Gå tre nuancer op eller ned ad gangen

Når du vil farve håret, bør du i udgangspunktet holde dig til at farve håret tre farver nuancer lysere eller mørkere, hvis du vil sikre det optimale resultat.


2: Hudtone og hårtone går hånd i hånd

Hvis du er på jagt efter den naturlige hårfarve, bør du vælge en varmere nuance, hvis du har en varm hudtone, ligesom du bør gå med en kold nuance, hvis du har en koldere hudtone. Der er naturligvis ingen regler eller begrænsninger, men det er en god tommelfingerregel at have i baghovedet.


3: Gå aldrig fra mørk til lys i én farvning

Hvis du er naturligt brunette og ønsker et blond look, kan det naturligvis godt lade sig gøre – men over tid. At gå fra en meget mørk farve til en meget lys farve kræver, at du afrenser håret og måske skal gennem et par farvesessions, før du har den helt rigtige blonde farve..

Smukke, lyse lokker

At farve håret kan være hård kost for de skrøbelige hårstrå, og særligt de lysere farver har ry for at være skrappe. Men heldigvis er ’Blonde’-serien fra Schwarzkopf skabt med formålet om at være så skånsom ved de dyrebare hårlokker som overhovedet muligt.


Serien indeholder en bred variation af hårfarver til blondering af håret, som takket være den særlige ’anti-breakage’-teknologi OmegaPlex giver op til 80% færre knækkede hår. Serien indeholder både kolde og varme farvetoner, der effektivt lysner håret med helt op til 8 niveauer. Er du på jagt efter et blondere resultat på den mest skånsomme måde muligt, er ’Blonde’-farverne altså det perfekte valg til dig.


Husk: Har du meget mørkt hår, bør du altid lysne håret gradvist over en rum tid. ’Blonde’-serien er til dig, der allerede har en lysere hårfarve og ønsker at være helt blond, eller til dig, der har lysnet dit mørke hår over et par omgange.


Psst!
Vil du vide mere om toning af håret? Så læs med i vores guide her.

Relaterede artikler

Frisøren guider: Få en flot hårfarvning hjemme

Vi guider

Frisøren guider: Få en flot hårfarvning hjemme

Af Ida Hinchely Kyhn

Overvejer du en ny, lækker farve til dit hår? Så skal du ikke lede særlig meget længere! Schwarzkopf har nemlig en række super nemme hårfarvnings-kits, som gør det simpelt og overskueligt at få en smuk, ny hårfarve uden at du behøver forbi din frisør. Læs med her og bliv klogere på, hvilken hårfarve der kunne passe til dig, og få Matas’ frisør Mikes bedste ekspert-råd til, hvordan du får det bedste resultat.

Læs Mere

Vi guider

Farv Håret Selv - Få Succes Med Hjemmehårfarve

Af Cecilia Elisabeth Demant

Hjemmehårfarve er perfekt til dig, som ikke gider bruge timer i en frisørstol og som leder efter et mere prisvenligt alternativ til en salonfarvning. Udfordringen er, at de fleste af os bestemt ikke er eksperter til det med hår til at begynde med. Derfor har vi skrevet denne artikel som forhåbentlig giver dig svar på alt der er værd at vide om hjemmehårfarve!

Læs Mere
Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Hairstudio

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Trænger du til forandring, så kan en ny hårfarve være lige det, du mangler. Vi guider til, hvordan du kan farve dit hår selv og giver dig hårstylisten Mikes bedste tips til, hvordan du kan få dit farvede hår til at holde sig pænt længere.

Læs Mere
Live video: Frisøren guider til hjemmehårfarve

Matas LIVE

Live video: Frisøren guider til hjemmehårfarve

Af Matas

Frisører landet over holder lukket, men det afholder jo ikke vores hår fra at gro eller vores hårfarve fra at falme. Har du brug for hjælp til at friske din hårfarve op, skjule en udgroning eller dække de irriterende grå hår, så se med når frisøren Maj guider dig til hvordan du opnår et vellykket resultat, når du farver håret derhjemme. Maj vil dele ud af sine bedste tips – og du kan helt sikkert bruge dem, uanset om du har prøvet det før eller ej!

Læs Mere