• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Vi tester Danish Beauty Award vindere

And the Danish Beauty Award goes to… En masse skønne produkter, som vi tester i indlægget her. Har du hang til beauty goods, der fra dag ét finder sig godt tilrette i makeuppungen eller på badeværelseshylden? Så bliv hængende og få en guidet tour gennem det smukke landskab af årets DBA-vindere.

Danish Beauty Award er skønhedsbranchens svar på The Oscars, og derfor sad vi naturligvis klar, da prisfesten løb af stablen i starten af juni – og hvilken prisfest. Der var statuetteregn over flere skønne brands, som vi forhandler på Matas.dk, og i dagens indlæg tester vi (et udpluk) af vinderne. Måske din nye favorit er iblandt?  

Årets ansigtsplejeprodukt – populær

Formula 10.0.6 Night Work Vitamin A Sleep Mask er årets vinder i kategorien ’Årets ansigtsplejeprodukt – populær’, og vi forstår godt, hvorfor der er så mange, der godt kan lide masken, der tager hånd om din hud, mens du sover.     

Michelles vurdering:     

”Jeg er fan af formularen og det faktum, at masken ”arbejder” på huden i løbet af natten. Jeg har nu prøvet produktet et par gange, og jeg er meget imponeret over, hvor blød og glat huden føles, når man vågner. Det giver mig en feeling af, at masken virker og giver resultater fra dag ét.


Jeg har dog været en anelse forsigtig her i starten, fordi cremen er beriget med A-vitamin, der er en utrolig powerful ingrediens – og dét skal man lige huske. Især på denne årstid, hvor solen giver nogle varme og stikkende solkys. Det er mega vigtigt, at du bruger SPF, efter din hud har fået et skud A-vitamin - og det er ikke kun om sommeren, du skal huske det, men hele året. Jeg tror, masken bliver hevet frem for alvor, når vi kommer til efteråret; her har min hud nemlig altid behov for pleje, der kan forbedre tonen samt teksturen, og det er altså noget, Night Work Vitamin A Sleep Mask kan. Det har jeg allerede fået bevist.”     

Årets danske produkt

Jorgobé Niacinamide Serum løber med den velfortjente pris som 'Årets danske produkt'. Det, der er så unikt ved dette serum fra Jorgobé, er, at den imødekommer flere behov og indeholder et helt særligt ingrediens, som Amalie er fortaler for.


Amalies vurdering:  

Kender du endnu ikke til multitaskeren over dem alle, nemlig Niacinamid, som er en form for vitamin B3? Så lad mig give dig en kort introduktion af vitaminet, der er kernen i det Award vindende serum fra Jorgobé. Niacinamid arbejder effektivt på at gøre hudtonen mere ensartet, reducerer urenheder, udglatter huden, reducerer pigmentpletter og rødme – listen er lang! Så jeg forstår egentlig godt, hvorfor Jorgobé løber med prisen som Årets danske produkt.


Jorgobé Niacinamide Serum indeholder et højt koncentrat af netop Niacinamid, og fordi min hud tidligere har haft succes med netop Niacinamid, var jeg egentlig ikke så bekymret for, at min hud vil elske indholdet i den hvide tube. Serummet føles utroligt blødt, når den kommer i kontakt med huden, og så giver den en fornemmelse af en mere frisk og glat hud. Den er virkelig god i perioder, hvor urenhederne tager overhånd, skulle jeg hilse og sige. Så mangler du et serum, der kan lidt af det hele? Så har du svaret lige foran af dig..''

(18)
Jorgobé Niacinamide Serum 50 ml
179,95
Optjen 18 point
Redaktionen tester: bedste serum

Vi guider

Redaktionen tester: bedste serum

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet de bedste sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs også

Årets klassiker 

Weleda Skin Food er et ægte ’feel good’ produkt, der har været en klassiker siden 1926, hvor produktet blev lanceret. Formularen er stadig den samme som dengang, hvilket er unikt, og det samme er den virkning, som universalcremen har på huden.

Michelles vurdering:

”Den karakteristiske, grønne Weleda tube pryder mit skrivebord, og indholdet i den prangende emballage kommer mig til undsætning, når mine tørre hænder skriger efter næring. Cremen er fed, men når den først masseres ind i huden, transformeres den fede konsistens til en lækker, smygende blødhed.


I den periode, jeg har testet Skin Food, har jeg brugt cremen til tørre områder på min hud; blandt andet hænder, albuer samt knæ, og mine hæle har også fået (tiltrængt) opmærksomhed. Det er en creme, der er god, når en regulær hånd- eller kropscreme ikke er nok, og derfor vil den formentlig blive fast inventar i min håndtaske – hvert fald for en stund.”  

(53)
Weleda Skin Food 30 ml
74,95
Optjen 8 point

Årets hårplejeprodukt – luksus

Kérastase Genesis Défense Thermique er en varmebeskyttende og plejende spray, der gør underværker for dine lokker, der efterlades med et blødt touch.     

Michelles vurdering:     

”Jeg er typen, der vasker mine lokker med shampoo og balsam HVER morgen – og så får de naturligvis også en tur med føntørreren. Mit hår tager det egentlig meget pænt, selvom det sommetider kan virke mat i koderne og en anelse tørt. Genesis Défense Thermique fra Kérastase er dog den perfekte kur mod tørre, skadede og kedelige hårstrå.


Mit hår fremstår sundt, velplejet, blødt, opkvikket og glansfuldt, når det har fået et en omgang med DBA-vinderen fra Kérastase. Den varmebeskyttende og plejende spray er min nye favorit, der har erstattet både hårolie og varmebeskyttelse i min rutine, fordi den har det hele. Duften må jeg heller ikke glemme at nævne, for den er SKØN. Som i virkelig skøn, og der er altså ikke noget bedre end velduftende lokker. Det er en lidt dyrere sag, så jeg kommer nok til at bruge den i perioder, hvor jeg føler, mine lokker trænger til (ekstra) kærlighed. Men honestly: den er alle pengene værd.”

KÉRASTASE Genesis Défense Thermique Leave-in 150 ml
259,95
Optjen 26 point
Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Vi guider

Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Tørt, filtret og kruset hår... Nej tak! Det er ikke altid let at finde rundt i hårplejejunglen, og når man lever med en tør manke, findes der er et utal af skønheder, der bidrager til en mere glansfuld hverdag. Er du på udkig efter nogle nye hårplejehelte i hverdagen? Så har jeg nogle helt særlige darlings i tankerne, jeg er overbevist om, at dit hår vil elske.

Læs også

Årets makeupprodukt – luksus

Selvom vi på redaktionen hurtigt kan blive enige i, at der er flere produkter, der fortjener en førsteplads som årets makeupprodukt, forstår vi alligevel godt, hvorfor MAC Glow Play Blush løb med sejren. Vi elsker den smukke glød, blushen efterlader!


Amalies vurdering:

’’Min første reaktion på årets makeupprodukt var: aldrig har jeg mærket så blød en blush og set et produkt, der er i samme pinke liga, som Heat Index. Er det pænt at have på kinderne? Og ja – i høj grad. MAC Glow Play Blush Heat Index kan justeres efter behov, så om man ønsker et mildt touch fra den pinke sag eller et mere intenst look, kan blushen nemt bygges op og tilpasses alt efter, hvordan man ønsker det færdige resultat. Som I kan se på billedet forneden, valgte jeg at bruge en middel mængde af produktet. Eftersom konsistensen er til den cremede side, valgte jeg at bruge mine fingre til at intensivere produktet. Og det gik da meget godt, synes I ikke?  


Alt i alt forstår jeg godt, hvorfor den pinke darling løb med sejren og titlen ’’Årets makeupprodukt’’ i luksus kategorien. Den tapper både ind i de varme og solrige måneder, er let at lægge på huden, og så passer den perfekt til enhver lejlighed. Hvis du ligesom jeg ofte går med mindre makeup, når solen melder sin ankomst, er blushen et godt supplement til mascaraen og brynpennen, som jeg personligt aldrig er foruden. Et stort og velfortjent 10-tal den pinke lady!’’

MAC Glow Play Blush Heat Index
229,95
Optjen 23 point

Årets ansigtsplejeprodukt – luksus, detail 

And the award i kategorien “Årets ansigtsplejeprodukt – luksus” goes to… Advanced Night Repair fra Estée Lauder – og det kommer ikke bag på os.     

Michelles vurdering:    

”Jeg har i forvejen øjencremen fra Estée Lauders Night Repair serie, og derfor takkede jeg – med stor glæde – ja, da jeg fik tilbudt at teste det populære serum fra selvsamme serie. Jeg påfører serummet hver aften på ren og tør hud, og jeg vågner op hver morgen med en følelse af, at min hud er glat og ensartet.


Det er svært at sige noget om effekten på nuværende tidspunkt, men jeg er helt oppe at køre over den følelse, min hud vågner op med, når jeg har brugt produktet, og det bliver helt sikkert et go-to produkt fra nu og for altid. Det er dog ikke en billig sag, og derfor tror jeg, at jeg kommer til at mikse det med nogle andre, lidt mere prisvenlige sera.

Og de resterende vindere er..

Det er blot et udpluk af vinderne, vi har testet i dette skriv, men I skal da ikke snydes for de andre darlings, der kan prale af at have fået en DBA-statuette. Her ser du nogle af de øvrige produkter, der også hev en pris med hjem fra Danish Beauty Award 2021, som vi helt sikkert vil kaste vores kærlighed over meget snart. Måske din nye favorit er iblandt?


Influencers' Choice Award
Bondi Sands

Årets forbrugerpris - Matas prisen
ZARKOPERFUME The Muse


Goodieboxprisen
Ecooking C-Vitamin Serum


Årets hårplejeprodukt - Luksus
HairLust Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm 


Årets makeupprodukt– Populær
Gosh Copenhagen Matte Eye Liner 


Årets serum
Peter Thomas Roth Peptide 21 Wrinkle Resist Serum


Årets herreprodukt
M2 Beauté Hair Activating Serum


Årets Beauty Accessory
Nilens Jord - Pure Collection


Årets hygiejnepris
Matas Striber Håndsprit Gel 70% Uden Parfume


Årets beauty accessory
HairLust Scalp Massage Brush Blå

Relaterede artikler

Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
Sommerens makeuptrends 2021

Spot Trenden

Sommerens makeuptrends 2021

Af Cathrine Park

Endelig er det sommer, og det er tid til at justere din makeup en lille smule. Makeup til sommeren skal nemlig ofte være både let og ekstra holdbar, så dit look holder til varmt og solrigt vejr. Med den nye sæson følger også nye trendy farver og looks, så savner du inspiration til din sommermakeup, så læs med her.

Læs Mere
Redaktionen tester: de bedste neglelakker

Vi guider

Redaktionen tester: de bedste neglelakker

Af Amalie Schiller

Neglelakker er et helt univers for sig selv. Der findes både de lyse, mørke, hurtigtørrende, ekstra holdbare, for ikke at glemme de mange neglelak farver, nuancer og finish, man også kan vælge mellem. Derfor har jeg taget en beslutning om at teste de bedste neglelakker i de smukkeste farver, der tapper ind i de forskellige sæsoner og trends. Er du nysgerrig på det uendelige farvekort over neglelakker og hvilke, der er ekstra holdbare og hurtigtørrende? Så læs med under billedet!

Læs Mere
7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Vi guider

7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Af Michelle Weis

Her på Stories redaktionen er vi vilde med danske hudplejebrands, og det er der mange gode grunde til. Én af grundene er, at danskhed, som oftest, er lig med høj kvalitet samt naturlige ingredienser, og netop disse er nøgleord for de syv danske brands, som vi giver spotlight til i dagens indlæg: Raunsborg, NatureCell, Matas Natur, Tromborg, Rudolph Care, RAZspa og MIILD.

Læs Mere