Universal insektmiddel

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Tilbud m.m.

Nyheder

Bedømmelser

7 produkter
7 produkter
Sorter efter: Mest populære
700 ml
Trinol810 Insektmiddel
219,95 kr.
(259)
SPAR 28,-
400 ml
Matas MaterialInsektspray
111,95 kr.139,95 kr.
(64)
KUN ONLINE
TrinolInsect Freeze 500 ml
149,95 kr.
(2)
500 ml
ECOstyleSpruzit InsektFri Klar til Brug
149,95 kr.
NYHED
GreenProtectFreeze Insect Spray
119,95 kr.
500 ml
GreenProtectInsektspray
124,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
3 stk.
GreenProtectInsektfælde
69,95 kr.
(4)

Bekæmpelse af insekter

De mange insekter vi kan støde på i vores hjem kommer i forskellige former - nogle er flyvende og andre er kravlende. Derfor har vi forskellige midler alt efter hvilket insekt der skal bekæmpes.  

Til de flyvende insekter har vi: Matas insektspray, Trinol 810 insektmiddel, Trinol insect freeze, GreenProject insektfælde, PEST-STOP Elektronisk afskrækker og PEST-STOP insekt og fluefanger.

Til de kravlende insekter har vi: PEST-STOP Universal insektspray, Trinol 810 insektmiddel, Trinol insect freeze, GreenProject insektfælde og PEST-STOP Elektronisk afskrækker.

Hvis du ønsker at anvende en insektspray er der nogle forholdsregler du skal forholde dig til inden. Før behandling af sarte materialer er det vigtigt at teste på et ikke synligt område inden. Sørg altid for at overfladerne er rengjorte før behandling. Sprøjt direkte på insekterne, deres skjul og opholdssteder i en afstand af ca. 30 cm. Insekterne vil dø kort tid efter kontakt med midlet. Overdæk eller undgå at sprøjte i nærheden af akvarier og fuglebure. Må ikke anvendes på planter.

  • Myrer, bænkebidere, fluer og edderkopper: Bekæmpes der hvor de færdes, sprayes i hjørner, vinduskarme, og lister hvor insekterne kommer ind.
  • Sølvfisk: Lever bl.a. i badeværelser og køkkener. Spray på gulvet og langs revner og sprækker ved gulvet og langs sokler.
  • Kakerlakker: Kan godt lide varme/fugt og evt. madrester og affald. Rengør derfor omhyggeligt og spray i køkkenskabe, ved/bag køleskab, ovn og opvaskemaskine.
  • Lopper: Kan være vanskelige at bekæmpe. Støvsug grundigt tæpper, trægulve og møbler. Brug sprayen alle steder, hvor der er sprækker i gulvet, på tæpper og møbler, hvor lopper og æg gemmer sig.Insektsprayen må IKKE anvendes på selve husdyret.
  • Møl: Kan både forekomme i tøjskabe eller køkkenskuffer alt efter om det er melmøl eller klædemøl. Ens for begge slags er, at man starter med en god rengøring og sprayer i de områder mølene opholder sig. Fødevarer som har været invaderet af møl kasseres altid.
  • Hvepse: Som opholder sig indendørs kan også bekæmpes med insektspray. Oftest er de i vindueskarme da de søger mod lyset.

Insekt/Limfælde: Bekæmper både sølvfisk og andre uønskede insekter i hjemmet. Klisterfælden er helt uden insektgifte og lugte og er derfor uden gener for omgivelserne. Derfor kan den let placeres i både køkken, stue og værelser hele året rundt.

Elektronisk afskrækker: Sættes i en stikkontakt og udsender udtralydsbølger og elektromagnetiske impulser som skræmmer insekterne væk.

Find alle vores produkter til insektbekæmpelse på matas.dk

Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek