• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Universal insektmiddel

Bolig & Livsstil Husholdning Skadedyrsbekæmpelse
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

7 produkter
7 produkter
Sortér efter: Mest populære
(36)
Matas Material Insektspray 400 ml
103,95
Førpris 129,95
Optjen 11 point
(162)
Trinol 810 Insektmiddel 700 ml
199,95
Optjen 20 point
(26)
Tanaco Insektbekæmpelse Universal Insektspray 400 ml
139,95
Førpris 159,95
Optjen 14 point
Trinol Insect Freeze 500 ml
149,95
Optjen 15 point
GreenProtect Insektfælde 3 stk.
67,95
Optjen 7 point
(7)
Pest-stop Pest-Stop Elektronisk afskrækker, stort hus
299,95
Optjen 30 point

Bekæmpelse af insekter

De mange insekter vi kan støde på i vores hjem kommer i forskellige former - nogle er flyvende og andre er kravlende. Derfor har vi forskellige midler alt efter hvilket insekt der skal bekæmpes.  

Til de flyvende insekter har vi: Matas insektspray, Trinol 810 insektmiddel, Trinol insect freeze, GreenProject insektfælde, PEST-STOP Elektronisk afskrækker og PEST-STOP insekt og fluefanger.

Til de kravlende insekter har vi: PEST-STOP Universal insektspray, Trinol 810 insektmiddel, Trinol insect freeze, GreenProject insektfælde og PEST-STOP Elektronisk afskrækker.

Hvis du ønsker at anvende en insektspray er der nogle forholdsregler du skal forholde dig til inden. Før behandling af sarte materialer er det vigtigt at teste på et ikke synligt område inden. Sørg altid for at overfladerne er rengjorte før behandling. Sprøjt direkte på insekterne, deres skjul og opholdssteder i en afstand af ca. 30 cm. Insekterne vil dø kort tid efter kontakt med midlet. Overdæk eller undgå at sprøjte i nærheden af akvarier og fuglebure. Må ikke anvendes på planter.

  • Myrer, bænkebidere, fluer og edderkopper: Bekæmpes der hvor de færdes, sprayes i hjørner, vinduskarme, og lister hvor insekterne kommer ind.
  • Sølvfisk: Lever bl.a. i badeværelser og køkkener. Spray på gulvet og langs revner og sprækker ved gulvet og langs sokler.
  • Kakerlakker: Kan godt lide varme/fugt og evt. madrester og affald. Rengør derfor omhyggeligt og spray i køkkenskabe, ved/bag køleskab, ovn og opvaskemaskine.
  • Lopper: Kan være vanskelige at bekæmpe. Støvsug grundigt tæpper, trægulve og møbler. Brug sprayen alle steder, hvor der er sprækker i gulvet, på tæpper og møbler, hvor lopper og æg gemmer sig.Insektsprayen må IKKE anvendes på selve husdyret.
  • Møl: Kan både forekomme i tøjskabe eller køkkenskuffer alt efter om det er melmøl eller klædemøl. Ens for begge slags er, at man starter med en god rengøring og sprayer i de områder mølene opholder sig. Fødevarer som har været invaderet af møl kasseres altid.
  • Hvepse: Som opholder sig indendørs kan også bekæmpes med insektspray. Oftest er de i vindueskarme da de søger mod lyset.

Insekt/Limfælde: Bekæmper både sølvfisk og andre uønskede insekter i hjemmet. Klisterfælden er helt uden insektgifte og lugte og er derfor uden gener for omgivelserne. Derfor kan den let placeres i både køkken, stue og værelser hele året rundt.

Elektronisk afskrækker: Sættes i en stikkontakt og udsender udtralydsbølger og elektromagnetiske impulser som skræmmer insekterne væk.

Find alle vores produkter til insektbekæmpelse på matas.dk

Stina H.
Materialist
"At passe godt på sin hud er vigtigere end at gemme den væk, og det er aldrig for sent at gøre noget godt for sig selv!".
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...