Væggelus

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

2 produkter
2 produkter
Sorter efter: Mest populære
700 ml
Trinol810 Insektmiddel
219,95 kr.
(259)
KUN ONLINE
TrinolInsect Freeze 500 ml
149,95 kr.
(2)
Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Hvad er væggelus?

Væggelus er lysebrune - mørkt rødbrune dyr, som har har 6 ben og er vingeløse. De bliver omkring 5-7 mm. lange. En væggelus lever af blod. Den foretrækker at suge blod på mennesker, men kan også til nøds suge på dyr. Væggelus gemmer sig om dagen i revner og sprækker, men de kommer frem om aftenen og natten for at spise. Der hvor de gemmer sig om dagen er faktisk også der, hvor de lægger deres æg. Væggelus overlever længst i kølige og fugtige omgivelser, mens varme og tørre omgivelser slår dem ihjel på sigt. Det er klimaet på selve skjulestedet der er afgørende. Der kan sagtens være varmt og tørt i boligen, men være køligt og fugtigt i en sprække eller kælder f.eks.

Hvilke gener kan væggelus forårsage og hvor kommer de egentlig fra?

Væggelusene kravler op i sengen imens vi sover. Her angriber de utildækkede steder på kroppen, så som hænder, arme, hals og fødder. Der er nogle mennesker der reagere på stikket med kraftig kløe og rødmen samt hævelser. De små kryb tages oftest med hjem igennem tøj, bagage eller møbler, fra enten rejser, flytninger eller ved loppefund.

Hvordan bekæmper du væggelus?

Det er meget vigtigt, at bekæmpe væggelus lige så snart du opdager dem. De kan nemlig sagtens sprede sig rundt i ejendommen, og dette skulle vi jo gerne have begrænset. Det kan være rigtigt svært, at finde væggelusens gemmesteder, men som oftest gemmer de sig i sende og madrasser eller i nærheden af dem, bag skabe, billeder, bag paneler, lister og løst tapet samt ved gennemføringer af rør og kabler. Inden du begynder at bekæmpe væggelusene er det en rigtig god ide, at rydde grundigt op og støvsuge. Du kan med fordel rykke lidt rundt på dine møbler, men aldrig ind i andre rum. Det er en stor fordel at bruge støvsuger, men sørg for at støvsuger posen er tæt forseglet. Væggelusens tilholdssteder og de områder hvor de passerer, skal behandles med insektmiddel tilegnet væggelus.

Hvilke produkter kan du bruge til bekæmpelse?


Trinol 810

Sprøjtes hvor væggelusene opholder sig eller kommer. Skal påføres rene og faste overflader sådan at det giver den bedste langtidsholdbare effekt. Midlet sprøjtes på de overflader, hvor insekterne typisk sidder (vindueskarme, vægge, revner, sprækker mm). Insekterne dør kort tid efter de kommer i berøring med midlet. Flaskens indhold på 700 ml. rækker til 35 kvadratmeter. Trinol er oliebaseret og har en virkning på op til 7 uger.


Trinol Insect Freeze 500 ml

Dette virker ved, at nedkøle insektet, som øjeblikkeligt slår insektet ud med en temperatur på -45 grader. Når frysestrålen rammer, vil væggelusen øjeblikkeligt dø eller blive bedøvet i flere timer. Denne spray laver hverken pletter eller efterlader rester.


Pest-stop the Bungo klisterfælde til trægulve og gulvtæpper

Fælden fæstnes rundt om benene på sengestellet, sofaen eller lignende. Denne viser hurtigt om du har problemer med væggelus. Fælder virker i op til 8 uger og bør derefter udskiftes.

Du kan finde lige netop det bekæmpelsesmiddel du har brug for her på Matas.dk eller i vores fysiske butikker.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek