• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage
Menu

Edderkopper

Bolig & Livsstil Husholdning Skadedyrsbekæmpelse
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

5 produkter
5 produkter
Sortér efter: Mest populære
(162)
Trinol 810 Insektmiddel 700 ml
199,95
Optjen 20 point
(26)
Tanaco Insektbekæmpelse Universal Insektspray 400 ml
139,95
Førpris 159,95
Optjen 14 point
Trinol Insect Freeze 500 ml
149,95
Optjen 15 point
GreenProtect Insektfælde 3 stk.
67,95
Optjen 7 point
(7)
Pest-stop Pest-Stop Elektronisk afskrækker, stort hus
299,95
Optjen 30 point

Edderkoppen - Skadedyr eller nyttedyr

Edderkoppen har eksisteret i mere end 380 millioner år og globalt findes der omkring 38.000 forskellige arter. I Danmark har vi dog kun omkring 530 edderkoppearter.

Edderkoppen kendes på de 8 ben og den todelte krop.

Mange mener at edderkoppen bringer held. Det er dog de færreste der ser dem som lykkedyr, tværtimod. De fleste ser dem som skadedyr og mange har en decideret fobi for de små krybende væsner. Heldigvis har vi ikke nogle edderkopper herhjemme som er giftige for mennesker.

Selvom edderkoppen kan virke ulækker eller skræmmende, bør det bemærkes at edderkoppen rent faktisk er et nyttedyr. Edderkoppen spiser nemlig andre insekter som blandt andet myg, fluer osv.

Slip af med edderkopper indenfor

Selvom edderkoppen kan være nyttig for sine omgivelser, er det de færreste der ønsker at have mange edderkopper i huset.

Edderkoppen kan dog være meget svær at undgå, da den næsten kan trænge ind alle vegne.

Den mest effektive måde at kontrollere edderkopperne på er ved at fjerne deres fødekilde. Det er derfor en god ide at fjerne døde insekter som fluer, bænkebidere, tusindben og andre insekter.

For at holde edderkopperne væk fra forskellige områder eller rum kan du bruge følgende.

 • Limfælde/insektfælde
  Her sidder edderkopper og andre skadedyr fast når de kravler over den klistrede overflade
 • Ultralydsskræmmere
  Edderkoppe-afskrækker holder edderkopper og andre skadedyr væk, ved hjælp af ultralydbølger og elektromagnetiske impulser. En giftfri og human skadedyrsbekæmpelse.
 • Edderkoppegift/Insektspray
  Spray mod f.eks. myre og lignende insekter er også effektiv i mod edderkopper.
 • Frost spray -
  Slår øjeblikkeligt insektet ud med en temperatur på -45 grader. insekter der rammes af sprayen dør øjeblikkeligt eller forbliver bedøvet i flere timer.

Hvorfor fortrækker edderkopper at leve i boligen?

De typiske edderkopper du ser i boligen er hus-edderkoppen og korsedderkoppen.

Hus-edderkoppen har boet i vores boliger i årtusinder og det er derfor deres naturlige habitat. Når efteråret og den kolde tid kommer nærmere, søger andre edderkopper læ i revner og sprækker i dit hus, eller flytter ind på loftet eller i kælderen.

Edderkopper fortrækker at leve inde i vores bolig, da de i hjemmets afkroge i ro og mag kan bygge deres spind. Herfra kan de fange deres bytte og fortære det som de rovdyr de er. Edderkopper fortrækker fugtige og lidt køligere rum.

Det er ikke ualmindeligt at finde edderkopper på loftet, på badeværelset, i kælderrummet eller i soveværelset. spindelvæv er et tydeligt tegn på at har en edderkop eller flere boende.

Find alle vores produkter mod edderkopper på Matas.dk

Zita G.
Materialist
"Smuk hud kræver dedikation, ikke et mirakel".
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...