Myrer

Tøj & Bolig Husholdning Skadedyrsbekæmpelse
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

12 produkter
12 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvor finder du myrerne?

Myrerne etablerer sig flere steder. Det kan bl.a. være under fliserne i haven, på græsplænen, under gulvet i huset eller i husets vægge. En myretue kan indeholde op til tusinde myrer - så forstår man jo pludselig godt, at de er genstridige at slippe af med.

Sådan undgår du myre

Den mest effektive måde at bekæmpe myrer på, er ved at finde deres myretue og destruere den. Dette er dog ikke altid helt så nemt. Når først de er kommet indenfor husets 4 vægge, kan det være utrolig svært, at afgøre hvor de egentlig kommer fra. Ofte bevæger myrerne sig flere hundrede meter væk fra deres bo, i jagten på føde.

Vil man undgå myrer indedørs, er det første der skal gøres, at finde ud af hvor i al verden de er kommet ind henne. Dette skal så lukkes af, så det ikke længere er så tilgængeligt for dem, at komme ind.

Dernæst er det vigtigt, at sørge for, at myrerne ikke har adgang til mad, når de er kommet indenfor. Man skal sørge for, at der ikke ligger brødkrummer eller andre spiselige sager på borde, i skabe eller andre steder. Myrer er nemlig utrolig gode til, at færdes i flok. Så er der først én, kommer der hurtigt mange.

Sådan bekæmper du myrer

Der er mange forskellige måder man kan bekæmpe myrer på. Hvilken metode du skal vælge kommer helt an på, om myrerne er indendørs eller udendørs. Kan du ikke finde myretuen, eller befinder den sig et sted, som ikke er så let tilgængeligt, kan man benytte produkter, hvor myrerne selv gør arbejdet og fragter produktet ned i myretuen.

I Matas har vi flere forskellige produkter til at bekæmpe myrer:

Trinol insektmiddel 810:

Virker mod alle krybende og flyvende insekter som myrer, fluer, hvepse, ørentvister, sølvfisk, møl, biller, lopper, edderkopper m.fl. Virker øjeblikkeligt på myrer og virker nogle uger her efter, alt efter underlagets materiale. Produktet sprøjtes der, hvor myrerne opholder sig og hvor de færdes. Det giver det bedste resultat, at sprøjte produktet på rene og faste overflader. Flasken rækker til 35 m2.

Tanaco universal insektsrapy:

Sprøjtes direkte på myrerne og deres opholdssteder, i en afstand på ca. 30 cm. Myrerne vil dø efter kort tid. Der medfølger en præcisionsdyse til behandling af revner og sprækker.

Matas material myremiddel til udvanding:

Effektiv til bekæmpelse af myrer omkring huse og bygninger. Flaskens totale indhold rækker til 25 m2. Produktet er kun til udendørs brug hvor myrerne generer. Kan også bruges langs husets sokkel, for at ligge et spærrebælte, så myrerne ikke tænger ind i huset. Produktet er langtidsvirkende i 2-4 uger og er lugtfri.

Pest-Stop elektronisk afskrækker:

Dækker fra 230 - 370 m2. Skræmmer myrer væk, ved at udsende ultralydsbølger og elektromagnetiske impulser. Der må ikke stå møbler eller lignende at blokere for impulserne.

Ecostyle Myrefri kvik pulver til udstrøning:

Rækker til ca. 5 myrebo. Strø ca. 40 g pulver direkte ned i myreboet og på gangarealer i en omkreds af 25 cm. omkring boet. Den bedste effekt fås ved at anvende produktet både morgen og aften. Myrerne er mest aktive morgen og aften. Det kan være nødvendigt at gentage behandlingen efter en uge, for optimal effekt.

Myrelokkedåser: Kan anvendes både indendørs og udendørs. Ved indendørsbrug skal dåsen placeres der hvor man har set myrerne lede efter føde. Produktet må ikke stå i direkte varme og sollys. Ved udendørs brug skal produktet placeres hvor myrerne er aktive. Lokkedåsen skal stå beskyttet for regn, oversvømmelse, væske, vand og sollys. Lokkedåser må ikke skiftes oftere end hver 4. uge.

Ecostyle Myrefri kvik psray:

Effektiv mod myrer og flyvemyrer. Sprøjt direkte på myrerne og på arealer, hvor de færdes. Når myrerne kommer i kontakt med midlet, dør de inden for få minutter. Midlet virker i op til 3 dage. Rækkevidde 3 m2.

Matas myre spray:

Specielt fremstillet til brug mod myrer og andre kravlende insekter i beboelse, på altaner og terasser. Sprøjtes direkte på myrerne og myretuerne. For at opnå bedst effekt sprøjtes der i minimum 5 sekunder. Produktet er tilsat blomsterduft.

Pest-Stop myre-gel:

Må kun anvendes mod myrer indendørs i revner og sprækker eller i lokkedåser. Gelen placeret tæt ved myrernes stier, indgangshuller og rede. Produktet må ikke anvendes på absorberende overflader. 1-2 dråber gel. pr. m2. Doser gelen på med en diameter på ca. 1 cm. Produktet kan anvendes i ca. 2 måneder.

Karina
Materialist
Karina startede hos Matas i 2012, hvor hun sideløbende tog en kosmetologuddannelse. I 2018 valgte Karina at dygtiggøre sig yderligere og blev materialist, hvor hun kombinerede sin viden om makeup, negle og hudpleje med vitaminer og kosttilskud. I dag er hun i sandhed en skønhedsekspert, der elsker at rådgive kunder inden for både hudpleje og helse.