Katte

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

3 produkter
3 produkter
Sorter efter: Mest populære
400 g
ECOstyleKatteFri
129,95 kr.
(48)
KUN ONLINE
Pest-stopPest-Stop Ultrasonisk afskrækker mod katte
129,95 kr.
(5)
KUN ONLINE
2 stk.
ECOstyleECOstyle KatteFri duftposer
69,95 kr.

Er du træt af naboens kat? Løse, vilde og uønskede katte kan være til stor irritation, da kattedyr har for vane at markere territorium med urin. Desuden kan katte kradse og skade møbler og andet blødt materiale.Du kan holde uønskede katte væk fra hus og have ved at køb en katteskræmmer!

Hvordan får jeg bugt med katte på min grund?

Katte tager ikke hensyn til om det er din eller min grund. De er overalt. Efterladenskaber i sandkassen og kattepoter på bilen, er det som irriterer os mest ved naboens kat. Men nu kan du blive helt fri for katte på din matrikel på en nænsom men effektiv måde.

Produkter til afskrækning af katte:

 • Pest-Stop Ultrasonisk afskrækker mod katte
  Produktet udsender ultralyds frekvenser målrettet til katte (og hunde), som ikke kan høres af mennesker. Frekvenserne udsendes i en fast cyklus eller ved hjælp af bevægelses sensoren. Produktet kan nå 15 meter frem i en 60-graders rotationsvinkel. Kan hænges på væggen eller placeres i jorden. Produktet er drevet af batterier eller alternativt ledning, som kan tilkøbes.
  ​​​​​​​
 • ECOSTYLE KatteFri
  KatteFri er et pulver, som indeholder vegetabilske olier med en ubehagelig lugt for kattene. Vegetabilske olier er fremstillet af naturens egne råvarer og er ikke skadelige for naturen. Katte, som færdes på områder med udstrøet KatteFri, får KatteFri pulver på poterne. Når kattene slikker poterne rene, vil de opleve en ubehagelig smag, som de forbinder med en dårlig lugt for området og holder sig derfor væk.
  - Ligeledes kan ræve, der færdes i sandkassen holdes borte med KatteFri.

 • ECOstyle KatteFri duftposer
  Poserne er fyldt med hunde hår, som holder vildkatte væk fra uønskede steder. ECOstyle KatteFri duftposer indeholder hunde hår indsamlet fra hunde saloner. Poserne hænges op, hvor fremmede katte er uønskede. ECOstyle er Danmarks førende leverandør af organisk gødning og bekæmpelsesmidler baseret på naturens egne aktivstoffer.

Find produkter til afskrækkelse af en ubuden kat her på Matas.dk

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek