• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage
Menu

Katte

Bolig & Livsstil Husholdning Skadedyrsbekæmpelse
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

2 produkter
2 produkter
Sortér efter: Mest populære
ECOstyle KatteFri 400 g
129,95
Optjen 13 point
Pest-stop Pest-Stop Ultrasonisk afskrækker mod katte
399,95
Optjen 40 point

Er du træt af naboens kat? Løse, vilde og uønskede katte kan være til stor irritation, da kattedyr har for vane at markere territorium med urin. Desuden kan katte kradse og skade møbler og andet blødt materiale.Du kan holde uønskede katte væk fra hus og have ved at køb en katteskræmmer!

Hvordan får jeg bugt med katte på min grund?

Katte tager ikke hensyn til om det er din eller min grund. De er overalt. Efterladenskaber i sandkassen og kattepoter på bilen, er det som irriterer os mest ved naboens kat. Men nu kan du blive helt fri for katte på din matrikel på en nænsom men effektiv måde.

Produkter til afskrækning af katte:

 • Pest-Stop Ultrasonisk afskrækker mod katte
  Produktet udsender ultralyds frekvenser målrettet til katte (og hunde), som ikke kan høres af mennesker. Frekvenserne udsendes i en fast cyklus eller ved hjælp af bevægelses sensoren. Produktet kan nå 15 meter frem i en 60-graders rotationsvinkel. Kan hænges på væggen eller placeres i jorden. Produktet er drevet af batterier eller alternativt ledning, som kan tilkøbes.
  ​​​​​​​
 • ECOSTYLE KatteFri
  KatteFri er et pulver, som indeholder vegetabilske olier med en ubehagelig lugt for kattene. Vegetabilske olier er fremstillet af naturens egne råvarer og er ikke skadelige for naturen. Katte, som færdes på områder med udstrøet KatteFri, får KatteFri pulver på poterne. Når kattene slikker poterne rene, vil de opleve en ubehagelig smag, som de forbinder med en dårlig lugt for området og holder sig derfor væk.
  - Ligeledes kan ræve, der færdes i sandkassen holdes borte med KatteFri.

 • ECOstyle KatteFri duftposer
  Poserne er fyldt med hunde hår, som holder vildkatte væk fra uønskede steder. ECOstyle KatteFri duftposer indeholder hunde hår indsamlet fra hunde saloner. Poserne hænges op, hvor fremmede katte er uønskede. ECOstyle er Danmarks førende leverandør af organisk gødning og bekæmpelsesmidler baseret på naturens egne aktivstoffer.

Find produkter til afskrækkelse af en ubuden kat her på Matas.dk

Julie M.
Materialist
"Skønhed er for mig vigtigt at føle indeni og udenpå. Dette gør vi alle på forskellig vis, men én ting er sikker - man kommer rigtig langt med de korrekte produkter".
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...