• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Mus & Rotter

Bolig & Livsstil Husholdning Skadedyrsbekæmpelse
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

7 produkter
7 produkter
Sortér efter: Mest populære
(20)
Trinol Alfa Korn mod Mus
69,95
Optjen 7 point
(7)
Pest-stop Pest-Stop Elektronisk afskrækker, stort hus
299,95
Optjen 30 point
(5)
Pest-stop Pest-Stop Elektronisk afskrækker, lille hus
229,95
Optjen 23 point
Pest-stop Pest-Stop Little Nipper musefælde 2 stk.
22,95
Optjen 3 point
Trinol Muselokkeboks sort plast 1 stk.
24,95
Optjen 3 point

Forskellen på mus og rotter:

Mus og rotter kan godt leve samme sted, de bor bare ikke i det samme rum. For at kunne kende forskel på, om det er rotter eller mus, der huserer, så hav fokus på følgende:

Spor
En voksen rottes fodspor er meget større end fodsporet fra en mus. Man kan også se efter mærker i støvet fra rottens lange hale. En god ide er også at sikre at der ikke ligger fødevare rundt omkring huset du bor i, det tiltrækker nemlig mus og rotterne. Især fuglefoder kan være en stor synder hvis der falder for meget ned på jorden.

Indgangshullet
Indgangshuller til gnavernes huler siger ofte noget omkring, hvem det er, der bor der. Et musehul er noget mindre end et rottehul og sjældent mere end et par centimeter i diameter. Et rottehul ligner et musehul men er meget større. Hvis der findes huller på vægge, eller hvis der er gnavet i rør, så er det sandsynligvis en rotte, der er på spil. Rotter kan komme igennem huller, der er på størrelse med en 2-krone.Det er derfor en god ide at gå en tur rundt om huset for at tjekke efter sprækker eller revner i væggen og ligende, hvor skadedyrene kan komme ind. Den bedste måde at forhindre mus og rotter i at komme ind er at blokere eventuelle huller og udgangspunkter og rydde områder, hvor de kan bygge en rede. Mus har bløde skeletter og kan komme igennem bitte små huller.

Ekskrementer
Begge gnaveren er gode til at efterlade ekskrementer, hvilket gør det noget nemmere at kende forskel på om det er en mus eller en rotte der er på spil. Der er nemlig ret stor forskel på størrelserne. Rotteekskrementer er ca 1-2cm og cylinder formede. Ekskrementerne fra mus har cirka samme tykkelse som spidsen af en kuglepen og er ca 3-5mm i lægden. Både rotter og mus efterlader ekskrementer overalt, hvor de færdes. Rotter kan dog have tendens til at have særlige ekskrementpladser.

Bekæmpelse af mus og rotter:

Bekæmpelse af rotter er ikke noget man skal tage i egen hånd, der skal man kontakte kommunen eller tilkalde en specialist i skadedyrsbekæmpelse. Ved bekæmpelse af mus findes der til gængæld et par forskellige løsninger.

Musekorn
Trinol Alfa Korn mod mus er en nem og enkel måde selv at bekæmpe mus på i hjemmet. Det aktive stof i musegiften påvirker musen med sin bedøvende effekt, hvorefter musen falder i en dyb søvn og sover roligt ind. Dermed opnår man en effektiv bekæmpelse, samtidig med at musen bekæmpes så skånsomt som muligt.

Musefælder
En musefælde er en klassisk, smart og effektiv løsning til bekæmpelse af mus i hjemmet. Der i lægges lokkemad i fælden som fx spegepølse eller rosiner for at lokke musen til. Der findes både gammeldags træfælder og lidt nyere modeller i plastik som lukkes helt til når musen er fanget.

Elektrisk afskrækker
De elektroniske afskrækkere findes både til små og store huse, og er en enkel og giftfri løsning. De holder uønskede skadedyr væk ved hjælp af ultralydsbølger og elektromagnetiske impulser. De sendes gennem ledningsføringen i hjemmet for at ødelægge skadedyrenes tilstedeværelse.

Stina H.
Materialist
"At passe godt på sin hud er vigtigere end at gemme den væk, og det er aldrig for sent at gøre noget godt for sig selv!".
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...