Snegle

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

2 produkter
2 produkter
Sorter efter: Mest populære
500 g
ECOstyleSneglefri Ferramol
149,95 kr.
(49)
KUN ONLINE
1 stk
GreenProtectSneglebarriere
99,95 kr.

Dræbersneglen - den ubudne gæst

Alle med en have vil opleve, at få besøg af snegle engang imellem, og det er ikke altid lige hyggeligt, når de slimede små snegle kigger forbi. Det er dog heldigvis ikke alle snegle vi skal frygte. Nogen af arterne er faktisk nyttedyr for haven, dog kun hvis de ikke kommer i store mængder.

Til gengæld er det et større problem, når den Iberiske Skovsnegl, bedre kendt som Dræber Sneglen giver haven et besøg. Dræbersneglen æder alt på dens vej og ødelægger både køkkenhaven og andre planter i haven.

Er du i tvivl om, det er dræbersnegle der ødelægger dine planter kan du lave en simpel test. Dræbersnegle elsker agurk, så hvis du ligger en skive agurk et sted hvor sneglene kommer, vil du meget hurtigt kunne se, om det er dræbersnegle du har besøg af.

Sådan bekæmper du dræbersneglen

På Matas.dk har vi Ferramol Sneglemiddel som er et effektivt middel mod dræbersneglen.

Hvis din have var invaderet af snegle sidste sommer, er det allerede i det tidlige forår, du skal sætte ind. Dræbersneglen overvintre nemlig i kompostbunker og andre steder med lunt og løst jord. Hvis du sætter ind tidligt på foråret forhindrer du sneglen i, at lægge æg og formerer sig.  En enkelt dræbersnegl kan lægge omkring 400 æg på en sæson, så det kan meget hurtigt blive til rigtig mange dræbersnegle i din have. Start fra marts og fortsæt frem til oktober med at sprede Ferramol de steder sneglene kommer.

Sneglene tiltrækkes af hvedemelet i Ferramol sneglemiddel. Når de har spist de små blå granulater stopper de med at spise. Derefter vil de trække sig tilbage til deres bo under jorden og dø. Du slipper derfor også for, at du har ulækre døde snegle til at ligge rundt omkring på din græsplæne.

Sådan undgår du at snegle med hus spiser af Farramol sneglemiddel

Ferramol sneglemiddel bekæmper alle typer snegle, både nøgensnegle og dem med hus. Hvis du vil undgå, at snegle med hus spiser af giften kan du placerer granulaterne midt på en flise. i hvert hjørne af flisen kan du ligge en lille sten og derefter placere endnu en flise. oven på. Dette forhindre snegle med hus at kunne komme til granulaterne og derudover beskyttes granulaterne også i mod regn.

Zita
Kosmetiker
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek