Fugle

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Bedømmelser

1 produkt
1 produkt
Sorter efter: Mest populære
KUN ONLINE
ECOstyleSkræmme Ugle
249,95 kr.
(15)

Fuglen som et skadedyr

Mange af os tænker ikke på skadedyr, når snakken falder på fugle. For nogle er det endda det stik modsatte som er tilfældet, når vi inviterer dem ind i vores haver, hvor vi har opsatte fuglehuse og fuglefoder. Det er dog vigtigt, at tage sine forbehold, da de kan være lige så skadelige for privatpersoner/virksomheder, som mus og rotter!

Oftest ses fuglen ikke som et "Farligt dyr" ude i naturen, men ligeså snart at de kommer ind på vores private matrikel, hvor kan ødelægge vores ting, anses de for at være skadedyr. Det er nemlig sådan, at fugle kan være en torn i øjet i løbet af dagen, hvis man ikke tager handling på, at man har en fugl der beskadiger sit hjem.

Afføring fra fugle

Vi hader alle de grimme og ulækre fugleklatter - det har vi god grund til. De indeholder nemlig en stor mængde syre, der er stærkt ætsende og kan ødelægger udseendet af bygninger, biler, tagtegl mm. derudover kan fuglerederne også skabe tilstoppede nedløbsrør.

Disse problemer kan medføre dyre ekstraudgifter, på baggrund af en lille fugl. Det kan f.eks. give rigtig store problemer for virksomheder som restauranter, der kan miste kunder på, at der er fugle udenfor  overalt hvor man spiser. Hvem ønsker en fugleklat i maden eller at fuglene stjæler din mad?

Flyvende rotter

Derudover er en af de vigtigste årsager til opmærksomheden når det gælder fugle, smittefaren. Fugle er nemlig en stor kilde til smitte af b.la. colibakterier, salmonella og deres aflagte fjer kan være grund til vejrtrækningsproblemer. Derfor bliver duen kaldt for den "flyvende rotte". Men fugle såsom måger, svaler og spurve kan i mange tilfælde også være synderen.

Bekæmpelse og sikring mod skadesforvoldende fugle

Vilde dyr kan være skadedyr i det omfang, at det kan skade fødevarerne. Under normale omstændigheder vil vilde dyr dog ikke søge ind på fødevarevirksomheder. Men vi kan have problemet hjemme i vores egne haver.

Fugle som f.eks spurve, måger og svaler kan være store problemer på fødevarelagre, på tage, bagerier eller i slagterier. Hvis du glemmer og lukke skraldespanden hjemme i privaten, ved du også, at de er der med det samme.

Produkter til skadedyrsbekæmpelse af fugle

Ecostyle Skræmmeugle
​​​​​​​Sæt uglen på taget, i træet eller et andet sted, hvor den skal skræmme fugle væk. Den er hul indeni og har et hul med prop i bunden, så den kan sættes på en stang eller fyldes med f.eks. sand for at stå bedre fast.Uglen skræmmer dermed fugle væk fra taget, moreltræet, urtehaven, jordbærbedet, båden osv.

ECOstyle er Danmarks førende leverandør af miljøvenlige bekæmpelsesmidler og organisk gødning. Med Skræmmeuglens vippende hovede og store, skinnende øjne skræmmes fuglene væk fra taget, haven, båden o.l.

Pest-stop Lydafskrækker Mod Fugle
Pest-Stop er en sonisk fugleafskrækker, enheden har tre lydprogrammer, som afskrækker fugle:

  • Lyde fra rovfugle
  • Nødkald fra stære
  • Stresskald fra måger

Fugleafskrækkeren skal indstilles til at sende lyd efter en fast cyklus eller benytte den infrarøde bevægelsessensor (PIR-sensor) til at opfange bevægelse, som derefter udsender lydsignal, som afskrækker fuglene.

Placering
Afskrækkeren kan placeres ideelt på udhæng eller porte. Der medfølger et praktisk vægbeslag. Afskrækkeren kan sættes i jorden eller i en krukke med det medfølgende spyd.

Find vores produkter til skadedyrsbekæmpelse af fugle her på Matas.dk

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek