• Afsendelse 1-3 hverdage
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 260 butikker
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

NUPO

Nupo tilbyder diætprodukter til dig, som ønsker at kickstarte et vægttab. En Nupo-kur giver kroppen alle de næringsstoffer, som den har behov for, men for et lavere antal kalorier. Nupo Diet er godkendt af Fødevarestyrelsen som fuldkosterstatning og findes i tre forskellige kategorier Diet, One Meal og Slim Boost.

Nupo tilbyder diætprodukter til dig, som ønsker at kickstarte et vægttab. En Nupo-kur giver kroppen alle de næringsstoffer, som den har behov for, men for et lavere antal kalorier. Nupo Diet er godkendt af Fødevarestyrelsen som fuldkosterstatning og findes i tre forskellige kategorier Diet, One Meal og Slim Boost.

Mærker
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Aktuelt

36 produkter
36 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvad er Nupo?

Nupo tilbyder diætprodukter til dig, som ønsker at kickstarte et vægttab, eller til dig, der gerne vil have lidt hjælp til at bibeholde en stabil vægt. Visionen er den samme, som dengang Nupo blev udviklet; at gøre slankekuren til en positiv oplevelse. Nupo Diet er godkendt af Fødevarestyrelsen som fuldkosterstatning. Det betyder, at du i diætforløbet kan erstatte hele din daglige kost med produkter, der udelukkende kommer fra Nupos Diet-kategori.

Nupos produkter

Nupo har tre produktkategorier: Diet, One Meal og Slim Boost. Produkterne kan sagtens kombineres.

 • Diet
  Nupo-kuren er en Very Low Calorie Diet. Du kan benytte dig af kuren i op til otte uger ad gangen, hvorefter du kan tage en pause med et par uger på en energibegrænset kost, før du igen kan påbegynde Nupo-kuren. Vægttab er individuelt, og derfor er det kun dit mål, der definerer, hvor mange gange du kan bruge Nupo Diet-produkterne.

  Sådan virker det: På Nupo-kuren indtager du omkring 700 kalorier pr. dag, hvilket er en del mindre, end hvad du forbrænder på en dag. Dermed vil du begynde at tabe dig. Nupo-kuren sikrer, at du får alle de nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som din krop har behov for. Erstat dine daglige måltider med 6 Nupo Diet-produkter pr. dag. Til hvert måltid blandes ét brev pulver sammen med 3 dl koldt vand og rystes i en shaker. Pulveret fås i forskellige smagsvarianter, herunder jordbær og kakao.

 • One Meal
  Nupo One Meal fungerer som en måltidserstatning for enten din morgenmad, frokost eller aftensmad. Dette produkt er perfekt til dig, der er på farten og har brug for en nem løsning.

  Sådan virker det: Du kan vælge at udskifte et eller to af dine daglige hovedmåltider med et One Meal-produkt, der både kommer som måltidsbarer og som drikkeklare shakes. Nupo One Meal indeholder alle de proteiner, kostfibre, vitaminer og mineraler, som din krop har brug for i et hovedmåltid, for blot 200 kalorier.

 • Slim Boost
  Dette er et kosttilskud, der booster dit vægttab. Alle Slim Boost-varianter er sammensat af aktive ingredienser fra naturens egne kilder. Disse produkter kan med stor fordel bruges i kombination med Nupo Diet og One Meal-produkter, ligesom du også kan benytte dem som et kosttilskud til din daglige kost.

Find et stort udvalg af Nupos produkter her på Matas.dk.

Mette Line
Materialist
Mette Line blev i 2012 uddannet Materialist og Helserådgiver, og har efter sine 10 år i Matas masser af erfaring og viden inden for skønhedsverdenen. Hun elsker at holde sig opdateret på nye trends og produkter - både inden for helse, hudpleje og makeup, så hun altid kan give kunderne den bedste rådgivning. Ifølge Mett...