• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Vi guider

3 of a kind: Farvet dagcreme

Er du ikke verdensmester i foundations, men vil du gerne have din hud mere ensartet? Vi har listet 3 slags produkter, der både giver fugt og farve.

BB-creams, CC-cream og tinted moisturizer. Der findes et hav af cremer, der indeholder farve, så du får en mere ensartet hud. Du kan sammenligne det med, hvis du kombinerede din foundation med en ansigstcreme. Din foundation ville ikke få lige så høj dækkeevne, men give et mere naturligt look og masser af fugt til din hud.  

Læs med her, og bliv klogere på de 3 typer:

1

BB Creme

En BB creme er en dagcreme, der indeholder farveskiftende pigmenter, som blender ind i din hudtone og giver en perfekt ensartet teint.  BB Cremes findes ofte i 2 til 3 forskelligt nuancer.


En BB Creme har de fugtgivende og beskyttende egenskaber fra et hudplejeprodukt og en foundations evne til at forskønne din hud. Win Win!


Du kan dog ikke forvente en lige så høj dækkeevne af din BB Creme, som af din foundation. Hvis du ønsker endnu mere ensartet hud, bør du kigge nærmere på CC Cremen.  


(0)
Nude by Nature Sheer Glow BB Cream 01 Porcelain
199,95
Førpris 249,95
DU OPTJENER 20 Point
(11)
Gosh Copenhagen BB Cream 02 Beige
119,95
DU OPTJENER 12 Point
(0)
e.l.f. BB Cream SPF 20 Nude
90,95
DU OPTJENER 10 Point
2

CC Creme

Ud over BB Creme findes der også CC Creme, det lyder måske meget som det samme, men der er faktisk forskel på intensiteten. CC Cremes findes ofte i 2 til 3 forskelligt nuancer.


En CC Creme er lige som BB Creme en universel creme, der giver en mere ensartet hudtone! CC Cremen giver dog mere fugt end BB Cremen og giver mere intens farve.  Her får du altså lige tanden højere dækkeevne og mere fugt i samme produkt.  

(1)
MÁDARA Anti-Pollution CC Cream SPF 15 Light Beige
Medlemspris 168,71
Ikke medlem 224,95
DU OPTJENER 17 Point
(1)
Embryolisse CC Cream 30 Ml
289,95
DU OPTJENER 29 Point
3

Tinted Day Cream

Denne type produkter er, præcist som BB Cremen og CC Cremen, en  kombination af dagcreme og makeup.


Cremerne indeholder farvepigmenter og giver din hud en smuk naturlig glød og ensarter hudtonen med et transparent resultat. Dit look bliver derfor meget naturligt, som havde du påført en helt let makeup.


Med andre ord, kan man sige at disse multi-funktionelle dagcremer klare de helt basale jobs, som at fugte og beskytte huden, samtidigt med at give dig et strålende udseende og glød, som havde du været en uge sydpå.  ​​​​​​​


Relaterede produkter

Relaterede artikler

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
Double Wear – vores #1 foundation

Bag om brandet

Double Wear – vores #1 foundation

Af Matas

Du kender helt sikkert allerede Double Wear! Hvis ikke – kan vi fortælle at det er Estée Lauders #1kollektion af foundations og concealere.

Læs Mere
Kend forskel på facial mists og setting sprays

Vi guider

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Af Isabel Marschall Thostrup

Kender du forskellen på de forskellige face sprays, der findes? Det er ikke helt simpelt at finde rundt i, for nogle fungerer nærmest som en skin tonic på spray, mens andre er lavet til at holde makeuppen på plads, og en helt tredje slags både fugter huden og redder makeuppen. Få en guide til dem her, så du kan vælge rigtigt.

Læs Mere
Hvad er forskellen på concealer og en highlighter?

Vi guider

Hvad er forskellen på concealer og en highlighter?

Af Stine Thelander

Materialist Stine Thelander forklarer forskellen mellem concealer og highlighter og anbefaler sine favoritprodukter. Desuden viser hun, hvilken magi en highlighter og en concealer kan.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret