• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

3 tips til mere hårvolumen

Vi er mange her i Norden, der er udstyret med et fint, skandinavisk hår, der er kendetegnet ved at være en smule fladt. Heldigvis kan du med de helt rette produkter fra Striberne og simple stylingtips hurtigt få vendt en klaskende hårdag om til en voluminøs Hollywood hårdag.

Der er bare noget særligt ved et flot, voluminøst hår, der emmer af sundhed og fylde. Du skal dog ikke være ked af det, hvis du ikke har det med fra naturens side – det har de færreste – selv ikke dem i Hollywood. De har derimod hårstylister til at fixe deres dårlige hårdage. 

Hvis der heller ikke lige er budget til det hos dig, kan det være, du skal tage et kig nærmere på disse tre Striber nedenfor, der på ingen tid kan få fylde og volumen frem i dine lokker, der holder hele dagen.


Volumen, struktur og glans


Matas Volume Booster uden parfume giver masser af volumen, struktur og glans til håret. Sprayen løfter håret helt inde ved hårrødderne og giver flot fylde. Volume Booster frisker også håret op som en tørshampoo og absorberer overskydende olie i håret, så det ikke kommer til at se fedtet ud. Den fås både med og uden parfume.Mange af jer kunder har allerede fået øjnene op for Volume Booster og giver den i gennemsnit 4,5 stjerner ud af 5 på matas.dk med anmeldelser som denne:”Fantastisk produkt som jeg har købt flere gange, giver lækker volumen til håret :) Giver også et perfekt "greb" i håret, hvis det skal sættes op og har tendens til at glide ud af hårklemmen”


Anvendelse
Ryst flasken inden brug. Spray Matas Volume Booster i tørt hår og spray fra rod til spids. For maksimal effekt, kan du bruge en føntørrer efterfølgende. For ekstra fylde kan du holde hovedet nedad, mens du sprayer og tørrer.(63)
Matas Striber Volume Booster 200 ml
39,95
Førpris 49,95
Optjen 4 point

Volumen og ekstra stærkt hold


En anden effektiv volumen-giver fra Striberne er Matas Volume Powder uden parfume. Det lette pudder løfter håret ved hovedbunden, så det får ekstra volumen. Den giver desuden ekstra stærkt hold uden at tynge håret.


Pudderet absorberer desuden fugten i håret og er perfekt, når du vil friske frisuren op. Flere af jer kunder roser også Volume Powder inde på matas.dk og fremhæver især, at den er praktisk at have med på farten til at give fylde i løbet af dagen:”Super nem at bruge. Der kommer en tilpas lille mængde ud, så man ikke får for meget i håret, og den virker hele dagen med justerbar volumen. Samtidig er den nem at have med på farten!”


Anvendelse
Brug Matas Volume Powder i rent og tørt hår. Del håret op i brede totter og drys ganske lidt pudder i hånden. Fordel ved hårrødderne, massér ind med cirkelbevægelser og sæt håret, som du vil. I langt hår drysser du Volume Powder direkte i skilningerne ved hovedbunden, ryster håret og masserer grundigt ind.(14)
Matas Striber Volume Powder Uden Parfume 60 ml
47,95
Førpris 59,95
Optjen 5 point

Volumen ved rødderne og masser af fugt


Med Matas Root Volume Spray kan du løfte håret helt nede fra rødderne af, så du får et meget naturligt, voluminøst look. Den er især godt til at give fylde i et meget fint hår. Den indeholder bl.a. provitamin B5, der virker plejende og giver smuk glans, mens glycerin bevarer fugten i håret.


Flere af jer kunder har også været inde og anmelde produktet på matas.dk, hvor I især fremhæver, at den giver god fylde på en naturlig måde:”Man får både god fylde og et smukt sommerhår af den”.Anvendelse
Brug den i håndklædetørt hår og spray ved rødderne. Hvis du vil skrue helt op for volumen, kan du føntørre håret efter brug. Hvis du ønsker maksimal fylde, kan du holde hovedet nedad, mens du sprayer og tørrer håret. Vær dog opmærksom på, at jo mere du bruger, jo mere volumen får du. Prøv dig frem og find den rette balance, da du risikerer at håret bliver stift og filtret, hvis du bruger for meget.
(42)
Matas Striber Root Volume Spray 150 ml
47,95
Førpris 59,95
Optjen 5 point

5 nemme tips til mere fyldigt hår


Udover at hjælpe volumen på vej med de tre ovenstående produkter, kan du også selv gøre et par små ting i hverdagen for at få mere fylde i håret.


1. Vask håret ofte
Har du et fint og lidt fladt hår, kan det have godt af at blive vasket ofte. Snavs tynger nemlig håret, og gør det fladere. Prøv fx Matas Shampoo til Fint Hår, der afhjælper fedtet hår og giver flot volumen til håret. Du finder den her.2. Brug kun balsam i dine spidser
Det er slet ikke nødvendigt med balsam i hele håret. Faktisk vil det tynge håret nedad, hvis du påfører balsam helt nede ved hovedbunden. Brug det derfor kun i spidserne.3. Føntør korrekt
Føntørrer du dit hår efter badet og påfører volume-produkt, er det vigtigt at føntørre hårrødderne opad, så de rejser sig og derved giver mere fylde. Føntørrer du nedad, bliver håret hurtigt fladt. Husk derudover varmebeskyttelse i håret, inden du føntørrer. Matas Heat Protection Spray uden parfume varmebeskytter op til 200 grader.4. Gå ikke ud med vådt hår
Hvis du ikke bruger føntørrer efter badet, har dit hår allerbedst af at tørre indenfor. Det kan nemlig hurtigt komme til at klaske sammen og fremstå lidt kedeligt, hvis du går ud med vådt hår.5. Toupér hårrøderne
Hvis din festfrisure virkelig skal have volumen, kan du efter brug af stylingsprodukter toupere hårrødderne, så din fylde varer længere. Generelt har håret ikke godt af at blive touperet i længden, men til festlige lejligheder, kan det virkelig give wauw-effekt.


Du finder hele sortimentet af Matas Striber Hårstyling lige her.


Relaterede produkter

(14)
Matas Striber Volume Powder Uden Parfume 60 ml
47,95
Førpris 59,95
Optjen 5 point
(50)
Matas Striber Volume Mousse Stærkt Hold Uden Parfume 150 ml
23,95
Førpris 29,95
Optjen 3 point
(42)
Matas Striber Root Volume Spray 150 ml
47,95
Førpris 59,95
Optjen 5 point
(23)
Matas Striber Heat Protection Spray 200 ml
47,95
Førpris 59,95
Optjen 5 point
(41)
Matas Striber Salt Water Spray 150 ml
57,95
Førpris 72,95
Optjen 6 point

Relaterede artikler

Emily: 5 StylingStriber jeg nødigt vil undvære

Nyhed

Emily: 5 StylingStriber jeg nødigt vil undvære

Læs med, når Stribernes ambassadør Emily Salomon guider til hendes absolutte favoritter i Matas StylingStriberne.

Læs Mere
Striberne: Skånsomme og effektive på samme tid

Bag om brandet

Striberne: Skånsomme og effektive på samme tid

Matas Striberne behøver nok ikke en yderligere introduktion, for mon ikke du har mødt er par stykker eller 20 gennem dit liv allerede? I stedet vil vi dykke lidt dybere ned i den stribede kropspleje og undersøge, hvad der på én og samme tid gør dem skånsomme og effektive for din hud.

Læs Mere
Mød den nye hårpleje fra Striberne

Nyhed

Mød den nye hårpleje fra Striberne

Af Benedikte Lundberg

Nu er det endelig blevet hårplejens tur til at komme over i det nye, moderne Stribe-design. I den forbindelse har vi udviklet nye serier og produkter, der ligesom alle vores andre Striber, tager stort hensyn til din sundhed og miljøet, så du trygt kan vælge din favorit til håret.

Læs Mere
Find den perfekte hårpleje til din hårtype

Vi guider

Find den perfekte hårpleje til din hårtype

Af Nanna Hein

Her på redaktionen har vi vidt forskellige hårtyper, og derfor har vi også forskellige behov, når det kommer til hårprodukter. Mens nogle af os ønsker mere volumen i håret, er der andre, der sukker efter hårpleje til krusede lokker, fedtede lokker eller noget helt tredje. Vi er klar over, at der findes mange forskellige hårtyper, og i dagens skriv kommer vi med bud på produkter, der passer bedst til netop din hårtype.

Læs Mere