• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

Boost til din hårvækst med Australian Bodycare

Ny serie ved hårtab fra Australian Bodycare hjælper dig med at give dit hår de mest optimale vækstbetingelser. Grow-serien består af et serum, en shampoo og en hårspray. Produkterne indeholder naturlige ingredienser som Tea Tree Oil og Capilia Longa, som stimulerer hårvækst samt fremmer en sundere hovedbund.

Op mod 25 % af både mænd og kvinder i Danmark rammes af hårtab i større eller mindre grad fra 25-års alderen. Nu har Australian Bodycare lanceret Grow-serien, der modvirker hårtab og styrker dit hår og hovedbundsmiljø. Serummet masserer du ind i hårbunden for at fremme et sundt hår. Shampooen renser skånsomt hovedbunden fri for urenheder, så din hårvækst ikke bliver hæmmet og får optimale betingelser. Hårsprayen kan du bruge, efter at du har brugt shampooen, eller når du vil springe hårvasken over.

Naturlige ingredienser

I produkterne i Grow-serien er der Capilia Longa, som er en multiaktiv ingrediens, der stammer fra den naturlige tropiske og subtropiske plante Curcuma longa. Den har mange regenererende egenskaber, der er gavnlige ved hårtab eller tyndt fint hår. Tea Tree Oil fremmer sundheden i hovedbunden, så dit hår bedre kan vokse sig stærkt og tykt. I serummet er der biotin, der er et vandopløseligt B-vitamin, som er en af nøglerne til et sundt hår.

En god kombination

Produkterne i Grow-serien fungerer i en kombination som en god løsning til at modvirke hårtab ved at fremme betingelserne for ny hårvækst og et tykkere hår. Du kan sagtens bruge serum, shampoo og hårspray ved hårtab hver for sig, men du kan med fordel lave en rutine, hvor du bruger produkterne samlet for at få et optimalt resultat. Alle 3 produkter kan bruges dagligt.

Australian Bodycare Grow Serum

Et serum til effektiv pleje af din hovedbund. Du modvirker risikoen for hårtab ved at bremse hårtabsprocessen effektivt. Samtidig øger du betingelserne for et fyldigere hår.

(26)
Australian Bodycare Hair Loss Serum 100 ml
199,95
DU OPTJENER 20 Point

Australian Bodycare Wash & Grow

Med denne shampoo får du ikke kun rent hår. Du tilfører også under hårvasken de naturlige ingredienser Tea Tree Oil og Capilia Longa, der er gavnlige for din hovedbund og din hårvækst.

(15)
Australian Bodycare Hair Loss Wash 250 ml
129,95
DU OPTJENER 13 Point

Australian Bodycare Spray & Grow

En hårspray til effektivt at bremse og forebygge hårtabsprocessen efter hårvask. Du kan også bruge sprayen i tørt hår, når det skal hurtigt om morgenen.

(3)
Australian Bodycare Hair Loss Spray 150 ml
129,95
DU OPTJENER 13 Point

Relaterede produkter

(128)
Australian Bodycare Hair Clean Shampoo 500 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
(106)
Australian Bodycare Hair Clean Shampoo 250 ml
89,95
DU OPTJENER 9 Point
Australian Bodycare Hair Rinse 250 ml
129,95
DU OPTJENER 13 Point
(5)
Australian Bodycare Hair Spray 150 ml
129,95
DU OPTJENER 13 Point
(145)
Australian Bodycare Scalp Serum 150 ml
139,95
DU OPTJENER 14 Point
(42)
Australian Bodycare Face Wash 100 ml
95,95
Førpris 119,95
DU OPTJENER 10 Point
(30)
Australian Bodycare Body Wash 500 ml
119,95
Førpris 149,95
DU OPTJENER 12 Point

Relaterede artikler

Alt du skal vide om naturlig deodorant

Spot Trenden

Alt du skal vide om naturlig deodorant

Af Isabel Marschall Thostrup

Det er aldrig sjovt at opdage, at ens nye deodorant ikke beskytter ordentligt mod svedlugt. Og da slet ikke, hvis man er midt i et vigtigt møde på jobbet eller til fest fredag aften. Deodoranter er bare noget, der skal virke! Men måske er du alligevel blevet nysgerrig på at springe ud i at prøve en af de naturlige deodoranter, der er kommet på markedet? Få styr på alt om naturlig deodorant her.

Læs Mere
Vi tester 8 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Vi guider

Vi tester 8 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
Olie: Guide til forskellige olier og deres fordele

Vi guider

Olie: Guide til forskellige olier og deres fordele

Olie har taget skønhedsverdenen med storm. Flere og flere inkorporerer olie som en del af den daglige skønhedsrutine. Bliv klogere på, hvad de gyldne dråber er særligt gode til.

Læs Mere
Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Vi guider

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Trænger du til forandring, så kan en ny hårfarve være lige det, du mangler. Vi guider til, hvordan du kan farve dit hår selv, og giver dig tips til, hvordan du kan få dit farvet hår til at holde sig pænt længere.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret