Vi guider

Bach Remedy: De verdenskendte blomsterdråber

Bachs blomsterremedier så dagens lys for første gang i 1930’erne og har været en fast bestanddel af mange menneskers liv verden over lige siden. I denne artikel dykker vi ned i de populære blomsterdråber og gør dig klogere på, hvem Bach Remedy er.

Bach Remedy dråber og spray kan bruges af alle – både voksne og børn. De har sågar udviklet dråber og sprays, der også kan bruges til husdyr. Det er et miks af 5 forskellige blomsterremedier, som er kendt for at have forskellige egenskaber.

Hvem er Bach Remedy?

Bach Remedy er udviklet af Dr. Edward Bach tilbage i 1930’erne. Det var oprindeligt en homøopatisk behandlingsform, men i dag anses det som værende under kategorien kosttilskud.

Bach udviklede 38 forskellige blomsteressenser, som alle har deres egne unikke egenskaber. I Bach Rescue Remedy-serien finder du et miks af 5 af de 38 essenser, som Dr. Edward Bach opdagede i sin tid. Der er naturligvis sket meget siden 1930’erne, men i artiklen her kan du blive lidt klogere på, hvad produkterne står for i 2023.

Blomsterremedierne kan bruges af hele familien, og Rescue-serien er udbredt og populær hele verdenen over.

Bach Rescue Remedy Dråber

Bach Rescue Remedy dråber er et miks af 5 forskellige blomsteressenser: Soløje, klematis, balsamin, kirsebærblomme og kost-fuglemælk. Det er blandet med en opløsning af hydroglycerin og indeholder ikke alkohol, som det gjorde før i tiden.

Sådan bruger du dråberne:
Kom 4 dråber i et glas vand, og drik langsomt. Du kan også komme de 4 dråber direkte på tungen. Du kan gøre brug af dråberne op til 6 gange dagligt.

SPAR 20%ABONNÉR
20 ml
Bach RescueRemedy dråber
234,95 kr.

Bach Rescue Remedy Spray

Bach Rescue Remedy Spray indeholder samme blomsteressenser som dråberne. Du finder derfor soløje, klematis, balsamin, kirsebærblomme og kost-fuglemælk i denne blanding. Rescue Remedy Spray er udviklet, så den er nem at have med på farten og kan bruges, lige når du har brug for det. Den sprayes nemlig direkte på tungen og behøver ikke blandes op.

Sådan bruger du sprayen:
Du sprayer 2 pust direkte på tungen. Du kan også spraye 2 pust i et glas vand og drikke blandingen. Du kan bruge Bach Rescue Remedy Spray op til 6 gange dagligt.

SPAR 20%ABONNÉR
20 ml
Bach RescueRemedy spray
259,95 kr.

Bach Rescue Creme

Bach Rescue Creme er en eksklusiv creme, som lindrer, genopretter og beroliger en udsat og belastet hud. Den indeholder 6 af de originale Bach blomsteressenser, som Dr. Edward Bach opdagede for over 90 år siden.

Det er en blød creme, som er drøj i brug, og som hurtigt absorberer på huden. Du kan bruge den dagligt, eller når din hud har brug for lidt ekstra kærlighed. Den indeholder ikke parfume, så har du en mere sensitiv hud, kan du sagtens bruge denne creme.

KUN ONLINE
150 ml
Bach RescueRescue Creme
369,95 kr.
(23)

Andre favoritter i samme kategori:

SPAR 20%ABONNÉR
10 ml
Bach RescueRemedy dråber
139,95 kr.
30 ml
Bach RescueRescue Creme
134,95 kr.
(74)
KUN ONLINE
10 ml
UrtegaardenUro Og Nervøsitet
82,95 kr.
10 ml
UrtegaardenLavendelolie
49,95 kr.
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Natur DrogerietBaldrian dråber
139,95 kr.
250 ml
BidroInRest
169,95 kr.

Relaterede artikler

Eksperten guider: Kom i gang med meditation

Din sundhed

Eksperten guider: Kom i gang med meditation

Af Amalie Kaaris Lund

Lær alt, du skal vide om meditation her. Måske har du hørt, at meditation er godt for både krop, psyke og sind, men hvordan hænger det lige sammen? Det kan du heldigvis blive klogere på lige her, hvor meditationslærer Pernille Nejst guider dig i, hvad meditation egentligt er, og hvordan du kommer godt i gang.

Læs Mere
Alt du skal vide om æteriske olier

Spot Trenden

Alt du skal vide om æteriske olier

Af Ida Hinchely Kyhn

Æteriske olier dufter ikke bare dejligt, de bliver også tillagt alverdens gode egenskaber ved aromaterapi, saunaolie og i kosmetik. Men du skal have en vis form for viden om og respekt for de koncentrerede og kraftige dråber. Bliv klogere og få viden, du måske ikke havde om de skønne dråber.

Læs Mere
Søvneksperten guider: 10 myter om søvn

Vi guider

Søvneksperten guider: 10 myter om søvn

Af Anja Mille Blum

Skal du have 8 timers søvn hver nat? Kan du indhente tabt søvn? Og skal din søvn være sammenhængende? Læs med, når Søren Vinther Fjærestad be- eller afkræfter 10 myter om søvn.

Læs Mere
15 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Vi guider

15 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Af Amalie Schiller

Hudplejeprodukter med fokus på bæredygtighed og økologiske ingredienser er i høj kurs i disse dage. Men det kan måske være lidt svært at hitte ud af, hvor du kan finde den bedste naturlige hudpleje? Bare rolig - vi har samlet 15 skønne brands til dig her, som enten indeholder økologiske og naturlige ingredienser eller er veganske eller bæredygtige, så du kan lade dig inspirere til dit næste køb. Lad os se på dem her!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek