• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage
Nyhed

De nye Aqua Super Concentrates fra Biotherm

Med egenskaberne fra vores mest unikke ingrediens, Life plankton, er Biotherm kendt som ekspert inden for hudpleje med enestående, dokumenterede resultater. 2019 er starten på et nyt kapitel med lanceringen af AQUA SUPER CONCENTRATES: en produkttrio, som er specielt tilpasset de 18-24-årige og som tilfører huden 24 timers fugt. Læs mere om Aqua Super GLOW, PURE og BOUNCE i denne artikel.

Aqua Super Concentrates er en fusion af nyskabende innovative teknologier, som er målrettet individuelle behov – til enhver tid. Aqua Super GLOW der indeholder Vitamin Complex giver huden glød, Aqua Super PURE med Salicylsyre hjælper mod fedtet og uren hud og Aqua Super BOUNCE fugter tør hud med Hyaluronsyre

Aqua Super Concentrates

Mangel på søvn, megen skærmtid, stress, make-up, forurening eller daglig pendling mellem mange gøremål kan give en kedelig og ujævn hud, forstørrede porer eller tørhed som resultat.

De tre nye Aqua Super Concentrates har den perfekte størrelse til at tage med sig overalt og giver en skræddersyet løsning i en enkelt dosis, som øjeblikkeligt bidrager med fugt, genopretter hudens glød eller hjælper med at holde huden ren – præcis når der er allermest brug for det.

Hver Aqua Super Concentrate-flaske har en specifik opgave: at tilpasse sig hudens forskellige behov. Biotherm har fyldt Aqua Super Concentrates op med udelukkende unikke udvalgte kvalitetsingredienser, som giver din hud det, den trænger til.

Aqua Super Glow – din formel på super-glødende hud

Give it a glow: Denne formel hjælper hud, der er medtaget, trist og måske har fine linjer. Aqua Super Glow bruger en teknologi der stimulerer hudens glød og som korrigerer ujævne toner. Blandt de essentielle ingredienser er et Vitamin Complex, som har unikke egenskaber, der fremhæver glød, og ceramider, som giver en smukkere udstråling.


Med Aqua Super Glow har du et uundværligt produkt i tasken – klar til at give dig et skud af glød når som helst.

Biotherm Aquasoruce Concentrate Glow 50 ml
199,95
DU OPTJENER 20 Point

Aqua Super Pure – din formel på super-ren hud

Bevar en ren hud med denne helt af en dagcreme. Aqua Super Pure reducerer ujævn hud og resulterer i en ren og frisk fornemmelse.


Den vigtigste ingrediens foruden Life plankton er Salicylsyre, som er virksom på hudens overflade og kan hjælpe med at opløse talg og overskydende døde hudceller

Biotherm Aquasource Concentrate Pure 50 ml
199,95
DU OPTJENER 20 Point

Aqua Super Bounce – din formel på super-hydreret hud

Hold din hud frisk med et enkelt tilskud af fugt, der gør tør og ru hud blødere, fastere og smidigere. Med Biotherms teknologi føles tør hud øjeblikkeligt mættet med fugt. En af ingredienserne er Hyaluronsyre der giver et kraftigt skud af fugt til tørstig og tør hud.


Bruges på ny-renset hud om morgenen i ansigtet og på halsen for at give øjeblikkeligt tilskud af fugt.

Biotherm Aquasource Concentrate Bounce 50 ml
199,95
DU OPTJENER 20 Point

Life Plankton: Biotherms signaturingrediens

Koncentratet i alle af de tre Aqua Super Concentrates indeholder også Biotherms signaturingrediens, Life Plankton, som har en plejende, fugtgivende og beroligende effekt på huden.

Derudover, så passer både Glow, Pure og Bounce til alle hudtyper – selv sensitiv hud!

De tre Aqua Super Concentrates kan også kombineres på kryds og tværs, alt efter dit behov og din livstil. Brug f.eks. Aqua Super GLOW om dagen og et andet Aqua Super Concentrate om natten som ansigtsmaske ved at påføre et tykkere lag (4-5 pump) to gange om ugen før du går i seng.

Rens altid huden grundigt før du påfører hudplejeprodukter, så resultaterne maksimeres.

Relaterede produkter

Flere varianter
Biotherm Life Plankton Elixir 50 ml
599,95
DU OPTJENER 60 Point
Biotherm Aquasource Gel 125 ml
299,95
DU OPTJENER 30 Point
Biotherm Aquasource Cream - Dry Skin 50 ml
299,95
DU OPTJENER 30 Point
Biotherm Biosource Lotion til Tør Hud 400 ml
184,95
DU OPTJENER 19 Point

Relaterede artikler

Probiotika er det nye sort i hudpleje

Spot Trenden

Probiotika er det nye sort i hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Probiotika har opnået stjernestatus i skønhedsverdenen og med god grund. Mælkesyrebakterierne fungerer nemlig som en stærk barriere og hjælper huden med at genoprette sig selv.

Læs Mere
Anti-pollution skin care: Målrettet hudpleje

Spot Trenden

Anti-pollution skin care: Målrettet hudpleje

Anti-pollution skin care vinder mere og mere frem - og det er der god grund til. Produkterne hindrer nemlig forurening i at ødelægge din huds glød.

Læs Mere
6 ansigtsbehandlinger, du selv kan lave derhjemme

Vi guider

6 ansigtsbehandlinger, du selv kan lave derhjemme

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling hjemme. Det er hverdagsluksus for både dig og din hud. Specielt hvis den trænger til lidt ekstra hjælp.

Læs Mere
Sådan booster du effekten af din hudpleje

Vi guider

Sådan booster du effekten af din hudpleje

Af Cecilia Demant

En effektiv hudplejerutine er sjældent bare at smøre en creme på og håbe, at den virker. Vi guider i dag til at få den fulde effekt af dine skønhedsprodukter!

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage