Menu
Nyhed

De populære Aqua Super Concentrates fra Biotherm

Med egenskaberne fra deres mest unikke ingrediens, Life plankton, er Biotherm kendt som ekspert inden for hudpleje med enestående, dokumenterede resultater. I 2019 startede et nyt kapitel med lanceringen af AQUA SUPER CONCENTRATES: en produkttrio, som er specielt tilpasset de 18-24-årige og som tilfører huden 24 timers fugt. I indslaget her gør vi dig klogere på Aqua Super GLOW, PURE og BOUNCE, som hver især indeholder en formel, der imødekommer hudens forskellige behov.

Aqua Super Concentrates er en fusion af nyskabende innovative teknologier, som er målrettet individuelle behov – til enhver tid. Aqua Super GLOW der indeholder Vitamin Complex giver huden glød, Aqua Super PURE med Salicylsyre hjælper mod fedtet og uren hud og Aqua Super BOUNCE fugter tør hud med Hyaluronsyre.

Aqua Super Concentrates

Mangel på søvn, megen skærmtid, stress, make-up, forurening eller daglig pendling mellem mange gøremål kan give en kedelig og ujævn hud, forstørrede porer eller tørhed som resultat.

De tre nye Aqua Super Concentrates har den perfekte størrelse til at tage med sig overalt og giver en skræddersyet løsning i en enkelt dosis, som øjeblikkeligt bidrager med fugt, genopretter hudens glød eller hjælper med at holde huden ren – præcis når der er allermest brug for det.

Hver Aqua Super Concentrate-flaske har en specifik opgave: at tilpasse sig hudens forskellige behov. Biotherm har fyldt Aqua Super Concentrates op med udelukkende unikke udvalgte kvalitetsingredienser, som giver din hud det, den trænger til.

Aqua Super Glow – din formel på super-glødende hud

Give it a glow: Denne formel hjælper hud, der er medtaget, trist og måske har fine linjer. Aqua Super Glow bruger en teknologi der stimulerer hudens glød og som korrigerer ujævne toner. Blandt de essentielle ingredienser er et Vitamin Complex, som har unikke egenskaber, der fremhæver glød, og ceramider, som giver en smukkere udstråling.


Med Aqua Super Glow har du et uundværligt produkt i tasken – klar til at give dig et skud af glød når som helst.

Aqua Super Pure – din formel på super-ren hud

Bevar en ren hud med denne helt af en dagcreme. Aqua Super Pure reducerer ujævn hud og resulterer i en ren og frisk fornemmelse.


Den vigtigste ingrediens foruden Life plankton er Salicylsyre, som er virksom på hudens overflade og kan hjælpe med at opløse talg og overskydende døde hudceller

Aqua Super Bounce – din formel på super-hydreret hud

Hold din hud frisk med et enkelt tilskud af fugt, der gør tør og ru hud blødere, fastere og smidigere. Med Biotherms teknologi føles tør hud øjeblikkeligt mættet med fugt. En af ingredienserne er Hyaluronsyre der giver et kraftigt skud af fugt til tørstig og tør hud.


Bruges på ny-renset hud om morgenen i ansigtet og på halsen for at give øjeblikkeligt tilskud af fugt.

Life Plankton: Biotherms signaturingrediens

Koncentratet i alle af de tre Aqua Super Concentrates indeholder også Biotherms signaturingrediens, Life Plankton, som har en plejende, fugtgivende og beroligende effekt på huden.

Derudover, så passer både Glow, Pure og Bounce til alle hudtyper – selv sensitiv hud!

De tre Aqua Super Concentrates kan også kombineres på kryds og tværs, alt efter dit behov og din livstil. Brug f.eks. Aqua Super GLOW om dagen og et andet Aqua Super Concentrate om natten som ansigtsmaske ved at påføre et tykkere lag (4-5 pump) to gange om ugen før du går i seng.

Rens altid huden grundigt før du påfører hudplejeprodukter, så resultaterne maksimeres.

Relaterede artikler

5 favoritter fra Biotherm

Vi guider

5 favoritter fra Biotherm

Af Anja Mille Blum

Hvis du oplever, at din hud føles stram, ru og skriger efter fugt lige for tiden, så er du langt fra den eneste. Vi er nemlig mange – jeg selv inklusiv – der kæmper med, at vores hud bliver mere sensitiv, når efteråret melder sin ankomst og den tørre radiatorluft får frit lejde indenfor. Derfor har vi samlet 5 favoritter fra Biotherm, der hjælper os med at give huden lidt ekstra kærlighed på denne tid af året.

Læs Mere
Find dit hudplejematch med Biotherm

Vi guider

Find dit hudplejematch med Biotherm

Af Ida Hinchely Kyhn

Hudpleje kan være en lidt kompleks sag, for der findes sjældent et ”one size fits all”. Nogle ønsker fugt og glød, andre opstrammende anti-age, og nogle vil bare gerne gøre huden mere stærk og modstandsdygtig. Men lige meget hvilket ønske du har for din hud, så har Biotherm en løsning, der kan hjælpe dig godt på vej. Læs med her, så guider vi dig til Biotherms unikke ansigtspleje.

Læs Mere
10 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

10 af de skønneste hudplejehelte

Af Amalie Schiller

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag formår at redde din hud? For det har jeg og resten af mit team bag! Alt fra velplejende cremer, renseprodukter til masker, der gør en forskel. Ergo: når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indslaget her skal det handle om 10 af dem.

Læs Mere
Styrk din huds beskyttende barriere med Biotherm

Nyhed

Styrk din huds beskyttende barriere med Biotherm

Af Matas

Din hudbarriere udfordres dagligt af forskellige eksterne faktorer såvel som en generelt travl hverdag og livsstil. Cera Repair Barrier Cream er en ny ansigtscreme fra Biotherm, der addresserer disse udfordringer ved at styrke din huds beskyttende barriere. Cera Repair dagcremen er velegnet til alle hudtyper - selv sensitiv hud - og er særligt velegnet til kvinder i alderen 20-40 år.

Læs Mere