Vi guider

Lifesaver til tør hud: Cicaplast Balm B5+

Irritation? Tør hud? Svækket hud? Hvis du er ligesom alle os andre og oplever de her hudtilstande, så skal du prøve Cicaplast Baume B5+ fra La Roche-Posay. Det er virkelig en lifesaver til utallige former for irritationer. Læs med her, og få også 3 måder at bruge cremen på.

Der er en grund til at denne balm er gået viralt på TikTok. Det er en lille vidundercreme, der kan bruges til rigtig mange barriere for hudirritationer, men også som spot treatment, ansigtsmaske og barrierebeskyttende dagcreme.

Lifesaveren til alle irritationer: Cicaplast Baume B5+

Cicaplast er en beroligende, genopbyggende og beskyttende balm til alle typer af svækket og irriteret hud. Den er uden parfume og kan bruges af dig med sensitiv hud samt børn og spædbørn. Cremen er en lifesaver, fordi du kan bruge den på nærmest alle former for irritationer: Solforbrændinger, tør hud, irritation, insektbid, brændende fornemmelse, irritation efter voksning, peeling, laser, hårfjerning og andre dermatologiske behandlinger og ar. Men den er også god til at bruge til børn og spædbørn på rødme ved bleområdet og irritationer i hudfolder.


Hovedingredienserne i Cicaplast er panthenol, madecassosid, tribioma og procerad. Det er ingredienser som virker ekstremt beroligende på huden, hjælper med at balancere hudens mikrobiom og styrker hudbarrieren.

40 ml
La Roche-PosayCicaplast Balm B5+
104,95 kr.
(64)
100 ml
La Roche-PosayCicaplast Balm B5+
189,95 kr.
(35)


Cicaplast Balm B5+ er meget drøj i brug, så du behøver ikke bruge særlig meget for at få den ønskede virkning. Jeg bruger balmen til tørre pletter, som ekstra fugtgiver efter peeling og tager den med på ferie, så min hud kan få ekstra pleje efter at have været i solen. ​​​​​​​

3 måder du kan bruge Cicaplast Balm B5+  

Som ansigtscreme til tør og svækket hud: Brug en mængde, der svarer til en peanut, og fordel den forsigtigt i dit ansigt. Hvis du har tør, irriteret eller svækket hud er Cicaplast en supergod dagcreme, der genopretter din huds barriere. Hvis du til gengæld har olieret hud, så brug hellere cremen på tørre spots eller i perioder, hvor din hud har brug for et ekstra boost.


Spot og repair treatment: Uanset hudtype er den supereffektiv som fikser til bumser, der har brug for en kærlig hånd, tørre pletter, tør hud ved næsen, eksem, insektbid eller andre småskader. Dup blot lidt af balmen på det sted, som har brug for en kærlig hånd, og lad sidde gerne natten over.


Som ansigtsmaske – 10 minutter eller over natten: Hvis du gerne vil have en virkelig fugtgivende maske, så kan du bruge balmen. Du kan enten påføre et godt lag, lade det sidde i 10 minutter og derefter rense af med vand. Men du kan også lade masken sidde på natten over, hvis du har brug for en beroligende og fugtgivende maske.


Cicaplast Balm B5+ er en klassisker, der har været populær længe, men har særligt vundet stor kærlighed på TikTok de seneste år, hvor mange sværger til den. Nu er den fået en søster, som indeholder SPF 50.

Nyhed: Nu med SPF 50 mod både UVA og UVB stråler

Holder du af at bruge en dagcreme med SPF? Så skal du prøve nyheden fra La Roche-Posay. De har nemlig laves Cicaplast Baume B5+ med solfaktor 50. Den indeholder både beskyttelse med UVA og UVB stråler. Den er helt perfekt til dig, der har en sart og irriteret hud, der gerne vil have solbeskyttelse. Den indeholder de samme gode fordele som den originale Cicaplast, men nu også med SPF.


UVA-stråler trænger dybere ind i huden, og det er hovedsageligt dem, der forårsager aldringstegn som rynker og pigmentforandringer. UVB-stråler påvirker primært hudens overflade. Det er dem, der skaber farveændringer i huden. Både UVA- og UVB-stråling øger risikoen for hudkræft.

40 ml
La Roche-PosayCicaplast Balm B5+ SPF50 4
134,95 kr.
(2)


Til dig, der gerne vil bruge Cicaplast balmen om dagen, så kan jeg anbefale med SPF 50. Det er en god idé at give dine tørre og udsatte områder ekstra beskyttelse i form af SPF, så her er du godt dækket ind.

Om La Roche-Posay  

La Roche-Posay er et skincare brand, kendt for sine dermatologisk testede produkter, der er særligt udviklet til forskellige hudproblemer eller formål. La Roche-Posay har hudplejeserier målrettet forskellige hudtyper, heriblandt Effaclar til fedtet hud, Toleriane til sensitiv hud, Cicaplast til sensitiv hud og Anthelios, som er solpleje. Find alle serierne lige her.

Andre musthaves fra Cicaplast-serien:

40 ml
La Roche-PosayCicaplast Gel B5 Gelécreme
134,95 kr.
(6)
100 ml
La Roche-PosayCicaplast Håndcreme
134,95 kr.
(45)
50 ml
La Roche-PosayCicaplast Håndcreme
99,95 kr.
(24)
7,5 ml
La Roche-PosayCicaplast Lips
74,95 kr.
(42)

Relaterede artikler

Vores første indtryk af det nye serum fra CeraVe

Nyhed

Vores første indtryk af det nye serum fra CeraVe

Af Amalie Kaaris Lund

Leder du efter et serum uden parfume, der giver din hud en masse fugt? Vi har testet CeraVes nyhed Hydrating Hyaluronic Acid Serum, der indeholder 3 essentielle ceramider og vitamin B5, der giver dig en fyldig og hydreret hud. Du får vores første indtryk af det nye serum her.

Læs Mere
La Roche-Posay: 3 bestsellers, du skal kende

Vi guider

La Roche-Posay: 3 bestsellers, du skal kende

Af Natalie Khayat

Det franske hudplejebrand La Roche-Posay er blevet utroligt populært, og det med rette. Her guider vi til 3 af deres bestsellere, nemlig Hyalu B5 Serum, Cicaplast Balm B5+, og Anthelios UVMUNE400 – og forklarer, hvad det er, hypen handler om.

Læs Mere
Her er den bedste dermatologiske pleje til tør hud

Vi guider

Her er den bedste dermatologiske pleje til tør hud

Af Pernille Witt Kirkegaard

Døjer du med tør hud om vinteren? Så er du kommet til helt rette sted. Her kan du nemlig se den bedste dermatologiske hudpleje til tør hud fra Vichy, La Roche-Posay og CeraVe

Læs Mere
Eksperten fra La Roche Posay og CeraVe: Hudpleje

Matas LIVE

Eksperten fra La Roche Posay og CeraVe: Hudpleje

Af Matas

Kender du La Roche Posay og CeraVe? Hvis ikke, kan vi give dig et hurtigt hint: Effektiv hudpleje. De to brands har de seneste år været ekstremt populære netop fordi, de er effektive. I denne LIVE får vi besøg af en ekspert fra La Roche Posay og CeraVe, der guider dig i den bedste hudplejerutine til bumser og tilstopninger. Der er nemlig helt særlige produkter, der kan hjælpe dig godt på vej med at komme bumser til livs. Og så kommer vi også ind på, hvordan du kan afhjælpe hudorme.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek