• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Nyhed

Få hovedbunden i balance med Australian Bodycare

1 ud af 5 danskere døjer med hovedbundsproblemer. Vi har det nemlig med at glemme, at vores hovedbund har brug for ligeså kærlig behandling som resten af vores hud. Australian Bodycare har siden 1992 været førende indenfor problemløsende hudpleje, hvor de med stjerneingrediensen tea tree oil har skabt effektive serier til specifikke hududfordringer. I dag går vi bag brandet Australian Bodycare og blæser til kamp mod skæl, tør og irriteret hovedbund.

Hvide flager i håret, rødme, kløe og irritation i hovedbunden. Lyder det bekendt? Det gør det i hvert fald for 20% af alle danskere, der hver dag døjer med hovedbundsproblemer. Vi har det med at glemme den stakkels hovedbund – øjensynligt fordi den er dækket til af hår, men faktisk kræver hovedbunden ligeså kærlig pleje og behandling, som vi giver resten af vores hud på kroppen. Hovedbunden bliver endda udsat for alt fra vind og vejr til de hår- og stylingprodukter, vi dagligt bruger. Det medvirker til dehydrering og irritation, der kan være en sand pestilens i det daglige.

Problemløsende hudpleje siden 1992

Australian Bodycare har siden 1992 været førende indenfor problemløsende hudpleje og tilbyder effektive serier målrettet specifikke hududfordringer. Hår & Hovedbundsserien går til kamp mod den tørre og irriterede hovedbund, hvor aktive, naturlige ingredienser hjælper med at skabe en sund og balanceret hovedbund, som i sidste ende er udgangspunktet for et sundt og flot hår.

Hårtab? Disse tips og produkter kan hjælpe

Nyhed

Hårtab? Disse tips og produkter kan hjælpe

Måske kender du fornemmelsen af at kigge nervøst på hårbørsten for at tjekke, hvor meget hår, der er gået tabt. Eller du frygter at kigge på risten i afløbet, efter du har været i bad. Hårtab er desværre en daglig udfordring for mange, men heldigvis er der hjælp at hente. Her guider vi dig til Hair Loss-serien fra Australian Bodycare, der er målrettet kampen mod hårtab. Vi ser også nærmere på, hvad hårtab kan skyldes, og giver dig en række gode råd, der kan hjælpe dig på vej.

Læs også

Naturens stjerneingrediens

Inden vi kigger nærmere på Australian Bodycares serie, skal vi lige et smut til Australien. For hemmeligheden bag problemfri hud findes i dettes kæmpe kontinents skønne natur. Gennem generationer har de australske aboriginals anvendt tea tree oil til at helbrede og forebygge diverse hudlidelser. Historier fortæller om søer omkranset af Tea Trees, hvor blade og kviste faldt i vandet og forvandlede søerne til antiseptiske bade. De lokale aboriginals brugte disse naturlige, helende bade til at kurere forskellige hudlidelser som hudinfektioner, forbrændinger, sår og insektbid. Området omkring disse Tea Trees kaldte de indfødte for Healing ground.Tea tree oil er et rent naturprodukt, der udvindes fra bladene fra de australske Tea Trees. Olien er især kendt for sin antibakterielle og antiseptiske virkning og er lidt af et universalmiddel, der kan bruges på hele kroppen til at pleje forskellige hudirritationer lige fra uren hud til tør hovedbund.

En helende pause

Med Australian Bodycares serie kan du tage naturens hemmelige våben - tea tree oil - direkte med ind i dit badeværelse, når hår og hovedbund skal plejes. Ligesom aboriginals helbredte deres hudlidelser i den såkaldte Healing Ground, kan du også skabe din egen lille Healing Ground i badeværelset, hvor du giver dig tid, ro og fordybelse til at komme den tørre og irriterede hovedbund til livs. Se det som 10 minutters mig-tid, hvor du for en kort stund trækker stikket fra hverdagen uden på den anden side af badeværelsesdøren.

Dynamisk trio til sensitiv hovedbund

Serien består af tre effektive produkter mod skæl, tør og irriteret hovedbund. Fælles for de tre produkter er, at de indeholder naturlig tea tree oil, som har en antiseptisk virkning på hovedbunden, og som hjælper den med at holde sig sund. Vigtigst af alt er det at bruge produkterne konsekvent, da de udover at pleje også forebygger en usund hovedbund.

Hair Clean Shampoo


Første produkt i rampelyset er Hair Clean Shampoo, og den er jer kunder mildest talt begejstrede for, hvis man skal tro de anbefalinger, der ligger af produktet på Matas.dk. Den scorer hele 4,5 stjerner ud af 5. Den milde shampoo renser håret effektivt uden at skade hverken hår eller hovedbund.

Tea tree oil renser i dybden for snavs og bakterier og forebygger også skæl, irriteret og tør hovedbund. Den indeholder også vandopløselig kokosolie, der tilfører fugt til håret, så det fremstår glansfuldt og føles blødt og lækkert, ligesom det også styrkes, så det kan holde til mere slid. Shampooen kan bruges af hele familien og er ideel til daglig brug eller efter behov på grund af sine milde ingredienser.


”Jeg knuselsker denne shampoo. Den rengør mit hår, den er plejende for min hovedbund, og så dufter den godt. Jeg har ind i mellem skiftet den ud til fordel for billigere produkter, men jeg bliver nødt til at gå tilbage til den her, for den lindrer kløe i hovedbunden, og mit hår er minimalt elektrisk, når jeg bruger den.”

- Katja, 27 år, Nykøbing Falster

Hair Care Conditioner


Næste i rækken er den lækre Hair Care Conditioner, som ligesom shampooen ranker højt på Matas.dk med 4,4 stjerner ud af 5. Balsammen både heler og forebygger skadet hår. Ved at bruge Australian Bodycare Shampoo og Balsam har du et godt udgangspunkt til et plejeritual af hår og hovedbund, der giver stærkt hår og sund hovedbund.


Balsammen indeholder bl.a. panthenol, der er med til at genskabe hårstråets struktur og give styrke samtidig med, at det genopretter fugtbalancen. Olier udvundet fra shea butter giver glans og efterlader hår og hovedbund blød og velplejet. Balsammen kan bruges dagligt efter hårvask, da den ikke får håret til at klaske sammen og er også god mod hovedbundsproblemer.”Den bedste balsam jeg nogensinde har prøvet. Den er så god til mit hår, som bliver silkeblødt.”


- Annelise, 60 år, Karlslunde

Scalp Serum


De dage hvor hovedbunden trænger til lidt ekstra pleje, kan du supplere med det tredje og sidste produkt i serien - hovedbundskuren Scalp Serum. Igen har jer kunder masser af rosende ord til denne hovedbundskur inde på Matas.dk. Hovedbundskuren hjælper dit hovedbundsmiljø på vej til en sundere balance.


Hovedingrediensen i Scalp serum er selvsagt tea tree oil, hvis antibakterielle virkning er alfa omega for serummets effektivitet. Den hindrer bakterier i at vokse uhæmmet i hovedbunden, og samtidig indeholder den lindrende ingredienser, som letter følelsen af en tør og irriteret hovedbund. Indholdet af macademia nut oil giver et ordentligt skud fugt til hovedbunden og styrker hårrødderne. Hårmasken skal gerne sidde i i 30 minutter, men du kan sagtens lade den sidde i natten over for at få optimal pleje af de aktive ingredienser. Kuren kan bruges forebyggende en gang om ugen eller dagligt, hvis der er brug for det.


”Det bedste middel jeg hidtil har brugt mod skæleksem. Nem at bruge i hårbunden med spidsen på flasken. Virker med det samme mod kløe og kan holdes nede ved at bruge det en gang om ugen for mig sammen med shampooen. Perfekt kur”

- Rita, 70 år, Herning


Du kan finde hele Australian Bodycares sortiment på matas.dk lige her.


Relaterede artikler

Hårtab? Disse tips og produkter kan hjælpe

Nyhed

Hårtab? Disse tips og produkter kan hjælpe

Af Matas

Måske kender du fornemmelsen af at kigge nervøst på hårbørsten for at tjekke, hvor meget hår, der er gået tabt. Eller du frygter at kigge på risten i afløbet, efter du har været i bad. Hårtab er desværre en daglig udfordring for mange, men heldigvis er der hjælp at hente. Her guider vi dig til Hair Loss-serien fra Australian Bodycare, der er målrettet kampen mod hårtab. Vi ser også nærmere på, hvad hårtab kan skyldes, og giver dig en række gode råd, der kan hjælpe dig på vej.

Læs Mere
Sådan slipper du af med tør og irriteret hovedbund

Hairstudio

Sådan slipper du af med tør og irriteret hovedbund

Af Isabel Thostrup

Driller hovedbunden? Tør og irriteret hovedbund kommer ofte om vinteren og kan både klø og flage. Det irriterende problem kan heldigvis afhjælpes med den rigtige behandling. Se med her, hvor vi guider dig til at komme den besværlige tørre hovedbund til livs.

Læs Mere
Førstehjælp til tør og irriteret hovedbund

Vi guider

Førstehjælp til tør og irriteret hovedbund

Så er der rigtig gode nyheder til alle os, der døjer med tør og irriteret hovedbund. Matas har netop lanceret et nyt beroligende hovedbundsserum, der sammen med Matas Hovedbundskur, Matas Hovedbundsscrub og Matas Carbamid Shampoo udgør fire fantastiske helte til bekæmpelse af tør og irriteret hovedbund.

Læs Mere
Sådan slipper du af med skæl i hovedbunden

Hairstudio

Sådan slipper du af med skæl i hovedbunden

Af Mia Dybkilde

Døjer du med skæl i hovedbunden? Så er du langt fra alene. Vi ser på, hvorfor det opstår, og hvad du kan gøre ved det, så du slipper for flager i håret, som drysser ned på skuldrene.

Læs Mere
Bløde nyheder fra Matas i 100% økologisk vat

Nyhed

Bløde nyheder fra Matas i 100% økologisk vat

Af Benedikte Lundberg

Vi udvikler og optimerer hele tiden vores egenvarer med din sundhed og miljøet for øje. Vi har derfor valgt at bruge 100% økologisk bomuld i alle Matas’ vatrondeller og vatpinde, ligesom vi har udfaset plastikken i vatpindene og udskiftet det med træ og papir.

Læs Mere