• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands
Vi guider

Førstehjælp til tørre hænder

Når efterår og vinter melder sin ankomst, går du en hyggelig men kold og tør tid i møde, som er hård ved hænderne. Læs med her, når vi guider dig til den perfekte håndpleje i kulde, sne og frost, så du undgår tørre hænder.

Denne tid på året er fyldt med kvalitetstid og hygge, men når kulde og blæst tager til, og luften både bliver ekstremt tør udenfor og indendørs på grund af lav luftfugtighed og varme radiatorer, sætter det din hud på en hård prøve og du kan opleve at få tørre hænder.

Sprækkede og ru hænder

Især hænderne er ekstremt udsatte, for det er ikke altid, at de lige bliver pakket ind i beskyttende vanter, og hvis du ovenikøbet bruger dem flittigt til eksempelvis opvask og rengøring og ofte vasker hænder, bliver huden endnu mere sårbar.


Måske oplever du, at dine hænder udtørrer, sprækker og svier. Det skaber ikke bare enormt ubehag, men da hænderne samtidig er vores visitkort, og faktisk er den kropsdel, hvor ældningstegnene først bliver synlige, er der rigtig god grund til at vise hænderne lidt kærlighed i form af ekstra god pleje.

Få din hud tilbage i topform

Vi guider

Få din hud tilbage i topform

3 steps til at få din hud tilbage i form. Mere skal der faktisk ikke til for at få din hud tilbage i topform.

Læs også

3 trin til hurtig håndpleje

Helt tørre hænder, er det værste der findes, men med lidt kærlighed og ekstra pleje, som du normalt ville pleje dit ansigt, så vil dine hænder blive bløde og fine igen.


1. Brug en skrubbecreme

Start med at bruge en mild skrubbecreme til ansigtet, som indeholder plejende og fugtgivende ingredienser.


2. Hjemmelavet natmaske til hænderne

Smør hænderne ind i en fed creme – gerne med masser af lanolin i. Eller brug evt. en fodcreme eller -kur beregnet til sprukne hæle. Gå i seng med de mest fedtede hænder, og tag evt. et par bomuldshandsker på, så du laver en slags maske til hænderne.

​​​​​​​

3. Smør, smør, smør

Hav altid en håndcreme i tasken (de fås jo heldigvis i små rejsestørrelser). Hver gang du har vasket hænder, så smør creme på, når hænderne er tørre. Put cremen på håndryggen og smør ud der først, så undgår du hele tiden af have fornemmelsen af fedtede håndflader.​​​​​​​

5 effektive håndcremer til tørre hænder

1

Den familievenlige


Matas Glycerin Håndcreme er en intensiv, fugtgivende creme, som er særligt effektiv til ru og tørre hænder. Indholdet af glycerin binder vandet i hudens overflade og hjælper din hud til at bevare sin naturlige fugtbalance. Cremen er familievenlig, da den er parfumefri og fås i en praktisk stor størrelse.


Matas Striber Glycerin Håndcreme 100 ml
39,95
3XPOINT DU FÅR 12 Point
2

Den lille og praktiske


Matas Granatæble Håndcreme trænger øjeblikkeligt ind og efterlader hænderne bløde, smidige og velplejede. Cremen fås i praktisk rejsestørrelse, så du nemt kan have den med i tasken.


Flere varianter
Matas Striber Granatæble Håndcreme Rejsestørrelse 40 ml
16,95
3XPOINT DU FÅR 6 Point
4 tips til at komme af med tørre og flossede negle

Vi guider

4 tips til at komme af med tørre og flossede negle

Tørre, flossede og tynde negle er irriterende og ødelægger de pæne, velplejede negle, som vi alle drømmer om. Heldigvis kan gode produkter rette op på det og give os stærke negle.

Læs også
3

Den “overbeskyttende”


Mavala Mava+ Håndcreme virker som et beskyttende skjold, når vinteren virkelig bider fra sig. Desuden sørger sheasmør for at reparere, nære og blødgøre, og E-vitamin og bisabolol reducerer rødmen og beroliger.


Mavala Mava+ Håndcreme
104,95
3XPOINT DU FÅR 32 Point
4

Den, der trænger hurtigt ind


Refreshing Helping Handcream fra My Moments er en rig og nærende håndcreme med en frisk duft, der beskytter huden mod udtørring og trænger hurtigt ind. Cremen indeholder blandt andet havtorn, der er rig på C-vitamin og modvirker ældningstegn.


Abonnér & spar 20%
My Moments Helping Hand Cream 75 ml
79,95
Førpris 99,95
3XPOINT DU FÅR 24 Point
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Vintermånederne er lige om hjørnet og det betyder masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Hos Matas Natur finder du mange grønne og naturlige welnessprodukter, som gør din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs også

5

Den ekstremt fugtgivende


Plaisir Hand Cream indeholder blandt andet provitamin B5, som styrker, fugter og reparerer huden, og kreatin, som virker cellefornyende, opstrammende og forbedrer hudens elasticitet.


Plaisir Moisturising Hand Cream 100 ml
79,95
3XPOINT DU FÅR 24 Point


Psst! Døjer du med meget ru og tørre hænder, så giv dem en “natkur” i form af en fed og plejende håndcreme. Så kan huden restituere, mens du sover, og du kan vågne op med babybløde hænder.

Vask hænderne hensynsfuldt

De mange daglige gange dine hænder er i kontakt med vand og sæbe, er noget af det, der udtørrer huden allermest. Hver gang du renser hænderne under den glohede vandhane i parfumeret sæbe, fjerner du de naturlige olier, som blødgør, fugter og forhindrer huden i at sprække.


Skån dig selv for ru, smertende vinterhænder ved at reducere tabet af hudens olier. Brug en mild håndsæbe, og skyl efter i lunkent vand – to små ting, der gør en stor forskel.


Husk endelig også at duppe hænderne tørre, hvilket er mere skånsomt for huden end at give dem en ordentlig tur med et frottéhåndklæde. Følg gerne op med en plejende håndcreme umiddelbart efter.

3 skånsomme håndsæber

1

Matas Striber - Mild Flydende


En mild håndsæbe ideel til hyppig rens og vask af hænderne, da den er uden parfume og indeholder aktive ingredienser, der mindsker udtørring.


Matas Striber Mild Flydende Håndsæbe 400 ml
34,95
3XPOINT DU FÅR 11 Point
2

Nilens Jord


En håndsæbe med fugtgivende, plejende og genopbyggende effekt takket være aktive ingredienser som provitamin B5 og havrekim.


Nilens Jord Håndsæbe 300 ml
99,95
3XPOINT DU FÅR 30 Point
3

Matas Natur


Cremet parfumefri håndsæbe med E-vitamin, glycerin og økologisk aloe vera, der modvirker udtørring.


Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Håndsæbe 250 ml
44,95
3XPOINT DU FÅR 14 Point


Husk! Skån hænderne for blæst og kulde ved at bruge handsker, hver gang du går ud. På den måde undgår du den værste udtørring.

Relaterede produkter

Ecooking Håndcreme 75 ml
129,95
3XPOINT DU FÅR 39 Point
Biotherm Bath Therapy Invigorating Håndcreme 30 ml
64,95
3XPOINT DU FÅR 20 Point
Rudolph Care Silky Soap 200 ml
124,95
3XPOINT DU FÅR 38 Point
Flere varianter
Tromborg Deluxe Hand Soap with Dispenser Lavender
94,95
3XPOINT DU FÅR 29 Point
Nuxe Hand & Nail Cream 50 ml
74,95
3XPOINT DU FÅR 23 Point
Nuxe Nuxuriance Ultra Håndcreme 75 ml
174,95
3XPOINT DU FÅR 53 Point

Relaterede artikler

Mellisa er økologisk hudpleje med kærlig hånd

Bag om brandet

Mellisa er økologisk hudpleje med kærlig hånd

Af Matas

Mellisa fremstiller økologiske hudplejeprodukter på deres egen fabrik i Hørsholm, hvor de selv styrer hele processen - fra råvarerne blandes til de færdige cremer kommer på flaske.

Læs Mere
Grøn hudpleje med god samvittighed

Vi guider

Grøn hudpleje med god samvittighed

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi har gjort det nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger produkter inden for skønhed, helse og velvære. Her kan du se nogle af de skønne naturlige hudplejeprodukter, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller bæredygtige.

Læs Mere
7 Sundhedstrends i 2019: Vi kigger i krystalkuglen

Spot Trenden

7 Sundhedstrends i 2019: Vi kigger i krystalkuglen

Af Trine Brøndsted

Vi har kigget i krystalkuglen for at se, hvilke sundhedstrends vi kommer til at stifte bekendtskab med i 2019.

Læs Mere
Det bør du gøre for din hud om vinteren

Vi guider

Det bør du gøre for din hud om vinteren

Af Trine Brøndsted

Tør næse, røde plamager i ansigtet og manglende glød er noget, de fleste kan nikke genkendende til i den kolde vintertid. Fortvivl ej, vi har fundet de produkter, du ikke kan undvære i de kolde måneder – i tre prisklasser.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands