• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Førstehjælp til tørre hænder

Tørre hænder? Nej tak! Vi kan (måske) alle nikke genkendende til, at hyppig håndvask er hårdt for hænderne og resultatet af, at de virker ru og tørre. Derfor har vi lavet en simpel og let guide, til hvordan du undgår tørre hænder, der sprækker, med hjælp fra gode håndcremer og håndsæber.

Flere faktorer spiller ind, hvis du døjer med tørre hænder. Det kan både være vintertiden, hvor luften bliver ekstremt tør udenfor og indendørs på grund af lav luftfugtighed og varme radiatorer, eller det kan være hyppig håndvask og håndsprit. Uanset hvad så sætter det din hud på en hård prøve og du kan opleve at få tørre hænder. I indslaget her hjælper vi dig på vej til velplejet hænder med udvalgte håndcremer og håndsæber, der er skræddersyet til de tørre hænders behov.  

7 effektive håndcremer til tørre hænder

1

Den til sart hud

Er dine hænder sensitive, og har brug for ekstra pleje? Og måske du foretrækker pleje, der ikke indeholder parfume? Så er Raunsborg dit perfekte match!


Med Raunsborg Nordic Sensitive Hand Cream bliver dine hænder beriget med en håndcreme, der er rig på aktive, blødgørende og nærende ingredienser, som er resultatet af velplejet hænder.

(127)
Raunsborg Nordic Sensitive Hand Cream 100 ml
129,95
Optjen 13 point
2

Den familievenlige

Matas Glycerin Håndcreme er en intensiv, fugtgivende creme, som er særligt effektiv til ru og tørre hænder.

Indholdet af glycerin binder vandet i hudens overflade og hjælper din hud til at bevare sin naturlige fugtbalance. Cremen er familievenlig, da den er parfumefri og fås i en praktisk stor størrelse.


3

Den lille og praktiske

Matas Granatæble Håndcreme trænger øjeblikkeligt ind og efterlader hænderne bløde, smidige og velplejede.

Cremen fås i praktisk rejsestørrelse, så du nemt kan have den med i tasken.


4 tips til at komme af med tørre og flossede negle

Vi guider

4 tips til at komme af med tørre og flossede negle

Tørre, flossede og tynde negle er irriterende og ødelægger de pæne, velplejede negle, som vi alle drømmer om. Heldigvis kan gode produkter rette op på det og give os stærke negle.

Læs også
4

Den til de meget tørre hænder

Astion Pharma Hand Cure behandler symptomer som kløe, rødme og afskalning ved håndeksem.

Den styrker din huds naturlige skjold, og genopretter hudens naturlige barrierefunktion.

(55)
Astion Pharma Hand Cure 30 g.
119,95
Optjen 12 point
5

Den, der trænger hurtigt ind

Refreshing Helping Handcream fra My Moments er en rig og nærende håndcreme med en frisk duft, der beskytter huden mod udtørring og trænger hurtigt ind.

Cremen indeholder blandt andet havtorn, der er rig på C-vitamin og modvirker ældningstegn.


(42)
My Moments Helping Hand Cream 75 ml
50,00
Førpris 99,95
Optjen 5 point
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Lige nu er der tid til masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Vi har samlet nogle af vores favorit welnessprodukter, som vil gøre din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs også

6

Den ekstremt fugtgivende

Plaisir Hand Cream indeholder blandt andet provitamin B5, som styrker, fugter og reparerer huden, og kreatin, som virker cellefornyende, opstrammende og forbedrer hudens elasticitet.


Når du masserer håndcremen på dine hænder, vil du opleve, at den absorberer hurtigt ind i huden - uden at virke fedtene!


7

Den veganske uden parfume

De virksomme ingredienser fra ansigtsplejen har Ecooking tilført ned til hænderne i deres nye håndlotion. Mens hyaluronsyre sørger for at fugte hænderne i dybden, hjælper niacinamid, bedre kendt som B3-vitamin, med at reducere fine linjer og øger smidigheden i huden. Olier som økologisk solsikkeolie og mandelolie sammen med E-vitaminet giver hænderne intens fugt.

Håndlotionen er vegansk, parfumefri, AllergyCertified og dermatologisk testet.  Psst! Døjer du med meget ru og tørre hænder, så giv dem en “natkur” i form af en fed og plejende håndcreme. Så kan huden restituere, mens du sover, og du kan vågne op med babybløde hænder.

Vask hænderne hensynsfuldt

De mange daglige gange dine hænder er i kontakt med vand og sæbe, er noget af det, der udtørrer huden allermest. Hver gang du renser hænderne under den glohede vandhane i parfumeret sæbe, fjerner du de naturlige olier, som blødgør, fugter og forhindrer huden i at sprække.


Skån dig selv for ru, smertende hænder ved at reducere tabet af hudens olier. Brug en mild håndsæbe, og skyl efter i lunkent vand – to små ting, der gør en stor forskel.


Husk endelig også at duppe hænderne tørre, hvilket er mere skånsomt for huden end at give dem en ordentlig tur med et frottéhåndklæde. Følg gerne op med en plejende håndcreme umiddelbart efter.

4 skånsomme håndsæber

1

Raunsborg Nordic Hand Soap

Med håndsæben fra Raunsborg får du en mild håndcreme med en blød konsistens. Håndsæben opretholder hudens fugtbalance takket være agurkeekstrakter og lind, så du undgår tørre hænder efter håndvask.


Efter dine hænder har fået en tur med den milde håndsæbe, får de en frisk og dejlig duft.


(58)
Raunsborg Nordic Hand Soap i Pumpeflaske 500 ml
124,95
Optjen 13 point
2

Matas Striber - Mild Flydende​​​​​​​

En mild håndsæbe ideel til hyppig rens og vask af hænderne, da den er uden parfume og indeholder aktive ingredienser, der mindsker udtørring.


Matas Striber Mild Håndsæbe indeholder plejende og aktive ingredienser, der sørger for, at dine hænder ikke bliver tørre efter håndvask. Alligevel er det altid en god idé at supplere håndvasken med en god håndcreme.


(87)
Matas Striber Mild Håndsæbe Uden Parfume 400 ml
34,95
Optjen 4 point
3

Nilens Jord ​​​​​​​

En håndsæbe med fugtgivende, plejende og genopbyggende effekt takket være aktive ingredienser som provitamin B5 og havrekim, er Nilens Jord Håndsæbe.


Den genopbyggende effekt hjælper tørre hænder med at få ekstra pleje, inden du bruger din håndcreme.


(7)
Nilens Jord Håndsæbe 300 ml
99,95
Optjen 10 point
4

Matas Natur

Med Matas Natur har vi udviklet en cremet håndsæbe med E-vitamin, som har en beskyttende effekt på huden, samt glycerin og økologisk aloe vera, der modvirker udtørring.


Udover at Matas Natur håndcremen sørger for at give dine hænder den optimale pleje, er den Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.


(38)
Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Håndsæbe 250 ml
44,95
Optjen 5 point

Sprækkede og ru hænder

Især hænderne er ekstremt udsatte, for det er ikke altid, at de lige bliver pakket ind i beskyttende vanter, og når du ovenikøbet bruger dem flittigt til eksempelvis opvask og rengøring og ofte vasker hænder, bliver huden endnu mere sårbar.


Måske oplever du, at dine hænder udtørrer, sprækker og svier. Det skaber ikke bare enormt ubehag, men da hænderne samtidig er vores visitkort, og faktisk er den kropsdel, hvor ældningstegnene først bliver synlige, er der rigtig god grund til at vise hænderne lidt kærlighed i form af ekstra god pleje.

6 trin til god håndpleje

  1. Brug rengøringshandsker når du arbejder med vand, og varme handsker udendørs om vinteren.

  2. Brug bomuldshandsker under beskyttelseshandsker.

  3. Vask hænder i en mild håndsæbe, med lunkent vand, skyl og tør dem godt blidt.

  4. Anvend en god håndcreme, gerne flere gange dagligt

  5. Cremen skal fordeles over hele hånden – også på fingre og håndryg.

  6. Pas godt på hænderne i fritiden, brug handsker ved vådt arbejde i hjemmet og brug varme handsker udendørs om vinteren.​​​​​​​

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Mellisa er økologisk hudpleje med kærlig hånd

Bag om brandet

Mellisa er økologisk hudpleje med kærlig hånd

Af Matas

Mellisa fremstiller økologiske hudplejeprodukter på deres egen fabrik i Hørsholm, hvor de selv styrer hele processen - fra råvarerne blandes til de færdige cremer kommer på flaske.

Læs Mere
14 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Vi guider

14 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Af Amalie Schiller

Er du på jagt efter hudplejeprodukter, der sætter fokus på bæredygtighed og økologiske ingredienser? Well, så er du kommet det rette sted hen! I dagens indslag har jeg gjort det ekstra nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger hudplejeprodukter. Fællesnævner for de 14 forskellige brands, jeg introducerer dig til, er, at de enten er certificerede, med økologiske og naturlige ingredienser, veganske eller bæredygtige. Nogle er måske en blanding af det hele? Lad os se på det!

Læs Mere
7 Sundhedstrends i 2020: Vi kigger i krystalkuglen

Spot Trenden

7 Sundhedstrends i 2020: Vi kigger i krystalkuglen

Af Trine Brøndsted

Vi har kigget i krystalkuglen for at se, hvilke sundhedstrends vi kommer til at stifte bekendtskab med i 2020.

Læs Mere
Det bør du gøre for din hud om vinteren

Vi guider

Det bør du gøre for din hud om vinteren

Af Trine Brøndsted

Tør næse, røde plamager i ansigtet og manglende glød er noget, de fleste kan nikke genkendende til i den kolde vintertid. Fortvivl ej, vi har fundet de produkter, du ikke kan undvære i de kolde måneder – i tre prisklasser.

Læs Mere